Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menu de cok iyi spor da. Canim lahmacun istedi simdi

Bu sporu hergun yaparsan super olur canim.

Mideni hic zorlama canim 5 gunde bir bucuk kilo mikemmel tebrik ederim :) dikkat eder almazsin eksilere devam edersin artik 60lara gelmene az kaldi :)
Ins bi gorsem artik su 69 u
Bugünkü menum
Sabah: 5 cig badem
1 bardak kefir
Öğlen:
1 yt keskek
Ara: 2 kuru kayisi
2 cig badem
Aksam: 1 yt etli nohut
1 yt salata
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk kondisyon bisikleti
Leslie 3 mil
40 squat
Menu super spor super daha ne olsun. Gitsin artilar gelsin eksiler
Menun gayet iyi canim afiyet olsun
Masallah dondun tam dondun canim. Spor da menu de cok iyi

Aynen canim katiliyorum en onemlisi saglik. Dedigin gibi 1 hafta gec gitsin. Iste hic denememistim bir deneyim dedim. Ama gercekten az gitti.

Iyi canim bugun birseyler yemissin. Insallah kisa surede gecer bogazin.

Spor da menu de cok iyi. Off karpuzu ben de cok seviyorum ama teyince abartiyorum ve ertesi gunu hemen arti oluyorum. Markete gidince gozum kaliyor hep karpuzda

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2 zeytin.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 3 kucuk boy portakal
Oglen: 4 tane firinda yagsiz hindi kofte. 1 kase yogurt. 3 yk kara bugday haslamasi.
Ara: 10 cig findik. 10 kuru uzum. 1 ceviz. 1 fincan cok az sutlu kafeinsiz kahve.
Aksam: peynirli tost

Su: 2.5 lt
Spor: yok ne yazik ki.

Tızlaaaaar dönün artık yavaş yavaş çok beklediğim bayram da bitti iyi oluyordu her şeye herkese bayram sonu demek bahaneler de bitti plan program ne duyalım bakalım belki dahil oluruz ortak planlar yaparız
ay evet yaa artık harekete geçme zamanı.bencede ortak bir şeyler yapmalıyız

beybi kalamar mı ?? Yerim onuu:))

Merhaba kİzlar cuma 65.5 bugün 65.3 diyete doğru düzgün uyamadım bu hafta
ahh kim uydu ki neyse kilo almadıkta vermedikte, tek avuntumuz o olsun

Superr

Kotu olmus ama detoksla verirsin.

Durum cok iyu degil canim. Kilom 71. Ama basladigimda 72.5 tum yani 1.5 kg vermisim. Ve dun butun gece migde agrisindan uyuyamadim. Bugun normal yiyorum. Ama 1.5 da cok iyi tabi 5 gunde 1.5 kg az degil.
mide ağrısının dietle bir alakası var mı bilmiyorum ama bencede bıraktığın iyi olmuş.sağlık her seyden önce gelir

3 sene once dukan diyeti yapmistim hem de 2 aya kadar yakin. Cok guzel kilo verdim. Sonra birgun aniden mideme agri girdi doktora gittim usg den sonra mide fonksiyonlarinda zayiflama var demisti doktor cok korkmustum. Hazim problemi yasamis midem asiri proteinden dolayi ve cig sebzeler de cok gaz yapmis. O gun de o diyetin sonu olmustu. Bu seferki bilmiyorum ki canim diyetten midir ama diyet oncesi hic sorun yoktu diye oyle dusundum ve doktorluk olmadan biraktim. O aciya agriya biraz daha vereydim kiloyu iyi olacakti

Selam kızlaarartık yarından itibaren daha fazla online olmaya özen göstererek kaldığımız yerden devam ediyoruz degil mi??ben bugünden spora başladım şükür.artı değilim ama ekside değilim, bayram beni bir hafta geriletti, spora ve sağlıklı menülerime devam etseydim şu anda hedef için -1 kilocuk daha vermistim

Neyse, sonunda ölum yok, Allah can sağlığı versin, gerisi hallolur bir şekilde diyorum ve hemen menümü yazıyorum

Sabah12
Menemen, iki dilim pastırma,peynir, zeytin, domates, salatalık,yesillik, 1dilim ekmek

Akşam17.00
Çorba, pidesiz iskender,salata

Ara18.30
Iki kaşık sufle

Su:3 litre
Spor:45dk aerobik+50 mekik+plank

Son düzenleme:

Uyguladığın dietler psikolojik olarak seni yıpratıyo olabilir mi acaba?çok mu zorluyorsun kendini veya aç mı kalıyorsun ki miden bu şekilde bir tepki veriyor.daha önceden mide problemi yaşadıysan hiç bu sekilde beslenme düzenini bozacak dietler deneme derim canım.kaç kiloydun ne kadar verdin bilmiyorum ama hicbir şey sağlığından kıymetli değil.önce bedenen iyi ol, iyi hisset zaten gidiyor kilolar bir şekilde.durduk yerde kaş yapalım derken göz çıkarmaya hiç gerek yok

Afiyet olsun canim. Spora da devam harika. Ins ben de yarin devam edecegim spora 2 gun yapamadim.

Kesinlikle haklisin canim. Aslinda karatay diyetinden sonra yaptigim icin cok zorlanmadim bu sefer isvecte. Ama galiba midem cok hassa onu bir kere daha anladim. Daha yolum var canim 78le basladim 71e indim 6 kg daha vermeye calisacagim ama istediklerimden yiyerek bu sefer.

Ne güzel işte, 78 den 71 e inmişsin, istediğin rakamıda muhakkak görürsün.aman yavaş gidelimde saglam gidelim, kazasız gidelim, mühim olan o..

Ne güzel işte, 78 den 71 e inmişsin, istediğin rakamıda muhakkak görürsün.aman yavaş gidelimde saglam gidelim, kazasız gidelim, mühim olan o..
Oyle canim tabi saglikli gitsin kilolar. Ama bazen oluyor oyle kotu ve hizli karar anlari. gecen hafta bir anda diyetten sogudum kendimi biliyorum bu isveci yapmasaydim kesin daha cok kilo alirdim. 2 gunde 1 kilo aldim gecen hafta.

Evet bayrami da bitirdik. Artik bir bahanemiz kalmadi. Yarindan itubaren dort elle sarilalim diyetimize ve sporumuza arkadaslar. Saglikli bir sekil de verelim kilolarimizi insallah.

İyi diyelim iyi olsun Aylin geçmesini bekliyorum canim
Iyi canim bugun birseyler yemissin. Insallah kisa surede gecer bogazin.
inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…