Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar nasılsınız? Benim işler anca bitti, biraz dinlenmek için oturuyorum..
ben sabah tartıldım 500gr artı çıktım ama kaçamak yapmadım, o nedenle yaklaşan reglime bir borç olarak görüyorum bu durumu..
iki fincan yeşil çay içiyorum günde, bakalım.. cumaya daha çok var.. umudumu yitirmedim.. dünle bugün hiç spor yapamadım bende

hoşbuldum canım memnun oldum çok :)

Anladim canim geçmiş olsun hayırlısı her şeyin önce sağlığın ve kendin icin kilolardan kurtulacaksin eminim diyetisyene gidiyor musun
teşekkür ederim kesinlikle biraz bencil olmak gerekiyor sanırım bu konuda öncelikle kendim için istiyorum bunu
diyetisyene şu an gitmiyorum ama daha önce gitmiştim ondan aldığım listem duruyor

hoşbuldum memnun oldum ne güzel şeyler duydum geldiğimden beri hemen hemen herkes yazdı
tek ihtiyacım olanın motivasyon ve birilerine karşı da sorumluluk sanırım
umarım hep birlikte başarırız

kesinlikle bu konuda mutlu olmaya çok ihtiyacım var artık
doğru söylüyorsun gerçekten çok acı. 24 yaşında olup 100 kilo üstü olmak daha ayrı bir acı.
ama artık böyle kalsın istemiyorum dediğin gibi misafir olsun gitsin istiyorum. yeterince zaman harcayabilirim yeterki gitsinler.

diyetisyenle çalışmıyorum sevemedim bir türlü nedense. kendi kendime yaptığımda daha başarılı olurum belki diye düşünüyorum daha önce gittiğim için bana verilen listeler hemen hemen hep aynı. evet yaşım biraz daha küçük ama yaşıma göre hiç olmamam gereken bir kilodayım zamanım bol yeterki vereyim. yeni bir hayat tarzı belirlemem gerekiyor daha aktif en azından yavaş yavaş alışırım ben de ...
çok mutlu olurum bu yazıyı görmek de mutlu etti beni teşekkür ederim çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…