Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok da lezzetli himm. Afiyet olsun Bernacim. Spor da super

Bu arada ayran detoksu bi günde -600 gr verdirdi bana. annemde tam -1200 gram verdi benim meto alisti heralde diyete pek koymadi detoksta ama bi günde -600de iyi yani eksin olsun bizim olsun :))
Superr. Dayanabilirsem haftaya cumaya kadar tartilmiycam. Ins ben de iyi kilo veririm

Bende yazayım. Bari

Saat 11 gibi
Peynirli yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Salata domates

Saat 14
Çeyrek dilim krep

Saat 18
1 etli dolma
1 kase yoğurt
1 kase yeşil mercimek çorbası

Su 2 litre
Spor yok.
Afiyet olsun canim. Menun her zamanki gibi iyi

Günaydın kızlar iyi sabahlar hepinize; uyandım yoğurdumu yedim, hayata başlıyorum..

Sizler nasılsınız?

Hepinizin 30 ağustos zafer bayramını kutluyorum.. Allah bu ülkenin gücüne zeval vermesin..
Amin canim. Isvec diyetinde ilk gunum. Simdilik iyiyim bakalim.

Valla bunyeniz cabuk veriyor o zaman ne diyim güzel iste senin gibi bi kac arkadas daha var ekmek falanda tuketiyolar ama veriyorlar yinede demekki tuketmeseler depar atacaklar :))
aksine ben hic veremiyorum. sen yanlış anlamissin.herhalde ben hiç ekmek yemiyorum.sekeride yok denicek kadar tuletiyorum. daha öncede burda belirttim.geçen kışın aylarca sıkı diyet yaptimda anca bi kilo vermiştim.ama aralarda kaçamak yaptığım içindi .benim birde insülin direncim var .en zor verelenlerdenim yani

Ağustos sonu hedefime ulaştım şükür ulaşan herkesi tebrik ederim ulasamayanlarda üzülmesin daracık hirslansin yeni ay sonu hedefi belirleyelim kızlar
Tebrikler hiloşum ben üzülenlerdenim zukkum
Bu arada ayran detoksu bi günde -600 gr verdirdi bana. annemde tam -1200 gram verdi benim meto alisti heralde diyete pek koymadi detoksta ama bi günde -600de iyi yani eksin olsun bizim olsun :))
Of gayet iyi dün okumuştum şu ayran çorbası detoksunu ben de mi yapsam anneniz gayet güzel sonuç almış sizinki de iyi bravo
Amin canim. Isvec diyetinde ilk gunum. Simdilik iyiyim bakalim.
Hep başlayıp yarım bıraktığım şu diyeti sen bitirirsen bana da azim katacaksın valla

Ooooo nalan hanımcım hosgeldın
Yedıgın içtiğin senın olsun ne gördün
Ne ettın balım ıkı anlat
Ağzın bal yesin kaptanım şerbet içtim dediğim gibi yediğim cıslar çok çok azdı bol bol yüzdüm spor salonunu üç kez ziyaret ettim eliya Elifin miiydi @anderes Yelizin miydi unuttum tecrübesinden yararlanarak gözlük altından ince fit kilolu ama kendiyle ve vücuduyla barışık insanlara çaktırmadan bol bol baktım seneye de tatilde bu kiloda olursam kendimi vurmaya karar verdim tabi ben bu lafı kaç yıldır dinliyorum dediğini duyar gibiyim ama can çıkmayınca huy işini biliyorsun olsun umut şişkonun ekmeği diyorum ve daha da uzatmıyorum

Günaydın kızceler
Hepımızde bır telaş
Allah ağız tadıyla bayram sevıncı yaşatsın
Bugun yıne son hız evler temızlenıp alış verıs yapılır sanırım
Beril canım şu güzel günlerde senin de bayramı bayram sevinciyle karşılaman için canı gönülden dua ediyorum

Günaydinn

Herkesin temizlik günü sanirimm
Oglani esime vericem gezsinler. Bende rahat temizligimi yapiyimm.

Tartildimm
Arti gitmis sükür
114.1 idim cuma
Simdi 113.7
Hedefim 113 dü. Bakalim nekadar ulasicamm

Ayran detoxu nasil biseyyy cbk anlat

kizlar size birşey soracağım .ben az bi spor yapmaya başlıyorum.hemen uyku bastırıyor. acaba sizlere de oluyor mu?
CANIM AZRAMM öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz ben spor yapmaya niyetlenince uykum geliyor başım ağrıyor terleyip vıcık vıcık olmayayım diye son kararımı verip yarın yapacağım diye niyet edip hep vaz geçiyorum ama kilo vermeye başlayınca ne hikmetse Bestttt Bestenin hiç merdaneleri etkilemedi zilli ana yapmaya başladım ve sevdim sonra bayram sonuna bıraktım artık hep beraber başlarız çare yok

Canım çok zengin bir menü olmuş ben de bu zenginliğe sizden sonra başlayayım dedim afiyet olsun ayrıca iradeni konuşturmuşsun olmayınca zaten yeme şansın yok ama yapıp da yemeyince işte budur

Canım çok zengin bir menü olmuş ben de bu zenginliğe sizden sonra başlayayım dedim afiyet olsun ayrıca iradeni konuşturmuşsun olmayınca zaten yeme şansın yok ama yapıp da yemeyince işte budur

kitkurdu Nalan im hoş geldin canım. Her gyzel şey bitiyor tatilde onlardan biri aldıklarını ki hiç sanmıyorum aldigini verme zamanı geldi Son gaz devam anacım. Ozlendin seviliyorsun.
Karşılıklı biliyorsun bu hafta tartı olmadığına sevindim desem yeterince anlaşılır olur muyum kaptan duymasın kötü kadın müzeyyeni çağırmayayım bayram arifesi mor mor asil bir renkte olsa komik olurum ama demi

@DeryaOnDiet Canım hoş bulduk teşekkür ederim

aylin90 canım geçmiş olsun öncelikle nasıl oldun daha iyi misin yavrucuğun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…