- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Yok canim olmuyor. Eger evdeysen sporu sabah kahveni ictikten 15 20 dakika sonra dene. Cok enerji veriyor kahve.kizlar size birşey soracağım .ben az bi spor yapmaya başlıyorum.hemen uyku bastırıyor. acaba sizlere de oluyor mu?
Cok da lezzetli himm. Afiyet olsun Bernacim. Spor da superMenü menü menü dediginizi duyar gibiyim kızlar.gelsin o zaman..
Sabah: menemen, peynir,zeytin, yesillik, bir dilim ekmek
Ara:yok
Öğle: tas kebabı, salata,bir dilim ekmek
Ara:bir avuç üzüm
Akşam:zeytinyağlı bamya, yoğurt, bir dilim ekmek
Su:3 litre
Spor:45 dk.aerobik+50 mekik+plank
Superr. Dayanabilirsem haftaya cumaya kadar tartilmiycam. Ins ben de iyi kilo veririmBu arada ayran detoksu bi günde -600 gr verdirdi bana. annemde tam -1200 gram verdi benim meto alisti heralde diyete pek koymadi detoksta ama bi günde -600de iyi yani eksin olsun bizim olsun :))
Afiyet olsun canim. Menun her zamanki gibi iyiBende yazayım. Bari
Saat 11 gibi
Peynirli yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Salata domates
Saat 14
Çeyrek dilim krep
Saat 18
1 etli dolma
1 kase yoğurt
1 kase yeşil mercimek çorbası
Su 2 litre
Spor yok.
Afiyet olsun canim. Sen de corba detoksu mu yapiyorsun?Dünkü menü
Sabah
1 yumurta
Domates salata
Öğle
1 kaşe çorba
Akşama
1 kaşe çorba
3 lt su
Spor yok
Tebrikler canimAğustos sonu hedefime ulaştım şükür ulaşan herkesi tebrik ederim ulasamayanlarda üzülmesin daracık hirslansin yeni ay sonu hedefi belirleyelim kızlar
Amin canim. Isvec diyetinde ilk gunum. Simdilik iyiyim bakalim.Günaydın kızlar iyi sabahlar hepinize; uyandım yoğurdumu yedim, hayata başlıyorum..
Sizler nasılsınız?
Hepinizin 30 ağustos zafer bayramını kutluyorum.. Allah bu ülkenin gücüne zeval vermesin..
aksine ben hic veremiyorum. sen yanlış anlamissin.herhalde ben hiç ekmek yemiyorum.sekeride yok denicek kadar tuletiyorum. daha öncede burda belirttim.geçen kışın aylarca sıkı diyet yaptimda anca bi kilo vermiştim.ama aralarda kaçamak yaptığım içindi .benim birde insülin direncim var .en zor verelenlerdenim yaniValla bunyeniz cabuk veriyor o zaman ne diyim güzel iste senin gibi bi kac arkadas daha var ekmek falanda tuketiyolar ama veriyorlar yinede demekki tuketmeseler depar atacaklar :))
Ins baslamissin isvece hadi bakalm eminim ise yarayacak 1 haftada kac kilo isvec diyetindeki hedefSuperr. Dayanabilirsem haftaya cumaya kadar tartilmiycam. Ins ben de iyi kilo veririm
Tebrikler hiloşum ben üzülenlerdenimAğustos sonu hedefime ulaştım şükür ulaşan herkesi tebrik ederim ulasamayanlarda üzülmesin daracık hirslansin yeni ay sonu hedefi belirleyelim kızlar
Of gayet iyi dün okumuştum şu ayran çorbası detoksunu ben de mi yapsam anneniz gayet güzel sonuç almış sizinki de iyi bravoBu arada ayran detoksu bi günde -600 gr verdirdi bana. annemde tam -1200 gram verdi benim meto alisti heralde diyete pek koymadi detoksta ama bi günde -600de iyi yani eksin olsun bizim olsun :))
Hep başlayıp yarım bıraktığım şu diyeti sen bitirirsen bana da azim katacaksın vallaAmin canim. Isvec diyetinde ilk gunum. Simdilik iyiyim bakalim.
Ağzın bal yesin kaptanım şerbet içtimOoooo nalan hanımcım hosgeldın
Yedıgın içtiğin senın olsun ne gördün
Ne ettın balım ıkı anlat
Beril canım şu güzel günlerde senin de bayramı bayram sevinciyle karşılaman için canı gönülden dua ediyorumGünaydın kızceler
Hepımızde bır telaş
Allah ağız tadıyla bayram sevıncı yaşatsın
Bugun yıne son hız evler temızlenıp alış verıs yapılır sanırım
Bu arada ayran detoksu bi günde -600 gr verdirdi bana. annemde tam -1200 gram verdi benim meto alisti heralde diyete pek koymadi detoksta ama bi günde -600de iyi yani eksin olsun bizim olsun :))
kizlar size birşey soracağım .ben az bi spor yapmaya başlıyorum.hemen uyku bastırıyor. acaba sizlere de oluyor mu?
Canım çok zengin bir menü olmuşOfff bugün ne patatesler kizarttim ne menemenler yaptim ne pizzalar yaptim ama bi lokma tadina dahi bakmadim eksikliginide hic hissetmedim de oruç gibi hissediyorum :))
Bugün ne yedigim malum zaten sabah öğlen akşam birer kase toplam üc kase ayran corbasi yedim baska tek lokma yemedim :)
Su: 3 litreye yakin daha icerim gerci
Spor: 40 dk 6 speed üstü yani hizli tempoda kosu bandi
50 squat
Leslie 3 mil
Canım çok zengin bir menü olmuşOfff bugün ne patatesler kizarttim ne menemenler yaptim ne pizzalar yaptim ama bi lokma tadina dahi bakmadim eksikliginide hic hissetmedim de oruç gibi hissediyorum :))
Bugün ne yedigim malum zaten sabah öğlen akşam birer kase toplam üc kase ayran corbasi yedim baska tek lokma yemedim :)
Su: 3 litreye yakin daha icerim gerci
Spor: 40 dk 6 speed üstü yani hizli tempoda kosu bandi
50 squat
Leslie 3 mil
Karşılıklı biliyorsunkitkurdu Nalan im hoş geldin canım. Her gyzel şey bitiyor tatilde onlardan biri aldıklarını ki hiç sanmıyorum aldigini verme zamanı geldi Son gaz devam anacım. Ozlendin seviliyorsun.
@DeryaOnDiet Canım hoş bulduk teşekkür ederimHosgeldin canim
Günaydinn
Herkesin temizlik günü sanirimm
Oglani esime vericem gezsinler. Bende rahat temizligimi yapiyimm.
Tartildimm
Arti gitmis sükür
114.1 idim cuma
Simdi 113.7
Hedefim 113 dü. Bakalim nekadar ulasicamm
Ayran detoxu nasil biseyyy cbk anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?