Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler kızlar
Menü:
Sabah (11:30)
1 yumurta
1 domates
Salatalık
1/2 elma
Yeşil çay

Ara:
1/2 armut
1/2 elma

Ara:
1 bardak süt
Domates salatası

Akşam (17:30)
2 yk mantar sote
1 lor peynirli yumurta
2 tavuk köfte
Lahana salatası

Su: 3l
Spor:
30 dk kardiyo
60 dk pilates

Sagol canim. Cok takilma o 1 kiloya canim stres yaptikca kilo vermen yavaslar. Belki de odemdir. Degilse de bu azimle tekrar verirsin

Belki ödem falandır yarın belli olur takılma o kadar ..
İnşallah sporun faydası olmuştur
aynen çok takılmamak lazım ama işte elde değil..pes etmeyeceğim ama kararliyim eylül sonuna kadar 71 kilo olmaliyim en az

biraz karbonhidrat yoğunluğu var gibi 3 dolma derken ne dolması biber mı patlıcan mi yaprak mi,yapraksa sıkıntı yok da diğerleriyse fazla olmuş canım

afiyet olsun canım bence güzel menü

Merhaba kizlar ablalar

2 gündür pek yogunumm
Dikis makinesi aldim kendime

Bebek cekimleri icin kostümler diktim eski gömleklerimi kestim
(Bilmeyenlere: Fotografciyim)
Instagram ak__photo
Merak eden takip edip bakabilir
Cokkk cici oldular yaaa

Ev isi bile yapmadim düsünün
Evi b o k götürüyo

Dün menü paylasmayi unutmusum

Dünkü menüm

Sabah/öglen

3 kiymali yumurta
Zeytin
Peynir
Kuruyemis
Domates
Yesil cay
1 b. Süt

Aksam 16

2 tabak kiymali alman fasulyesi
2 kutu yogurt (300gr)

3l su
1 fincan zencefil cayi

Bugünkü menüm

Sabah 10

3 yumurtali peynirli omlet
Zeytin
Salatalik
Kuruyemis
1 yesil cay

Aksam 18

Tavuklu salata
1 parca tavuk
1 b. Süt
Sütlü kahve

3l su

Yarin icin cokkkk heycanliyimm

Karatay yapiyorsun herhal de. Afiyet olsun. Umarim emeginin karsiligini alirsin. Ellerine saglik.

Ah be arkadasim o rulo kat ne neden. Ustelik 3 tane yemissin ( bir de menun de ki diger hatan kahvaltin zayif aksam yemegin cok kuvvetli. Oysa tam tersi olmaliydi.

Ah be arkadasim o rulo kat ne neden. Ustelik 3 tane yemissin ( bir de menun de ki diger hatan kahvaltin zayif aksam yemegin cok kuvvetli. Oysa tam tersi olmaliydi.
Yanlis anlama hilal cim seni sevdigimden boyle bir yorum yaptim. Emek emek veriyoruz bu kilolari, tarti da arti gorunce demoralize oluyoruz canim.

Iste durup durup aklima birsey geliyor sizlerle paylasiyorum ki belki bir isimize yarar diye. :))
baktım çok beğendim tarifleri bence aklına gelsin de bizi aydınlat ablalar in ablası.

Afiyet olsun canım bu ekmek lerle yarın ki sonucu çok merak ediyorum guzel sonuç alırsan bende yiycem her öğün ekmek sporun da çok güzel.

Afiyet olsun canım. 1800 yoktur bence program indir playstore dan hesapla hergün kolaylık olur.

Afiyet olsun ablacim senin sonucu da merakla bekliyorum.

Afiyet olsun. Hilal kızın cuma yarışmasında yarışmıyor hani sen bugün çorba detoksu yapıyordun hiç perşembe menüsü olmamış merakla bekliyorum sonucu.

Çok İyi tatlim Afiyet OLSUN. Sporda harika. Bu plates benim belime boynuma iyi gelirmi sence.

hadi bakalım inşallah o cicilerle çok güzel resimler çıkar ortaya. Menüleri güzel canim afiyet olsun.

Kizlar duruma çok hakim değilim 3. Cuma si olan listeye girecek olan varsa yazsin lütfen.

Karatay yapiyorsun herhal de. Afiyet olsun. Umarim emeginin karsiligini alirsin. Ellerine saglik.
Evet karatay yapiyorum. Insallahhh sagol :)

Insallahh :))

Menun gayet iyi canim. Sutlu turk kahvesinde daha az kalori var diye biliyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…