- 29 Temmuz 2017
- 135
- 428
- 18
- 29
menün güzel canım afiyet bal şeker olsunBende yazayım. Bari
Saat 11 gibi
Peynirli yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Salata domates
Saat 14
Çeyrek dilim krep
Saat 18
1 etli dolma
1 kase yoğurt
1 kase yeşil mercimek çorbası
Su 2 litre
Spor yok.
sabah hiç bir şey yememek metabolizmayı yavaşlatıyormuş derya abla haberin olsunSlm kizlar bugun yemegi erken bitirdim.
Isvec diyetimin ilk gunu
Sabah: 1 fincan az sekerli turk kahvesi
Oglen: 200 gr biftek, zeytinyagli limonlu buyuk porsiyon salata
Aksam: 1 adet domates, 1 porsiyon ispanak haslama uzerine 2 yumurta kirdim.
Su: 3 lt
Spor: 6 km yuruyus
Sağlıksız olmuş biraz sanki ama kaloriler havada uçmamış AllahtanSabah 11.00
2 sahanda yumurta
Domates
Labne peynir
2 dil siyez ekmeği
Aksam 16.00
Hamburger arasındaki nuget çay tabağı boyunda
1 ice teala
2 lt su
Spor güç bulursam
Eliptuk 40 dakika
5 saat gezindim dışarda
detoks mu yapıyorsun canımBende olmayan menüyü yazayim o zaman :))
Sabah: 1 kase ayran corbasi
Ara: 1 kase ayran corbasi
Öğlen: 1 kase ayran çorbası
Ara: 1 sekersiz türk kahvesi
Akşam: 1 kase ayran çorbası
Su: 2 litre 3 olur ama daha
Spor: bütün gün eve giremedim bi türlü hep bi is çıktı ama sabah evden cikmadan 40 dk hizli tempoda yürümüştüm koşu bandında
Akşam da leslie yaparim heralde squatta yaparim
Menü spor harika!Su: 3 lt
Spor: 68 dk leslıe
Menü
10.30
3 zeytin, 1 kk peynir,1 haşlanmış yumurta, domates, 4 yaprak marul,1 dl çavdar ekmeği
15.00
2 kase mercimek çorbası,3 tane yeşil tombik biber, 1 tane biber dolması
18.10
1 sb. ayran
18.45
1,5 yk yulaf ezmesi ve 1 sb. ılık süt karışımı yedim,yarım şeftali, 1 tane domates
Canim hersey cok iyi ama eger ice tea disardan satin almaysa icme bir daha bos kalori bunlar. Onun yerine 1 dilim ekmek yeseydin daha iyiyydi. Ama evde kendin sekersiz veya cok az sekerli yaptiysan ic tabii.Sabah 11.00
2 sahanda yumurta
Domates
Labne peynir
2 dil siyez ekmeği
Aksam 16.00
Hamburger arasındaki nuget çay tabağı boyunda
1 ice teala
2 lt su
Spor güç bulursam
Eliptuk 40 dakika
5 saat gezindim dışarda
Yok canim ac degilim. En azindan bugun.13te 5 gayet iyi canim ya ins ulasirsin hedefe
Gayet doyurucu sabah olmamasi sknti sadece ama acta degilsindir bence su ve sporda iyi
500de iyi hilal 1 günde süper yani :)
Akşam yok mu canım gece cok acikirsin bide aklinda bulunsun nuggettaki kalori cok fazla kofteli hamburger alip koftesini yesen daha iyi olurdu ice tea zaten malum sekerli ona bi sey demiyorum biliyosundur. Bütün gün disardaymissin sende yorulmussundur az gayretle sporuda yaparsin ins
Detoks super gidiyor anlasilan. Tebrikler canimBende olmayan menüyü yazayim o zaman :))
Sabah: 1 kase ayran corbasi
Ara: 1 kase ayran corbasi
Öğlen: 1 kase ayran çorbası
Ara: 1 sekersiz türk kahvesi
Akşam: 1 kase ayran çorbası
Su: 2 litre 3 olur ama daha
Spor: bütün gün eve giremedim bi türlü hep bi is çıktı ama sabah evden cikmadan 40 dk hizli tempoda yürümüştüm koşu bandında
Akşam da leslie yaparim heralde squatta yaparim
Canim ben sok diyet yapiyorum sen benden az yemissin. Menu zayiflamak icin cok iyi spor daMerhabaaaa kızlar
uzun zamandır yoktum bayram hazırlıklarından dolayı gerek temizlik gerek hazırlanan yiyecekler felan
menümü yazayım ben
11:00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tane domates
biraz turp
17:00
fırında pişmiş 2 tane sivri biber 2 tane patlıcan
3 tane turşu salatalığı
Spor
30 dk yürüyüş
2 litre su
Biliyorum canim sadece 13 gunluk boyle olacak. Sonra daha iyi bir diyete gecis insallahmenün güzel canım afiyet bal şeker olsun
sabah hiç bir şey yememek metabolizmayı yavaşlatıyormuş derya abla haberin olsun
Sağlıksız olmuş biraz sanki ama kaloriler havada uçmamış Allahtan
detoks mu yapıyorsun canım
Afiyet olsun canim. Menun diyet menusu gayet iyi.Su: 3 lt
Spor: 68 dk leslıe
Menü
10.30
3 zeytin, 1 kk peynir,1 haşlanmış yumurta, domates, 4 yaprak marul,1 dl çavdar ekmeği
15.00
2 kase mercimek çorbası,3 tane yeşil tombik biber, 1 tane biber dolması
18.10
1 sb. ayran
18.45
1,5 yk yulaf ezmesi ve 1 sb. ılık süt karışımı yedim,yarım şeftali, 1 tane domates
Spor da cok iyi menu de. Masallah canim.Bugün ne yedim
Sabah: tost, haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillikler
Ara:yok
Öğle:dört kofte, salata, ekmek
Ara:yok
Akşam: fırında mücver, yoğurt, ekmek
Su:3.5 litre
Spor:45 dk.aerobik+50 mekik+plank
Iyi yolculuklar canimMerhaba kızlar, iyi geceler.. şimdilik bodrumda son gecem.. yarın İzmir yollarındayız bayram için..
Sabah; 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Öğlen; haşlanmış mercimekli yağsız salata,1 dilim ekmek
Akşam; 5 adet köfte, yağsız salata, 4-5 tane iri zeytin, 1 şeftali
Su; 3lt
Spor; 40dk yüzme
aylin90 canım geçmiş olsun öncelikle nasıl oldun daha iyi misin yavrucuğun nasıl
13te 5 gayet iyi canim ya ins ulasirsin hedefe
Gayet doyurucu sabah olmamasi sknti sadece ama acta degilsindir bence su ve sporda iyi
500de iyi hilal 1 günde süper yani :)
Akşam yok mu canım gece cok acikirsin bide aklinda bulunsun nuggettaki kalori cok fazla kofteli hamburger alip koftesini yesen daha iyi olurdu ice tea zaten malum sekerli ona bi sey demiyorum biliyosundur. Bütün gün disardaymissin sende yorulmussundur az gayretle sporuda yaparsin ins
Afiyet olsun inşallah güzel sonuç alırsın.
hani sen bugün oruç tutucaktin Hiloş. Nuget o sevmedim ice tea yi olmasaydı keşke afiyet olsun.
Afiyet olsun bol eksi olsun tatlım.
Bilgiler çok iyi oldu derya çok sağol canım buna göre önlem alırım artikCanim hersey cok iyi ama eger ice tea disardan satin almaysa icme bir daha bos kalori bunlar. Onun yerine 1 dilim ekmek yeseydin daha iyiyydi. Ama evde kendin sekersiz veya cok az sekerli yaptiysan ic tabii.
Bende tahmin etmezdim de geçen kardeşime pisirirken paketin üstünü okudum uçmuş resmen simdi hatirlamiyorum da kofteden falan fazlaydiYaptım 35 dakika eliptik bugün böyle oldu dışarıda olmak yüzünden ama nugetin bu kadar kalorili olacağını bilmiyordum
Eşim bugün birlikte kahvaltı yapalım yarın beraber tutalım dedi aylar var kahvaltı yapamadık basbasa
Bilgiler çok iyi oldu derya çok sağol canım buna göre önlem alırım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?