Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menüler paylaşılmaya başlanmış bile bende hemen paylaşımımı yapayım yorumlara geçeyim

Afiyet olsun diyetisyen listen mi bu spor ve suyun çok güzel

Elifciğim çok iyi olmuş menün afiyet olsun kış hazırlığı yaparken spora gerek kalmamıştır ter sırtından sökülmüştür canım afiyetle ağız tadıyla yemek nasip olsun ellerine sağlık

lina0156 Canım yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun huzurlu başarılı bir yıl olsun sınıf mı branş mı

aynen canım kp hala hastanede eşim köyde biz annemde kalıyoruz bakalım iyileşir inşallah kısa sürede ama bu bayram çok çalıştım baklavada yedm ama kilo almamışım çok sevindim:)
efser_16 Canım allah acil şifalar versin hastanıza koşturmaktan demek ki baklava bile vücuda tutunamamış ne güzel

Menün harika sadece salamı sevmedim gereksiz bir kalori olmuş yerine çok güzel seçenekler ekleyebilirsin azıcık Karatay etkisi üzerimde işlenmiş gıdaya temkinli yaklaşıyorum canım

Afiyet olsun spor yok bende başlayamadım şu sıcaklar azcık gitse de başlasak kışı seviyorum son kararım valla
Afiyet olsun canım

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah:
3 kraker
1 ayran

Ara: 1 armut

Öğlen:
Fırında tavuk budu
Büyük bir salata

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
2 yumurtalı menemen
Cacık

Su: 3l
Spor: 8 km yürüyüş
Afiyet olsun biz @anderes tezbitsin eliya Yeliz Döne Elif tavuk buduna tavuk bacağı derdik hoşumuza giderdi hatırlayınca içim bi hoş oldu
Menün çok güzel olmuş suyun sporun tartı sonucunu heyecanla bekliyorum valla

Ya kızlar bayram gitsin spora başlayalım dedik cuma tartı sonrası mı hareketleniriz acaba bilemedim bayram bahanem bitince bugün bi baktım ki sıcaklar bitsin spora başlayacağım demeye başlamışım biriniz beni dürtsün katman katman yağlarıma anca şiş işler ona göre

Eki Görüntüle 2040553 Şişelenmeye hazır domates suyum. 1 kazan daha var gerçi bu ilk posta.
Her yer domatestir simdi kolay gelsin :)

Salamin kalorisi oyle cok degil ya yani iki ince dilim olunca toplama pek yansimiyor ama zararina diyecek lafim yok tabi

10.40
1 zeytin, 2 kk peynir, yarım yt menemen, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği, 13 tane üzüm
16.00
Yarım koçan mısır
18.50
2 kase tavuklu çorba, 1 dl.çavdar ekmeği, 1 yt çoban salata
20.45
şekersiz sütlü kahve
Su :2700 cc su 3 lt olacak bu
Spor:kızlar bugün regl oldum sancısı beni öldürüyor sadece karnım değil bacaklarım kollarım her yerim halsiz düştü spor bugün yapmadım. 7 eylül sabahı yolculuğa çıkacağız ablama ziyarete gideceğiz hem de orada gezelim dedik stres atalım okullar açılmadan. Cuma günü tartı bildirimi yapacağım inşallah şu karnımdaki şişkinlikten kurtulurum

Afiyet olsun diyetisyen listen mi bu spor ve suyun çok güzel
diyetisyen listesine inan artık bakmiyorum.on aydır ezberledim artık neyi yiyip neyi sınırlı yiyeceğimi.sabah gayet doyurucu kahvaltı, öğlen protein, akşam sebze yedin mi bitti gitti olay.en önemlisi spor tabii, onu da yaptım mı benden mutlusu yok

nerede yaşıyorsun bilmiyorum canım ama istanbul da hava tam spor havası.güneş yakmıyor artık

Ayy tarkan ın şarkısı geldi şimdi aklıma..

şişe makinesini nereden aldın canım??
genelde bu şişelemë işi manisa tarafında yapılıyormus bizde Manisalı bir arkadaştan öğrendik sisecilerde kavanoz satan yerlerde bulursun hatta en son gorumcem için netten almıştık burak züccaciye sanırım pahalı birsey değil.

Afiyet olsun. Ben 2 yil sözleşmeli çalıştım eşim matematik öğretmeni ordan biliyorum. Hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılı.

harika afiyet olsun.

MENÜM
8.30
1 kk peynir
2 dilim ekmek
13.30
1 yumurta
2 çatal et
bulgurdan 3 sarma
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
19.30
1 kase yoğurt çorbası
su 1.5 lt içmeye devam
spor yok
Afiyet olsun ekmek arası sarma mi yedin Nalan im.

çok yoruldum bittim oturdum kalkamadım az önce eşim kaldırdı değer mi bilmiyorum inşallah sağlıkla yiyebiliriz

Aynen Derdik birinden duymuştuk.

kızarız ki sana hatta kuseriz su işler bitsin bende basliycam. Sen benden önce başla ki özene yim sana.

Her yer domatestir simdi kolay gelsin :)

Salamin kalorisi oyle cok degil ya yani iki ince dilim olunca toplama pek yansimiyor ama zararina diyecek lafim yok tabi
her yer hemde

Afiyet olsun canım. Geçer inşallah regl ağrın regl olduğumuzda meto muz daha hızlı çalışıyor bilgine.

Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 domates. 2 salatalik. 1 avuc tere. 1 avuc taze sogan. 1 dilim tuzsuz yagsiz beyaz peynir. 2 dilim kasar
Ara: 1 fincan az sutlu kahve. 16 gr cikolata.
Ara: 1 armut. 1 kase yogurt.
Aksam: 3 adet firinda yagsiz hindi kofte. Yumurta salatasi.

Su: 3 lt
Spor: salonda 1 saat tabata

Ins olmamistir canim.

Menu gayet iyi de keske ne bilmiyorum. Bakayim bi netten. Kh mi?
İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah:
3 kraker
1 ayran

Ara: 1 armut

Öğlen:
Fırında tavuk budu
Büyük bir salata

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
2 yumurtalı menemen
Cacık

Su: 3l
Spor: 8 km yürüyüş
Daha ne olsun. Spor da menu de gayet iyi.
enun iyi
Tavuk doner harici menun iyi canim. Gerci disarda olunca bazen cok secenegimiz olmuyor.

Menun cok iyi de spor nerde canim?

Afiyet olsun canim. Eminim kislik hazirligindan vaktin olmadi spora.

Ohh bayram bitmis adapte olunmus ne guzel.

MENÜM
8.30
1 kk peynir
2 dilim ekmek
13.30
1 yumurta
2 çatal et
bulgurdan 3 sarma
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
19.30
1 kase yoğurt çorbası
su 1.5 lt içmeye devam
spor yok
Menune lafim yok canim bence gayet iyi. Afiyet olsun.

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt 1 kayısı 3 cig badem 1 ceviz 3 tane dut kurusu
Ara 1 fincan yesil cay
Ogle 1.5 kase yayla corbasi 1/2 sinitzel 5 tane patates Kızartmasi
Aksam 7 tane köfte salata yoğurt
Bugün yine kaçtı kızlar hala tam alışamadım bayram dönüşü diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…