Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yulaf muz keten tohumu pekmez (pekmez eklemeyedebilirim) mavi has has kuru uzum belki bir de kuruyemis ekleyip sağlıklı krokan tarzi bir atistirmalik var aklimda
Ikincisi de tuzlu: eriyen bi beyaz peynire tam bugday unu kabartma tozu maydonoz corekotu karistirip cubuklar yapicam

Tesekkurler canim en son 59 kiloyu unv. Başlayınca görmüştüm yıllardır tombisim bende artik 55 olayim istiyorum
İnşallah canım ..o 60 lı kilolarda az takılmadım valla ..ama inat edince oluyor ..tavsiyem çok ağır diyet yapma sonlara doğru bastırırsın spor diyeti iyice ..ben sıkı diyet yapıp iniyordum önceden az birşey yesem hemen hooop geri ..fazla kaçamağa gelmiyor bu kilolar
Bu sefer daha sağlıklı oldu hiç kaçamak yapmamıştım uzun zaman yani mezun olana kadar az ot salata yemedim kızlar şahittir

Hafi bakalım sen dene birşey olmazsa bizde deneriz şaka şaka böyle tariflerde güzel oluyor aslında ..bende sema sümelinin tariflerinden yapmıştım o da şeker hastasıydı galiba çok güzel şeyler olmuştu ..internette var blogları ..hatta kitap çıkaracakmış yakında ..

Iyi aksamlar arkadaslar.Menumu paylasayim
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates - yesillik
Cay

Ara
3 kayisi 8 badem

Ogle
4 kasik kavurma
1 dl. Ekmek
Salata

Ara
1/2 etiform
1 su bard. Ayran

Aksam
2 ad. Biber dolmasi
4 kasik yogurt
Salata

Ara
3 erik
1 su bard. Sut

Su 3 lt.
Spor 1 saat yuruyus

Dolma diyetisyen tarifi arkadaslar.
Ici hazirlarken
1 patlican ve 1 biber bol sogan bol domates bol yesillik dograyip az kalin bulgurla ic hazirlayip az z.yagli yapiyorsun. Kolarisi ve karbonhidrati az oluyor. Guzel de oldu.

Aynen canım bende 1 gun yiyince 1-1.5 kilo aliyorum artik diyetisyen listesine uymaya çalışıyorum ama zor bisi bu diyet bugünlerde cok yoruldugumu hissediyorum 2 kilo veriyorum 1.5 geri aliyorum sanırım biraz sıkıldım insAllah cumaya kadar 64 olurum motivem cok azaldı çünkü

afiyet olsun güzele benziyor denenebilir

geçmiş olsun Aylin cım menun güzel sabah aşı dan dolayi kahvaltı olmamış sanırım. Seni kırmak veya üzmek istemem ama Aylin cım geçmişi bir okusan diyorum menü yazıp gitmekle takımın parçası olunmuyor canım. Dizi izleyecek vakit varsa burayada ayrılabilir. Hergün senin menülerini yorumluyoruz ama sende tık yok. İletilerine bakıyorsun sadece ki eski kaptansın bu işi biliyorsun. Bizi biraz daha önemsersen seviniriz. aylin90

Afiyet olsun canım menun güzel. Su yeteri kadar içildi mi?

Afiyet olsun canım menun güzel

Kızlar fıstıklar 15 kişi olduk bakın
Menüleri sporları suları eksik etmeyin bu hafta çekişmeli geçecek bence yarış kıran kırana var mısınız ?ama sağlıklı menülerle inşallah
tabiki sağlıklı zayıflamak ilk kural detoks şok diyet yok az gitsin yagdan gitsin.

Galiba resmî olmayan sonuçlara göre 5. olduk
İnşallah haftaya yine ilk 3 te oluruz
inşallah.

doyuruyor anacım salata

Neyse kızlar ben kaçayım herkese iyi geceler
Haftasonu kaçamaksız geçsin inşallah ki benim planlar yoğun bakalım artık elimden geleni yapmaya çalışacağım
iyi geceler cancazim.

Afiyet olsun ablacim bol eksi olsun inşallah.

motivasyon azalmiycak canım haftaya listede sin mezun edicez seni telli duvaklı bir daha duymayayim azaldi falan. Yiyoruz da ne oluyor g.t göbek geziyoruz orayı çek burayı kapat işkence gibi sağlıklı zayiflayip kilo muzu koruycaz guzel guzel giyinecez bizim neyimiz eksik o hatunlar dan.

Şimdi şöyle ki senin kilonda olmak için çabalayan çok kişi var ..ve fazla kilonda yok ayda 3 kilo versen 3 ayda bitirirsin bu işi ..zayıflama sürecinde hepimiz bunalıyoruz pes edecek oluyoruz ama toparlanmak lazım ..Böyle de olmuyor mutlu değilsin ..kaçamaksız sağlıklı bir menü ve sporla bu işi rahatlıkla çözebilirsin bence
Bol paylaşım sohbet motivasyon burda olacak zaten ..hepimiz bayram tatil gevşedik biraz ..hiç pes etmiyoruz kaçamak yapsak kilo almış olsak bile yola devam etmek lazım ..insanız sonuçta ..

Aynen katılıyorum sana.

Komsudaydik 11 buçuga doğru kalktık. Ev darmadaginken gitmek istemezdim kızları aradı üst üste gittik adam uyukluyor bu adam geçen gece saat 3 e kadar Bizdeydi kızlar kalkıp gitmedi ki yatıp uyuyalım. Sınır oldum durte durte kaldırdım benimkini kızı da baba senin yüzünden sohbet edemedik bak gidiyorlar diye sitem etti babasına böyle insanlarla aynı ortamı paylaşmak istemiyorum.

Mesela bunlar bir kıza bakıyorlar di gelip benim oglani alıyorlar di parka giderken dönüşte kızı bana birakiyordular niye çünkü az önce kendi istekleriyle benim oglani parka götürmüş karşılık olarak kızı birakmislardi. Çok saçma sapan bi durum ya canım çok sıkılıyor bu duruma.

Elif cim sen de gonderme cocuklarini bir bahaneyle kabul de etme canim. Araya biraz sınır koy. Aile ici duzenini kimsenin bozmaya hakki yok canim. Simdi canim sıkıliyor diyorsun yarin uzmeye baslarlar birtanem. Allah korusun.

Cok haklisin canim. Birbirimizin hatirina biraz daha gayret arkadaslar.
Bir de kendinizi cok ac birakacak diyetler yapmayin canlarim. Kan sekeriniz dusuyor ve zararli sekerli bir seyler yemeye basliyorsunuz.
Benim diyetim o kadar dolu ki kacamak yapacak firsatim olmuyor mesala. Kendinize uygun icin de sebzesi proteini lifi bedeniniz icin gerekli besinlerin oldugu bir diyete gecin lutfen. Kilo verirken sagliginizdan olmayin.

Uzak durmak en iyisi canım fazla samimiyeti ben de sevmiyorum ..hayır demek lazım bazen bozulsalar bile ..yoksa üzülen sen oluyorsun ..beni negatif yapan kötü etkileyen insanlardan uzak durmaya çalışıyorum bende ..aramıyorum eskisi kadar evde yalnız durmak ,burası ,kitap okumak iyi geliyor bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…