- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim kotu olmus tabi ama en kisa surede diyet plani yap motive ol. Kilolar oturmadan gitsin.Ayyy kızlar selamlar, ben geldim.. çarşambadan beri tatildeydim.. arkadaşımızın kayınvalidesi rahatsızlandı diye erken dönmek zorunda kaldım.. tok karına da olsa tartılma gafletinde bulundum ve 4 günde 3 kilo almışım resmen.. beni gruptan atabilirsiniz resmen.. regl im şuan onunda etkisi vardır ama bu kadar olmaz ya.. bildiğin şoktayım.. hergün yaklaşık 1 saat yüzdüm, turistik geziler yaptım ama, sabah yediğim pancakeler maşallah göbeğime yapışmış..
Çok üzgünüm.. erken geldiğim için mutluyum, cumaya kadar aldıkla
Bence bir hafta sektirir seni ama zararin neresinden donulurse kar tabi. Aynisini bayram tatilinde yasadim. Yeniden motive olmaya bak bence de
Canim kotu olmus tabi ama en kisa surede diyet plani yap motive ol. Kilolar oturmadan gitsin.
Keske icebilsem mercimek corbasi kilo aldiriyor bana : (İyi geceler kızlar
Menü:
Sabah:
2 yumurtalı soğanlı ömlet
Domates
Salatalık
1 şeftali
Ara:1/2 muz
Öğle:
3 tavuk köfte
Cacık
Salata
Ara:
1 bardak süt
2 ceviz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara:
Ayran
Su: 3l
Spor: 20 dk cardio, 60 dk pilates
Sanirim interneti yokmuş, selam iletmisti gecenlerde. Ben de alışmışım. Özlüyorum yorumlariniGecmisi az buraz kurcaladim daha da okurum henüz eve donmedim ama kacamak yapmiyorum eve dönünce menu paylasimina devam ederim simdide normal besleniyorum günlük 800 kalori civari aliyorum ama spor yok iste dönünce bakalim tarti ne olacak :)berilceee beril abla hala yok mu gecmiste var da ben mi denk gelemedim biri söyleyebilir mi
Normalde ben de çok fazla tüketmiyorum. Haftada 1-2 kez en fazla. Ama bugün biraz üşendim kendime yemek hazırlamaya o yüzden evde ne varsa onu yedimKeske icebilsem mercimek corbasi kilo aldiriyor bana : (
canım onun bir kilosunu yok olduğun için dış 2 kilo kalır onun da yarim kilosu ödemdir adet olacağın için 1.5 kilo falan almış oluyorsun bu durimda onu da verirsin kilon iyice oturmadan..benim de bu hafta öyle oldu bayram tatili dönüşü 1 hafta 1 kiloyu anca verdim bugun tartildigimda vermiş görünüyordum nihayetAyyy kızlar selamlar, ben geldim.. çarşambadan beri tatildeydim.. arkadaşımızın kayınvalidesi rahatsızlandı diye erken dönmek zorunda kaldım.. tok karına da olsa tartılma gafletinde bulundum ve 4 günde 3 kilo almışım resmen.. beni gruptan atabilirsiniz resmen.. regl im şuan onunda etkisi vardır ama bu kadar olmaz ya.. bildiğin şoktayım.. hergün yaklaşık 1 saat yüzdüm, turistik geziler yaptım ama, sabah yediğim pancakeler maşallah göbeğime yapışmış..
Çok üzgünüm.. erken geldiğim için mutluyum, cumaya kadar aldıkla
çok güzel canım afiyet olsun, Spor ve su da iyiİyi geceler kızlar
Menü:
Sabah:
Domates
Salatalık
1 şeftali
Öğle:
3 tavuk köfte
Cacık
Salata
Ara:
1 bardak süt
2 ceviz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara:
Ayran
Kiyamam zordur tabi canim. Insanin kendini kendi dilinde ifade etmesi gibisi yok.Afiyet olsun canim keske yakin olsak da gelsek. Bazen turkce konusmayi bile ozluyorum. Var tabi burda da cok iyi arkadaslarim ama insanin kendi dili baska tabi.
Afiyet olsun canim.Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yesil elma
Ara 2 ceviz 2 kuru kayısı 2 cig badem
Aksam 1 büyük tabak bol peynirli firin mucver 1 tabak mercimek çorbası 1/2 dilim ekmek ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Belki kahve icerim kızlar
bakalım pazartesi kilosuna göre ayarlamam lazım kendimi hala takilmadiysam gerek yok daBen de bir iki gun denemek istiyorum canim.
Canım nisanda da az yersen menun cok iyi
ay canım ben yaptım onu pek de yapılacak şey değil depresyon belirtileri oldu bende öğrencilerim hep hastamızınız diye sordu sinirlilik uyku halleri yapıyor bilgin olsun..
nişanda dikkat edersen menün iyi canım hatta çok az gibi geldi bana
afiyet olsun canım menü güzel firin mücveri ben de severim ama kalorisi fazla sanki yanlış hatırlamıyorsam
Ben az yiyorum sanırım derya bi düzen koruyamadim yaCok az yemissin canim. Off ben mi cok yiyom ya da
Afiyet olsun canım likör kalorisi bilmiyorum ama patates akşam olmasaymış iyiymişSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta. 2 tane salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 250 gr az yagda kizarmis tavuk gogsu. 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 avuc marul. Yarim kase yogurt.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 tane kalin cubuk kraker
Aksam: 1 porsiyon tavuk cigeri. Lahana salatasi ve haslanmis patates.
Ara: 1 kadeh visne likoru
Su: 2 bucuk lt
Spor: 1 bucuk saat yuruyus
Afiyet olsun canım spor çok iyiİyi geceler kızlar
Menü:
Sabah:
Domates
Salatalık
1 şeftali
Öğle:
3 tavuk köfte
Cacık
Salata
Ara:
1 bardak süt
2 ceviz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara:
Ayran
İyi geceler kızlar
Menü:
Sabah:
Domates
Salatalık
1 şeftali
Öğle:
3 tavuk köfte
Cacık
Salata
Ara:
1 bardak süt
2 ceviz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara:
Ayran
Iyi aksamlar arkadaslar. Menumu paylasayim.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
3 dl. Peynir
Dom.salatalik yesillik
Cay
Ara
1 ince dilim karpuz
8 ad. Badem
Ogle
2 opsie ekmegi ile yapilmis kiymali pide
1 dl. Ekmek
Salata
Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
Koz patlican salatasi
3 dl. Ekmek
Ara
1 seftali
1 su bard. Sut
Su 3 lt.
Spor 1 saat Yuruyus
Evet canim. Diyetisyenin verdigi olcuyu hic asmiyorum. Eger opsie ekmegini diyorsan onsa un yok canim. Yumurta ve peynirle yapiliyor.Sahaneee hayranim sporuna
Ablacim cok ekmek tüketmiyormusun? Diyetisyen mi dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?