Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayet iyi sporda güzel masallah :)

Menu gayet iyi de keske ne bilmiyorum. Bakayim bi netten. Kh mi?

Daha ne olsun. Spor da menu de gayet iyi.

enun iyi
Tavuk doner harici menun iyi canim. Gerci disarda olunca bazen cok secenegimiz olmuyor.
Kh malesef ama tabak tam dolu degildu ege bolgesinde yaparlar genelde yarma bugday var ya etle bir haslayip yapiliyor bak istersen netten cok lezzetli ben cok severim diye yaptilar zaten :)

Cok kacmamis aslinda ama sporda olsa iyiydi

Iyi geceler kizlar

Yavas yavas canlilik gelmis buraya
Insallah cuma da öyle olur

berilceee ablam nerelerde acaba

Menümü paylasayim

Sabah 11

2 yumurta
Zeytin
2 kk peynir
Kuruyemis
2 nektarin
Zencefil cayi
Domates
Salatalik
2 bardak süt

Aksam 16

1 dolu tabak dünkü kapuska yemegi
300gr yogurt
3l su

lina0156 Canım yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun huzurlu başarılı bir yıl olsun sınıf mı branş mı

branş canım edebiyat branşım..aynen sporu hic yapasım gelmiyor benim de ne yapacağım bilmem

Menu gayet iyi de keske ne bilmiyorum. Bakayim bi netten. Kh mi?

Daha ne olsun. Spor da menu de gayet iyi.

enun iyi
Tavuk doner harici menun iyi canim. Gerci disarda olunca bazen cok secenegimiz olmuyor.
aynen canım şansımızdan 3 kafe vardı yakınımızda biri kapalıydı diğeri tıklım tıklım doluydu bir tek oturduğunuz yer vardı onda da sadece tavuk döner kalmış ama yarısını yedim allahtan
çok değil ama akşam 7 köfte çok olmuş sadece bir de kızartma tabi

Canim bence hava sicakkan daha klay spor yapmak. Hem basla sonra da yagmurlu deriz yapmayiz bahane cookk.

Menun gayet iyi canim. Gecmis olsun. Ins yarin daha iyi hissedersin kendini. Ve iyi gezmeler
Himm bakayim bi. Yarmayi severim.

Acisiyla tatlisiyla bir bayrami daha bitirdik. Kurban kesen arkadaslarimiza allah kabul etsin. Simdi sira kisliklari hazirlamakta. Hepimize kolay gelsin arkadaslar. Ve hazirladigimiz kisliklari sevdiklerimizle birlikte saglikla yemeyi nasip etsin

Iyi geceler arkadaslar. Gecikmeli menu bildirimi yapayim.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
3 dl. Peynir
Domates
Cay

Ara
1/2 muz 2 ceviz

Oglen
Tavuklu mantar sote
Bulgur pilavi
Salata
Yogurt

Ara
1/2 pk. Etiform
1 su bard. Sut

Aksam
Tavuklu mantar sote
Bulgur pilavi
Salata
Yagurt

Ara
1/2 muz
1 su bard. Sut

3 lt. Su
45 dk. Yuruyus
Aralarda cay kahve maden suyu

Afiyet olsun 16 gr çikolata vayy diyorum devamını getirmediğin için.

7 köfte ne anacım nasıl yedin maşallah. Afiyet olsun yarın adapte olmuş olursun dimi

Sabah 10.00
1 domates
1 salata
1 dil ekmek
Yarım yumurta

Öğlen
1 dil ekmek

Aksam 19.00
1 dolu tabak türlü

1 lt su
40 dakika eliptik
Hilalim suyun az olmuş canım 1 dilim ekmeğin yanına yoğurt yada oeynir kataydin ya afiyet olsun.

Nasıl oldun toparladın mi biraz geçtimi boğazın.

Afiyet olsun canım. Beril yoğun bu aralar ugrayamiyor.

Acisiyla tatlisiyla bir bayrami daha bitirdik. Kurban kesen arkadaslarimiza allah kabul etsin. Simdi sira kisliklari hazirlamakta. Hepimize kolay gelsin arkadaslar. Ve hazirladigimiz kisliklari sevdiklerimizle birlikte saglikla yemeyi nasip etsin
Amin ablacim insallah.

Sen nasilsin sağlığın nasıl döndün mu evine?

Afiyet olsun. Menü dolu dolu yine.

Amin ablacim insallah.

Daha iyiyim canim. Kizimla yuruyuslere de basladik. Sagligim icin yuruyus cok onemli . Bu aksam donduk guzelim.

Canim dun gordum markette paket toplamda 16 gr. Bilerek kucuk paket aldim ki yoksa birakmak zor olabilir

biraz daha toparladım elifcim birkaç güne daha iyi olurum inşallah

Amin ablacim insallah.

Daha iyiyim canim. Kizimla yuruyuslere de basladik. Sagligim icin yuruyus cok onemli . Bu aksam donduk guzelim.
döndüm ablacim belim çok kotu durumda bide kisliklar a başladık nolucak bakalım.

Sagligin için en iyisini yap abla çok saglik önemli gerçekten.

döndüm ablacim belim çok kotu durumda bide kisliklar a başladık nolucak bakalım.

Kiyamam canim benim. Belin o haldeyken kisliklarla ugrasip daha kotu olmasin canim. Dikkat et kendine.
Elimden geleni yapiyorum elif cim. Bu hastalik surekli ilerliyor tek yapabildigim sureci uzatmaya calismak.

Kızlar menulerimizi öğün öğün yazsak olur mu gün icinde. Belki birbirimizi daha iyi yonlendiririz. Ne biyim iste ogle yemegin fazla kacmis aksama dikkat et filan diye.

Ben kahvaltimla basliyorum mesela:
Bir dilim tam bugdayli ekmek
3/4 tatli kasigi kadar lor peyniri
Birkac dilim sucuk ve iki tane apaci sivri biber
Az sekerli çay.

Henüz ara ogun yapmadim ama kahve olur heralde

Takımımın güzelleri fit leri nerdesiniz bakalım.
Slm canim. Hic sorma bu hafta kizim krese basladi. Bugun ilk defa yalniz kalacak 2 saat. Kuzum benim nasil agladi arkamdan aklimdan cikmiyor o hali. Birazdan almaya gidecegim.

Canim ekime kadar evdeyim elimden geldigince kkya girecegim. Kahvaltida hersey cok iyi ama sucuk inan bos kalori. Onun yerine evde kendin firinda et pisir sabahlari kes birkac dilim ye. Ben de cok seviyorum ama salam sucuk gercekten cok sagliksiz ve bos kalori bence. Sivri biber cok iyi olmus kahvaltiya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…