Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya senin meslegin neydi? Yogun olacakmisin işe döndüğünde cok? Kreş zor çocuk küçükken. Hem avantajli hem dezavantajli. Umarim istedigin gibi olur canim her sey
Bankanin teknoloji bolumdeyim canim projelerden sorumluyum. Isim yogun ama istedigim zaman evden calisma imkanim var ya da vardi. Ben annelik iznindeyken mudurum degisti bakalim yenisi nasil biri. Kahve molalarim yemek molam dahil maksimum 8 saat calisiyorum. Hamileyken iyiydi 4 saat calisiyodum. Neyse donup bakayim hersey biraktigim gibi mi.
Tek alissin krese mutlu olsun da. Aslinda seviyor kizim cocuklarla oynamayi.

Iyi fikir canim. Ben karabugdaya bayilirim.
Dün bu siteye baktim da cok etkiledi beni. Ne kadar fedakar bir anne. Hayran kaldim
Ben debakmis oldum bu siteye sayenizde cok guzel.

Aynen 60i hedef bile yapamadim yani o kadar.

Canini sIkan insanlarla gorusme canim. Neden insanlarla gorusup bulusuruz sevdigimiz ozledigimiz icin veya birseyler paylasmak icin. Seni mutsuz eden sorumsuz insanlardan uzak dur. Cocugunu almaya geldiklerinde birazdan isimiz var cikcaz de. Gitme davete cagirma bosver hic o guzel canini sIkmaya degmez. Ben sevmedigim biri olunca hemen koparirim bagimi ne gerek var kafana takmaya. Hic sevmem sorumsuz veya cikarci insan.

Gunaydin arkadaslar. Sagliginiz neseniz bereketiniz veee iradeniz bol olsun.

Ben kahvaltimi yaptim kahvemi iciyorum. Hadi buyrun gelin birlikte icelim. Sohbet garantili ")
Afiyet olsun canim keske yakin olsak da gelsek. Bazen turkce konusmayi bile ozluyorum. Var tabi burda da cok iyi arkadaslarim ama insanin kendi dili baska tabi.

Ohh masallah her zamanki gibi caliskansin Yelizim. Ben de bu sabah once kuafore gittim kas dudak ustu filan. Sonra da kizimi reklam ajansina goturduk casting vardi ve birkac saattir parkta yuruyoruz. Kac gundur hava ilk defa guzel gunesli miss.

Ben hatirliyorum bu emojiyi kullandigin gunu. Cok tatliydin

Ben de bir iki gun denemek istiyorum canim.

Bugün ve yarın haftasonu evet foruma girmek sıkıntılı vakit yok ama kızlar p.tesi d3n itibaren bol katılım yapalım lütfen motivasyonum uz açısından çok önemli.
Haklisin kesinlikle canim. Cocuk ev is hepimizin baska oncelikleri var ama buraya girip menu yazip cikarsak buraya vaktini ayiran insanlara haksizlik olur. Bencillik olur.

Tecrübe önemlidir ve ben yaşadım seni uyarmak istedim hiç gerek yok bunlara sen zaten güzel veriyorsun metobolizmanin düzenini anladın bunu bozmaya gerek yok canım benim.

Aynen elifim belki kilo takıldığında yaparım yine takıldım bakalım düşmezse eğer çarşamba perşembe tekrar ya senin çorbayı yapacağım yada başkaa birşey metabolizma iyide koruma ya geldiğimde almaktan korkuyorum kaldı 12 kilo oda.gittimi zor kısmı başlıyor

Kızlar bu gün Nisan var o yüzden menümu erken yazıyım size şu saatten sonra çok yemem çünkü Nisan yemeği olacakmış bildiğimden benn koca kaşe tavuklu salata yedim tok tutsun diye

Sabah
Domates salata
Çay
Lane peynir
2 dilim ekmek

Öğlen
Bir koca kase salata

1 litre su
40 dakika eliptiik yapacağım

Canim cok haklısın guldurdun beni iyi kk var

Haklısın canım cok teşekkür ederim destekleriniz icin elimden geleni yapacağım insAllah

Canım nisanda da az yersen menun cok iyi

eliya cim haklisin ama kücük bebek olunca bazen katilim olmuyo. Haklisin menülere yorum atamiyorum 1 haftadir veya daha fazla. Ama gecmisi hizlica okuyorum. Diziye gelincede. Dün zor bi gündü oglum aşı oldu. Diziye hak ettim :))
Elimden geleni yapmaya calisicam. Yarinda kayinvalidem geliyo yine giremeyebilirim

ay canım ben yaptım onu pek de yapılacak şey değil depresyon belirtileri oldu bende öğrencilerim hep hastamızınız diye sordu sinirlilik uyku halleri yapıyor bilgin olsun..
nişanda dikkat edersen menün iyi canım hatta çok az gibi geldi bana

afiyet olsun canım menü güzel firin mücveri ben de severim ama kalorisi fazla sanki yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
menümü yazayım
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 yeşil zeytin domates salatalık

Ara türk kahvesi ve 1 yeşil elma

Akşam
2 tane islim kebabı
3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Spor 40 dakika zumba ve 1.5 saatlik ev temizliği sonra da akşam üstü kızımla parkta gezme..su 2 litre
Bu arada islim kebabını kızartmadan yaptım teflon tavada pişirdim köfte ve patlıcanları kendi halinde sonra fırına atarken hic yağ koymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…