- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim bayramdir olur diyelim cisslar bayramla gitsin. Yarin sabahtan itibaren senin guzel saglikli menulerini ve sporunu gorelimSelam canlar.herkes nasıl, inşallah iyisiniz.obezzto arkadaşınız, şu resimdeki sıska kadın gibi olacak arkadaşınız iki gündür sapıttıne güzel tadımlık yiyordu herşeyden, kendini alıştırmıstı, sonra şeytana uydu ama cumaya kadar toparlayacak.kontrol bizde degil mi
Hepinizi kocamaaan öpüyorum ve yarından itibaren menü paylaşmaya devam diyorum
Esin yardimciysa cok guzel canim. Ne mutlu sana. Ama tabi hersey sizin evde olunca ikinize de cok zor olmustur ins kisa surede iyilesirsin.Ya kızlar midem aslında açlıktan sadece soda ictigimden kötü boğazımda kinyirtik hissi beni öldürdü şu bile içemiyorum kaç gündür düşünün halimi yutak kısmında tam boğazın başlangıcında beni öldürdü resmen bende korktum bu kadar kilo gitmesinden ciğerlerim iç organlarım ağrıyor resmen bayramdan sonra gidicem geçmezse kızıyor eşim falan düşüp kalican bak kızıyorum götürmem doktora sana ye diyorum diyor anlatamıyorum diyetten değil boğazdan diye o hala sanıyor ki diyet yaptığım için yemiyorum anneme şikayet ediyor beni ama alakası yok acıdan yiyemiyorum
Eşim çok iyidir derya iş yapar güç yapar evi temizler beraber kestik etleri o asla yardımsız bırakmaz beni ama alimler tam hödük evet et keserler yemek yaparlar ama evinde içine ederler Allahtan eşim öyle değil şanslıyım ama oda dün çok yorgundu bizde böyle bayram dan evvel temizlikte yorulursun bayram da giden gelende bayramdan sonra bida temizlik yani bende böyle en azından hem annem hem kendi evim mahvoldum hasta oldum arada
Ins canim son 8 gunMenü süper ablacim eminim acsin su an ama degecek az kaldi güzel gidiyorsun sen becereceksin bu isvec diyetini :)
Nasil oldun canim hala hasta misin?
Bayramdan sonra git canim doktora. Cook gecmis olsunAynı canım. Boğazım hala geçmedi
Canim birsey yememissin zaten. Halsiz de kalmissindir dinlen iyiceSabah 10
1 dil labneli ekmek
1 çay
Aksam öğlen 18.00
5 murdum eriği
1 dil ekmek
Arası beyaz peynir süzme
Şu yok içemiyorum boğazımdan anca yudumluyorum
Spor da yok kızlar
Bu diyet işi hep böyle maalesef.. bol su içmeyi ihmal etme..Senin adini gordum canim isvec diyeti sayfasinda. Harfiyen uyuyorum. Bugun 5. Gunum. Ins isvec bitince diyete devam devilse geri alirim her diyet icin aynisi birakip normale gecince aliyorum ben de. Uzun sure dikkat etmem lazim. Bugun cok iyiydi az aclik hissettim. Sadece kahve yok bugun o cok zorluyor. Ama son 8 gun ne yaziyorsa o bir cay kahve bile icmiyorum fazlamadan. Ins gider biraz kilolar.
Dedigim gibi yaptim yuruyerek gittim yuruyerek geldim 10000 adimi geçtim iyi oldu bugün yediklerim yanmistir en azndan :)Tabi super cozum. Yuruyus olur.
Gayet guzel bu menuyu bide sporla taclandirirsan super olur isvec iyi gidiyor heralde var mi kilo degisimiSlm kizlar
Bugun isvec diyetimin 5. gunu
Sabah: 1 buyuk havec. 1 cay kasigi keten tohumu yagi
Oglen: 1 biftek. 1 buyuk salata.
Aksam: 200 gr somon baligi. Haslanmis brokoli limonlu ve keten tohumu yagli.
Aksam baligim hazir. Birazdan brokoliyi de hazirlar yerim.
Su: 2 lt
Spor: yok bugun misafirlerim vardi az once gittiler. Aksama spor yaparsam yazarim.
Canim sali günü hemen bi doktora git bence artik faranjit tarzi bi sey oldu belkide gecmedi bi türlüSabah 10
1 dil labneli ekmek
1 çay
Aksam öğlen 18.00
5 murdum eriği
1 dil ekmek
Arası beyaz peynir süzme
Şu yok içemiyorum boğazımdan anca yudumluyorum
Spor da yok kızlar
Yarin sabah bakacagim canim kiloma. Masallah cok iyi olmus yuruyus.Dedigim gibi yaptim yuruyerek gittim yuruyerek geldim 10000 adimi geçtim iyi oldu bugün yediklerim yanmistir en azndan :)
Gayet guzel bu menuyu bide sporla taclandirirsan super olur isvec iyi gidiyor heralde var mi kilo degisimi
Canim sali günü hemen bi doktora git bence artik faranjit tarzi bi sey oldu belkide gecmedi bi türlü
Yuruyus gayet iyi. Yarindan tibaren bayram ziyaretleri de biter daha kolay uyarsin cnaim diyete.Gurur duymasam da bugunki menu
Sabah: tavada 1 yumurta
3 zeytin
Yarim kk peynir
Salatalik
Ara: 2 incir
2 yaprak sarma
Öğlen: 1 yt etli nohut
Yarim kase yogurt
Bi kac kesme kavun
Ara: 2 catal sekerpare
Aksam: 1 yt bamya
Yarim kase yogurt
Su: 3 litre civari
Spor: baya bi yürüdüm bugün yürüyüş yapmak icin aksamda leslie yaparim
Elimden geldigince cok su iciyorum canim. Haklisin gercekten zayiflamis hissediyorum. Yarin sabah tartilacam bakalim. Cumaya tartilayim diyordum ama dayanmak cok zor. Simdilik dusunuyorum yarin son gun mu yapsak isvec diyetini yoksa 13 gunde mi bitirsem. Olmadi yarinki kiloma bakip oyle karar vereyim.Bu diyet işi hep böyle maalesef.. bol su içmeyi ihmal etme..
5 gün az değil, kendini hafiflemiş hissetmiyor musun?
Gidicem canım bende rahatsızım bu durumdanBayramdan sonra git canim doktora. Cook gecmis olsun
hemde nasıl ev temizliği yapacaktım düştüm kaldım yerimden kalkamıyorum herkes diyetten sanıyor inandiramiyorumda kimseyiCanim birsey yememissin zaten. Halsiz de kalmissindir dinlen iyice
Kayinvalidem de öyle diyor yaaa Gidicemcabik bayram sorasıDedigim gibi yaptim yuruyerek gittim yuruyerek geldim 10000 adimi geçtim iyi oldu bugün yediklerim yanmistir en azndan :)
Gayet guzel bu menuyu bide sporla taclandirirsan super olur isvec iyi gidiyor heralde var mi kilo degisimi
Canim sali günü hemen bi doktora git bence artik faranjit tarzi bi sey oldu belkide gecmedi bi türlü
İyi canım menün kötü birşey yok afiyet olsunGurur duymasam da bugunki menu
Sabah: tavada 1 yumurta
3 zeytin
Yarim kk peynir
Salatalik
Ara: 2 incir
2 yaprak sarma
Öğlen: 1 yt etli nohut
Yarim kase yogurt
Bi kac kesme kavun
Ara: 2 catal sekerpare
Aksam: 1 yt bamya
Yarim kase yogurt
Su: 3 litre civari
Spor: baya bi yürüdüm bugün yürüyüş yapmak icin aksamda leslie yaparim
Bende merak ettim @DeryaOnDiet tartıda durum nasıl??Bu diyet işi hep böyle maalesef.. bol su içmeyi ihmal etme..
5 gün az değil, kendini hafiflemiş hissetmiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?