- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Menu de cok iyi spor da. Canim lahmacun istedi simdiAy ne güzel menüler, sporlar var maşallah kızlar..
Ben de yeme işini kapattım, yazabilirim sanırım..
Sabah; 2 büyük dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 6-7 adet zeytin..
Öğlen; tatlandırıcılı ve light sütlü soğuk latte
Akşam; 1 acılı lahmacun (hamuru çok ince kıtır kıtır), yanına bol yeşillik, bir küçük ayran, yarım şeftali, yarım elma
Su;3 lt
Spor; 40dk yürüyüş
Bu sporu hergun yaparsan super olur canim.spor olarak da 2 seçenek belirledi
her gün 20 dakika yürüyüş
20 dakika bisiklet
10 dakika ip atlama
20 plank
20 mekik
10 dakika dans
her hafta yaptığın sporu 20 dakika arttır dedi
ya da
Her gün 1 saat yürüyüş
20 mekik
20 plank
10 dakika ip atlama
tercih senin ama 1. seçeneği yapmaya çalış dedi kendisi zorlamayı seviyor galiba
Ins bi gorsem artik su 69 uMideni hic zorlama canim 5 gunde bir bucuk kilo mikemmel tebrik ederim :) dikkat eder almazsin eksilere devam edersin artik 60lara gelmene az kaldi :)
Menu super spor super daha ne olsun. Gitsin artilar gelsin eksilerBugünkü menum
Sabah: 5 cig badem
1 bardak kefir
Öğlen:
1 yt keskek
Ara: 2 kuru kayisi
2 cig badem
Aksam: 1 yt etli nohut
1 yt salata
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk kondisyon bisikleti
Leslie 3 mil
40 squat
Menun gayet iyi canim afiyet olsunbugünkü yediklerim
sabah :1 dilim ekmek
domates, yeşil biber
2 parça beyaz peynir
4 yemek kaşığı kadar et kavurma
2 bardak çay
ara: 1 fincan kahve
akşam : 1 tabak yeşil fasulye
salata, 1 dilim ekmek
3 kaşık bulgur pilavı
akşam 1 bardak süt içeceğim
bugün spor yok yarın itibariyle listemle devam ediyorum :)
Masallah dondun tam dondun canim. Spor da menu de cok iyiİyi akşamlar kızlar :) Kısa bir aradan sonra menümü paylaşıyorum
Sabah:
Omlet (2 yumurta)
Domates
Salatalık
Kahve
Ara: 1 elma
Öğle:
Cacık
Fırında tavuk göğsü
Ara:
1 bardak tarçınlı süt
Akşam:
5 yk menemen
Ayran
Salata
Su:3l şimdilik
Spor: 30dk cardio
70 dk pilates
Leslie 3 mil
Bayramdan sonra bugün kendimi baya hafif hissediyorum. Spor da yapamamıştım 3 gündür. İyi geldi
Aynen canim katiliyorum en onemlisi saglik. Dedigin gibi 1 hafta gec gitsin. Iste hic denememistim bir deneyim dedim. Ama gercekten az gitti.Canım gayet iyi demek ki tıkır tıkır gidecek @lina0156
Evet eylül hedeflerimizi bir ara yazalım değil mi iyi olur @55olmakistiyorum
Deryacığım o eziyete az gitmiş gibi bence mide ağrısını bilirim aman diyelim sağlıklı beslenip bir yerlerimizi bozmadan devam edelim bir ay geç hedefe ulaşalım @DeryaOnDiet
Hoş geldin canım tanıştık mı unuttum ama selam vereyim istedim evet hayatımın düzene girdiğini buraya düzenli yazdığımda anlıyorum ben de en güzelini yapmışın gitmişken akrabalarına vakit ayırmışın @Zeroks
Gayet güzel bence uyarsan çok da güzel gider hele spor programın
plankta ve yürüyüşte sana eşlik ederim biz bir ara plank yapıyorduk
herkes toplansın hep beraber başlayalım yine plank yarışlarına @mutsuzdrn
Iyi canim bugun birseyler yemissin. Insallah kisa surede gecer bogazin.Sabah 9.30
2 barsak gazoz
Ara 11.00
1 avuç ceviz
Öğlen akşam 17 30
Biraz patates kızartması
1 dilim küçük boy pizza ev yapımı tam buğday
1 bardak gazlı soda
Kızlar bu gazlı. İçeceklerin sebebi boğazımı uyusturmasi beni öldürdü bu boğazım susuzluktan geberdim ama yudum yudum yutabiliyorum ancak yarın gidicem herhalde 4 5 gündür anca bugün yedim birşeyler o yüzden pizza patates takılmadım bilmeyenler için 4 gündür menüde hiç birşey yoktu kızlar biliyor @ormangozlu @DeryaOnDiet yorumlamışlardi boğazım düzelirse inşallah eskisi gibi sağlıklı menüler paylaşacağım
Spor da menu de cok iyi. Off karpuzu ben de cok seviyorum ama teyince abartiyorum ve ertesi gunu hemen arti oluyorum. Markete gidince gozum kaliyor hep karpuzdaHayırlı akşamlar kızlaaar
Menüm
11.00
3 zeytin, 1,5 kk peynir, 1 çay k. bal, 1 dl çavdar ekmeği, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta
14.30
3 tane domates, yarım Kase mercimek çorbası, 2 kk peynir, 1 koçan haşlanmış mısır
15.40
1 tane salatalık
16.50
1 yt kavurma, 2 dl çavdar ekmeği, 1 yt çoban salata, 4 dl karpuz
Su:2600 cc su yatana kadar 3 yapacağım bunu
Spor: 1 saat leslıe
ay evet yaa artık harekete geçme zamanı.bencede ortak bir şeyler yapmalıyızTızlaaaaar dönün artık yavaş yavaş çok beklediğim bayram da bitti iyi oluyordu her şeye herkese bayram sonu demek bahaneler de bitti plan program ne duyalım bakalım belki dahil oluruz ortak planlar yaparız
beybi kalamar mı ?? Yerim onuu:))Günaydın kızlar;
Dün ki menümü yazayım;
Sabah; 1 bardak ev yapıyı ayran, içine bir kaç dal reyhan attım, çeyrek simit
Öğlen; 3yk mantarlı et sote, 2 kaşık pilav, 1 dilim kavun
Akşam; 1 yk patlıcan közlemesi, 1yk deniz börülcesi, 1yk havuçlu yoğurt, salata, 1 adet beybi kalamar dolma, bir çatal da levrek, 1 dilim ekmek, 2 bardak şalgam, 1 porsiyon kadar karışık meyve
Şimdi akşam çok yemişim gibi oluyor ama değil kızlar, hepsini tabağıma birer kaşık aldım baştan ayarladım..
Su; 3,5lt
Spor;yok
ahh kim uydu kiMerhaba kİzlar cuma 65.5 bugün 65.3 diyete doğru düzgün uyamadım bu hafta
mide ağrısının dietle bir alakası var mı bilmiyorum ama bencede bıraktığın iyi olmuş.sağlık her seyden önce gelirSuperr
Kotu olmus ama detoksla verirsin.
Durum cok iyu degil canim. Kilom 71. Ama basladigimda 72.5 tum yani 1.5 kg vermisim. Ve dun butun gece migde agrisindan uyuyamadim. Bugun normal yiyorum. Ama 1.5 da cok iyi tabi 5 gunde 1.5 kg az degil.
3 sene once dukan diyeti yapmistim hem de 2 aya kadar yakin. Cok guzel kilo verdim. Sonra birgun aniden mideme agri girdi doktora gittim usg den sonra mide fonksiyonlarinda zayiflama var demisti doktor cok korkmustum. Hazim problemi yasamis midem asiri proteinden dolayi ve cig sebzeler de cok gaz yapmis. O gun de o diyetin sonu olmustu. Bu seferki bilmiyorum ki canim diyetten midir ama diyet oncesi hic sorun yoktu diye oyle dusundum ve doktorluk olmadan biraktim. O aciya agriya biraz daha vereydim kiloyu iyi olacaktiay evet yaa artık harekete geçme zamanı.bencede ortak bir şeyler yapmalıyız
beybi kalamar mı ?? Yerim onuu:))
ahh kim uydu kineyse kilo almadıkta vermedikte, tek avuntumuz o olsun
mide ağrısının dietle bir alakası var mı bilmiyorum ama bencede bıraktığın iyi olmuş.sağlık her seyden önce gelir
3 sene once dukan diyeti yapmistim hem de 2 aya kadar yakin. Cok guzel kilo verdim. Sonra birgun aniden mideme agri girdi doktora gittim usg den sonra mide fonksiyonlarinda zayiflama var demisti doktor cok korkmustum. Hazim problemi yasamis midem asiri proteinden dolayi ve cig sebzeler de cok gaz yapmis. O gun de o diyetin sonu olmustu. Bu seferki bilmiyorum ki canim diyetten midir ama diyet oncesi hic sorun yoktu diye oyle dusundum ve doktorluk olmadan biraktim. O aciya agriya biraz daha vereydim kiloyu iyi olacakti
Afiyet olsun canim. Spora da devam harika. Ins ben de yarin devam edecegim spora 2 gun yapamadim.Selam kızlaarartık yarından itibaren daha fazla online olmaya özen göstererek kaldığımız yerden devam ediyoruz degil mi??ben bugünden spora başladım şükür.artı değilim ama ekside değilim, bayram beni bir hafta geriledi, spora ve sağlıklı menülerime devam etseydim şu anda hedef için -1 kilocuk daha vermistim
Neyse, sonunda ölum yok, Allah can sağlığı versin, gerisi hallolur bir şekilde diyorum ve hemen menümü yazıyorum
Sabah12
Menemen, iki dilim pastırma,peynir, zeytin, domates, salatalık,yesillik, 1dilim ekmek
Akşam17.00
Çorba, pidesiz iskender,salata
Ara18.30
Iki kaşık sufle
Su:3 litre
Spor:45dk aerobik+50 mekik+plank
Kesinlikle haklisin canim. Aslinda karatay diyetinden sonra yaptigim icin cok zorlanmadim bu sefer isvecte. Ama galiba midem cok hassa onu bir kere daha anladim. Daha yolum var canim 78le basladim 71e indim 6 kg daha vermeye calisacagim ama istediklerimden yiyerek bu sefer.Uyguladığın dietler psikolojik olarak seni yıpratıyo olabilir mi acaba?çok mu zorluyorsun kendini veya aç mı kalıyorsun ki miden bu şekilde bir tepki veriyor.daha önceden mide problemi yaşadıysan hiç bu sekilde beslenme düzenini bozacak dietler deneme derim canım.kaç kiloydun ne kadar verdin bilmiyorum ama hicbir şey sağlığından kıymetli değil.önce bedenen iyi ol, iyi hisset zaten gidiyor kilolar bir şekilde.durduk yerde kaş yapalım derken göz çıkarmaya hiç gerek yok
Ne güzel işte, 78 den 71 e inmişsin, istediğin rakamıda muhakkak görürsün.aman yavaş gidelimde saglam gidelim, kazasız gidelim, mühim olan o..Kesinlikle haklisin canim. Aslinda karatay diyetinden sonra yaptigim icin cok zorlanmadim bu sefer isvecte. Ama galiba midem cok hassa onu bir kere daha anladim. Daha yolum var canim 78le basladim 71e indim 6 kg daha vermeye calisacagim ama istediklerimden yiyerek bu sefer.
Oyle canim tabi saglikli gitsin kilolar. Ama bazen oluyor oyle kotu ve hizli karar anlari. gecen hafta bir anda diyetten sogudum kendimi biliyorum bu isveci yapmasaydim kesin daha cok kilo alirdim. 2 gunde 1 kilo aldim gecen hafta.Ne güzel işte, 78 den 71 e inmişsin, istediğin rakamıda muhakkak görürsün.aman yavaş gidelimde saglam gidelim, kazasız gidelim, mühim olan o..
Wuuwuu masallah canim ordu icin alinmis gibi.Kizlar eve döndüm 60 kg domates 26 kg erik ve 14 kg fasulye de bana eşlik etti3ylul ayını hiç sevmiyorum çünkü benim ki kislik olayınin cırkını çıkartıyor
Merhabalar. Umarim bayram iyi gecmistir.
Bizde iyidi sükür.
Cumadan bu güne -600gr ciktim 113 yani
Mutluyum
zukkum iyimisin canim
Menüm
12 de
3 yunurtali peynirli omlet
Zeytin
Kuruyemis
Yesil cay
16 da
Iki nektarin
18 de
2 tabak bulgurlu lahana yemegi
Gece zencefil cayi
inşallah canım benimIyi canim bugun birseyler yemissin. Insallah kisa surede gecer bogazin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?