Allah kabul etsin canım kolay gelsinKurban kesildi geldi evde bir telaş başladi Allah nice bayramlar nasip etsin inşallah her şeyin tadı bir başka bu bayraminki de öyle.
AminnnMerhaba hoşbuldum canım evet inşallah çok mutlu olacağımız kilolara hep birlikte erişelim
Iyi bayramlar canimMerhaba kızlar hepimizin bayramı mübarek olsun sevdiklerimizle daha nice güzel, mutlu, sağlıklı ve fit bir şekilde bayramlar geçirelim inşallah
Canım benim gecen cumadan bu gune 1.1 eksi gecen hafta 65.4 bu cuma 64.3 hedefe ulasildi yani :))Mutlu bayramlar dilerim kızlar
Bu cuma en az 1 kilo için tartılacaktık
zukkum ormangozlu @Zeroks obezzto @DeryaOnDiet
Ne yaptınız kızlar hu hu:)
geçen hafta:58.8
Bu hafta:57.5
Fark:1.3
Hadi bakalım sıra sizde:)
Listeye ister uy ister uyma kendine bi yol tutturup vucudun nasil atiyor kiloyu anlayinca listeye ihtiyacin kalmaz zaten canim once kendine zaman tani ve o yolu bul :)teşekkür ederim kesinlikle biraz bencil olmak gerekiyor sanırım bu konuda öncelikle kendim için istiyorum bunu
diyetisyene şu an gitmiyorum ama daha önce gitmiştim ondan aldığım listem duruyor
Iyi bayramlar canim bayramda bilr diyeti surduruyosun tebrik ederim seni ins sonucunu alacaksin :)Iyi bayramlar kizlar
Isvec diyetimin 3. Gunu
Sabah: az sekerli turk kahvesi. 1 dilim kizarmis ekmek
Oglen: 2 tane haslanmis yumurta. 1 dilim salam. 1 tabak salata zeytinyagli limonlu
Aksam: 1 porsiyon haslanmis ispanak.1 domates. 1 nektarin
Su: 2lt
Spor : yok
Ayy ben hedefi tutturamadım.anxak -400 gr.cıkMutlu bayramlar dilerim kızlar
Bu cuma en az 1 kilo için tartılacaktık
zukkum ormangozlu @Zeroks obezzto @DeryaOnDiet
Ne yaptınız kızlar hu hu:)
geçen hafta:58.8
Bu hafta:57.5
Fark:1.3
Hadi bakalım sıra sizde:)
Ins canim. 69 68 i gorsem 10 gun sonra yetecek. Tabi sonrasi daha da onemli. Isvec diyetinde son 10 gunCanım benim gecen cumadan bu gune 1.1 eksi gecen hafta 65.4 bu cuma 64.3 hedefe ulasildi yani :))
Listeye ister uy ister uyma kendine bi yol tutturup vucudun nasil atiyor kiloyu anlayinca listeye ihtiyacin kalmaz zaten canim once kendine zaman tani ve o yolu bul :)
Iyi bayramlar canim bayramda bilr diyeti surduruyosun tebrik ederim seni ins sonucunu alacaksin :)
Bence cok iyi. Kucucuk tadina bakmissin sadece cisslarin. Boyle dikkat edersen bayrami artisiz gecirirsin canim.Bugün bayramda olabilecek minimum menüyü yapmaya calistim bi bakin pek olmadi sanki ama(
Sabah normal :
Peynirli omlet
Yarim kk peynir
5 zeytin
Yarim dilim tt ekmek
Domates salatalik
2 dilim salam incecik
Öğlen:
Yarim tabak dana kavurma
5 sarma
Ara: 1 octavia bayram cikolatasi var ya bitteri ama
Aksam:
1 tabak düğün çorbası
Yarim tabaktan az etli patates yemegi
3 kasik pilav
Cok gecmis olsun. Varsa adacayi ic canim. Benim bogazim agriyinca cok iyi geliyor bana.1 dil börek 1 bardak çay kızlar benim menü bundan ibaret çok rahatsızım boğazımda koca bir yırtık var gibi acı hissediyorum hepinize iyi akşamlar çok işim var
Ayy ben bu isvec diyetini yapamam yani zaman acisindan uymaz su an bana ama baya etkili olacak gibi duruyor ins dusersin su 69 68lere de daha cok hirslanirsin:))Ins canim. 69 68 i gorsem 10 gun sonra yetecek. Tabi sonrasi daha da onemli. Isvec diyetinde son 10 gun
Gecmis olsun hilalcim bayram günüde hic cekilmez ama bu yediklerin cok az halin olmaz böyle bi corba yapsa biri sanada icsen sicacik aslında iyi olur1 dil börek 1 bardak çay kızlar benim menü bundan ibaret çok rahatsızım boğazımda koca bir yırtık var gibi acı hissediyorum hepinize iyi akşamlar çok işim var
Ins arti gelmez bayramdan sonra ya hemen kilo almaya yatkin bunyem. simdi geldik eve artk cok yorgunum bütün gün hizmet ettim gittigimiz yerlerde ama spor yapayim bari ya simdiBence cok iyi. Kucucuk tadina bakmissin sadece cisslarin. Boyle dikkat edersen bayrami artisiz gecirirsin canim.
Amin Sağol tatlım.Allah kabul etsin canım kolay gelsin
iyiki tr de değilsinIyi bayramlar kizlar
Isvec diyetimin 3. Gunu
Sabah: az sekerli turk kahvesi. 1 dilim kizarmis ekmek
Oglen: 2 tane haslanmis yumurta. 1 dilim salam. 1 tabak salata zeytinyagli limonlu
Aksam: 1 porsiyon haslanmis ispanak.1 domates. 1 nektarin
Su: 2lt
Spor : yok
Afiyet olsun menun iyi bayrama göre; )Bugün bayramda olabilecek minimum menüyü yapmaya calistim bi bakin pek olmadi sanki ama(
Sabah normal :
Peynirli omlet
Yarim kk peynir
5 zeytin
Yarim dilim tt ekmek
Domates salatalik
2 dilim salam incecik
Öğlen:
Yarim tabak dana kavurma
5 sarma
Ara: 1 octavia bayram cikolatasi var ya bitteri ama
Aksam:
1 tabak düğün çorbası
Yarim tabaktan az etli patates yemegi
3 kasik pilav
canım birseyler iç gargara falan yap. Çok az yemişsin düşer kalırsın Allah korusun dsha çok hasta olursun vitaminli birseyler ye iç.1 dil börek 1 bardak çay kızlar benim menü bundan ibaret çok rahatsızım boğazımda koca bir yırtık var gibi acı hissediyorum hepinize iyi akşamlar çok işim var
Haklisin canim eminim cok zordur bayramda diyetAmin Sağol tatlım.
iyiki tr de değilsinbayram da zor anacım hersey.
Afiyet olsun menun iyi bayrama göre; )
canım birseyler iç gargara falan yap. Çok az yemişsin düşer kalırsın Allah korusun dsha çok hasta olursun vitaminli birseyler ye iç.
Masallah canim ama gercekten cok dikkat etmisdin. Afiyet olsunBenim menü
Saat 11
6 çilek
2 kaşık badem
1 kaşık çekirdek ici
Saat 18
4 kaşık et kavurma
Yarım pita ekmeği
Su 1.5 anca oldu
Spor yok.
bu bakıyım vardı sanırım deryacigimCok gecmis olsun. Varsa adacayi ic canim. Benim bogazim agriyinca cok iyi geliyor bana.
Ayy ben bu isvec diyetini yapamam yani zaman acisindan uymaz su an bana ama baya etkili olacak gibi duruyor ins dusersin su 69 68lere de daha cok hirslanirsin:))
Gecmis olsun hilalcim bayram günüde hic cekilmez ama bu yediklerin cok az halin olmaz böyle bi corba yapsa biri sanada icsen sicacik aslında iyi olur
Ins arti gelmez bayramdan sonra ya hemen kilo almaya yatkin bunyem. simdi geldik eve artk cok yorgunum bütün gün hizmet ettim gittigimiz yerlerde ama spor yapayim bari ya simdi
Valla düşmedim ama çok o raddeye geldim canım. Ya neyse bitti bugünde işler de biteydi biAmin Sağol tatlım.
iyiki tr de değilsinbayram da zor anacım hersey.
Afiyet olsun menun iyi bayrama göre; )
canım birseyler iç gargara falan yap. Çok az yemişsin düşer kalırsın Allah korusun dsha çok hasta olursun vitaminli birseyler ye iç.
Simdi de sira menu deIyi aksamlar arkadaslar. Bereketli Mutlu bayramlar.
Oncelikle kilo bildirimi yapayim.
Gecen cuma 104.1
Bu gun 102.2
Kilo yuzdesi 1.82
Gecmis olsun arkadasim.Haklisin canim eminim cok zordur bayramda diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?