hazirsan bu harika canım. Sabirsizlikla senin zayifladigina şahit olmak istiyorum.
Nalan im düzen normal e dönünce verirsin evelallah.
Yok canım annemdeydim simdi yoldayiz dönüyoruz. Sabaha inşallah tartilirim.
dönücez Nalan im az kaldı.
Bence gayet iyi bayrama rağmen harika hatta.
ödem dir o canım verirsin ödem Atıcı birseyler iç.
Ay çok geçmiş olsun ya.
iyi bir sonuç ama midene iyi gelmedi buna üzüldüm sabahki kahve yapmış olabilir.
Canim ben de o hafta 0.8 eksik cikmistim. Ama sonrasindaki hafta bayramda birazini almis olabirim geri. Henüz tartilmadim. Cumayi bekliyorumMutlu bayramlar dilerim kızlar
Bu cuma en az 1 kilo için tartılacaktık
zukkum ormangozlu FitFiliz @obezzto @DeryaOnDiet
Ne yaptınız kızlar hu hu:)
geçen hafta:58.8
Bu hafta:57.5
Fark:1.3
Hadi bakalım sıra sizde:)
Ben diyetisyene gittigim zaman cok benzer bir liste vermişti. O zaman uygulayamamistim çünkü benim halihazirda yediklerimden daha fazla sey vardiben geldim kızlar bir beslenme listem ve spor listem var paylaşıyorum sizinle de
beslenme listesi :
sabah : 2 dilim yarım yağlı peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
domates-salatalık-yeşillik
ara: 1 porsiyon meyve
öğle: 1 küçük kase çorba
3 köfte kadar et/tavuk/balık
salata serbest (tuzsuz/yağsız)
1 dilim ekmek
ara: 1 çay bardağı ayran+ 1 galeta
ara : 1 fincan şekersiz sütlü kahve + 2 ceviz veya 6 badem
akşam :
1 küçük kase çorba
6 kaşık sebze/baklagil yemeği (susuz)
5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara(22.30) 1 su bardağı süt (tarçınlı)
en az 2.5 litre su
ara öğünler dönüşümlü
ekmekler tam buğday ya da çavdarlı olacak
spor yapılan günlerde spordan sonra özellikle ara öğünlerde ayran + galeta
ya da meyve + 2 kaşık yoğurt istiyorum dedi
günde 2 fincan bitki çayı içilecek bunlardan biri mutlaka yeşilçay olacak dedi
günde maksimum 2 bardak siyah çay ve 2 bardak kahve tüketimini geçmeyecek dedi
pirinç, bulgur, hamurişi, kızartma, tatlı, patates bunlar kesinlikle tüketilmeyecek dedi
Kızlar bu örnek beslenme listem ekmek ve galetayı özellikle verdim tüketmeyi sakın bırakma kilon fazla başka karbonhidrat da vermedim dedi
Mideni hic zorlama canim 5 gunde bir bucuk kilo mikemmel tebrik ederim :) dikkat eder almazsin eksilere devam edersin artik 60lara gelmene az kaldi :)Daha onceki gunlerde de kucuk mide agrilarim olmustu isvec diyetini yaparken ama dun gece adeta agridan uyuyamadim. Ve bu sabah itibari ile saglikli yeme moduma dondum. Merak edenler icin 5 gunde 1.5 kg vermisim ama gercekten cok incelme hissediyorum.
Basladigimda artidaydim kilom 72.5 idi bu sabah tartildim 71. Insallah geri almam bu kiloyu.
ben diyetisyene gitmedim benim bir arkadaşım antrenör ondan destek aldım . birlikte hazırladık sevdiğim şeyleri falan sordu her sabah yumurta verecekti ben yumurta pek sevmiyorum dedim çıkardı yumurtayıBen diyetisyene gittigim zaman cok benzer bir liste vermişti. O zaman uygulayamamistim çünkü benim halihazirda yediklerimden daha fazla sey vardi
her daim hazırız.ben hazırım siz de hazır mısınız :)
hadi bismillah inşallah çok güzel olacak hersey.ben geldim kızlar bir beslenme listem ve spor listem var paylaşıyorum sizinle de
beslenme listesi :
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 dilim ekmek
akşam :
1 küçük kase çorba
5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
en az 2.5 litre su
ara öğünler dönüşümlü
pirinç, bulgur, hamurişi, kızartma, tatlı, patates bunlar kesinlikle tüketilmeyecek dedi
Kızlar bu örnek beslenme listem ekmek ve galetayı özellikle verdim tüketmeyi sakın bırakma kilon fazla başka karbonhidrat da vermedim dedi
Yumurta ben istemedim sevmiyorum dedim başta her gün yumurta yiyebilir misin 1 tane diye sordu evet desem yumurta yazacaktı demekki
tamam o zaman :) inşallah canım Allah irade versin bizlereher daim hazırız.
hadi bismillah inşallah çok güzel olacak hersey.
Canım gayet iyi demek ki tıkır tıkır gidecekselam kızlar bu sabah 20 saatlik yolculuk sonunda eve ulaştım hemen de tartıldım toktum ve şişkinlik ödem vardı hafif de ona rağmen 73.9 kilo geldim tartıda gitmeden önce ac karnına 73.4 kiloydum demekki almamışım 1 haftada
Evet eylül hedeflerimizi bir ara yazalım değil mi iyi olur 5 55olmakistiyorumMerhaba kızlar artık yarından itibaren dönüyorum aranıza eylül sonu hedefim 61
Deryacığım o eziyete az gitmiş gibi bence mide ağrısını bilirim aman diyelim sağlıklı beslenip bir yerlerimizi bozmadan devam edelim bir ay geç hedefe ulaşalım @DeryaOnDietDaha onceki gunlerde de kucuk mide agrilarim olmustu isvec diyetini yaparken ama dun gece adeta agridan uyuyamadim. Ve bu sabah itibari ile saglikli yeme moduma dondum. Merak edenler icin 5 gunde 1.5 kg vermisim ama gercekten cok incelme hissediyorum.
Basladigimda artidaydim kilom 72.5 idi bu sabah tartildim 71. Insallah geri almam bu kiloyu.
Hoş geldin canım tanıştık mı unuttum ama selam vereyim istedim evet hayatımın düzene girdiğini buraya düzenli yazdığımda anlıyorum ben de en güzelini yapmışın gitmişken akrabalarına vakit ayırmışınSelam kızlar. Cabucak alismisim size eksiklik hissettim yazamiyorum diye. Bayram tatilimizde adanada oldugumuz icin internet erisimim yoktu. (esimden baglanirim diyordum ama o da kotasini doldurmus) Zaten cocuklar akrabalar filan derken pek bos vaktim de olamadi.
Ne cok yazmissiniz. Geriye dönük okuyamadim henuz. Yeni birseyler varsa bana yazin olur mu
Gayet güzel bence uyarsan çok da güzel gider hele spor programınben geldim kızlar bir beslenme listem ve spor listem var paylaşıyorum sizinle de
beslenme listesi :
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 dilim ekmek
akşam :
1 küçük kase çorba
5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
en az 2.5 litre su
ara öğünler dönüşümlü
Yumurta ben istemedim sevmiyorum dedim başta her gün yumurta yiyebilir misin 1 tane diye sordu evet desem yumurta yazacaktı demekki
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinSabah 9.30
2 barsak gazoz
Ara 11.00
1 avuç ceviz
Öğlen akşam 17 30
Biraz patates kızartması
1 dilim küçük boy pizza ev yapımı tam buğday
1 bardak gazlı soda
Kızlar bu gazlı. İçeceklerin sebebi boğazımı uyusturmasi beni öldürdü bu boğazım susuzluktan geberdim ama yudum yudum yutabiliyorum ancak yarın gidicem herhalde 4 5 gündür anca bugün yedim birşeyler o yüzden pizza patates takılmadım bilmeyenler için 4 gündür menüde hiç birşey yoktu kızlar biliyorormangozlu @DeryaOnDiet yorumlamışlardi boğazım düzelirse inşallah eskisi gibi sağlıklı menüler paylaşacağım
Listen harika gorunuyor canim. Metabolizmani da hizlandirir bu liste. Kilon kacti?ben geldim kızlar bir beslenme listem ve spor listem var paylaşıyorum sizinle de
beslenme listesi :
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 dilim ekmek
akşam :
1 küçük kase çorba
5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
en az 2.5 litre su
ara öğünler dönüşümlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?