Afiyet olsun diyetisyen listen mi bu spor ve suyun çok güzelBugünku menüm.nihayet bugün sağliklı menüme dönebildim
Sabah:
Haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara:yok
Öğle:et kavurma, salata, bir dilim ekmek
Akşam:zeytinyaglı kereviz, yoğurt,bir
dilim ekmek
Su:3 litre
Spor:bir saat tempolu yürüyüş
Elifciğim çok iyi olmuş menün afiyet olsun kış hazırlığı yaparken spora gerek kalmamıştır ter sırtından sökülmüştür canım afiyetle ağız tadıyla yemek nasip olsun ellerine sağlıkBende yazayım menumu
Saat 10:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
Domates
2 dilim tam bugday
Saat 16:30
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
8 kaşık etli taze fasulye.
Belki 1 bardak süt içebilirim.
Su 1.5 2 olacak
Spor 8 de uyandım hala ayaktayim hiç halim yok spor yapmaya.
aynen canım sen de öğretmensin sanırım ve bugün çok uzun sürdü toplanti..öğlen evine gelip güzel bir yemek yiyecek tim ama arkadaşlarının kafeye gideceğini duyan kızımın ısrarı üzerine onlarla kafeye gittim malesef sadece tavuk döner kalmıştı ama yarısını yedim
aynen canım kp hala hastanede eşim köyde biz annemde kalıyoruz bakalım iyileşir inşallah kısa sürede ama bu bayram çok çalıştım baklavada yedm ama kilo almamışım çok sevindim:)
Menün harika sadece salamı sevmedim gereksiz bir kalori olmuş yerine çok güzel seçenekler ekleyebilirsin azıcık Karatay etkisi üzerimde işlenmiş gıdaya temkinli yaklaşıyorum canımBugunki menü
Sabah:
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
2 dilim salam
1 kk beyaz peynir
Öğlen:
1 yt az keskek
1 su bardagi kefir
Akşam:
1 yt zeytinyaglu enginar
1 kase yogurt
Su: simdilik iki litre daha icerim
Spor: bugün kuaför islerim vardi butun gun eve gelemedim aksama yaparim bi seyler
Afiyet olsun spor yok bende başlayamadım şu sıcaklar azcık gitse de başlasak kışı seviyorum son kararım vallaİyi akşamlar
Menüm
Sabah 1 yumurta domates kk peynir 2 zeytin bir çay kaşığı reçel yarım dilim ekmek
Öğle
Az kavurma domates biber yoğurt yarım dilim ekmek
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası az kavurma 1 dilim ekmek yoğurtlu kabak salata
Su 3 litre olur
Afiyet olsun canımyoğunluktan bugün hic giremedim siteye bugün seminerler başladı artik tatilim bitti tam düzene girerim inşallah menümü yazayım
Sabah 7.30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
7 yeşil zeytin domates salatalık
2 çatal reçel
Öğlen 12.30
yarim tavuk döner küçük lavaş ekmekle
Ara 1 elma
Akşam 18.30
1dilim kepek ekmeği
bir kase çorba
yarim küçük kepçe taze fasulye
1 köfte kadar ızgara et
Suyu az içtim 1.5 litre falan ancadir çünkü toplantı çok yoğundu okulda,kantin de kapalıydı su goturmeyi unutunca içemedim spor da yapacak halim yok hala yol yorgunuyum
Afiyet olsun biz @anderesİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah:
3 kraker
1 ayran
Ara: 1 armut
Öğlen:
Fırında tavuk budu
Büyük bir salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam:
2 yumurtalı menemen
Cacık
Su: 3l
Spor: 8 km yürüyüş
Her yer domatestir simdi kolay gelsin :)Eki Görüntüle 2040553 Şişelenmeye hazır domates suyum. 1 kazan daha var gerçi bu ilk posta.
Salamin kalorisi oyle cok degil ya yani iki ince dilim olunca toplama pek yansimiyor ama zararina diyecek lafim yok tabiefser_16 Canım allah acil şifalar versin hastanıza koşturmaktan demek ki baklava bile vücuda tutunamamış ne güzel
Menün harika sadece salamı sevmedim gereksiz bir kalori olmuş yerine çok güzel seçenekler ekleyebilirsin azıcık Karatay etkisi üzerimde işlenmiş gıdaya temkinli yaklaşıyorum canım
Afiyet olsun spor yok bende başlayamadım şu sıcaklar azcık gitse de başlasak kışı seviyorum son kararım valla
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun biz @anderestezbitsin eliya Yeliz Döne Elif tavuk buduna tavuk bacağı derdik hoşumuza giderdi hatırlayınca içim bi hoş oldu
Menün çok güzel olmuş suyun sporun tartı sonucunu heyecanla bekliyorum valla
Canım geç oldu k.bakma aramıza hoşgeldin yeni yol arkadaşımız oldun başarılar diliyorum sana azmin hiç bitmesin inşallah hep birlikte vereceğiz bu kiloları yansın yağlaaaaarben hazırım siz de hazır mısınız :)
diyetisyen listesine inan artık bakmiyorum.on aydır ezberledim artık neyi yiyip neyi sınırlı yiyeceğimi.sabah gayet doyurucu kahvaltı, öğlen protein, akşam sebze yedin mi bitti gitti olay.en önemlisi spor tabii, onu da yaptım mı benden mutlusu yokAfiyet olsun diyetisyen listen mi bu spor ve suyun çok güzel
nerede yaşıyorsun bilmiyorum canım ama istanbul da hava tam spor havası.güneş yakmıyor artıkYa kızlar bayram gitsin spora başlayalım dedik cuma tartı sonrası mı hareketleniriz acaba bilemedim bayram bahanem bitince bugün bi baktım ki sıcaklar bitsin spora başlayacağım demeye başlamışım biriniz beni dürtsün katman katman yağlarıma anca şiş işler ona göre
genelde bu şişelemë işi manisa tarafında yapılıyormus bizde Manisalı bir arkadaştan öğrendik sisecilerde kavanoz satan yerlerde bulursun hatta en son gorumcem için netten almıştık burak züccaciye sanırım pahalı birsey değil.şişe makinesini nereden aldın canım??
Afiyet olsun. Ben 2 yil sözleşmeli çalıştım eşim matematik öğretmeni ordan biliyorum. Hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılı.aynen canım sen de öğretmensin sanırım ve bugün çok uzun sürdü toplanti..öğlen evine gelip güzel bir yemek yiyecek tim ama arkadaşlarının kafeye gideceğini duyan kızımın ısrarı üzerine onlarla kafeye gittim malesef sadece tavuk döner kalmıştı ama yarısını yedim
harika afiyet olsun.Bugünku menüm.nihayet bugün sağliklı menüme dönebildim
Sabah:
dilim ekmek
Afiyet olsun ekmek arası sarma mi yedin Nalan im.MENÜM
8.30
1 kk peynir
2 dilim ekmek
13.30
1 yumurta
2 çatal et
bulgurdan 3 sarma
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
19.30
1 kase yoğurt çorbası
su 1.5 lt içmeye devam
spor yok
çok yoruldum bittim oturdum kalkamadım az önce eşim kaldırdı değer mi bilmiyorum inşallah sağlıkla yiyebilirizElifciğim çok iyi olmuş menün afiyet olsun kış hazırlığı yaparken spora gerek kalmamıştır ter sırtından sökülmüştür canım afiyetle ağız tadıyla yemek nasip olsun ellerine sağlık
Aynen Derdik birinden duymuştuk.efser_16 Canım allah acil şifalar versin hastanıza koşturmaktan demek ki baklava bile vücuda tutunamamış ne güzel
Menün harika sadece salamı sevmedim gereksiz bir kalori olmuş yerine çok güzel seçenekler ekleyebilirsin azıcık Karatay etkisi üzerimde işlenmiş gıdaya temkinli yaklaşıyorum canım
Afiyet olsun spor yok bende başlayamadım şu sıcaklar azcık gitse de başlasak kışı seviyorum son kararım valla
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun biz @anderestezbitsin eliya Yeliz Döne Elif tavuk buduna tavuk bacağı derdik hoşumuza giderdi hatırlayınca içim bi hoş oldu
Menün çok güzel olmuş suyun sporun tartı sonucunu heyecanla bekliyorum valla
kızarız ki sana hatta kuseriz su işler bitsin bende basliycam. Sen benden önce başla ki özene yim sana.Ya kızlar bayram gitsin spora başlayalım dedik cuma tartı sonrası mı hareketleniriz acaba bilemedim bayram bahanem bitince bugün bi baktım ki sıcaklar bitsin spora başlayacağım demeye başlamışım biriniz beni dürtsün katman katman yağlarıma anca şiş işler ona göre
her yer hemdeHer yer domatestir simdi kolay gelsin :)
Salamin kalorisi oyle cok degil ya yani iki ince dilim olunca toplama pek yansimiyor ama zararina diyecek lafim yok tabi
Afiyet olsun canım. Geçer inşallah regl ağrın regl olduğumuzda meto muz daha hızlı çalışıyor bilgine.10.40
1 zeytin, 2 kk peynir, yarım yt menemen, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği, 13 tane üzüm
16.00
Yarım koçan mısır
18.50
2 kase tavuklu çorba, 1 dl.çavdar ekmeği, 1 yt çoban salata
20.45
şekersiz sütlü kahve
Su :2700 cc su 3 lt olacak bu
Spor:kızlar bugün regl oldum sancısı beni öldürüyor sadece karnım değil bacaklarım kollarım her yerim halsiz düştü spor bugün yapmadım. 7 eylül sabahı yolculuğa çıkacağız ablama ziyarete gideceğiz hem de orada gezelim dedik stres atalım okullar açılmadan. Cuma günü tartı bildirimi yapacağım inşallah şu karnımdaki şişkinlikten kurtulurum
Ins olmamistir canim.Canim yarin artik git doktora bogazinin bu kadar zaman hala cok acimasi normal degil enfeksiyon falan olmasin git goster varsa bi sey önlemini al
60Lilari ucundan gördün mu gerisi tikir tikir gelir merak etme :) gitsin bi su artilar bende devam :)
Ablacim isvecin üstüne toplam 3 dilim ekmek fazla olmamis mi kh almadin ya kac gündür
Menu gayet iyi de keske ne bilmiyorum. Bakayim bi netten. Kh mi?Bugunki menü
Sabah:
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
2 dilim salam
1 kk beyaz peynir
Öğlen:
1 yt az keskek
1 su bardagi kefir
Akşam:
1 yt zeytinyaglu enginar
1 kase yogurt
Su: simdilik iki litre daha icerim
Spor: bugün kuaför islerim vardi butun gun eve gelemedim aksama yaparim bi seyler
Daha ne olsun. Spor da menu de gayet iyi.İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah:
3 kraker
1 ayran
Ara: 1 armut
Öğlen:
Fırında tavuk budu
Büyük bir salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam:
2 yumurtalı menemen
Cacık
Su: 3l
Spor: 8 km yürüyüş
enun iyiyoğunluktan bugün hic giremedim siteye bugün seminerler başladı artik tatilim bitti tam düzene girerim inşallah menümü yazayım
Sabah 7.30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
7 yeşil zeytin domates salatalık
2 çatal reçel
Öğlen 12.30
yarim tavuk döner küçük lavaş ekmekle
Ara 1 elma
Akşam 18.30
1dilim kepek ekmeği
bir kase çorba
yarim küçük kepçe taze fasulye
1 köfte kadar ızgara et
Suyu az içtim 1.5 litre falan ancadir çünkü toplantı çok yoğundu okulda,kantin de kapalıydı su goturmeyi unutunca içemedim spor da yapacak halim yok hala yol yorgunuyum
Menun cok iyi de spor nerde canim?İyi akşamlar
Menüm
Sabah 1 yumurta domates kk peynir 2 zeytin bir çay kaşığı reçel yarım dilim ekmek
Öğle
Az kavurma domates biber yoğurt yarım dilim ekmek
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası az kavurma 1 dilim ekmek yoğurtlu kabak salata
Su 3 litre olur
Afiyet olsun canim. Eminim kislik hazirligindan vaktin olmadi spora.Bende yazayım menumu
Saat 10:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
Domates
2 dilim tam bugday
Saat 16:30
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
8 kaşık etli taze fasulye.
Belki 1 bardak süt içebilirim.
Su 1.5 2 olacak
Spor 8 de uyandım hala ayaktayim hiç halim yok spor yapmaya.
Ohh bayram bitmis adapte olunmus ne guzel.Bugünku menüm.nihayet bugün sağliklı menüme dönebildim
Sabah:
dilim ekmek
Menune lafim yok canim bence gayet iyi. Afiyet olsun.MENÜM
8.30
1 kk peynir
2 dilim ekmek
13.30
1 yumurta
2 çatal et
bulgurdan 3 sarma
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
19.30
1 kase yoğurt çorbası
su 1.5 lt içmeye devam
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?