Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun delı işler yaptım
Resmen bas bas paraları berıle oldu
Tr den bır dıyetısyenle konustum anlaştım
Onlıne yardım
10 sene sonra dıyetısyen deneyecem belkı yemek yemeyı adam gıbı ogrenırım
Baska yaptıklarımı sonraaaa

İyi yapmışın kız ama ümidim yok sen onların bilgisini listesini vs kırk kere hatmetmişsindir onlar gitme yolunu araştırırken sen yolun sonunu görüp dönüyordun kanımca

Ayrıca çok yoruldun karşılığını gör artık bol bol kazan sen eli vergili gönlü geniş kadınsın onu birilerine hayır için harcamaya başlamışındır bile

Selam canım
Hosgeldın
Kısaca kendını tanıtırmısın

Hoşbuldum merhaba
24 yaşındayım uzun süre oturarak çalışıyordum işten yeni ayrıldım
bir süre kendime vakit ayırmayı düşünüyorum ve önceliğim zayıflamak sağlıklı bir hayat sürmek.
evim sahile çok yakın yürüme imkanım var aynı zamanda eve kondisyon bisikleti aldım.
kilomdan kaynaklı olarak çok uzun süre hareket etmekte zorluk yaşıyorum
bu zamana kadar kilo almamdaki en önemli etken üzgün olduğum zamanlarda yemek yememdi sanırım
tatlı şeylere karşı düşkünlüğüm var beni en çok zorlayan tatlılar...
kendimce bir takım şeyler yapmaya çalışıyorum şekersiz çay içmek ya da çavdarlı, tam buğday ekmeği tüketmek gibi
genel olarak böyleyim işte :)

Hoşgeldin canım ben de çıkmadan gördüm yazayım dedim
Karar vermişsin inşallah uygulama da güzel olacak kiloları vereceksin inşallah
Sahil dedin ne güzel böyle imkanın olması yürüyüş hele sahilde ne güzel olur
Tatlı düşkünlüğü benim eskiden çok vardı ama İnan unutuyor insan düzenli beslenince ..daha az aklına geliyor zaten şeker şekeri çekiyor diyorlar doğru valla
Bu ara bayram telaşı herkeste yakında iyice canlanır yeterki pes etme katılımın çok olsun motivasyonda oluyor böylece

Hoşbuldum merhabalar
evet kesinlikle kilolarım yüzünden mutsuzum ve kilo verdiğimde onu mutluya çevirmek de isterim :)
ne güzel baya bir yol katetmişsin umarım ben de aynı şekilde başarabilirim şu an tek önceliğim kilo vermek
artık takıntı haline getirmeye başladım. Moralim yüksek olacak sizlerin de desteği ile tabiki
Bugün başladım yeni bir yolculuğa yolum çok uzun biliyorum ama sonunu getirmek istiyorum

Çok teşekkür ederim hoşbuldum :) inşallah gerekli motivasyonu sağladığımda yapabileceğimi düşünüyorum
aslında inatçı bir insanım bu inatçılığımı kilolarımla olan savaşımda da kullanmak istiyorum.
Evet belki de en büyük şansım bana yardımcı olacak inşallah
bol bol vaktim var yazmak için burada olacağım artık

İnşallah canım ..uzun süreli sağlıklı bir diyet yaparsan neden olmasın ?yaşının genç olması bir avantaj senin için şanslısın
Kilo vermeyi 1.sıraya koy bir süre sağlığın için kendin için ..bende şu yoğunluk geçsin burada olacağım inşallah önümüzde sınav gibi bir bayram var önce onu geçireyim bende hayırlısıyla
Gün içinde tanışırsın bizim fıstıklarla zaten

evet kesinlikle öyle düşünüyorum şu anda tek önceliğim kilo vermek. bayram tabi bizde de var ufak tefek hazırlıklar ama aktif olurum yine bayramda da :)

Hanimlar ayran detoksu sonucu 2 günde eksi 700 gram ilk gun 600 ikici gun 100 gram gitti bence az ama 2 gün için iyi gene :) bu hafta bi kilo demistik bu arada gecen cuma 65.4tu bu gün 64.2 eksi 1200 yani :) onun disinda annem uctu 67.8den 65.7ye düştü 2 günlük ayran detoksunda beni katladi yani :))

Merhabalar buraya davet edildim ben de zayıflamak istiyorum
Hosgeldin canim yaslarimiz yakin bende 21 yasindayim henüz ogrenciyim 69.7yle diyete basladim su an 64.2yim gecmisi okudum ama kac kilo oldugunu yazmamissin kacsin kaca düşmek istiyorsun cocugun var mi doğum kilosu mu kaldi onlarida paylasabilirsin bizimle :)

güzel bir karar.tebrikss

hoşgeldinkilo vermek için gayet güzel bir yerdesin.insallah bir an önce kurtuluruz bu fazlalıklardan

hoşbuldum teşekkür ederim :)
bu sabah itibariyle 105.9 kiloyum. aslında şu an için 70 e düşmek istiyorum. eğer başarabilirsem gönlümden geçen 60 kilo olmak devamını da daha sonra getireceğim. ilk hedefim 89 kiloyu görmek sonrasında daha başarılı olacağımı düşünüyorum.evli değilim bekarım uzun bir ilişkim vardı evliliğe gitmedi hep kilo sorunum vardı yaklaşık 2 yıldır ama bu zamana kadar bu kadar çok olmamıştı ondan sonra toparlayamadım işte.

Anladim canim geçmiş olsun hayırlısı her şeyin önce sağlığın ve kendin icin kilolardan kurtulacaksin eminim diyetisyene gidiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…