Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 1 yumurta kk peynir 3 zeytin yarım domates 2 sivri biber
Ara 1 sade türk kahvesi
Ara 1 kayısı yarım ceviz
Öğle
1 yumurta yarım dilim tt ekmek yarım kibrit kutusu peynir 3 zeytin
Akşam
Közlenmiş patlıcanla yapılmış kıymanın kendi yağı hariç yağ koymadan yapılmış karnıyarık 3 çilek
Spor
30 dk yürüyüş
3 litre su

güzel tarif sağlıklı da afiyet olsun

afiyet olsun güzelmiş menün

Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.

Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
Bendede ayni etki var. 17 den önce yersem veriyorum.

Aksamlari asla meyve yeme. Seker oluyor

Kizlar once ne yedim bi yazayim
09.30 : 2 yumurta,domates salatalik,14 zeytin,12 top peynir,5 kayisi,5 ceviz,10 badem
13.30 : mantar sote ayran
19.00 1 bardak tarcinli sut,15 badem,yarim bardak ayran
3 litre su ,spor yapamiyorum anacim

Tam karatayy ama 3 ögün olmus hmmm

Harikaaaa
Spor wowww
Beni gecicen

Bendede ayni etki var. 17 den önce yersem veriyorum.

Aksamlari asla meyve yeme. Seker oluyor

Tam karatayy ama 3 ögün olmus hmmm

Harikaaaa
Spor wowww
Beni gecicen
canım diyetisyenimin verdiği listede akşam bir porsiyon meyve 1 çay bardağı yoğurt ve 2 galeta var ben sadece meyveyi yiyorum ama çoğu zaman

Menüm

Sabah/öglen 12.30

3 yumurtayla peynirli omlet
8 zeytin
2 domates
1 kücük kase kuruyemis
1 nektarin

Aksam 16.30

2 tabak etli nohut yemegi

Erken yedigim icin sorun degil

1.5l su malesef
Spor yok. Evi temizledim
suyun senin de belirtiyim gibi az malesef..karatay yaptığın için listene bir şey diyemiyorum çünkü hic anlamam karataydan daha önce yapmadım umarım sonuç alırsın

ya şimdi kilo almak isteyenlerin topigine bir baktım ne güzel arkadaş diyetisyen bir liste vermiş oh ne güzel aslında diyetisyene gitmeye de gerek yok canin ne istiyorsa ye işte ama onlarla bizim aramızdaki fark da bu mu acaba bizim canımız her sey çekiyor yememek için cirmaliyoruz onlarinn da hicbir şey çekmiyor galiba

Afiyet olsun canım menun güzel.

Menüm

Sabah/öglen 12.30

3 yumurtayla peynirli omlet
8 zeytin
2 domates
1 kücük kase kuruyemis
1 nektarin

Aksam 16.30

2 tabak etli nohut yemegi

Erken yedigim icin sorun degil

1.5l su malesef
Spor yok. Evi temizledim
Afiyet olsun nohut çok bence ama sorun değil demişsin inşallah güzel sonuç alırsın.

akşam yok acıkmadın mi ki.

afiyet olsun spor süper maşallah.

Afiyet olsun canım Menun guzel sporun da. Acının üstüne gitmek iyidir sporun iyi gelmesine sevindim.

Bu arada hanimlar ben ictigim cayi ve turk kahvesini sekersiz ictigim icin yazmiyorum isterseniz yazarim bundan sonra :)
Bende yazmıyorum yoksa hergün 5-6 fincan çay 2 fincan da yeşil çay içiyorum.

Bak ben ciddiyim canım bulamazsanız söylemen yeterli.

Valla diyetisyen listesi diye birşey diyemiyorum hakkaten supermis senin diyetisyen kurabiye var menüde afiyet olsun canım.

Afiyet olsun dolu dolu bu hafta kaç kg vericeksin çok merak ediyorum.

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 cay kaşığı reçel
3 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik domates salatalik

Ara

1 erik

Aksam

Yok

Yürüyüş 2 saat
Bol su
akşam yok keşke olsaydi. Afiyet olsun.

imm çok güzel benziyor tarifi kaydettim Teşekkürler.
Nihal ablacim kızının is gorusmesi nasıl geçti?

Canım güzel dileklerin için sağol.bebeğim dışında kimse umrumda değil.kimsenin değer vermesi vs.
sinirliyiz kızgınız gerek yok canım yorma güzel yüreğini. Kendini aç bırakmaya da değmez kimse bak bebeğin var.

kaynım in oğlu da gidiyor kilo almak için ağzım açık okudum listeyi almıyorlar onlarda dertli Allah herkesin istediğini versin.

canım diyetisyenimin verdiği listede akşam bir porsiyon meyve 1 çay bardağı yoğurt ve 2 galeta var ben sadece meyveyi yiyorum ama çoğu zaman
Benim bildigim aksam meyve iyi degil. Yemezdim yerinde olsam. Seker olarak geri dönüyo. Onun yerine tarcinli süt tavsiye ederim.
suyun senin de belirtiyim gibi az malesef..karatay yaptığın için listene bir şey diyemiyorum çünkü hic anlamam karataydan daha önce yapmadım umarım sonuç alırsın

Su almaya unutmusuz bitmis. Musluktan da hep icemiyorum. Az oldu malesef

Afiyet olsun canım menun güzel.

Afiyet olsun nohut çok bence ama sorun değil demişsin inşallah güzel sonuç alırsın.
Evt 1 tabakta kalaydim iyiydi ama cokkk erken yedim masustan. Cokkk özlemisim

Alisana kadar bazen 2 bazen 3 canim ,baslayali 4 gun oldu
Cok kolay bir diyet bence. Acikmiyorumda

Her zaman cok acikiyorum yalan degil,simdide cok acim dayanmaya calisiyorum erken yemedim diye
Karatayda acikiyorsan biyerde yanlisin var demek. Söyliyim. Cok az yiyorsun. Aksam bari bol cacik ye. Cok doyurucu.
Doyana kadar yemen lazim.
Ögün aralari 5 saat olacak. Heleki yatmadan. Leptin harekete gecsin.
Birbirimizi destekleyelim. Tek ikimiz yapiyoruz karatayi. Cogu menüme yorum atamiyor bilmedikleri icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…