Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vereyim arkadasim.
Nohut tarifi:
Arzu ettiginiz kadar nohutu iyice haslayip suzuyoruz. Nohutlar iliyinca damak zevkinize gore sarmisak dovup ilave ediyoruz. Tuz ekliyoruz. Blenderle pure haline getirirken arada birer kasik yogurt ilave ediyoruz istedigimiz kivama gelene kadar. Kapakli bir kaba koyup sogunca dolaba koyuyoruz.2-3 gun dolapta muhafaza edebiliyoruz. Et yemeklerinin yanina cok yakisiyor. Ikram ettigim herkes cok begeniyor. Dikkatli olmamiz gereken nohut basli basina protein olarak tuketilebileceginden et yemeklerinin porsiyonunu ona gore ayarlamaliyiz ya da nohut puresini tek basina yemeliyiz. Afiyet olsun:))

Bugünkü mönüm kızlar
Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber,bir dilim ekmek
Ara:yok
Öğle: iki kaşık kısır, iki kaşık patates salatası, bir dilim kek
Ara:yok
Akşam:türlü, yoğurt, bir dilim ekmek

Su:3.5 litre
Spor:45 dk.aerobik+50 mekik+plank

Senin sporu görunce kendimi hiç spor yapmamışım gibi hissettim hem de reglken yapıldıysa bu spor ayakta alkışlarm.ben reglin ilk iki günü totomu kaldırmak istemem..

Senin sporu görunce kendimi hiç spor yapmamışım gibi hissettim hem de reglken yapıldıysa bu spor ayakta alkışlarm.ben reglin ilk iki günü totomu kaldırmak istemem..
Spor yapmak bana kendimi iyi hissettiriyor bu dönemde. Yoksa yattıkça yatası geliyor insanın. Bu sefer de oturup tatlı krizine giriyorum
Spordan sonra en azından vicdan azabı çekiyorum da tatlıya saldırmıyorum yazık olmasın yorulduğum için

Cok kolay bir diyet bence. Acikmiyorumda
Canim olabilir iddia edemicem,ama doyuyorum aslinda ben biraz ilk hafta olarak yorumladim,alisinca gecer insallah,destekleyelim tabi canim sen ne zamandir yapiyosun

menün ,sporun,suyun çok güzel çok dengeli bir liste afiyet olsun

bugün biraz cıslı bir menü olmuş sanki özellikle öğlen güne gidilmiş gibi

Menü

Sabah

Menemen
5 zeytin
4 dilim peynir
Domates salatalık

Ara

1 paket eti form

Aksam

Az yağda kırmızı et 1 porsiyon
Salata

2 saat yürüyüş
3 lt su şimdilik

Bukadar kızlar
kahve içecem birazdan
Kuzucum menun guzel aslinda su,spor super,eti form kotu,disardaysan bile cantanda kuru meyve ,1 elma,ceviz ne bileyim biseyler tasiyabilirsin

Kuzum karbonhidrat yogunluklu bi menu,sabah okey hadi oglen zaten nohut almissin ekmege hic gerek yok yogurt yeseydin,etiform hic yeme onun yerine kuru meyve yada en iyisi cig kuruyemis(3 ceviz,12 findik,fistik...),aksamda ekmeksiz super olurdu

Seni seviyoruz berilim,hakkin odenmez darilma bakamadim bende bugun,kayinvalidemle kayinpederim var

Canim cok kalorili degil ama sagliksiz olmus dedigin gibi,aksam guzel bence yogurt salata fazlada olabilirdi,dondurmayla cikolatalari hic yemeseydin super olurdu

Cok yememissin dengeli degil canim,yarin dengele dikkat et derim

Kizlar menum cok dengeli degildi malesef
09.30 2 yumurta,13 zwytin,domates salatalik biber,peynir 2kk kadar,2 kuru kayisi,4 ceviz
16.00 . 1tabak domates corbasi(icine un koydum 1,5 kasik kadar),firinda yagsiz mantar,salata,1 avuc leblebi(yasak oldugunu biliyorum dayanamdim)
19.30 1 avuc cekirdek,biraz fistik
3.5 litre su

Canim super yarinda boyle olursa cuma yuzun gulecek

Canim saglikli olmus cok guzel,kullanmiyodum aslinda ama iki seferdir aliyorum,hatta dun dedim bitince yine almicam diye

Tesekurler deryacim bigilendirme icin

Guzel bi gun olmus afieyt olsun canim

Super olmus hilalcim receli gormedin

Afieyt olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…