Kolay gelsin canim. Dikkat et kendine.bu bakıyım vardı sanırım deryacigim
Kız nerde millet benim başımdaydi hep erkeekler 9 kişi burada kesim yapıldı yemekleri temizlikleri çayları öldürdüler beni şimdi bite eti dogramasi çok şükür mevlam nasip etti amaa çok yoruldum ciğerlerim ağrıya ağrıya dolaştım çalıştım resmen isim var hala bi bitse yaticam yarında temizlik yapacağım
Valla düşmedim ama çok o raddeye geldim canım. Ya neyse bitti bugünde işler de biteydi bi
Yaa kiyamam cok zor olmus senin icin bende ananemde bütün gün hizmet ettim sofra hazırla kaldir misafire tatli koy kahve yap cay koy yarim saat oturdum mu bilmiyom neyse ki kurban işlerini kasapta hallettirip geliyorlarda eve o is kalmiyor. Ama senin isin cok zormus yok muydu yaninda bi yardim edebilecek yenge gorumce elti kardeş vs vs hasta halinle calismasaydin bu kaabu bakıyım vardı sanırım deryacigim
Kız nerde millet benim başımdaydi hep erkeekler 9 kişi burada kesim yapıldı yemekleri temizlikleri çayları öldürdüler beni şimdi bite eti dogramasi çok şükür mevlam nasip etti amaa çok yoruldum ciğerlerim ağrıya ağrıya dolaştım çalıştım resmen isim var hala bi bitse yaticam yarında temizlik yapacağım
Valla düşmedim ama çok o raddeye geldim canım. Ya neyse bitti bugünde işler de biteydi bi
Insallah canim. Kurban bayramimiz mubarek olsun:))Merhaba kızlar hepimizin bayramı mübarek olsun sevdiklerimizle daha nice güzel, mutlu, sağlıklı ve fit bir şekilde bayramlar geçirelim inşallah
Yaa kiyamam cok zor olmus senin icin bende ananemde bütün gün hizmet ettim sofra hazırla kaldir misafire tatli koy kahve yap cay koy yarim saat oturdum mu bilmiyom neyse ki kurban işlerini kasapta hallettirip geliyorlarda eve o is kalmiyor. Ama senin isin cok zormus yok muydu yaninda bi yardim edebilecek yenge gorumce elti kardeş vs vs hasta halinle calismasaydin bu kaa
Maşallah valla canim hadi dinlen artik iyi bak kendinede yipranma sonra sicak bi seyler icip uyu misafir fasli bittiyse :)4 de geldi bi yengem sağolsun yardım etti ama ev sahibi ben olunca kimse benim gibi iş yapmıyor tabi düzen farklı neyse geldi geçti bünye alıştı 4 senedir :)
Maşallah valla canim hadi dinlen artik iyi bak kendinede yipranma sonra sicak bi seyler icip uyu misafir fasli bittiyse :)
Tatlilarin yanin da yufka daha masum canim. Yine de dikkat. Bayram 4 gun gelip gecicek sonra uzulup ugrasmak bize dusucek.Ben de dünkü menümü yazayım.
Sabah 08.00 klasik kahvaltımı 1dl çavdar ekmeği ve 1 haşlanmış yumurta ile yaptım buraya kadar sorun yok.
Öğle 14.00 kavurma yedim 1 yt yanında yufka ekmek vardı yedim bir parça
Akşam 19.30
1 yt kavurma, bir parça yufka
Su 2 lt yi geçti Spor yapmadım.
Gittiğimiz yerlerde şeker,çikolata,kek,sarma reddettim ama işte kavurmanın yanında yufka batağına düştüm kızlaaar benim kaçamağım yufka ekmek yemek. Hayırlısıyla bayram geçseydi
Iyi bayramlar arkadasim. Kacamaksiz gunler diyorum :))Günaydinnnn
Dün hiccc giremedimmm. Ama tartildim tabi. Persembe 20.15 de yemek yenirse böle sonuc olur tabi temizlik yüzünden.
-500gr gitmis sadece. Yeterki eksi olsun. Bu hafta daha iyi olur ins
Dünküü kacamaklarimi sayayimm.
Inaninn yinede gurur duydum kendimle. Aylin bunlarla kalmazdiii
Karatay diyetine uygun olmayanlari kacamak olarak algiliyorum
TATLI YEMEDIM
Börek yemedimm
Sarma cok yedim sayisini bilmiom
1 catal kek
Gerisi et kapuska yemegi kzru fasulye felandi gittigim yerlerde
5 kapi yaptik valla.
Gece 1 de evdeydik.
Siz neler yedinizzzz merak ediyorummm
IYI BAYRAMLAR HERKESE BU ARADA
Kolay gelsin canim. Allah kabul etsin.Iyı geceler kızlar ben daha yeni oturdum
İş güç bır yandan kurban kesımi
Sonra eyle bogus derken yeter dedım kahve aldım geldımde kımseler yok
Allah kabul etsin canim.Merhaba kızlarım iyi geceler, sağsalim bugünü bitirdik..
Bugün ki menüm;
kurban etiyle açmak için oruç tuttum o nedenle 2 öpün yapabildim
Öğlen; 3yk dana kavurma(az yağlı), çeyrek simit, yarım şeftali
Akşam; 4yk dana kavurma sebzeli, 2 yk pilav, salata
Su; 2,5 litre
Spor; yok
Aylin cım merakini giderebilirsin geçmişe bakman yeterliGünaydinnnn
Dün hiccc giremedimmm. Ama tartildim tabi. Persembe 20.15 de yemek yenirse böle sonuc olur tabi temizlik yüzünden.
-500gr gitmis sadece. Yeterki eksi olsun. Bu hafta daha iyi olur ins
Dünküü kacamaklarimi sayayimm.
Inaninn yinede gurur duydum kendimle. Aylin bunlarla kalmazdiii
Karatay diyetine uygun olmayanlari kacamak olarak algiliyorum
TATLI YEMEDIM
Börek yemedimm
Sarma cok yedim sayisini bilmiom
1 catal kek
Gerisi et kapuska yemegi kzru fasulye felandi gittigim yerlerde
5 kapi yaptik valla.
Gece 1 de evdeydik.
Siz neler yedinizzzz merak ediyorummm
IYI BAYRAMLAR HERKESE BU ARADA
Gecmis olsun canımİyi bayramlar arkadaşlar kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum kayınpederim kaza ge girdi geç mi kaldım bilmiyorum ams kilo bildirimim 65.5 geçen hafta 66.5du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?