Canim yarin artik git doktora bogazinin bu kadar zaman hala cok acimasi normal degil enfeksiyon falan olmasin git goster varsa bi sey önlemini alSabah 9.30
2 barsak gazoz
Ara 11.00
1 avuç ceviz
Öğlen akşam 17 30
Biraz patates kızartması
1 dilim küçük boy pizza ev yapımı tam buğday
1 bardak gazlı soda
Kızlar bu gazlı. İçeceklerin sebebi boğazımı uyusturmasi beni öldürdü bu boğazım susuzluktan geberdim ama yudum yudum yutabiliyorum ancak yarın gidicem herhalde 4 5 gündür anca bugün yedim birşeyler o yüzden pizza patates takılmadım bilmeyenler için 4 gündür menüde hiç birşey yoktu kızlar biliyorormangozlu @DeryaOnDiet yorumlamışlardi boğazım düzelirse inşallah eskisi gibi sağlıklı menüler paylaşacağım
60Lilari ucundan gördün mu gerisi tikir tikir gelir merak etme :) gitsin bi su artilar bende devam :)Ins bi gorsem artik su 69 u
Menu super spor super daha ne olsun. Gitsin artilar gelsin eksiler
Menun gayet iyi canim afiyet olsun
Masallah dondun tam dondun canim. Spor da menu de cok iyi
Ablacim isvecin üstüne toplam 3 dilim ekmek fazla olmamis mi kh almadin ya kac gündürSlm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2 zeytin.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 3 kucuk boy portakal
Oglen: 4 tane firinda yagsiz hindi kofte. 1 kase yogurt. 3 yk kara bugday haslamasi.
Ara: 10 cig findik. 10 kuru uzum. 1 ceviz. 1 fincan cok az sutlu kafeinsiz kahve.
Aksam: peynirli tost
Su: 2.5 lt
Spor: yok ne yazik ki.
Kislik olaylari oyle malesef bizde gecen haftalarda 80 kilo domates 30 kilo biberden konserve hazirladik :))Wuuwuu masallah canim ordu icin alinmis gibi.
Aynen öyle yiye yiye obez olduk.Wuuwuu masallah canim ordu icin alinmis gibi.
inşallah ablacim.Evet bayrami da bitirdik. Artik bir bahanemiz kalmadi. Yarindan itubaren dort elle sarilalim diyetimize ve sporumuza arkadaslar. Saglikli bir sekil de verelim kilolarimizi insallah.
iyiymiş sizinki de bahçe lazım evde zor oluyor her yer batıyor bikiyorum valla. Salça işine hiç bulasmiycam bu yıl turşu tarhana patlıcan kırmızı biber ve kahvaltılik sos yapıcam tamam.Kislik olaylari oyle malesef bizde gecen haftalarda 80 kilo domates 30 kilo biberden konserve hazirladik :))
Kolay gelsin canim. Allah saglikla yemeyi nasip etsin.Kizlar eve döndüm 60 kg domates 26 kg erik ve 14 kg fasulye de bana eşlik etti3ylul ayını hiç sevmiyorum çünkü benim ki kislik olayınin cırkını çıkartıyor
Canım gayet iyi demek ki tıkır tıkır gidecek @lina0156
Evet eylül hedeflerimizi bir ara yazalım değil mi iyi olur @55olmakistiyorum
Deryacığım o eziyete az gitmiş gibi bence mide ağrısını bilirim aman diyelim sağlıklı beslenip bir yerlerimizi bozmadan devam edelim bir ay geç hedefe ulaşalım @DeryaOnDiet
Hoş geldin canım tanıştık mı unuttum ama selam vereyim istedim evet hayatımın düzene girdiğini buraya düzenli yazdığımda anlıyorum ben de en güzelini yapmışın gitmişken akrabalarına vakit ayırmışın @Zeroks
Gayet güzel bence uyarsan çok da güzel gider hele spor programın
plankta ve yürüyüşte sana eşlik ederim biz bir ara plank yapıyorduk
herkes toplansın hep beraber başlayalım yine plank yarışlarına M mutsuzdrn
Listen harika gorunuyor canim. Metabolizmani da hizlandirir bu liste. Kilon kacti?
Bu sporu hergun yaparsan super olur canim.
Ins bi gorsem artik su 69 u
Menu super spor super daha ne olsun. Gitsin artilar gelsin eksiler
Menun gayet iyi canim afiyet olsun
Masallah dondun tam dondun canim. Spor da menu de cok iyi
Amin.Kolay gelsin canim. Allah saglikla yemeyi nasip etsin.
motivasyonun yüksek maşallah vericeksin bu kilolari ben eminim. Canın tatlı istediğinde ki listen de olmayabilir ama hurma iyi geliyor ve tarçınlı süt bir kaç gün bu tatlı isteğini reddedersen canın tatlı istemiyecek emin ol. Birde vücut 21 günde Tatliyi unutuyor cnm bilgine.Ben de beğendim canım listeyi kilom 106 ydı 105.9 tam net rakam olarak uzun bir yol var önümde artık
Spora da bugün başlıyorum artık paylaşacağım
Dün bulgur da vardı menüde ama artık olmayacak o da hocam izin vermedi
vermesin çok aradığım bir şey değil aslında sadece tatlı konusunda biraz tedirgin oldum dayanabilirim umarım diye bir yakınım karışık bir bitki çayı önerdi sabahları onu içeceğim önce öyle bir şeyler yapacağım
Amin.
motivasyonun yüksek maşallah vericeksin bu kilolari ben eminim. Canın tatlı istediğinde ki listen de olmayabilir ama hurma iyi geliyor ve tarçınlı süt bir kaç gün bu tatlı isteğini reddedersen canın tatlı istemiyecek emin ol. Birde vücut 21 günde Tatliyi unutuyor cnm bilgine.
oo kolay gelsin.ben eriği deep freeze koydum fakat orada da hiç yer kalmadı.daha barbunya koyacaktımKizlar eve döndüm 60 kg domates 26 kg erik ve 14 kg fasulye de bana eşlik etti3ylul ayını hiç sevmiyorum çünkü benim ki kislik olayınin cırkını çıkartıyor
kuruyor canım, son iki günü..obezzto Berna cım. Tarhanan nasıl oldu canim.
Berna eriği kaynatıp salca makinasindan geçiriyorum sonra biraz sekerle kaynatıp sıcak sıcak soda şişeleri ne dolduruyorum 1 şişe ye 2 şişe su çok seviyor benimkiler.oo kolay gelsin.ben eriği deep freeze koydum fakat orada da hiç yer kalmadı.daha barbunya koyacaktım
kuruyor canım, son iki günü..
Hmm hiç denemedim.marmelat oluyor değil mi??şişeleei nasıl kapatıyorsun??Berna eriği kaynatıp salca makinasindan geçiriyorum sonra biraz sekerle kaynatıp sıcak sıcak soda şişeleri ne dolduruyorum 1 şişe ye 2 şişe su çok seviyor benimkiler.
Marmelat degilde konsantre meyve suyu oluyor. Soda şişeleri icin kapak kapama makinası var kapaklarıni da satın alıyorsun.Hmm hiç denemedim.marmelat oluyor değil mi??şişeleei nasıl kapatıyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?