- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Canim az yag ve az un kullandim firinda olunca cok kalorili değildir diye düşünüyorum ama korktum simdi bakay canım ben yaptım onu pek de yapılacak şey değil depresyon belirtileri oldu bende öğrencilerim hep hastamızınız diye sordu sinirlilik uyku halleri yapıyor bilgin olsun..
nişanda dikkat edersen menün iyi canım hatta çok az gibi geldi bana
afiyet olsun canım menü güzel girin mücveri ben de severim ama kalorisi fazla sanki yanlış hatırlamıyorsam
ben de öyle düşünmüştüm sonra internetten kalorisine baktım çoktu o yüzden yaptigimda 2 çatal almıştım sadeceCanim az yag ve az un kullandim firinda olunca cok kalorili değildir diye düşünüyorum ama korktum simdi bak
menümü yazayım
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 yeşil zeytin domates salatalık
Ara türk kahvesi ve 1 yeşil elma
Akşam
2 tane islim kebabı
3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Spor 40 dakika zumba ve 1.5 saatlik ev temizliği sonra da akşam üstü kızımla parkta gezme..su 2 litre
Bu arada islim kebabını kızartmadan yaptım teflon tavada pişirdim köfte ve patlıcanları kendi halinde sonra fırına atarken hic yağ koymadım
Cok az yemissin canim. Off ben mi cok yiyom ya daKızlar bu gün Nisan var o yüzden menümu erken yazıyım size şu saatten sonra çok yemem çünkü Nisan yemeği olacakmış bildiğimden benn koca kaşe tavuklu salata yedim tok tutsun diye
Sabah
Domates salata
Çay
Lane peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Bir koca kase salata
1 litre su
40 dakika eliptiik yapacağım
Cumartesi olmasina ragmen cok guzel dikkat etmissin canimBugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yesil elma
Ara 2 ceviz 2 kuru kayısı 2 cig badem
Aksam 1 büyük tabak bol peynirli firin mucver 1 tabak mercimek çorbası 1/2 dilim ekmek ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Belki kahve icerim kızlar
Afiyet olsun canim. Menun de sporun da cok iyi.menümü yazayım
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 yeşil zeytin domates salatalık
Ara türk kahvesi ve 1 yeşil elma
Akşam
2 tane islim kebabı
3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Spor 40 dakika zumba ve 1.5 saatlik ev temizliği sonra da akşam üstü kızımla parkta gezme..su 2 litre
Bu arada islim kebabını kızartmadan yaptım teflon tavada pişirdim köfte ve patlıcanları kendi halinde sonra fırına atarken hic yağ koymadım
aynen daha içerim canım o şimdiye kadar ictigimdiBukadsr spora 2 litre cok az canim. Hadi yatana kadar 1.5l daha ic
teşekkür ederim camim..lahana diyetini yapmaya başladın miAfiyet olsun canim. Menun de sporun da cok iyi.
afiyet olsun canım haşlamış patatesi diyetisyenim akşam değil de öğlen yersem daha iyi olacağını söylemiştiSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta. 2 tane salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 250 gr az yagda kizarmis tavuk gogsu. 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 avuc marul. Yarim kase yogurt.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 tane kalin cubuk kraker
Aksam: 1 porsiyon tavuk cigeri. Lahana salatasi ve haslanmis patates.
Ara: 1 kadeh visne likoru
Su: 2 bucuk lt
Spor: 1 bucuk saat yuruyus
Anladim canim artık daha az yerim bende mucveri fırında olsa bileben de öyle düşünmüştüm sonra internetten kalorisine baktım çoktu o yüzden yaptigimda 2 çatal almıştım sadece
Patates cok değilse iyi menun canımSlm kizlar
Bugunku menum
Oglen: 250 gr az yagda kizarmis tavuk gogsu. 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 avuc marul. Yarim kase yogurt.
şimdi yine baktim canım bir orta boy porsiyonu 150 kaloriymis kusura bakma yanlış bilgi verdim ama ben o zaman baktığımda fazla diye yememiştim demekki yanlış bakmışımAnladim canim artık daha az yerim bende mucveri fırında olsa bile
Slm kizlar
Bugunku menum
Umarım anlayışlı bir müdürdür. Idareciler cok önemli gerçekten. Ben gecen sene ikinci dönem meslegimden soğudum resmen mudur yuzundenBankanin teknoloji bolumdeyim canim projelerden sorumluyum. Isim yogun ama istedigim zaman evden calisma imkanim var ya da vardi. Ben annelik iznindeyken mudurum degisti bakalim yenisi nasil biri. Kahve molalarim yemek molam dahil maksimum 8 saat calisiyorum. Hamileyken iyiydi 4 saat calisiyodum. Neyse donup bakayim hersey biraktigim gibi mi.
Tek alissin krese mutlu olsun da. Aslinda seviyor kizim cocuklarla oynamayi.
Ben haftaya su dukan birasi dediklerinden yalicam. Dukan diyeti yapmiyorum ama o ictikleri mantikli geldi bana, metabolizma hizlanir benceAynen elifim belki kilo takıldığında yaparım yine takıldım bakalım düşmezse eğer çarşamba perşembe tekrar ya senin çorbayı yapacağım yada başkaa birşey metabolizma iyide koruma ya geldiğimde almaktan korkuyorum kaldı 12 kilo oda.gittimi zor kısmı başlıyor
Dünkü menune gore arttirmissin. Bugün daha iyi benceBugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yesil elma
Ara 2 ceviz 2 kuru kayısı 2 cig badem
Aksam 1 büyük tabak bol peynirli firin mucver 1 tabak mercimek çorbası 1/2 dilim ekmek ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Belki kahve icerim kızlar
Bence bir hafta sektirir seni ama zararin neresinden donulurse kar tabi. Aynisini bayram tatilinde yasadim. Yeniden motive olmaya bak bence deAyyy kızlar selamlar, ben geldim.. çarşambadan beri tatildeydim.. arkadaşımızın kayınvalidesi rahatsızlandı diye erken dönmek zorunda kaldım.. tok karına da olsa tartılma gafletinde bulundum ve 4 günde 3 kilo almışım resmen.. beni gruptan atabilirsiniz resmen.. regl im şuan onunda etkisi vardır ama bu kadar olmaz ya.. bildiğin şoktayım.. hergün yaklaşık 1 saat yüzdüm, turistik geziler yaptım ama, sabah yediğim pancakeler maşallah göbeğime yapışmış..
Çok üzgünüm.. erken geldiğim için mutluyum, cumaya kadar aldıkla
Yok canim hafta sonu cok zor. Ins pazartesi baslarim.aynen daha içerim canım o şimdiye kadar ictigimdi
teşekkür ederim camim..lahana diyetini yapmaya başladın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?