Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu gunun menusu

Kahvalti
3 dl. Ekmek
3 dl. Peynir
Domates salatalik biber
Cay

Ara
17 uzum 2 ceviz

Oglen
1 adet karniyarik
2 dl. Ekmek
Salata
4 kasik yogurt

Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran

Aksam
5 kasik et sote
1 dl. Ekmek
Salata

Ara
1/2 muz
1 su bard. Sut

Su 3 lt.
Spor 15 dk. Yuzme
25 dk. Yuruyus

Canim yarin artik git doktora bogazinin bu kadar zaman hala cok acimasi normal degil enfeksiyon falan olmasin git goster varsa bi sey önlemini al
Ins bi gorsem artik su 69 u

Menu super spor super daha ne olsun. Gitsin artilar gelsin eksiler

Menun gayet iyi canim afiyet olsun

Masallah dondun tam dondun canim. Spor da menu de cok iyi
60Lilari ucundan gördün mu gerisi tikir tikir gelir merak etme :) gitsin bi su artilar bende devam :)
Ablacim isvecin üstüne toplam 3 dilim ekmek fazla olmamis mi kh almadin ya kac gündür

Wuuwuu masallah canim ordu icin alinmis gibi.
Aynen öyle yiye yiye obez olduk.

Evet bayrami da bitirdik. Artik bir bahanemiz kalmadi. Yarindan itubaren dort elle sarilalim diyetimize ve sporumuza arkadaslar. Saglikli bir sekil de verelim kilolarimizi insallah.
inşallah ablacim.

Kislik olaylari oyle malesef bizde gecen haftalarda 80 kilo domates 30 kilo biberden konserve hazirladik :))
iyiymiş sizinki de bahçe lazım evde zor oluyor her yer batıyor bikiyorum valla. Salça işine hiç bulasmiycam bu yıl turşu tarhana patlıcan kırmızı biber ve kahvaltılik sos yapıcam tamam.

Ben hiç plank yapmadım ilk defa yapacağım bakalım hep birlikte yapalım aynen
Adam beni zayıflatmak için her şeyi yazdı

Listen harika gorunuyor canim. Metabolizmani da hizlandirir bu liste. Kilon kacti?

Bu sporu hergun yaparsan super olur canim.

Ins bi gorsem artik su 69 u

Menu super spor super daha ne olsun. Gitsin artilar gelsin eksiler

Menun gayet iyi canim afiyet olsun

Masallah dondun tam dondun canim. Spor da menu de cok iyi

Ben de beğendim canım listeyi kilom 106 ydı 105.9 tam net rakam olarak uzun bir yol var önümde artık
Spora da bugün başlıyorum artık paylaşacağım
Dün bulgur da vardı menüde ama artık olmayacak o da hocam izin vermedi
vermesin çok aradığım bir şey değil aslında sadece tatlı konusunda biraz tedirgin oldum dayanabilirim umarım diye bir yakınım karışık bir bitki çayı önerdi sabahları onu içeceğim önce öyle bir şeyler yapacağım

Kolay gelsin canim. Allah saglikla yemeyi nasip etsin.
Amin.

motivasyonun yüksek maşallah vericeksin bu kilolari ben eminim. Canın tatlı istediğinde ki listen de olmayabilir ama hurma iyi geliyor ve tarçınlı süt bir kaç gün bu tatlı isteğini reddedersen canın tatlı istemiyecek emin ol. Birde vücut 21 günde Tatliyi unutuyor cnm bilgine.

yüksek başladım zamanla düşmez inşallah canım mutlaka düşer de toparlaması çabuk olur umarım diyelim.
21 gün demek deneyeceğim tarçınlı süt evet listemde var belki 1 porsiyon meyve yerine hurma koyabilirim
onu sorarım ayrıca

Kizlar eve döndüm 60 kg domates 26 kg erik ve 14 kg fasulye de bana eşlik etti 3ylul ayını hiç sevmiyorum çünkü benim ki kislik olayınin cırkını çıkartıyor
oo kolay gelsin.ben eriği deep freeze koydum fakat orada da hiç yer kalmadı.daha barbunya koyacaktım

obezzto Berna cım. Tarhanan nasıl oldu canim.
kuruyor canım, son iki günü..

oo kolay gelsin.ben eriği deep freeze koydum fakat orada da hiç yer kalmadı.daha barbunya koyacaktım

kuruyor canım, son iki günü..
Berna eriği kaynatıp salca makinasindan geçiriyorum sonra biraz sekerle kaynatıp sıcak sıcak soda şişeleri ne dolduruyorum 1 şişe ye 2 şişe su çok seviyor benimkiler.

Berna eriği kaynatıp salca makinasindan geçiriyorum sonra biraz sekerle kaynatıp sıcak sıcak soda şişeleri ne dolduruyorum 1 şişe ye 2 şişe su çok seviyor benimkiler.
Hmm hiç denemedim.marmelat oluyor değil mi??şişeleei nasıl kapatıyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…