- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Smoothie güzel bende yapıyordum yeşil bazenİyi akşamlar kızlar :)
Baya bir hareketlenmiş buralar baksanıza
Menü:
Sabah:
Smoothie (1/2 armut, 6 üzüm, 6 böğürtlen, 1/2 su bardağı yoğurt, biraz süt)
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara: 2 ceviz, 1 bardak süt
Akşam:
5 yk kuru fasulye
Cacık
Ara: tarçınlı süt
Su: 3.5l
Spor: 1 saat pilates
inşallah canımAfiyet olsun menü güzel canim özlemişim menülerini
mantıklı
Yok yok hakediyorum.
Afiyet olsun tatlım haftaya bomba gibi bekliyoruz seni listeye
Neden olmasın canım? Şimdiden hedef haftaya cumainşallah canım
Benim az aciklamam yuzunden oldu. Yeşil makarna ayni sey senin kabak spagettiyle. Ben internetten tarifini buldugumda öyle yaziyordu. Lugatimda bu sekilde kaldi.Yeşil makarna şu renkli olanlardan mı?
Bir ara bende limon melissa çayı içiyordum kokusu çok güzeldi ..
Akşam sebze yoğurt salata olsa iyi olurmuş bence..vaktim olursa 2 günlük yemek yapmayı düşünüyorum bu ara bende
Ha tamamBenim az aciklamam yuzunden oldu. Yeşil makarna ayni sey senin kabak spagettiyle. Ben internetten tarifini buldugumda öyle yaziyordu. Lugatimda bu sekilde kaldi.Yoksa yapmam henuz makarna menüsü
Evet canım evde yapıyorumSmoothie güzel bende yapıyordum yeşil bazençok pratik geliyor bana seninki meyveli olmuş
Spor su çok güzel hadi bakalımpilates i evde mi yapıyorsun?
Bende yaptım bir araBen bugun cok su içtim. Birkac zumba videosu ekleyip onlar gibi dans eymeye calistim. Cok zevkli oldu haftada bir iki yapilabilir. Hani bazen cani spor cekmiyor ya insanin
Ben bir ara düzenli yaptım etkisi hemen farkedildi 2 haftada toparlanma oldu ..şimdi ev kalabalık haftaya başlasam iyi olacak aslında yoksa malzemelerde var telefonla yazarken pilates çemberiyle iç bacak çalışıyordum bir araEvet canım evde yapıyorum
İnşallah hep birlikte..Kızlar fıstıklar 15 kişi olduk bakın
Menüleri sporları suları eksik etmeyinbu hafta çekişmeli geçecek bence yarış kıran kırana var mısınız ? ama sağlıklı menülerle inşallah
Acikmadim henuz canim acikirsam sut içerimHilal çok kötü bir çorba canım dayanabilirmisin bilmiyorum valla ben yaptım 7 gün 9 kilo verdim 10 kilo.aldım bilgine.
Afiyet olsun çok aç kalmışsın arada. Aksam da az acıkırsan süt falan iç.
bizde seni bebeğim
aç değilmisin az olmuş sanki.
Evet bencede benim tercübeme göre salata eksik olmayacak şöyle kocaman süslüİnşallah hep birlikte..
Bugün birkac malzeme aldim. Atistirmalik tariflerden birini denemek icin yarin.
Dün biriniz dedi ya yediklerimiz görsel acidan da şöyle güzel de dursun diye. Feyz aldim, haklı
Senin nick çok güzel be yaaaAcikmadim henuz canim acikirsam sut içerim
Derya senin meslegin neydi? Yogun olacakmisin işe döndüğünde cok? Kreş zor çocuk küçükken. Hem avantajli hem dezavantajli. Umarim istedigin gibi olur canim her seyCok sagol canim. Son 3 haftam ise donmeden artik haftaici hergun salona gidip hocayla spor yapiyorum ama diyet sart.
Senin menülere bakayım bende ..bende aklıma geldikçe yazarım ..bakliyat salatası da çok yapıyordum tabi bakliyatı 5 kaşık falan koyuyordum ..börülce ,maş fasulyesi ,karabuğday ,yeşil mercimek haşlayıp dondurucuya koyuyordum..İnşallah hep birlikte..
Bugün birkac malzeme aldim. Atistirmalik tariflerden birini denemek icin yarin.
Dün biriniz dedi ya yediklerimiz görsel acidan da şöyle güzel de dursun diye. Feyz aldim, haklı
Tesekkurler canim en son 59 kiloyu unv. Başlayınca görmüştüm yıllardır tombisim bende artik 55 olayim istiyorumSenin nick çok güzel be yaaa
Dün bu siteye baktim da cok etkiledi beni. Ne kadar fedakar bir anne. Hayran kaldimCani tatli isteyen ya da evine gelen misafirlere yapip ikram ederken diyetini bozmadan kendi de yemek isteyen arkadaslarima tavsiyem. Ikramliklarinizi internette bade'nin sekeri adli bir blok var oradan esinlenerek yapabilirsiniz. Bade adinda seker hastasi bir kizin annesinin yaptigi yemek ve hamur islerinin tarifleri. Kizim da diyette ve onun cani tatli istediginde yada misafir gelcegin de bu blogun tariflerinden cok yararlandim.
Evet canim. Allah gostermesin ama bir annenin evladi hasta olunca insan ustu gayret gosteriyor. Basina gelmeden yapamam diye dusundugun seylerin fazlasini yapabiliyor insan. Allahim bu gucumuzu kullanmamizi gerektirecek zorluklar vermesin canim.Dün bu siteye baktim da cok etkiledi beni. Ne kadar fedakar bir anne. Hayran kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?