Geçmiş olsun Yen'i gördümMerhBa. Iyiyim cok sükür. Oglumda iyi sagol sen nasilsin
Bende tahmin etmezdim de geçen kardeşime pisirirken paketin üstünü okudum uçmuş resmen simdi hatirlamiyorum da kofteden falan fazlaydi
Gecmis olsun canim.Bir kac gundur yasadigim saglik problemi nedeniyle menu paylasiminda bulunamadim arkadaslar. Gerci paylasilacak deger de bir sey de yemedim.
Uc gunu toplasan bir gunluk menuyu tamamlamazdi. Simdi daha iyiyim umarim yarindan itibaren paylasabilirim.
Sagol canimGecmis olsun canim.
Amin canim. Hepimize kolay gelsin.Günaydın kızlar
Hatırlı arefe olsun
Bayrama bır gün kala işlerınızde kolaylık versın rabbım
Hos gMerhabalar buraya davet edildim ben de zayıflamak istiyorum
Amin canimBugun yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar
Hastalara geçmiş olsun
Mezarlık zıyatı yapacakların dualarını Allah kabul etsın
İş güç temızlık yapacaklara kolaylıklar dılıyorum canlar
Hos geldin aramiza arkadasim. Kolay gelsin.Merhabalar buraya davet edildim ben de zayıflamak istiyorum
Hoş geldin sefalar getirdin mutsuz nikin kilo yüzündense birlikta başardığımızda da nikini tam tersi yönde değiştirmeye ne dersin bu aralar azıcık sessiz olduğumuza bakma sıkı sohbet ederiz kendini tanıtırsan memnun oluruzMerhabalar buraya davet edildim ben de zayıflamak istiyorum
Selam canımMerhabalar buraya davet edildim ben de zayıflamak istiyorum
Caktırmadanda kılo almadım sınyalımı verıyon balımHoş geldin sefalar getirdin mutsuz nikin kilo yüzündense birlikta başardığımızda da nikini tam tersi yönde değiştirmeye ne dersin bu aralar azıcık sessiz olduğumuza bakma sıkı sohbet ederiz kendini tanıtırsan memnun oluruz
Ben 104 ile başladım ortalama 15 kg verdim araya tatil girdi şimdi yeniden bayram sonrası için tam tekmil hazırlık yapıyorum moralini yükselt ve başlayalım M mutsuzdrn
@anderes Yeliz ya çok güzeller tablo gibiler anacığım bir daha ki gelişimde kuzeyde mi olsam afrika olmaz amaGüzele bakmak sevaptır dedimtabi çaktırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?