Ekmekler ve patates konusunda haklisin. Ben de karatay yapiyordum 10 gun once biraktim.Sabah cok az yemissin cnm
Hani zeytin peynir domates
Bir kac ceviz de olabilir tok tutma acisindan. Inan ise yariyor. Ekmek den daha saglikli.
Öglen 1 ekmek de kalsaydi. Ve aksam patates olmasaydi.
Ben karatay yaptigimdan menüleri yorumlamasi zor oluyor
@eliya cim birazda o yüzden uzak duruyorum. Ama elimden geleni yaparim :)
Haklisin canim. Benim isimde guzel olan mudurum baska ulkede. Boyle olmasi daha iyi benim icin. 2 3 ayda bir geliyor. Diger zamanlar maille veya telle is durumunu soruyor o da bazen gunde 1 defa bazen hic. Onceden mudurum adeta yanimda oturuyordu off yani. Illallah dedim sayesinde departman degistirdim.Umarım anlayışlı bir müdürdür. Idareciler cok önemli gerçekten. Ben gecen sene ikinci dönem meslegimden soğudum resmen mudur yuzunden
Benim de durumum ayni canim dun biraz kacirdim bugun de davetliyuz orda da cok yersem eminim yarina 1 kg artidayim. Benim de yas 32 ne yazik ki 30dan sonra metabolizma gercekten yavasliyormus.Bu kadar kısa zamanda böyle çok kilo alabilmek için dünyaları yemek lazım ama ben günde 3 öğün yapıp, bolca hareket ettiğimi düşünmüştüm.. ne kadar kolay kilo alabiliyorum.. çok moralim bozuluyor ya.. ömür boyu diyet yapmam lazımmış benim meğerse.. 32 yaşımda bunu yeni kavrıyor olmam ne acı..
Elimden geleni yapmaya devam etmem lazım.. bu bir hafta beni yine geriye düşürecek.. bu yaz ben resmen yerimde saydım.. inşallah bu dönem artık istediğimi görebilirim..
Spor da menu de cok iyi canimİyi geceler kızlar
Menü:
Sabah:
2 yumurtalı soğanlı ömlet
Domates
Salatalık
1 şeftali
Ara:1/2 muz
Öğle:
3 tavuk köfte
Cacık
Salata
Ara:
1 bardak süt
2 ceviz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara:
Ayran
Su: 3l
Spor: 20 dk cardio, 60 dk pilates
Aslibda 16 hafta her hafta 500gr bile gitse 8 kilo yapar. Gunaydin canimGünaydın kızlarherkese mutlu pazarlar
Dün çok gezdik yürüdük o kadar yorulmuşum ki uyuyakalmışım ..
Biraz sonra da arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz bu dışarda yemeler çok zor ya bazen dayanıyorum bazen canım çekiyorevde olunca daha kolay sanki
Pazartesi misafirleri uğurlayacağım bu hafta sıkı tutmak istiyorum ..
Bu arada yılbaşına 16 hafta kalmış
Bence ipleri ele almanın zamanı geldi ..o kadar emek sporlar dökülen terler boşa gitmesin yaaAyyy kızlar selamlar, ben geldim.. çarşambadan beri tatildeydim.. arkadaşımızın kayınvalidesi rahatsızlandı diye erken dönmek zorunda kaldım.. tok karına da olsa tartılma gafletinde bulundum ve 4 günde 3 kilo almışım resmen.. beni gruptan atabilirsiniz resmen.. regl im şuan onunda etkisi vardır ama bu kadar olmaz ya.. bildiğin şoktayım.. hergün yaklaşık 1 saat yüzdüm, turistik geziler yaptım ama, sabah yediğim pancakeler maşallah göbeğime yapışmış..
Çok üzgünüm.. erken geldiğim için mutluyum, cumaya kadar aldıkla
Masallah canim 800 kaloriyle kaliyorsan. Benim hedefim 1200 almak ama haftada 1 gun ancak uyuyorumGecmisi az buraz kurcaladim daha da okurum henüz eve donmedim ama kacamak yapmiyorum eve dönünce menu paylasimina devam ederim simdide normal besleniyorum günlük 800 kalori civari aliyorum ama spor yok iste dönünce bakalim tarti ne olacak :) @berilceee beril abla hala yok mu gecmiste var da ben mi denk gelemedim biri söyleyebilir mi
Canim ben de ekmek seven ve yiyenlerdenim ama biraz fazla kh olmus menun.Iyi aksamlar arkadaslar. Menumu paylasayim.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
3 dl. Peynir
Dom.salatalik yesillik
Cay
Ara
1 ince dilim karpuz
8 ad. Badem
Ogle
2 opsie ekmegi ile yapilmis kiymali pide
1 dl. Ekmek
Salata
Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
Koz patlican salatasi
3 dl. Ekmek
Ara
1 seftali
1 su bard. Sut
Su 3 lt.
Spor 1 saat Yuruyus
Aynen yüksek hedefler koymak iyi değil bence de ..ama haftasonlarına bir çare lazım bende ..havalar soğudukça çıkılmaz gerçi ..hava güzel oldukça bizimkilerde evde durmak istemiyor bende dahilAslibda 16 hafta her hafta 500gr bile gitse 8 kilo yapar. Gunaydin canim
Haklisin canim disardaydim tabagima patates gelince dayanamadim hepsini yemesemde yarisindan cogunu yedim.bakalım pazartesi kilosuna göre ayarlamam lazım kendimi hala takilmadiysam gerek yok da
3 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim canım çok şükür
Ben az yiyorum sanırım derya bi düzen koruyamadim ya
Afiyet olsun canım likör kalorisi bilmiyorum ama patates akşam olmasaymış iyiymiş
Afiyet olsun canım spor çok iyi
Gunaydin canim
Aynen canim dun bugun gun disardaydik bugun de birazdan cikariz aksama arkadaslarla buluscaz. Ve eminim bugun ve dun bana arti olarak donecek yarin. Ama sizde de ayni burda da oyle hava hep guzel degil. Guzel olunca da neden evde duralim diyoruz.Aynen yüksek hedefler koymak iyi değil bence de ..ama haftasonlarına bir çare lazım bende ..havalar soğudukça çıkılmaz gerçi ..hava güzel oldukça bizimkilerde evde durmak istemiyor bende dahil
Canim ben de ekmek seven ve yiyenlerdenim ama biraz fazla kh olmus menun.
Hemen bakiyorum opsie ekmegine ilk defa duydumEvet canim. Diyetisyenin verdigi olcuyu hic asmiyorum. Eger opsie ekmegini diyorsan onsa un yok canim. Yumurta ve peynirle yapiliyor.
Afiyet olsun canim ama sakin cok kacirmaGünaydın kızlarherkese mutlu pazarlar
Dün çok gezdik yürüdük o kadar yorulmuşum ki uyuyakalmışım ..
Biraz sonra da arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz bu dışarda yemeler çok zor ya bazen dayanıyorum bazen canım çekiyorevde olunca daha kolay sanki
Pazartesi misafirleri uğurlayacağım bu hafta sıkı tutmak istiyorum ..
Bu arada yılbaşına 16 hafta kalmış
Aynen canim haklisin bence de en iyisini yapiyir. Ben opsie ekmegini de ekmek sanmistim ama unsuzmus super. MasallahZen71 diyetisyenle zayıflıyor deryacım ..maşallah harfiyen uyuyor güzelde kilo veriyor ..böyle gider inşallah ..
Aslında çok kısmakta iyi değil sonra az birşey yesen hemen kilo yapıyor ..ben hızlı verebiliyorum ama hızlı alıyorum..hayat boyu dikkat lazımah gençlik ne yerdik ama zapzayıf dururduk
AynenAynen canim dun bugun gun disardaydik bugun de birazdan cikariz aksama arkadaslarla buluscaz. Ve eminim bugun ve dun bana arti olarak donecek yarin. Ama sizde de ayni burda da oyle hava hep guzel degil. Guzel olunca da neden evde duralim diyoruz.
Iyi pazarlar iyi gezmeler canim.Aynengüzel havayı kaçırmayalım diyoruz ..yine de dikkat etmek lazım bazı yiyeceklere hayır demek lazım ..bizde çıkacağız birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?