Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlarım iyi sabahlar.. umarım güzel bir gün bizlerle olur.. menülerinize baktım, maşallahı var herkesin.. gelsin sporlar, kaldı 2 günümüz.. hadi koşturalım biraz..

dün ki menüm;

sabah uyanınca; 1çk çörekotu yağı, 1 bardak ılık su
kahvaltı;1 bardak kahve
ara;10-12 tane siyah üzüm, yarım şeftali
öğlen; 1 tabak börülce yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek(ekmek ama 40gr kadar), bir küçük armut (iki ısırımlık olanlardan)
ara;1 şeftali
akşam;3yk barbunya, 2 yk biberli yoğurt, 2yk normal yoğurt, 1 dilim karpuz

su;3lt
spor;45dk fat burn modunda yürüyüş, 50 tane mekik, 20 tane squat, 40 tane alt kol, bir de simit bölgesi çalıştım, bir de 30günlük plank programına başladım. 1. gün; 20sn plank yaptım

bana göre dün ki menü de fazla meyve vardı, nedense dengeleyemedim.. uzun zamandır böyle meyve yemiyordum, bir anlamda eksik kalan vitaminlerimi de tamamlamış oldum diye düşünüyorum.

bugün akşam yemeğe misafirim var, o nedenle bu akşam spor salonuna gidemeyeceğim. evde mekik fln çekip yatmayı planlıyorum, tabi bir de plankim var.

bugün bağırsaklarım şiş kalktım, lavabo problemim var gibi, form çay içeceğim iki gün ki, cuma artı çıkmayayım..

Kizimin is gorusmesini hangi arkadasim sormustu uzulerek hatirlayamiyorum.
Ozur
Ise cok sayi da muracaat oldugu icin cift gorusmeli karar verilecekmis canim. 2-3 gun ikinci gorusmeler icin bilgi vereceklermis canim.

plank yapamıyorum 20 sn bile çok zor benim için.

herkese günaydın. dün çok yürüdüm 12 bin adım kadar. akşam 8 gii misafirliğe gittim o saate kaar bişey yemedim. ev sahibi tencerede patlıcan yemeği yaptım dedim cacık da var dedi olur yerim dedim. neyse bi tabak yedim ev sahibi dedi ayy çok yoruldum patlıcanı kızart yap benim başımdan kaynar sular tabi o anda

Lavabo problemi olan arkadaslar. Ev de mayalanmis kefirin cok faydasi oluyor. Hazir kefirlerin raf omrunu artirmak icin bir yigin katki maddesi kullaniliyor. Tadini sevmeyenler icin cok sevdiginiz bir meyveyi rende yada pure haline getirip karistirip kullanabiliyorsunuz.

Wuuwuu borege hayir demek. Tebrikler canim

arkadaslar bu arada yeni geldim ve cok seye karisiyorum ama 1 kendi deneyimlediklerim 2 diyetisyenim tavsiyelerini sizlerle paylasmak istedigimden. Sonucta hepimizin amaci ayni ve bir dunya emek harciyoruz hedef kilolarimiza ulasabilmek icin.

yok canım pay
arkadaslar bu arada yeni geldim ve cok seye karisiyorum ama 1 kendi deneyimlediklerim 2 diyetisyenim tavsiyelerini sizlerle paylasmak istedigimden. Sonucta hepimizin amaci ayni ve bir dunya emek harciyoruz hedef kilolarimiza ulasabilmek icin.
yok canım paylaş bence bizim imkanımız yok çünkü diyetisyene gitmeye iyi oluyor bizim için

kilo almak isteyenler mi?? Sanırım ömrüm boyunca öyle bir isteğim olmadı ve olmayacak hep bir kilo verme isteği...neyse, Allah sağlık sıhhat versinde gerisi halledilir bir şekilde..

sabah az mı yiyorsun minnoşum, sanki ben senin sabah yediğinle öğleye kadar duramazmışım gibi hissediyorum ama sen duruyorsan no prablım..sporlara bitttim, plank i yazmıyorum ben her zaman.dün yazmadım mesela listeme, ama dün 24 sn. üç kere yaptım..

Kizimin is gorusmesini hangi arkadasim sormustu uzulerek hatirlayamiyorum.
Ozur
Ise cok sayi da muracaat oldugu icin cift gorusmeli karar verilecekmis canim. 2-3 gun ikinci gorusmeler icin bilgi vereceklermis canim.
hayırlısı olsun kızın için..

günaydın kızlar son 2 gün çok dikkat edelim
sen nasılsın, neler yapıyorsun, spora başladın mı canım??

Ay yok yok, bi tek o yok iştelanet olası nefsde hep olmayanı istiyor.vallahi dayanamadım yedim

Günaydın kızlar. Dün cok yoğun bir günümdü paylasamadim. Dünkü menum:
Sabah 1kk.peynir, bir minik pogaca, 2cay kasigi recel, acik cay
Ara: erik. Türk kahvesi
Ogle: salatalikli yogurt, biraz altinbasak biskuvi, yumurta
Aksam: z. Yagli brokoli, roka salatasi
Yarim saat hafif tempolu koşu (biraz yurudum biraz kostum karisik)
Iki bucuk litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…