Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese
Sabah erken kalktım çocuklar uyurken spor yapmaya çalıştım biraz .. Leslie 1 mile yaptım yaklaşık 15 dakika sürüyor zaten ..kol hareketleri çalıştım ..oturduğumuz yerden istemekle olmuyor dedim kahvaltıdan sonra gezme çarşı-pazar işleri var ..salata malzemeleri almam lazım ..gün içinde uğrarım yine mutlu haftasonları canlar

Mutlu hafta sonlari canim. Kolay gelsin.

canım sınır koy araya bahaneyle gitmeyin mesela ve bir bahaneyle çocukları da gönderme o zaman zaten zamanla araya mesafe girmiş olur boş yere canını sıkmaya değmez belli ki saygısı olmayan insanlar

Gunaydin arkadaslar. Sagliginiz neseniz bereketiniz veee iradeniz bol olsun.

Ben kahvaltimi yaptim kahvemi iciyorum. Hadi buyrun gelin birlikte icelim. Sohbet garantili ")
afiyet olsun ablacım günaydın

Kızlar bir zaman önce grupta sabahçılar ve gececiler vardı ben ve bazıları sabah erken kalkıp sohbet ederdik kimisine gece geç saatte burda sohbet ederdi
Aklıma geldi
Bende bu emojiyi yapmıştım alakasız bir yerde bayrak zannetmişim meğerse iç çamaşırmış
Sık sık yapıyorum bende artık

günaydın hatunlar kaçamaksiz, sağlıklı bir haftasonu olur inşallah
İnşallah canım kaçamaklar bir ileri 2 geri götürüyor bıktık artık ..adam gibi diyet yapalım Cuma'ya kadar sakın kaçamakları yapıp burda pişman olup teselli aramaya gelmeyin haaa

E o da guzelmis

Elif cim sen de gonderme cocuklarini bir bahaneyle kabul de etme canim. Araya biraz sınır koy. Aile ici duzenini kimsenin bozmaya hakki yok canim. Simdi canim sıkıliyor diyorsun yarin uzmeye baslarlar birtanem. Allah korusun.

kızlar zaten durum öyle geliyorlar açıyorum kapıyı benim oğlan benim işim var oyuncaklarımla oyniycam diyor yüz vermiyor çocuk bile zorla ya içeri geliyor kız ya zorla alıp gidiyorlar ama artık kapıyı acmamaya karar verdim. Zaten yüz vermiyorum kız çok istiyormuş ya durmuyor Elif vs birsey diyemiyordum. Ama dun geceki vaziyetten sonra gelmek istediklerin de bile daha az kabul edicem anlarlar umarım. Herşeyi başkalarından bekliyorlar bencil insanlar yani.

gece ci burda hanimmmmm
Anam o iç camasirimiymis hiç benzemiy.

Pembe_patikli soylediklerin bana da cok iyi geldi canım sagol

Selam kadınlar kulübünün güzel hatunları nasılsınız giremiyorum çok fazla foruma yeliz özlemişim senin yorumlarını ya aşırı pozitif insansın :) elif baktık lahana diyetine ama sanırım ben onu 1 hafta yapamam ancak 2 gün tiksinirim çünkü hemencecik birde verdikleri almak istemiyorum canım dinlicemm sizi o yüzden

Tecrübe önemlidir ve ben yaşadım seni uyarmak istedim hiç gerek yok bunlara sen zaten güzel veriyorsun metobolizmanin düzenini anladın bunu bozmaya gerek yok canım benim.

Cok dikkat etmisin canim ne guzel. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…