Slm canim. Mutlu bayramlarGünaydın tıytıllar
SuperGeçen cuma 84 kızlar yüzde hesaplamiyorum sadece bildirim yapıyorum.
Olsun canim tek eksi olsun da. Iyi bayramlarSelam kızlar.herkesin bayramı mübarek olsun, Allah nice sağlıklı bayramlara eriştirsin bizi
Bugün -1 kilo olmak isteyen ben maalesef haftada iki gün sporla -400 gr.cık vermişim.sağlık olsun..
Slm canim. Ben haftaya cuma tartilcam bugun bakmayi unuttum. Hedef -2kg en az. Cumaya kadar. Cok guzel vermissin tebriklerrMutlu bayramlar dilerim kızlar
Bu cuma en az 1 kilo için tartılacaktık
zukkum ormangozlu @Zeroks obezzto @DeryaOnDiet
Ne yaptınız kızlar hu hu:)
geçen hafta:58.8
Bu hafta:57.5
Fark:1.3
Hadi bakalım sıra sizde:)
Oooo süpersin maşallah yansın yağlaaaaar
İnşallah kizlaarr; ) @meliyke canım bak geçmişe bende tartıldim geçen cuma 84 bu cuma 81.9 canımAmin Berilim.
cook iyi maşallah.
HARİKA Bi SONUÇ Hilal Tebrikler.Haftaya da aynı azmi bekliyoruz.
Slm canimEki Görüntüle 2039838
+90 dan ve 7.takımdan saygılar sevgiler ve daha bir cok şey....
Gecmis olsun canim. Bu hafta kilo bildirimj yokİyi bayramlar arkadaşlar kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum kayınpederim kaza ge girdi geç mi kaldım bilmiyorum ams kilo bildirimim 65.5 geçen hafta 66.5du
Merhaba hoşbuldum canım evet inşallah çok mutlu olacağımız kilolara hep birlikte erişelimSlm canim hosgeldin. Sorunumuz ve mutsuzlugumuzun sebebi ayni. Ins hedefledigimiz mutlu olacagimiz kilolara erisecegiz bir gun.
hoşbuldum canım memnun oldum çok :)güzel bir aktivite olucak kafan dagilicak berilim keşke bende ise başlasam ama kendi işim olsa :))))
Hosgeldin tatlım ben Elif.
ohh çok güzel yaptın değer senin için parada neymiş.
maşallah annene canım, yani 700 azmi sana da Tebrikler.
iyi bayramlar canım
teşekkür ederim kesinlikle biraz bencil olmak gerekiyor sanırım bu konuda öncelikle kendim için istiyorum bunuAnladim canim geçmiş olsun hayırlısı her şeyin önce sağlığın ve kendin icin kilolardan kurtulacaksin eminim diyetisyene gidiyor musun
hoşbuldum memnun oldum ne güzel şeyler duydum geldiğimden beri hemen hemen herkes yazdıHoşgeldin canım hilal ben verirsin inşallah yeterki işte azim et benim kadar çabuk vazgeçen iradesiz bir insan yoktur ama bak ben bile bırakmadım güzel destek oluyor kızlar heleki listeye girdikten sonra daha çok sorumluluk alıyorsun bırakamıyorsun yani hep bi vermek zorundayım modunda oluyorsun
kesinlikle bu konuda mutlu olmaya çok ihtiyacım var artıkHer kadın bır 6 ayı kendıne ayırmalı hedıye etmelı
Bu yoldakı degısımde yenı bır sen olup mutsuz ısmını degıstırmen ıcın tam destek yanındayız
100 üstü kılo bır acıdır çeken bılır canım
Ama o kılolarda artık mısafır tıkır tıkır gıdecekler bılıyorum
Valla ben metabolikten sonra diyetisyen tutturamadım, inşallah sen tutturursun
Canım sen diyetisyenle çalışıyor musun? Baya yolun uzun, bakma bizler de öyleyiz.. hiç moral bozma, mutsuz da olma.. senin yaşın ne güzel küçücük, kıymetini bil, ben bir verirken sen 3 verirsin.. azimli ol, planla.. bir anda 5 kilo vereyim deme.. süreklilik esas bu işte.. kendine 1 yıl ver.. bu bir yılda gerçekten kendini dinle.. bir hobin olsun, heryemek canın istediğinde hoşuna giden o işle uğraş.. böylece seni mutlu eden yemek zamanla hobinle yer değişecek.. mutlu uyan.. spor yap mutlaka, yatağın içinde debelen, evde zıpla, mekik çekmeye çalış, sahilde güneşi batır yürürürken bizimle de paylaş.. ne kadar sağlıklı beslendiğini söyle bize hergün.. umut ol.. her ne yapıyorsan da kendin için yap.. sakın başkası için değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?