Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Smoothie güzel bende yapıyordum yeşil bazençok pratik geliyor bana seninki meyveli olmuş
Spor su çok güzel hadi bakalım pilates i evde mi yapıyorsun?

Benim az aciklamam yuzunden oldu. Yeşil makarna ayni sey senin kabak spagettiyle. Ben internetten tarifini buldugumda öyle yaziyordu. Lugatimda bu sekilde kaldi. Yoksa yapmam henuz makarna menüsü

Ben bugun cok su içtim. Birkac zumba videosu ekleyip onlar gibi dans eymeye calistim. Cok zevkli oldu haftada bir iki yapilabilir. Hani bazen cani spor cekmiyor ya insanin

Benim az aciklamam yuzunden oldu. Yeşil makarna ayni sey senin kabak spagettiyle. Ben internetten tarifini buldugumda öyle yaziyordu. Lugatimda bu sekilde kaldi. Yoksa yapmam henuz makarna menüsü
Ha tamam iyi olmuş o zaman ben haftaiçi yaptın sanmışım ..tadı da güzel gerçekten ben beğendim
Biraz daha düzene girince öğlenleri protein akşamları sebze yemeği planlıyorum bende

Ben bugun cok su içtim. Birkac zumba videosu ekleyip onlar gibi dans eymeye calistim. Cok zevkli oldu haftada bir iki yapilabilir. Hani bazen cani spor cekmiyor ya insanin
Bende yaptım bir ara ne kıvrak hatunlar var breeekız bayağı gülmüştü bana zevkli de olmuştu tekrar başlamak lazım

Evet canım evde yapıyorum
Ben bir ara düzenli yaptım etkisi hemen farkedildi 2 haftada toparlanma oldu ..şimdi ev kalabalık haftaya başlasam iyi olacak aslında yoksa malzemelerde var telefonla yazarken pilates çemberiyle iç bacak çalışıyordum bir ara

Kızlar fıstıklar 15 kişi olduk bakın
Menüleri sporları suları eksik etmeyin bu hafta çekişmeli geçecek bence yarış kıran kırana var mısınız ?ama sağlıklı menülerle inşallah
İnşallah hep birlikte..
Bugün birkac malzeme aldim. Atistirmalik tariflerden birini denemek icin yarin.
Dün biriniz dedi ya yediklerimiz görsel acidan da şöyle güzel de dursun diye. Feyz aldim, haklı

Acikmadim henuz canim acikirsam sut içerim

İnşallah hep birlikte..
Dün biriniz dedi ya yediklerimiz görsel acidan da şöyle güzel de dursun diye. Feyz aldim, haklı
Evet bencede benim tercübeme göre salata eksik olmayacak şöyle kocaman süslü bende bir ara yulaflı pankek yapmıştım çok beğendim ..salata görünce benim gözümde doyuyor aslında ..ama bazen yapılmıyor tabi ..

İnşallah hep birlikte..
Senin menülere bakayım bende ..bende aklıma geldikçe yazarım ..bakliyat salatası da çok yapıyordum tabi bakliyatı 5 kaşık falan koyuyordum ..börülce ,maş fasulyesi ,karabuğday ,yeşil mercimek haşlayıp dondurucuya koyuyordum..

Dün bu siteye baktim da cok etkiledi beni. Ne kadar fedakar bir anne. Hayran kaldim

Dün bu siteye baktim da cok etkiledi beni. Ne kadar fedakar bir anne. Hayran kaldim
Evet canim. Allah gostermesin ama bir annenin evladi hasta olunca insan ustu gayret gosteriyor. Basina gelmeden yapamam diye dusundugun seylerin fazlasini yapabiliyor insan. Allahim bu gucumuzu kullanmamizi gerektirecek zorluklar vermesin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…