Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ilk defa duydum bakiyorum hemen siteye

Canim myfitnesspal diye bir uygulama var ben uzun zamandir kullaniyorum. Ucretsiz indir telefonuna kullanimi da cok rahat. Kac kalori alman gerektigini ve gunluk aldigin kalorileri gosteriyor gercekten super bir uygulama

***13. TAKİM 534.ETAP***

berilceee (82/)
eliya (73.7/)
kitkurdu (88.4/)
zukkum (84/)
DeryaOnDiet(71.6/)
meliyke (58,8/)
Efser_16(66.5/)
ilksevdam (62.6/)
nefertityy(77,1/)
obezzto (74,2/)
aylin90(114.1/)
Sena616(74.3/)
Zen71 ( ) 21 Ağustos'ta kılo ıle takıma gelen üye hedef kılosu
Zeroks ( ) 18 Ağustos’ta kilo ile takıma gelen üye hedef kilosu

13. Takım Ortalaması:

aslında sonuçlarım güzeldi çünkü ilk baştan beri diyetisyenim 6 dilim ekmek vermişti ve hafta 1 kilo veriyordum şimdi tatil dönüşü aldığım 1 kiloyu verme derdine girdigim için 6 değil 4 dilim ekmek yiyorum bakalim sonuç nasıl olur

Benim belimde ki ağrılara iyi geldi ama ben ilk önce doktoruma danışmıştım başlamadan önce. Eğer bir problemin varsa bence başlamadan önce bir sor sen de :)

benim de 4. cuman geçen cuma listeye girecektim ama izne gittim bir hafta şimdi o izinde aldığım 1 kiloyu verip öyle mi listeye gireceğim nasıl oluyor

benim de 4. cuman geçen cuma listeye girecektim ama izne gittim bir hafta şimdi o izinde aldığım 1 kiloyu verip öyle mi listeye gireceğim nasıl oluyor
Siz tartılın canım eğer kilo verme durumu olmuşsa hesaplarız ona göre bakarız birazdan eliya da gelir bende kızı okula bırakayım burda olacağım öğlene kadar inşallah

günaydın kızlar sabah kahvaltı yapmadan annemlerden çıktım sırf işe gitmeden evde tartılayım diye ama işe geç kaldım direk sağlık ocağına geldm burdakş tartıya göre kilo vermişim ama evdeki dijitaldi öğle 12 de tartılsam olur mu birde oğleye kadar bir bardak süt içsem midem çok ağrıyor açlıktan

Gunaydin arkadaslar. Tarti da bol eksili gunler.

Bu etap basl. 104.1
Gecen cuma 102.2
Bu gun 101
%1.4889

Simdi yanlisim varsa duzeltin
104.1 - 101 = 3.1
/ 104.1 = 0.029779
*100 = 2.9779
/ 2 = 1.4889 (iki haftanin ortalamasi oldugu icin)

Siteye basladigim kilo 105
Diyete basladigim kilo 115.600
Hedef kilo 68

Canim myfitnesspal diye bir uygulama var ben uzun zamandir kullaniyorum. Ucretsiz indir telefonuna kullanimi da cok rahat. Kac kalori alman gerektigini ve gunluk aldigin kalorileri gosteriyor gercekten super bir uygulama
Ben de kull
Hafif bir kahvalti yapabilirsin canim. Diyetisyenime gore tartilmadan 3 saat once oruclu gibi yemeyi icmeyi birakirsan sabah acken tartildigin kilo ile ayni cikarmis. Ki biz ogleden sonra kontrole gidiyoruz kahvaltimizi yapip kahvemizi icin gidebiliyoruz. Ac kalma vucut savas alarmi verip yokluk var diyormus ve tum yediklerini sindirmeden vucutta tutuyormus

Günaydın kızlar.herkese güzel bir bildirim günü diliyorum.bende durumlar pek iç açıcı degil ama , bundan sonra hızlanırız insallah..

Haa bir de diete başladığım günden beri -20 kg oldum nihayet.bu da günün fukara avuntusu olsun..

Son bildirimim:74.2
Bugünkü kg:73.6
Fark:0.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…