Aa ben de yazmayi unutuyorum cay ve kahveleriAma arada şekersiz cay kahve var yazmayı unutuyorum
haklisin canim. Bir annenin bebisinden daha degerli bir sey olamaz. Allah saglikli uzun omurlu etsin evladini. Omur boyu Sansi bol olsun canimCanım güzel dileklerin için sağol.bebeğim dışında kimse umrumda değil.kimsenin değer vermesi vs.
canım senin çok az olmuş sadece sabah kahvaltı var dengesiz olur bu şekilde ve sonuna kadar götürmen de zorlaşırMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 cay kaşığı reçel
3 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik domates salatalik
Ara
1 erik
Aksam
Yok
Yürüyüş 2 saat
Bol su
güzel tarif sağlıklı da afiyet olsunOgle yemegimin tarifini vermek istiyorum arkadaslar.
Yemeniz gereken kadar kofleri kucuk kucuk yuvarlayiyorsunuz (findik buyuklugun de)
Yagsiz tava da kizartilacak
Yemeniz gereken kadar ekmekleri kucuk kucuk kupler halin da kesip onlari da yagsiz kizartiyorsunuz
Kizaran ekmekleri tabaga alip ustune sarmisakli yogurt dokup uzerine kizarttigimiz kofleri koyuyoruz. Arzuya gore uzerine baharatlarla susleyip afiyetle yiyoruz.
Ayni tarifi ekmek yemeyenler kabaklari ince ince kiyip cok az suda erimiyecek kadar haslayip ekmek yerine onu koyup uzerine sarmisakli yogurt ve kofte seklin de yapabilir.
Her iki sekilde de cok lezzetli oluyor tavsiye ederim.
afiyet olsun güzelmiş menünİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 1 yumurta kk peynir 3 zeytin yarım domates 2 sivri biber
Ara 1 sade türk kahvesi
Ara 1 kayısı yarım ceviz
Öğle
1 yumurta yarım dilim tt ekmek yarım kibrit kutusu peynir 3 zeytin
Akşam
Közlenmiş patlıcanla yapılmış kıymanın kendi yağı hariç yağ koymadan yapılmış karnıyarık 3 çilek
Spor
30 dk yürüyüş
3 litre su
Bendede ayni etki var. 17 den önce yersem veriyorum.Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.
Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
Aksamlari asla meyve yeme. Seker oluyoriyi akşamlar bugünkü listemi yazayım
Sabah 10.00
2 ince dilim tb ekmeği
1kk peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates salatalık
Ara13.30 1 bardak ayran 1 tane salatalık
Ara 16.00 1 bardak ayran 1 tane salatalık
Akşam 18.00
1 kase corba
yarim dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
akşam belki meyve yerim..spor hala yapamıyorum belim tam olarak düzelmedi şimdiye kadar 2 litre su içmişimdir daha da geçer
Kizlar once ne yedim bi yazayim
09.30 : 2 yumurta,domates salatalik,14 zeytin,12 top peynir,5 kayisi,5 ceviz,10 badem
13.30 : mantar sote ayran
19.00 1 bardak tarcinli sut,15 badem,yarim bardak ayran
3 litre su ,spor yapamiyorum anacim
İyi akşamlar kızlar :)
Menü:
Sabah (10:00)
Omlet ( 1 yumurta, 1 yk lor peynir)
Salatalık
Domates
2 kk peynir
Ayran
Ara:
İnçe bir dilim kavun
Yeşil çay
Öğle:
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran
Ara: 6 üzüm
Akşam:
Cacık
Domates salatası ve biraz peynir
Ara:
Yeşil çay
Su: 3.5l
Spor: Jillian 30 Day
Leslie 3 mil
45 dk bölgesel egzersizler
Bugün regl olduğum için valla kendimi zor tuttum tatlı bir şeylere saldırmamak için. Bir şekilde 2 porsiyon meyveyle atlatmaya çalıştım. Yalnız spor sancılara iyi geliyormuş onu anladım bugün. En azından benim üzerimde öyle bir etkisi oldu
canım diyetisyenimin verdiği listede akşam bir porsiyon meyve 1 çay bardağı yoğurt ve 2 galeta var ben sadece meyveyi yiyorum ama çoğu zamanBendede ayni etki var. 17 den önce yersem veriyorum.
Aksamlari asla meyve yeme. Seker oluyor
Tam karatayy ama 3 ögün olmus hmmm
Harikaaaa
Spor wowww
Beni gecicen
suyun senin de belirtiyim gibi az malesef..karatay yaptığın için listene bir şey diyemiyorum çünkü hic anlamam karataydan daha önce yapmadım umarım sonuç alırsınMenüm
Sabah/öglen 12.30
3 yumurtayla peynirli omlet
8 zeytin
2 domates
1 kücük kase kuruyemis
1 nektarin
Aksam 16.30
2 tabak etli nohut yemegi
Erken yedigim icin sorun degil
1.5l su malesef
Spor yok. Evi temizledim
haklisin biraz yemem gerekti ama çok sinirli olunca yiyemyorum.bide emziriyorum aslında dikkat etmem gerek ama istecanım senin çok az olmuş sadece sabah kahvaltı var dengesiz olur bu şekilde ve sonuna kadar götürmen de zorlaşır
o zaman bebeğini düşün onun için ye annesihaklisin biraz yemem gerekti ama çok sinirli olunca yiyemyorum.bide emziriyorum aslında dikkat etmem gerek ama iste
Afiyet olsun canım menun güzel.İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 1 yumurta kk peynir 3 zeytin yarım domates 2 sivri biber
Ara 1 sade türk kahvesi
Ara 1 kayısı yarım ceviz
Öğle
1 yumurta yarım dilim tt ekmek yarım kibrit kutusu peynir 3 zeytin
Akşam
Közlenmiş patlıcanla yapılmış kıymanın kendi yağı hariç yağ koymadan yapılmış karnıyarık 3 çilek
Spor
30 dk yürüyüş
3 litre su
Afiyet olsun nohut çok bence ama sorun değil demişsin inşallah güzel sonuç alırsın.Menüm
Sabah/öglen 12.30
3 yumurtayla peynirli omlet
8 zeytin
2 domates
1 kücük kase kuruyemis
1 nektarin
Aksam 16.30
2 tabak etli nohut yemegi
Erken yedigim icin sorun degil
1.5l su malesef
Spor yok. Evi temizledim
akşam yok acıkmadın mi ki.merhaba kızlaaaaaaaaaaaar bi kaç gün bakamadım foruma kusura bakmayın
MENÜM
9:00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tane domates
12:00
4 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık haşlanmış sebze yemeği
16:00
1 fincan Türk kahvesi
Spor
35 dk zumba
2 litre su
afiyet olsun spor süper maşallah.Menü
Sabah: 4 ince dilim sucuk
1 haslanmis yumurta
1 yk sizma zeytinyagi
1 dilim misir ekmegi
Bir iki catal salatalik domates biberden yedim
Öğlen: yok
Akşam: 1 yemek tabağı türlü
Yarim kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: leslie 3 mil strong
15 dklik bi leslie videosu vardi ustune onuda yapip bi saate tamamladim.
50 squat
Birazdan bi tanede leslie 3 mil yapıcam annemle
@berilceee oldu mu kaptan :)
Afiyet olsun canım Menun guzel sporun da. Acının üstüne gitmek iyidir sporun iyi gelmesine sevindim.İyi akşamlar kızlar :)
Menü:
Sabah (10:00)
Omlet ( 1 yumurta, 1 yk lor peynir)
Salatalık
Domates
2 kk peynir
Ayran
Ara:
İnçe bir dilim kavun
Yeşil çay
Öğle:
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran
Ara: 6 üzüm
Akşam:
Cacık
Domates salatası ve biraz peynir
Ara:
Yeşil çay
Su: 3.5l
Spor: Jillian 30 Day
Leslie 3 mil
45 dk bölgesel egzersizler
Bugün regl olduğum için valla kendimi zor tuttum tatlı bir şeylere saldırmamak için. Bir şekilde 2 porsiyon meyveyle atlatmaya çalıştım. Yalnız spor sancılara iyi geliyormuş onu anladım bugün. En azından benim üzerimde öyle bir etkisi oldu
Bende yazmıyorum yoksa hergün 5-6 fincan çay 2 fincan da yeşil çay içiyorum.Bu arada hanimlar ben ictigim cayi ve turk kahvesini sekersiz ictigim icin yazmiyorum isterseniz yazarim bundan sonra :)
Bak ben ciddiyim canım bulamazsanız söylemen yeterli.sağol canım pazar günü memleketime gideceğim orda mutlaka bulup almayı düşünüyorum
evet çok iyi oluyor hem kalorisi çok az hem de doyurucu bir de benim gibi ayrana bayılıyorsanız ooo süper
çavdar ekmegi de diğer esmer ekmekler gibi tok tutuyor ama bence en iyisi ekşi mayalı tam buğday ekmeği
Valla diyetisyen listesi diye birşey diyemiyorum hakkaten supermis senin diyetisyen kurabiye var menüdeBugün ne yedim
Sabah11.00: yarım simit, peynir, zeytin, yesillik, domates, salatalık, menemen
Ara: iki kurabiye, türk coffee
Akşam18.00: bir kepçe çorba,etli bamya,salatalık, bir dilim ekmek
Su:3 litre
Spor:45 dk.aerobik+50 mekik
Afiyet olsun dolu dolu bu hafta kaç kg vericeksin çok merak ediyorum.Kizimla birlikte disardaydim arkadaslar. Gecikmeli menu bildirimi mi yapayim.
Sabah
1 hasl. Yumurta
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
2 anjelika erik 8 badem
Ogle
4 adet kadar kofte
2 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Salata
Ara
2 top dondurma
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
4 yemek kasigi z.taze fasulye
3 dl. Ekmek
Ara
1 su bard. Sut
1 seftali
3 litre su
1 saat yuruyus
akşam yok keşke olsaydi. Afiyet olsun.Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 cay kaşığı reçel
3 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik domates salatalik
Ara
1 erik
Aksam
Yok
Yürüyüş 2 saat
Bol su
imm çok güzel benziyor tarifi kaydettim Teşekkürler.Ogle yemegimin tarifini vermek istiyorum arkadaslar.
Yemeniz gereken kadar kofleri kucuk kucuk yuvarlayiyorsunuz (findik buyuklugun de)
Yagsiz tava da kizartilacak
Yemeniz gereken kadar ekmekleri kucuk kucuk kupler halin da kesip onlari da yagsiz kizartiyorsunuz
Kizaran ekmekleri tabaga alip ustune sarmisakli yogurt dokup uzerine kizarttigimiz kofleri koyuyoruz. Arzuya gore uzerine baharatlarla susleyip afiyetle yiyoruz.
Ayni tarifi ekmek yemeyenler kabaklari ince ince kiyip cok az suda erimiyecek kadar haslayip ekmek yerine onu koyup uzerine sarmisakli yogurt ve kofte seklin de yapabilir.
Her iki sekilde de cok lezzetli oluyor tavsiye ederim.
sinirliyiz kızgınız gerek yok canım yorma güzel yüreğini. Kendini aç bırakmaya da değmez kimse bak bebeğin var.Canım güzel dileklerin için sağol.bebeğim dışında kimse umrumda değil.kimsenin değer vermesi vs.
kaynım in oğlu da gidiyor kilo almak için ağzım açık okudum listeyi almıyorlar onlarda dertli Allah herkesin istediğini versin.ya şimdi kilo almak isteyenlerin topigine bir baktım ne güzel arkadaş diyetisyen bir liste vermiş oh ne güzel aslında diyetisyene gitmeye de gerek yok canin ne istiyorsa ye işte ama onlarla bizim aramızdaki fark da bu mu acaba bizim canımız her sey çekiyor yememek için cirmaliyoruz onlarinn da hicbir şey çekmiyor galiba
Alisana kadar bazen 2 bazen 3 canim ,baslayali 4 gun olduTam karatayy ama 3 ögün olmus hmmm
Az yagli az tuzlu ama dikkat ederim canim protein diye pek onemsememistimCanim afiyet olsun hersey cok iyi ben de Karatay yapiyorum. Ama peynire dikkat ever yedigin az yagliysa sorun degil ama cok yagliysa fazla
Her zaman cok acikiyorum yalan degil,simdide cok acim dayanmaya calisiyorum erken yemedim diyeAkşam az olmamış mı acıkmayasın ?
Ben cok aciktigim icin kendim gibi saniyorum erken biraktigini gorunce ,allaaaah sabaha kadar napicak dedimAkşam yemedim canım hiç bi şey istemiyor keşke hep böyle olsa
Salatayla aram iyi değil ve canım bi şey istemiyor canım o yüzden yemedim
Benim bildigim aksam meyve iyi degil. Yemezdim yerinde olsam. Seker olarak geri dönüyo. Onun yerine tarcinli süt tavsiye ederim.canım diyetisyenimin verdiği listede akşam bir porsiyon meyve 1 çay bardağı yoğurt ve 2 galeta var ben sadece meyveyi yiyorum ama çoğu zaman
suyun senin de belirtiyim gibi az malesef..karatay yaptığın için listene bir şey diyemiyorum çünkü hic anlamam karataydan daha önce yapmadım umarım sonuç alırsın
Evt 1 tabakta kalaydim iyiydi ama cokkk erken yedim masustan. Cokkk özlemisimAfiyet olsun canım menun güzel.
Afiyet olsun nohut çok bence ama sorun değil demişsin inşallah güzel sonuç alırsın.
Cok kolay bir diyet bence. AcikmiyorumdaAlisana kadar bazen 2 bazen 3 canim ,baslayali 4 gun oldu
Karatayda acikiyorsan biyerde yanlisin var demek. Söyliyim. Cok az yiyorsun. Aksam bari bol cacik ye. Cok doyurucu.Her zaman cok acikiyorum yalan degil,simdide cok acim dayanmaya calisiyorum erken yemedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?