- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ilk defa duydum bakiyorum hemen siteyeCani tatli isteyen ya da evine gelen misafirlere yapip ikram ederken diyetini bozmadan kendi de yemek isteyen arkadaslarima tavsiyem. Ikramliklarinizi internette bade'nin sekeri adli bir blok var oradan esinlenerek yapabilirsiniz. Bade adinda seker hastasi bir kizin annesinin yaptigi yemek ve hamur islerinin tarifleri. Kizim da diyette ve onun cani tatli istediginde yada misafir gelcegin de bu blogun tariflerinden cok yararlandim.
Canim myfitnesspal diye bir uygulama var ben uzun zamandir kullaniyorum. Ucretsiz indir telefonuna kullanimi da cok rahat. Kac kalori alman gerektigini ve gunluk aldigin kalorileri gosteriyor gercekten super bir uygulamaSabah
1 yumurta domates 3 zeytin kk peynir yarım dilim ekmek
Ara 15 tane beyaz leblebi
Öğle
3 kasık kavurma çeyrek dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 1 domates 5 6 biber
Ara
1 avuç beyaz leblebi 1 bardak ayran
Akşam
4-5 adet küçük köfte 4 yaprak galeta 1 domates 3-4 biber 1 çatal peynir tatlısı
Acaba benm menülerim kaç kalori oluyor 1700 1800 kalori almam laZım daha cok oluyorsa yandım
aslında sonuçlarım güzeldi çünkü ilk baştan beri diyetisyenim 6 dilim ekmek vermişti ve hafta 1 kilo veriyordum şimdi tatil dönüşü aldığım 1 kiloyu verme derdine girdigim için 6 değil 4 dilim ekmek yiyorum bakalim sonuç nasıl olurbaktım çok beğendim tarifleri bence aklına gelsin de bizi aydınlat ablalar in ablası.
Afiyet olsun canım bu ekmek lerle yarın ki sonucu çok merak ediyorum guzel sonuç alırsan bende yiycem her öğün ekmeksporun da çok güzel.
Afiyet olsun canım. 1800 yoktur bence program indir playstore dan hesapla hergün kolaylık olur.
Afiyet olsun ablacim senin sonucu da merakla bekliyorum.
Afiyet olsun. Hilal kızın cuma yarışmasında yarışmıyor hani sen bugün çorba detoksu yapıyordun hiç perşembe menüsü olmamış merakla bekliyorum sonucu.
Çok İyi tatlim Afiyet OLSUN. Sporda harika. Bu plates benim belime boynuma iyi gelirmi sence.
hadi bakalım inşallah o cicilerle çok güzel resimler çıkar ortaya. Menüleri güzel canim afiyet olsun.
Benim belimde ki ağrılara iyi geldi ama ben ilk önce doktoruma danışmıştım başlamadan önce. Eğer bir problemin varsa bence başlamadan önce bir sor sen de :)baktım çok beğendim tarifleri bence aklına gelsin de bizi aydınlat ablalar in ablası.
Afiyet olsun canım bu ekmek lerle yarın ki sonucu çok merak ediyorum guzel sonuç alırsan bende yiycem her öğün ekmeksporun da çok güzel.
Afiyet olsun canım. 1800 yoktur bence program indir playstore dan hesapla hergün kolaylık olur.
Afiyet olsun ablacim senin sonucu da merakla bekliyorum.
Afiyet olsun. Hilal kızın cuma yarışmasında yarışmıyor hani sen bugün çorba detoksu yapıyordun hiç perşembe menüsü olmamış merakla bekliyorum sonucu.
Çok İyi tatlim Afiyet OLSUN. Sporda harika. Bu plates benim belime boynuma iyi gelirmi sence.
hadi bakalım inşallah o cicilerle çok güzel resimler çıkar ortaya. Menüleri güzel canim afiyet olsun.
Benim de üçüncü cumam bu hafta :) geliş tarihim 16.08Kizlar duruma çok hakim değilim 3. Cuma si olan listeye girecek olan varsa yazsin lütfen.
Siz tartılın canım eğer kilo verme durumu olmuşsa hesaplarız ona göre bakarızbenim de 4. cuman geçen cuma listeye girecektim ama izne gittim bir hafta şimdi o izinde aldığım 1 kiloyu verip öyle mi listeye gireceğim nasıl oluyor
Ben de kullCanim myfitnesspal diye bir uygulama var ben uzun zamandir kullaniyorum. Ucretsiz indir telefonuna kullanimi da cok rahat. Kac kalori alman gerektigini ve gunluk aldigin kalorileri gosteriyor gercekten super bir uygulama
Hafif bir kahvalti yapabilirsin canim. Diyetisyenime gore tartilmadan 3 saat once oruclu gibi yemeyi icmeyi birakirsan sabah acken tartildigin kilo ile ayni cikarmis. Ki biz ogleden sonra kontrole gidiyoruz kahvaltimizi yapip kahvemizi icin gidebiliyoruz. Ac kalma vucut savas alarmi verip yokluk var diyormus ve tum yediklerini sindirmeden vucutta tutuyormusgünaydın kızlar sabah kahvaltı yapmadan annemlerden çıktım sırf işe gitmeden evde tartılayım diye ama işe geç kaldım direk sağlık ocağına geldm burdakş tartıya göre kilo vermişim ama evdeki dijitaldi öğle 12 de tartılsam olur mu birde oğleye kadar bir bardak süt içsem midem çok ağrıyor açlıktan
Evet canim. Bayramdan onceki haftaya gore hesaplayip iki haftalik oldugu icin cikan sonuc bolu iki yapiyoruz.bayramdaki tartı sayılmıyor mu arkadaşlar önceki cumadan mı hesaplanacak
Evet canim bayram oncesi kilon ve bu haftaki kilon.bayramdaki tartı sayılmıyor mu arkadaşlar önceki cumadan mı hesaplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?