Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım tam açık yazarsan tarifi yaparım anladığım kadarı ile takıldı kilom hem detoks hemde de ağır sporlar yapıyım evde yapabildiğim kadar bide uyuyamıyorum doğru dürüst onunda etkisi var

elif yapıyım bunu canım sadece nü başka hiç birşey yok mu canım kahvaltı falan yanında salata gibi bide çiğ dört kaşık mi haşlanmış dört kaşık mi malzemeler

Kolay gelsin iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin canim.
İyiyim idare ediyorum ablacim bayram üstü heryer dağınık dolap almıştık oğlan kırık parçalar vardı 20 gün bekledik 2 parça yine kırık geldi kurulum yapılıyor inşallah bende toparliycam evleri. İşler bitse de rahatlaSam.

Olculerimi almak hic aklima gelmedi ama darliktan olmayan kiyafetlerimin simdi de bolluktan olmamasi sevincini yasiyorum bu da cok guzel bir duygu. Yine de bu gun olculerimi alicam onu takip etmekte zevkli olacak. Fikir icin tesekkurler arkadasim.
süper ablacim bollasmasi nasıl moral olmuştur.

iyi tatiller canım. Metabolik nasıl gidiyor.

Günaydın hanımlar
Nasılsınız ıyısınızdır ınsallah
Allah sağlıkla neşeyle bır ıkı kıloda eksık olarak bayrama erıstırsın cümlemızı:)
cokkkk aminnn

Günaydın kızlar rüyamda bile tartilmayi.görüyorum gözüme.uyku girmiyor kalktim hemen tartıldım cuma 66.5 bugün 66.0
Harikasın canım.

Herkese hayırlı sabahlar bol eksili bir hafta olur inşallah.Az önce tartıldım.Cuma günü 74.3 kg idim şimdi 74.1 çıktı -200 gr
Çok iyi canım

Pazartesi bildirimi 64.9
Cuma 65.4tu
-500 gr :))
bugün ne güzel eksiler var maşallah ya çok iyi.

Kilo bildirimi:
Cuma: 74.5
Sabah: 74.0
Fark: -0.500
ovv sendemi harikasın iz.

Cuma 66.0
Bu sabah 66.4 + maalesef
verilir ki sıkıntı yok doğru yolda devam.

Yok canım sadece bu kahvaltı vs yok haşlanmış 4 kaşık olucak. İyi geleceğini düşünüyorum ki bana bile iyi geliyorsa.

Bence menun cok iyi canim fazla değil

Latte olmasa menun iyiymis canım

2 günlük bu ama ben sadece 1 gün yapiyordum bende ilk gün güzel bi eksi oluyor 2. Gün olmuyor malesef. Sende bi dene istersen 2 gün.
deneyim canım ama inşallah gider sinirimi bozdu cumadan pazartesine 1 kilo ve üstü veriyordum Bn çünkü

zukkum hilal bak bide böyle yapanlar var. Bende ise yaramamişti kahvaltı li olan.istersen bu şekilde yap. Adı ayran detoksu.
Eki Görüntüle 2038565
İkisini de yaparım canım ihtiyacım olacak yazdım ikisininde çok teşekkür ederim sana

kaptan berilce bu arada senden 1 hafta izin istiyorum memleketteyim bu hafta tartılamam çünkü annemde tartı yok çok diyet olmasa da dikkat edecegim inşallah yine de
Dıkkatlı ol canım anne yemeklerı çok tehlıkeluymiş dıyette olana

Dönüş ne zaman canısı
Menüde olmuş gıbı bırtanesi

Özellıkle sporuna hasta oldum
Hersey çok güzel

Benimkinde 1. Gün 1kg elma , 3 öğünde yiyorsun, öğünler arası 5 saat olacak, en geç 9 da bitmiş olacak.
Bir de gün de 2 tane form çay içiyorsun

Benim diyet iyi gidiyor canım, açlığa devam..

Sabah yürüyül yaptım, sonra denizde yüzdüm, bugünlük spor işi tamam.. normalde benim diyetin ilk 15 gününde spor yasak ama ben yapıyorum

hayır fazla degil fakat proteini öğle ye, sebzeyi aksam.protein daha uzun tok tutar, böylece daha uzun süre tok kalırsın.

Bir de bir kaç dilim karpuz fazla, karpuz sırf şeker çünkü..

spor yapmak istemezsen kilo da veremezsin bunu bir yere yaz.dietle sadece mevcut kilonu korursun..

Merak ediyorum..
Rejime baslamadan önce ölcü alan varmi?

Inanilmaz motive ediyor.
Ben ölcü almistim.
Basen den ve göbekten gitti
Bacak da gidiyo sükür
Belim de inceliyor

Allahimm 80 i görmeyi nasip eder insallahhhh
ahh keşke alsaydım, göbeğimin ne kadar olduğunu çok merak ediyorum

iyi tatiller minik kuşum.insallah fazlalıklarından biraz dahi olsa kurtulmuş olarak dönersin

Günaydın hanımlar
Nasılsınız ıyısınızdır ınsallah
Allah sağlıkla neşeyle bır ıkı kıloda eksık olarak bayrama erıstırsın cümlemızı:)
aaaamiiiinnnn

canim bende de 78 lanet bir rakamdı.üç ay falan orada kaldim.ondan sonra hızlandım ama, freni boşalmış araba gibi gidiyorum şimdi..

Sadece pes etme, sporu ve kaçamağı bırak.bir yerde muhakkak yanlıs yapıyordursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…