Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ekmekler ve patates konusunda haklisin. Ben de karatay yapiyordum 10 gun once biraktim.

Umarım anlayışlı bir müdürdür. Idareciler cok önemli gerçekten. Ben gecen sene ikinci dönem meslegimden soğudum resmen mudur yuzunden
Haklisin canim. Benim isimde guzel olan mudurum baska ulkede. Boyle olmasi daha iyi benim icin. 2 3 ayda bir geliyor. Diger zamanlar maille veya telle is durumunu soruyor o da bazen gunde 1 defa bazen hic. Onceden mudurum adeta yanimda oturuyordu off yani. Illallah dedim sayesinde departman degistirdim.

Benim de durumum ayni canim dun biraz kacirdim bugun de davetliyuz orda da cok yersem eminim yarina 1 kg artidayim. Benim de yas 32 ne yazik ki 30dan sonra metabolizma gercekten yavasliyormus.

Günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar
Dün çok gezdik yürüdük o kadar yorulmuşum ki uyuyakalmışım ..
Biraz sonra da arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz bu dışarda yemeler çok zor ya bazen dayanıyorum bazen canım çekiyorevde olunca daha kolay sanki
Pazartesi misafirleri uğurlayacağım bu hafta sıkı tutmak istiyorum ..
Bu arada yılbaşına 16 hafta kalmış

Spor da menu de cok iyi canim

Aslibda 16 hafta her hafta 500gr bile gitse 8 kilo yapar. Gunaydin canim

Bence ipleri ele almanın zamanı geldi ..o kadar emek sporlar dökülen terler boşa gitmesin yaa
Bu kilo be çabuk alınıyor arkadaş

Masallah canim 800 kaloriyle kaliyorsan. Benim hedefim 1200 almak ama haftada 1 gun ancak uyuyorum

Canim ben de ekmek seven ve yiyenlerdenim ama biraz fazla kh olmus menun.

Aslibda 16 hafta her hafta 500gr bile gitse 8 kilo yapar. Gunaydin canim
Aynen yüksek hedefler koymak iyi değil bence de ..ama haftasonlarına bir çare lazım bende ..havalar soğudukça çıkılmaz gerçi ..hava güzel oldukça bizimkilerde evde durmak istemiyor bende dahil

Haklisin canim disardaydim tabagima patates gelince dayanamadim hepsini yemesemde yarisindan cogunu yedim.

Aynen yüksek hedefler koymak iyi değil bence de ..ama haftasonlarına bir çare lazım bende ..havalar soğudukça çıkılmaz gerçi ..hava güzel oldukça bizimkilerde evde durmak istemiyor bende dahil
Aynen canim dun bugun gun disardaydik bugun de birazdan cikariz aksama arkadaslarla buluscaz. Ve eminim bugun ve dun bana arti olarak donecek yarin. Ama sizde de ayni burda da oyle hava hep guzel degil. Guzel olunca da neden evde duralim diyoruz.

Canim ben de ekmek seven ve yiyenlerdenim ama biraz fazla kh olmus menun.
Zen71 diyetisyenle zayıflıyor deryacım ..maşallah harfiyen uyuyor güzelde kilo veriyor ..böyle gider inşallah ..
Aslında çok kısmakta iyi değil sonra az birşey yesen hemen kilo yapıyor ..ben hızlı verebiliyorum ama hızlı alıyorum..hayat boyu dikkat lazım ah gençlik ne yerdik ama zapzayıf dururduk

Afiyet olsun canim ama sakin cok kacirma

Aynen canim haklisin bence de en iyisini yapiyir. Ben opsie ekmegini de ekmek sanmistim ama unsuzmus super. Masallah Zen71 boyle hep uyuyorsan diyetisyene super.

Aynen canim dun bugun gun disardaydik bugun de birazdan cikariz aksama arkadaslarla buluscaz. Ve eminim bugun ve dun bana arti olarak donecek yarin. Ama sizde de ayni burda da oyle hava hep guzel degil. Guzel olunca da neden evde duralim diyoruz.
Aynen güzel havayı kaçırmayalım diyoruz ..yine de dikkat etmek lazım bazı yiyeceklere hayır demek lazım ..bizde çıkacağız birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…