Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir kac gundur yasadigim saglik problemi nedeniyle menu paylasiminda bulunamadim arkadaslar. Gerci paylasilacak deger de bir sey de yemedim.
Uc gunu toplasan bir gunluk menuyu tamamlamazdi. Simdi daha iyiyim umarim yarindan itibaren paylasabilirim.
Gecmis olsun canim.

Merhabalar buraya davet edildim ben de zayıflamak istiyorum
Hoş geldin sefalar getirdin mutsuz nikin kilo yüzündense birlikta başardığımızda da nikini tam tersi yönde değiştirmeye ne dersin bu aralar azıcık sessiz olduğumuza bakma sıkı sohbet ederiz kendini tanıtırsan memnun oluruz
Ben 104 ile başladım ortalama 15 kg verdim araya tatil girdi şimdi yeniden bayram sonrası için tam tekmil hazırlık yapıyorum moralini yükselt ve başlayalım M mutsuzdrn

@anderes Yeliz mezuniyet karneni dün gördüm canım tekrar tebrik ediyorum burdan kopma bu bir haftada iki gün diyete devam ederek dengeleme planımızı da unutma bu iki ben mezun olmadan bir yere kıpraşmak yok buda üç nasıl saymayı biliyorum demi barış bayrağı sallamayı özlemişim

Dünkü MENÜM
8.00
2 kk peynir
1 domates
1 salataalık
5 zeytin
2 çatal yumurta
2 dilim ekmek
10.00
6 badem
1 çb süt
12.30
4 kaşık lor
2 dilim ekmek
15.30
1/2 elma
3 yudum soğuk süt
18.00
1/2 tabak yoğurtlu sebzeli köfte
22.00
1 elma
su 3 lt
spor çılgın ev temizliği denemesi
NOT Diyetisyen listesi bu beni bilenler bilir iki öğün beslenme favorimdir bu hafta liste deniyorum ama pek memnun değilim her dakika tıkınmaktan yoruldum aralarda verdiği çoğu şeyi yemiyorum deniyorum bu haftayı

Caktırmadanda kılo almadım sınyalımı verıyon balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…