Off hem dondurma hem makarna hemde spor yok su da 2 litre az böyle olmaz gibi önce sekeri çıkar bi hayatından kahveye caya atma bi sekilde alistir kendini açık ic veya limon falan sık tamam bende dondurmaya tatliya falan pek dayanamiyorum ama yedigim gunde sporu ikiye katliyorum kalorisi az kalsin diye bence sende böyle yap. kirilma bak sadece tavsiye olarak yazdim hepimiz yorum yapiyoruz birbirimize hep amac eksi gelsin baska bi seyden degil bundan sonra göz önünde bulundurursun belki diyekizlar bende menimu yazayım.her nekadar daha takımda olmasam bile
sabah )limonlu su 6zeytin,domat salatalık,
kk.peynir
bikac bardak az şekerli çay
Ara)1/2elma
15az şekerli türk kahvesi
19.30 2.yk makarna yarım porsiyon etli taze fasulye yeşillik salata
daha sonra dondurma 2.litre su
Spor yaparken uyku basar mi ya yaptiktan sonra yorgun düşüp oldugum yerde sizarim bazen ama yaparken uykum gelmedi hiç cok mu isteksiz yapiyosun kikizlar size birşey soracağım .ben az bi spor yapmaya başlıyorum.hemen uyku bastırıyor. acaba sizlere de oluyor mu?
Menuyude yazsaydin ya keske acligindan feyz alirdik :)) bende mide guruldamalari esliginde uyumaya calisicamMenü paylasmayacam
Sadece sunu söylemek istiyorum,bu gece açım
Önce börek resimlerine baktım google dan,sonra da içli köfte resimlerine baktım.sarma resimlerine de bakıp uyuyorum
İyi geceler yoldaşlar:)
himm yine dolma bide yanında 2 kase mercimekle birlikte birde ekmeksiz demişsin bide ekmek yeseydin dayağı hakederdin bebeğim. Neyse ki sporun güzel. Afiyet olsun.Hayırlı akşamlar kızlaaar menüm
11.00
3 zeytin, 2 kk peynir, 1 yumurtadan omlet, 1 dl çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay
15.50
3 dl karpuz, 2 kase mercimek çorbası, 2 tane biber dolması, 2 parça haşlanmış tavuk, ekmeksiz bunlar
19.00
Şekersiz sütlü kahve, 1 avuç kuru üzüm
Şimdi de 1 Kase sade yoğurt yiyorum.Dün o 4 dolmadan sonra kötü oldum halsizlik çöktü yatana kadar ne çektim şiştiler midemde valla bugün 2 tane yedim.
Spor: 90 dk leslıe
Su: 3 lt su oldu.
afiyet olsun Sevil im. Ogunler arasinda 5 saat ara veriliyormu senin metabolik te.Ay bugünü bitirdim yeme içme konusunda menü paylaşabilirim :)
Sabah; 1 kase yoğurt(içine çörek otu attım), yarım şeftali
Öğlen yok; geç kahvaltıdan dolayı
Ara; 2 incir
Akşam; ızgara tavuk, yanına ızgara sebze, 2 dilim ekmek
Su; 2,5lt
Spor; 1 saat yüzme; 30 ağırlıklı mekik,20squat, 20 set kol hareketi
Afiyet olsun menun güzel tatlım. Spor da öyleİyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Salatalık, domates
Yeşil çay
Ara:
1 muz
Öğle:
4 tane mücver
1 kase cacık
Biraz domates
Akşam:
2 fırında köfte
1 kase salata
Ayran
Ara:
Tarçınlı yoğurt
Su: 3l
Spor: 30 dk cardio, 45 bölgesel egzersiz
50 dk pilates
okurken akşam tatlı niyetine ne yedin diye heyecan yaptım neyseki kazası tatlısı bi akşam olmuş. Afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurtadan omlet 4 zeytin 1 ck fındık ezmesi 1/2 kk helva domates salatalık 1 fincan ıhlamur çayı
Ara 2 tane kuru kayısı 2 tane ceviz
Akşam 2 tabak tarhana çorbası domates salatalık
Su 2 lt
Afiyet olsun. Menunu paylasicaksin katılım yapicaksin ki listeye girebilesin. Menune gelince 2 kaşık makarna dan ne anladın hiç yemeseydin daha iyiydi o dondurma nedir ya zayıflamaya çalışıyoruz tatlım.kizlar bende menimu yazayım.her nekadar daha takımda olmasam bile
sabah )limonlu su 6zeytin,domat salatalık,
kk.peynir
bikac bardak az şekerli çay
Ara)1/2elma
15az şekerli türk kahvesi
19.30 2.yk makarna yarım porsiyon etli taze fasulye yeşillik salata
daha sonra dondurma 2.litre su
Afiyet olsun canım menüde sporda çok güzel.Menü menü menü dediginizi duyar gibiyim kızlar.gelsin o zaman..
Sabah: menemen, peynir,zeytin, yesillik, bir dilim ekmek
Ara:yok
Öğle: tas kebabı, salata,bir dilim ekmek
Ara:bir avuç üzüm
Akşam:zeytinyağlı bamya, yoğurt, bir dilim ekmek
Su:3 litre
Spor:45 dk.aerobik+50 mekik+plank
niye yok bakim menü. Kara kara düşünme sen verirsin bence.Dünkü menümü yazmadım kızlar ama cıss yok fakat spor da yoktunapacaz sporsuz, bu hafta nasıl gidecek bir kilo bakalım kara kara düşünüyorum netekim.kızlara da söz verdik, rezil rüsva olmasam bari..
Afiyet olsun hayırdır niye keyfin yok.Merhaba kizlar
Bugün pek keyifsizim nedense
Menüm
Sabah 11.30
2 yumurta
Domates salatalik
zeytin
kasar peynir
Kuruyemis
Yesil cay
Aksam 18 de
1 tabak alman taze fasulye
Yogurt
Su az oldu malesef
Yarinda tüm gün temizlikkk yapicam öffff
böreklere içli köftelere sor bakalım onlarda senin resmine bakmislar mi seni ozlemislermi? Yooo bence ozlemediler ki sende özlemedin bence. Canım doğru beslenirsen acıkmazsin emin ol. Sağlıklı yiyelim aç kalmadan zayiflayalim olurmu?Menü paylasmayacam
Sadece sunu söylemek istiyorum,bu gece açım
Önce börek resimlerine baktım google dan,sonra da içli köfte resimlerine baktım.sarma resimlerine de bakıp uyuyorum
İyi geceler yoldaşlar:)
Baharat olarak ne koydun ki canim naneyle pul biberden baska bi sey yakismaz zaten ya :) yarin nohut koyma istersen sadece yarma ve mercimek koy nihut cok tiksindirdiyse
pazar günü denicem bunu da bakalım pazartesi ne sonuç olacakBu aradazukkum daha önce patatesi denemistik 3 gün kadar yaptik annemle yine ama biz her öğünde orta boy iki patates yiyoduk bir buçuk kiloya denk gelir mi bilmiyorum ama dene istersen etkili o da 1,5 degilde her öğüne iki patates yap istersen sende. Onu yaptığımızda bi kilo vermistik gene 3 günde
Nasip bir diyet bu derya merak ettimSlm kizlar off kustum bugun menu yazmiycam. Zaten dunkunun neredeyse aynisi. Yaa uzun zamandir dikkat ediyorum sporumu da yapiyorum 1 kiloya yakin almisim. Cook canim sIKKIn. Biliyorum belki karsi olanlariniz var ama lutfen karsi olanlar fikir yazmasin. Yoksa beni etkiler. Yarindan itibaren isvec diyetine basliyorum. Degilse arti olmaya devam edecegim ve batti balik misaline donecegim yakinda.
Yarindan itibaren isvec diyeti yapmak isteyen var mi benimle beraber??
Lutfen bu diyeti sevmeyen yorum yazmasin etkileniyorum. Ben de sevmiyorum kisa sureki diyetleri ama durum vahim bunu yapmaya mecburum. Yoksa tum sevkim kiriliyor.
Var mi gonullu? 6 gun veya 13 gun yapabiliriz.
grip oldum elif midem çok bulanıyor bu da etkili olabilir fena çarptı yaz günüsenin menü metobolik balans a uygun mu yani bu yediklerin yoksa bozUldumu metabolik.
Ay o kadar kötü mü geldi ya ben bayıla bayila içiyorum o çorbayi.
Bana hepsı uyar balımdahimm yine dolma bide yanında 2 kase mercimekle birlikte birde ekmeksiz demişsin bide ekmek yeseydin dayağı hakederdin bebeğim. Neyse ki sporun güzel. Afiyet olsun.
afiyet olsun Sevil im. Ogunler arasinda 5 saat ara veriliyormu senin metabolik te.
Afiyet olsun menun güzel tatlım. Spor da öyle
okurken akşam tatlı niyetine ne yedin diye heyecan yaptım neyseki kazası tatlısı bi akşam olmuş. Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Menunu paylasicaksin katılım yapicaksin ki listeye girebilesin. Menune gelince 2 kaşık makarna dan ne anladın hiç yemeseydin daha iyiydi o dondurma nedir ya zayıflamaya çalışıyoruz tatlım.berilceee Kaptanım bence ceza verelim cuma haricinde kaçamak yapana ne dersin.
Afiyet olsun canım menüde sporda çok güzel.
niye yok bakim menü. Kara kara düşünme sen verirsin bence.
Afiyet olsun hayırdır niye keyfin yok.
böreklere içli köftelere sor bakalım onlarda senin resmine bakmislar mi seni ozlemislermi? Yooo bence ozlemediler ki sende özlemedin bence. Canım doğru beslenirsen acıkmazsin emin ol. Sağlıklı yiyelim aç kalmadan zayiflayalim olurmu?
Ooooo nalan hanımcım hosgeldınberilceee Kaptanım gözden ırak olunca gönülden de ırak olmadık inşaallah nasılsın takım kalabalıklaşmış iyice bugünden itibaren menüleri paylaşacağım terliksiz yorumlarını beklerim özlendiniz efem
Menun cok az olmus canım sankiDünkü menü
Sabah
1 yumurta
Domates salata
Öğle
1 kaşe çorba
Akşama
1 kaşe çorba
3 lt su
Spor yok
Şok diyet günüydü dün canım benimMenun cok az olmus canım sanki
Ben galiba hedefimi yakalayamıyorum..Ağustos sonu hedefime ulaştım şükür ulaşan herkesi tebrik ederim ulasamayanlarda üzülmesin daracık hirslansin yeni ay sonu hedefi belirleyelim kızlar
gunaydin)yoo niye kirilayim ki eleştiriye açık biriyimdir. keşke herkes benim kadar eleştiriye açık olabilseOff hem dondurma hem makarna hemde spor yok su da 2 litre az böyle olmaz gibi önce sekeri çıkar bi hayatından kahveye caya atma bi sekilde alistir kendini açık ic veya limon falan sık tamam bende dondurmaya tatliya falan pek dayanamiyorum ama yedigim gunde sporu ikiye katliyorum kalorisi az kalsin diye bence sende böyle yap. kirilma bak sadece tavsiye olarak yazdim hepimiz yorum yapiyoruz birbirimize hep amac eksi gelsin baska bi seyden degil bundan sonra göz önünde bulundurursun belki diye
Spor yaparken uyku basar mi ya yaptiktan sonra yorgun düşüp oldugum yerde sizarim bazen ama yaparken uykum gelmedi hiç cok mu isteksiz yapiyosun ki
Valla bunyeniz cabuk veriyor o zaman ne diyim güzel iste senin gibi bi kac arkadas daha var ekmek falanda tuketiyolar ama veriyorlar yinede demekki tuketmeseler depar atacaklar :))gunaydin)yoo niye kirilayim ki eleştiriye açık biriyimdir. keşke herkes benim kadar eleştiriye açık olabilse
dediğim gibi dondurmayı sadece ödül olarak.
makarnada 2yk y
ymiştim.sonuçta ekmegin hiç bir turunu yemiyorum.ondan dolayi bi mahsur görmedim.
çok çok az şeker kullanıyorum.yoksa kahve ve çay tuketemem
spora gelince aslında çok hevessiz değilim.ama yinede hemen bi uyku moduna geçiyorum.
Bunlara rağmen 2.4 gk gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?