- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Evet ya tüm bahaneler bittiTızlaaaaar dönün artık yavaş yavaş çok beklediğim bayram da bitti iyi oluyordu her şeye herkese bayram sonu demek bahaneler de bitti plan program ne duyalım bakalım belki dahil oluruz ortak planlar yaparız
Haklısın bu senenin bitmesine 4 ay kaldıCanım senin peşine takılırız valla yarışsa yarış sakin kasmadan dersen oda olur kış boyu devam etmekten başka şansımız yok
Bizde takip ederiz birbirimizi etkilemek gaza getirmek içinolur canım yarış da olur daha heyecanlı olur belki
bir ön çalışma yapmıştık önceki gün şimdi de tamamlayacağız işte liste de verecek zaten ben akşam paylaşırım burada
Aynen oturmayan kilo çabuk gidiyor da canim skldi yani sabah sabahHemen önlem alınca verilir merak etme.
Ins canim tartilinda bende baska arti var mi görelim yalniz kaldimBen de artıyı bulurum cumaya kadar eritmek için çabalayacağım seninki de fazla değil halledersin
Evet ya bayramdan sonra dedigimiz her seyi yapmaya baslicaz artik valla bayramin son günü uzerime çöktü bütün yorgunluğuTızlaaaaar dönün artık yavaş yavaş çok beklediğim bayram da bitti iyi oluyordu her şeye herkese bayram sonu demek bahaneler de bitti plan program ne duyalım bakalım belki dahil oluruz ortak planlar yaparız
Orasi neresi kiii :)) sen hedefe ulasmistin ama noldu bayramda + geldi mi hedefte misin halaSelam hatunlar evet bayramda bitti hatta burda okullar açıldı bugün ..bir koşturmaca başladı ben bile gece uyandım saati kaçırmamak için
Ailem burda bu hafta yoğun olur ama haftaya düzene başlamayacağım yine vakit hızlı geçiyor
Artık tempoyu arttırmak lazım sporu da ..
Şöyle toparlanıp kendimize gelelim
En azndan almamissin canim gayet iyi bayramdaMerhaba kİzlar cuma 65.5 bugün 65.3 diyete doğru düzgün uyamadım bu hafta
kesinlikle :) çok güzel olurEvet ya tüm bahaneler bitti
Haklısın bu senenin bitmesine 4 ay kaldı
Bizde takip ederiz birbirimizi etkilemek gaza getirmek için
Spor gibi yok gerçekten
Evet canim isvec diyeti yapmistim. Ama bugun normal yiyorum cunku dun butun gece cok kotu migdem agridi@DeryaOnDiet canım senin menüye Yörük yapamıyorum özel diyet gibi birşey bu AA sende çok az yiyorsun
Superrselam kızlar bu sabah 20 saatlik yolculuk sonunda eve ulaştım hemen de tartıldım toktum ve şişkinlik ödem vardı hafif de ona rağmen 73.9 kilo geldim tartıda gitmeden önce ac karnına 73.4 kiloydum demekki almamışım 1 haftada
Kotu olmus ama detoksla verirsin.Evveeet 3 günlük bayram bilançosu +700 pazartesi bildiririmim 65.0 ne kadari ödem ne kadari yag oldu bilemiycem yarin yine detoksa baslamam lazım carsambada tatile gidiyorum offff ooooof
Durum cok iyu degil canim. Kilom 71. Ama basladigimda 72.5 tum yani 1.5 kg vermisim. Ve dun butun gece migde agrisindan uyuyamadim. Bugun normal yiyorum. Ama 1.5 da cok iyi tabi 5 gunde 1.5 kg az degil.
Canim benim spor yok o kotu tamam ama menun gercekten kotu degil. Aksamki cissin olmasa bence gayet iyu bir menu.Bugünkü menüm
Sabah12: haşlanmış yumurta, domates, salatalık,peynir,zeytin, üç tane biber kızartması, bir dilim ekmek
Ara:yok
Akşam17:beş ızgara köfte, salata, közlenmiş sebze, bir dilim ekmek
Ara:iki kare bitter çikolata, bir avuç çekirdek
Su:3 litre
Spor:yok
Menun gayet doyurucu ve saglikli canim. Sporun da cok iyi.Iyi aksamlar arkadaslar. Bugunun menusu
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 yumurta
Domates salatalik biber
Cay
Ara
2 incir 2 ceviz
Ogle
Z. Yagli semizotu yemegi
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek
Salata
Ara
1/2 etiform
1 su bard. Ayran
Aksam
Kuru fasulye
Bulgur pilavi
Cacik
Salata
Ara
1 elma
1 su bard. Sut
3 lt. Su
20 dk. Yuzme
Bekliyoruz canim menunu ve sporunu paylas lutfen bizimle.sağlıklı yaşama başlamak için psikolojik olarak ve bedenen hazırım artık kendime bugün güzel bir beslenme ve spor programı hazırlıyorum ayrıntılarını paylaşacağım tamamlayınca
Aynen canim tek gitsin su kilolar tabi saglikli bir sekilde. Ne zaman gittigi cok onemli degil ama gidip gelmesinler kapayalim kapiyi sIKIcaCanım senin peşine takılırız valla yarışsa yarış sakin kasmadan dersen oda olur kış boyu devam etmekten başka şansımız yok
Tadimlik almissin canim hepsinden. Bence gayet iyi bir menu en onemlisi saglikli. Seker de yok. Cok iyi.Günaydın kızlar;
Dün ki menümü yazayım;
Sabah; 1 bardak ev yapıyı ayran, içine bir kaç dal reyhan attım, çeyrek simit
Öğlen; 3yk mantarlı et sote, 2 kaşık pilav, 1 dilim kavun
Akşam; 1 yk patlıcan közlemesi, 1yk deniz börülcesi, 1yk havuçlu yoğurt, salata, 1 adet beybi kalamar dolma, bir çatal da levrek, 1 dilim ekmek, 2 bardak şalgam, 1 porsiyon kadar karışık meyve
Şimdi akşam çok yemişim gibi oluyor ama değil kızlar, hepsini tabağıma birer kaşık aldım baştan ayarladım..
Su; 3,5lt
Spor;yok
Burda da okulllar acildi canim. Bugun kizimin yuvada ilk gunuydu. Gerci bu hafta beraber gidiyoruz. Haftaya yalniz gidecek bakalim. Benim de 3 haftam bos ise baslamadan spora iyuce sarilayim. Ise donmeden biraz daha vereyim.Selam hatunlar evet bayramda bitti hatta burda okullar açıldı bugün ..bir koşturmaca başladı ben bile gece uyandım saati kaçırmamak için
Ailem burda bu hafta yoğun olur ama haftaya düzene başlamayacağım yine vakit hızlı geçiyor
Artık tempoyu arttırmak lazım sporu da ..
Şöyle toparlanıp kendimize gelelim
Olsun canim almamissin ya en onemlisi o.Merhaba kİzlar cuma 65.5 bugün 65.3 diyete doğru düzgün uyamadım bu hafta
Himm sabirsizlikla bekliyorum kararini. Farkli bir diyet mi yoksa ??
hazirsan bu harika canım. Sabirsizlikla senin zayifladigina şahit olmak istiyorum.sağlıklı yaşama başlamak için psikolojik olarak ve bedenen hazırım artık kendime bugün güzel bir beslenme ve spor programı hazırlıyorum ayrıntılarını paylaşacağım tamamlayınca
Nalan im düzen normal e dönünce verirsin evelallah.Eliif ben de dün döndüm kilo durumu korkumdan mı yoksa telaştan mı tartılmayı unuttum ama kesin artı vermeye çalışacağım bayramda sadece bir yerde ev tatlısı dedikleri için bir dilim yedim tatlı ama yeme çok düzensiz oldu bu hafta eksi olsamda az olur gibi listeden izin alıp biraz liste dışı devam edeyim diyorum stres yapmadan ne dersin uzaklaşmayacağım aynen menü spor vs devam edecek sadece cuma tartı yazmayacağım
Yok canım annemdeydim simdi yoldayiz dönüyoruz. Sabaha inşallah tartilirim.Elif sen tartılabildin mi
dönücez Nalan im az kaldı.Tızlaaaaar dönün artık yavaş yavaş çok beklediğim bayram da bitti iyi oluyordu her şeye herkese bayram sonu demek bahaneler de bitti plan program ne duyalım bakalım belki dahil oluruz ortak planlar yaparız
Bence gayet iyi bayrama rağmen harika hatta.Merhaba kİzlar cuma 65.5 bugün 65.3 diyete doğru düzgün uyamadım bu hafta
ödem dir o canım verirsin ödem Atıcı birseyler iç.selam kızlar bu sabah 20 saatlik yolculuk sonunda eve ulaştım hemen de tartıldım toktum ve şişkinlik ödem vardı hafif de ona rağmen 73.9 kilo geldim tartıda gitmeden önce ac karnına 73.4 kiloydum demekki almamışım 1 haftada
Ay çok geçmiş olsun ya.Evet canim isvec diyeti yapmistim. Ama bugun normal yiyorum cunku dun butun gece cok kotu migdem agridi
iyi bir sonuç ama midene iyi gelmedi buna üzüldüm sabahki kahve yapmış olabilir.Daha onceki gunlerde de kucuk mide agrilarim olmustu isvec diyetini yaparken ama dun gece adeta agridan uyuyamadim. Ve bu sabah itibari ile saglikli yeme moduma dondum. Merak edenler icin 5 gunde 1.5 kg vermisim ama gercekten cok incelme hissediyorum.
Basladigimda artidaydim kilom 72.5 idi bu sabah tartildim 71. Insallah geri almam bu kiloyu.
Ben de aynisini dusundum canim. ac karnina kahve icmek cok sagliksiz bence de kesin ondan.hazirsan bu harika canım. Sabirsizlikla senin zayifladigina şahit olmak istiyorum.
Nalan im düzen normal e dönünce verirsin evelallah.
Yok canım annemdeydim simdi yoldayiz dönüyoruz. Sabaha inşallah tartilirim.
dönücez Nalan im az kaldı.
Bence gayet iyi bayrama rağmen harika hatta.
ödem dir o canım verirsin ödem Atıcı birseyler iç.
Ay çok geçmiş olsun ya.
iyi bir sonuç ama midene iyi gelmedi buna üzüldüm sabahki kahve yapmış olabilir.
sizin gibi aynı günlük olarak paylaşacağım :)Bekliyoruz canim menunu ve sporunu paylas lutfen bizimle.
Aynen canim tek gitsin su kilolar tabi saglikli bir sekilde. Ne zaman gittigi cok onemli degil ama gidip gelmesinler kapayalim kapiyi sIKIca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?