Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saol canim

Aksami salatyala kurtardiiysan iyi canim

Ooo ne guzel birgun

Bende yapabilsem nolur cumadan itibaren yardim edin ne bileyim fircalayin falan

Oooy öglen bayram olmus

Afiyet olsun deryacim,yarin sabah disinda ekmek yeme canim

bencede sporun caydırıci bir etkisi var.o kadar ter akıttığıma değsin diyorsun ve engelliyor seni..

menün ,sporun,suyun çok güzel çok dengeli bir liste afiyet olsun

bugün biraz cıslı bir menü olmuş sanki özellikle öğlen güne gidilmiş gibi
ahahh çok belli oluyor degil mi? :))aynen öyle oldu canım

Kizlar sizi burayi seviyorum insallah zayiflayinca yuzyuze tanisir gorusuruz manti partisi yapariz,hepinizi opuyorum bye bye
partiye ilk gelen ben olurum herhalde.tabii ki en çok mantıyı yemek için nihahahhhhh

Beriiiil yetiş bacım takım elden gidiyo.iki gün yoktun bak mantı partisi hayalleri kurmaya başladılar

berilceee

Kuzum karbonhidrat yogunluklu bi menu,sabah okey hadi oglen zaten nohut almissin ekmege hic gerek yok yogurt yeseydin,etiform hic yeme onun yerine kuru meyve yada en iyisi cig kuruyemis(3 ceviz,12 findik,fistik...),aksamda ekmeksiz super olurdu
Diyetisyene gidiyorum canim ve verdikleri tuketme zorunlulugum var. Ki baslarda bitiremiyordum daha kilo veriyordum 2 aydir listeye tam uyuyorum ve kilo vermem hizlandi. Yarin oglen tekrar kontrolum var.

Valla cnm karatay 2 ögün verdiginden 11 12 arasi yapip aksami 16 ile 18 arasi kapatiyom.
Cok erken yersem 3 ögüne mecburum dayanamam

3 yumurtayi yedim valla doymak icin.
Bazenn aliyor migdem. Öküz gibi masallah

Evet canim karatay. Acikmamak icin kahvalti gec saatde oluyo

Canim olabilir iddia edemicem,ama doyuyorum aslinda ben biraz ilk hafta olarak yorumladim,alisinca gecer insallah,destekleyelim tabi canim sen ne zamandir yapiyosun
Haklisin ilk hafta bende cok acikmistim. 2. Hafta düzelir
Basaricazz
Ya bugday bakliyata geciyormu???

Canim aksam az bence ,bide suyuda arttirki yaglar parcalansin
Annemler tr gidio yarin. Evde bisey yoktu haliyle. Tavuklu bugday corbasi yapmis. Mecbur onu yedim tek
Karatay da serbest mi bilemedimmm
Bir bilgin varmi

Cok kizdim simdi
Cekirdek
Un
Birdaha görmiyim cıssssss

Sagol canim. Bir anda canim cok fazla tatli istedi ondan meyveleri bir ara ogunde yedim.

Bence gayet guzel bir menu. Yavas yavas kakici kilo verilmesi en dogr
Ben cok seviyorum aslinda kuru ekmek gibi birsey ya. Kuru kitir olan hersey guzel bana gore

Haklisin canim. Spordan sonra ben de kendimi cok iyi hissediyorum. Gerci gece gec yapinca uykum gelmiyir o ayri
Canim sporun cok iyi. Birkac kucuk kacamak olmus ama gun boyu az yedigin icin dengeler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…