Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim az yag ve az un kullandim firinda olunca cok kalorili değildir diye düşünüyorum ama korktum simdi bak

Bukadsr spora 2 litre cok az canim. Hadi yatana kadar 1.5l daha ic

Menüm

Sabah 7

1 muz

Öglen 12
2 haslanmis yumurta rafadan
Zeytin
Peynir
Kuruyemis
1 muz
Yarim nektarin
Salatalik domates
Yesil cay

Aksam 16.30

Soganli mantar
Pirzola et iki parca

Simdiye kadar 2.5l su oldu
3.5 l olur yatana kadar

Bu ara yürüyüse cikmayi ihmal ettim

Cok az yemissin canim. Off ben mi cok yiyom ya da

Cumartesi olmasina ragmen cok guzel dikkat etmissin canim

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta. 2 tane salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 250 gr az yagda kizarmis tavuk gogsu. 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 avuc marul. Yarim kase yogurt.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 tane kalin cubuk kraker
Aksam: 1 porsiyon tavuk cigeri. Lahana salatasi ve haslanmis patates.
Ara: 1 kadeh visne likoru

Su: 2 bucuk lt
Spor: 1 bucuk saat yuruyus

Afiyet olsun canim. Menun de sporun da cok iyi.

afiyet olsun canım haşlamış patatesi diyetisyenim akşam değil de öğlen yersem daha iyi olacağını söylemişti

Patates cok değilse iyi menun canım

Sabah cok az yemissin cnm
Hani zeytin peynir domates
Bir kac ceviz de olabilir tok tutma acisindan. Inan ise yariyor. Ekmek den daha saglikli.
Öglen 1 ekmek de kalsaydi. Ve aksam patates olmasaydi.

Ben karatay yaptigimdan menüleri yorumlamasi zor oluyor

eliya cim birazda o yüzden uzak duruyorum. Ama elimden geleni yaparim :)

Ayyy kızlar selamlar, ben geldim.. çarşambadan beri tatildeydim.. arkadaşımızın kayınvalidesi rahatsızlandı diye erken dönmek zorunda kaldım.. tok karına da olsa tartılma gafletinde bulundum ve 4 günde 3 kilo almışım resmen.. beni gruptan atabilirsiniz resmen.. regl im şuan onunda etkisi vardır ama bu kadar olmaz ya.. bildiğin şoktayım.. hergün yaklaşık 1 saat yüzdüm, turistik geziler yaptım ama, sabah yediğim pancakeler maşallah göbeğime yapışmış..

Çok üzgünüm.. erken geldiğim için mutluyum, cumaya kadar aldıkla

Umarım anlayışlı bir müdürdür. Idareciler cok önemli gerçekten. Ben gecen sene ikinci dönem meslegimden soğudum resmen mudur yuzunden

Ben haftaya su dukan birasi dediklerinden yalicam. Dukan diyeti yapmiyorum ama o ictikleri mantikli geldi bana, metabolizma hizlanir bence

Dünkü menune gore arttirmissin. Bugün daha iyi bence

Bence bir hafta sektirir seni ama zararin neresinden donulurse kar tabi. Aynisini bayram tatilinde yasadim. Yeniden motive olmaya bak bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…