Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim kotu olmus tabi ama en kisa surede diyet plani yap motive ol. Kilolar oturmadan gitsin.

Bence bir hafta sektirir seni ama zararin neresinden donulurse kar tabi. Aynisini bayram tatilinde yasadim. Yeniden motive olmaya bak bence de

Canim kotu olmus tabi ama en kisa surede diyet plani yap motive ol. Kilolar oturmadan gitsin.

Bu kadar kısa zamanda böyle çok kilo alabilmek için dünyaları yemek lazım ama ben günde 3 öğün yapıp, bolca hareket ettiğimi düşünmüştüm.. ne kadar kolay kilo alabiliyorum.. çok moralim bozuluyor ya.. ömür boyu diyet yapmam lazımmış benim meğerse.. 32 yaşımda bunu yeni kavrıyor olmam ne acı..

Elimden geleni yapmaya devam etmem lazım.. bu bir hafta beni yine geriye düşürecek.. bu yaz ben resmen yerimde saydım.. inşallah bu dönem artık istediğimi görebilirim..

Gecmisi az buraz kurcaladim daha da okurum henüz eve donmedim ama kacamak yapmiyorum eve dönünce menu paylasimina devam ederim simdide normal besleniyorum günlük 800 kalori civari aliyorum ama spor yok iste dönünce bakalim tarti ne olacak :) berilceee beril abla hala yok mu gecmiste var da ben mi denk gelemedim biri söyleyebilir mi

Keske icebilsem mercimek corbasi kilo aldiriyor bana : (

Sanirim interneti yokmuş, selam iletmisti gecenlerde. Ben de alışmışım. Özlüyorum yorumlarini berilceee

canım onun bir kilosunu yok olduğun için dış 2 kilo kalır onun da yarim kilosu ödemdir adet olacağın için 1.5 kilo falan almış oluyorsun bu durimda onu da verirsin kilon iyice oturmadan..benim de bu hafta öyle oldu bayram tatili dönüşü 1 hafta 1 kiloyu anca verdim bugun tartildigimda vermiş görünüyordum nihayet

çok güzel canım afiyet olsun, Spor ve su da iyi

Afiyet olsun canim.

Iyi aksamlar arkadaslar. Menumu paylasayim.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
3 dl. Peynir
Dom.salatalik yesillik
Cay

Ara
1 ince dilim karpuz
8 ad. Badem

Ogle
2 opsie ekmegi ile yapilmis kiymali pide
1 dl. Ekmek
Salata

Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran

Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
Koz patlican salatasi
3 dl. Ekmek

Ara
1 seftali
1 su bard. Sut

Su 3 lt.
Spor 1 saat Yuruyus

Sabah herkes uyurken simardim ama siz yoktunuz. Sonra siz girmissiniz ben giremedim cunku misafirlerimiz uyandilar. Ee kinadan yorgun geldiler bu gun kimsenin evden cikasi yoktu. Yarin aksam da dugunu halletsek. Cok yoruldum artik.

Ben de bir iki gun denemek istiyorum canim.
bakalım pazartesi kilosuna göre ayarlamam lazım kendimi hala takilmadiysam gerek yok da

Canım nisanda da az yersen menun cok iyi

3 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim canım çok şükür

Cok az yemissin canim. Off ben mi cok yiyom ya da
Ben az yiyorum sanırım derya bi düzen koruyamadim ya

Afiyet olsun canım likör kalorisi bilmiyorum ama patates akşam olmasaymış iyiymiş
Afiyet olsun canım spor çok iyi

Sahaneee hayranim sporuna

Ablacim cok ekmek tüketmiyormusun? Diyetisyen mi dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…