Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tızlaaaaar dönün artık yavaş yavaş çok beklediğim bayram da bitti iyi oluyordu her şeye herkese bayram sonu demek bahaneler de bitti plan program ne duyalım bakalım belki dahil oluruz ortak planlar yaparız
Evet ya tüm bahaneler bitti
Canım senin peşine takılırız valla yarışsa yarış sakin kasmadan dersen oda olur kış boyu devam etmekten başka şansımız yok
Haklısın bu senenin bitmesine 4 ay kaldı
olur canım yarış da olur daha heyecanlı olur belki
bir ön çalışma yapmıştık önceki gün şimdi de tamamlayacağız işte liste de verecek zaten ben akşam paylaşırım burada
Bizde takip ederiz birbirimizi etkilemek gaza getirmek için
Spor gibi yok gerçekten

Selam hatunlar evet bayramda bitti hatta burda okullar açıldı bugün ..bir koşturmaca başladı ben bile gece uyandım saati kaçırmamak için
Ailem burda bu hafta yoğun olur ama haftaya düzene başlamayacağım yine vakit hızlı geçiyor
Artık tempoyu arttırmak lazım sporu da ..
Şöyle toparlanıp kendimize gelelim

Hemen önlem alınca verilir merak etme.
Aynen oturmayan kilo çabuk gidiyor da canim skldi yani sabah sabah ( napalim artik bugünden basliyorum tekrar spora dimmat etmeye

Ben de artıyı bulurum cumaya kadar eritmek için çabalayacağım seninki de fazla değil halledersin
Ins canim tartilinda bende baska arti var mi görelim yalniz kaldim

Tızlaaaaar dönün artık yavaş yavaş çok beklediğim bayram da bitti iyi oluyordu her şeye herkese bayram sonu demek bahaneler de bitti plan program ne duyalım bakalım belki dahil oluruz ortak planlar yaparız
Evet ya bayramdan sonra dedigimiz her seyi yapmaya baslicaz artik valla bayramin son günü uzerime çöktü bütün yorgunluğu

Orasi neresi kiii :)) sen hedefe ulasmistin ama noldu bayramda + geldi mi hedefte misin hala

Superr
Evveeet 3 günlük bayram bilançosu +700 pazartesi bildiririmim 65.0 ne kadari ödem ne kadari yag oldu bilemiycem yarin yine detoksa baslamam lazım carsambada tatile gidiyorum offff ooooof
Kotu olmus ama detoksla verirsin.
Bende merak ettim @DeryaOnDiet tartıda durum nasıl??

Acilen hafiflemem gerekiyorda..
Durum cok iyu degil canim. Kilom 71. Ama basladigimda 72.5 tum yani 1.5 kg vermisim. Ve dun butun gece migde agrisindan uyuyamadim. Bugun normal yiyorum. Ama 1.5 da cok iyi tabi 5 gunde 1.5 kg az degil.

Canim benim spor yok o kotu tamam ama menun gercekten kotu degil. Aksamki cissin olmasa bence gayet iyu bir menu.

Menun gayet doyurucu ve saglikli canim. Sporun da cok iyi.

sağlıklı yaşama başlamak için psikolojik olarak ve bedenen hazırım artık kendime bugün güzel bir beslenme ve spor programı hazırlıyorum ayrıntılarını paylaşacağım tamamlayınca
Bekliyoruz canim menunu ve sporunu paylas lutfen bizimle.
Canım senin peşine takılırız valla yarışsa yarış sakin kasmadan dersen oda olur kış boyu devam etmekten başka şansımız yok
Aynen canim tek gitsin su kilolar tabi saglikli bir sekilde. Ne zaman gittigi cok onemli degil ama gidip gelmesinler kapayalim kapiyi sIKIca

Tadimlik almissin canim hepsinden. Bence gayet iyi bir menu en onemlisi saglikli. Seker de yok. Cok iyi.
Burda da okulllar acildi canim. Bugun kizimin yuvada ilk gunuydu. Gerci bu hafta beraber gidiyoruz. Haftaya yalniz gidecek bakalim. Benim de 3 haftam bos ise baslamadan spora iyuce sarilayim. Ise donmeden biraz daha vereyim.
Merhaba kİzlar cuma 65.5 bugün 65.3 diyete doğru düzgün uyamadım bu hafta
Olsun canim almamissin ya en onemlisi o.

Daha onceki gunlerde de kucuk mide agrilarim olmustu isvec diyetini yaparken ama dun gece adeta agridan uyuyamadim. Ve bu sabah itibari ile saglikli yeme moduma dondum. Merak edenler icin 5 gunde 1.5 kg vermisim ama gercekten cok incelme hissediyorum.
Basladigimda artidaydim kilom 72.5 idi bu sabah tartildim 71. Insallah geri almam bu kiloyu.

sağlıklı yaşama başlamak için psikolojik olarak ve bedenen hazırım artık kendime bugün güzel bir beslenme ve spor programı hazırlıyorum ayrıntılarını paylaşacağım tamamlayınca
hazirsan bu harika canım. Sabirsizlikla senin zayifladigina şahit olmak istiyorum.

Nalan im düzen normal e dönünce verirsin evelallah.

Elif sen tartılabildin mi
Yok canım annemdeydim simdi yoldayiz dönüyoruz. Sabaha inşallah tartilirim.

dönücez Nalan im az kaldı.

Merhaba kİzlar cuma 65.5 bugün 65.3 diyete doğru düzgün uyamadım bu hafta
Bence gayet iyi bayrama rağmen harika hatta.

ödem dir o canım verirsin ödem Atıcı birseyler iç.

Evet canim isvec diyeti yapmistim. Ama bugun normal yiyorum cunku dun butun gece cok kotu migdem agridi
Ay çok geçmiş olsun ya.

iyi bir sonuç ama midene iyi gelmedi buna üzüldüm sabahki kahve yapmış olabilir.

Ben de aynisini dusundum canim. ac karnina kahve icmek cok sagliksiz bence de kesin ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…