Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menu gayet iyi canim. Ama akksam yok acikmazsan ne mutlu

Afiyet olsun canim. Sucugu saymadim ne sIklIkla yiyorsun ama mumkunse nadir ye. Spor super

Canim hafta sonu cok meyve kizartma filan yedim ondan ins cumaya kadar boyle. Suyu ben genelde yemekten yarim saat once iciyorum. Veya ara ogun zamanlarinda cok iciyorum. Surekli yaninda gozunun onunde sise veya surahi olsun o zaman hatirlar icersin canim

Menu de spor da super canim. Masallah

Afiyet olsun canim. Sucugu saymadim ne sIklIkla yiyorsun ama mumkunse nadir ye. Spor super
Haftada bir babam evde olduğunda pisiriyo kokunca da yememek olmuyor :)) bugun tabağima börek koymus gene dedim sen napiyon bu ettiğin is mi geçende pastayi yedirdin zaten olmuyo böyle :)) yemedim sonra :)

270 ip atladım kızlar şu 2 lt oldu
Ohh super olmus hilal bende 30 dk daha leslie yaptim 90 dk oldu bugün:)

Spor süperrrrrr

Kizimla birlikte disardaydim arkadaslar. Gecikmeli menu bildirimi mi yapayim.
Sabah
1 hasl. Yumurta
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
2 anjelika erik 8 badem
Ogle
4 adet kadar kofte
2 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Salata
Ara
2 top dondurma
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
4 yemek kasigi z.taze fasulye
3 dl. Ekmek
Ara
1 su bard. Sut
1 seftali

3 litre su
1 saat yuruyus

Kizimla birlikte disardaydim arkadaslar. Gecikmeli menu bildirimi mi yapayim.
Sabah
1 hasl. Yumurta
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
2 anjelika erik 8 badem
Ogle
4 adet kadar kofte
2 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Salata
Ara
2 top dondurma
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
4 yemek kasigi z.taze fasulye
3 dl. Ekmek
Ara
1 su bard. Sut
1 seftali

3 litre su
1 saat yuruyus

Ogle yemegimin tarifini vermek istiyorum arkadaslar.
Yemeniz gereken kadar kofleri kucuk kucuk yuvarlayiyorsunuz (findik buyuklugun de)
Yagsiz tava da kizartilacak
Yemeniz gereken kadar ekmekleri kucuk kucuk kupler halin da kesip onlari da yagsiz kizartiyorsunuz
Kizaran ekmekleri tabaga alip ustune sarmisakli yogurt dokup uzerine kizarttigimiz kofleri koyuyoruz. Arzuya gore uzerine baharatlarla susleyip afiyetle yiyoruz.
Ayni tarifi ekmek yemeyenler kabaklari ince ince kiyip cok az suda erimiyecek kadar haslayip ekmek yerine onu koyup uzerine sarmisakli yogurt ve kofte seklin de yapabilir.
Her iki sekilde de cok lezzetli oluyor tavsiye ederim.

Canım sıkkın bugün çok bogazimdan geçmedi.normalde yerim
Anladim canim. Canini sıķan sorun neyse umarim en kisa zaman da en guzel sekil de cozum bulur. Ama sorunun ne olursa olsun sagligindan vazgecme canim. Oncelikle biz kendime deger verirsek cevremizdekiler de bize deger verecektir

Anladim canim. Canini sıķan sorun neyse umarim en kisa zaman da en guzel sekil de cozum bulur. Ama sorunun ne olursa olsun sagligindan vazgecme canim. Oncelikle biz kendime deger verirsek cevremizdekiler de bize deger verecektir

Canım güzel dileklerin için sağol.bebeğim dışında kimse umrumda değil.kimsenin değer vermesi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…