Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim ekmeklerin hep cok geliyo ama diyetisyen dedigi icinde bir şey diyemiyorum ama en azindan pide varken ekmek yemesen

Canim ekmeklerin hep cok geliyo ama diyetisyen dedigi icinde bir şey diyemiyorum ama en azindan pide varken ekmek yemesen
Kuzum tarifini verdim sabah. O pidenin icinde un yok. Opsie ekmegi diye geciyor ama yumurta ve peynirden ibaret. Sirf protein yani

Canim simdi görünce opsi ekmegi kh degilmis onun icin yorumumu geri aldim

Canim simdi görünce opsi ekmegi kh degilmis onun icin yorumumu geri aldim

Hadi gorusuruz canlar. Kizimla yemek yeyip makyaj yapicaz. Dugun yemekli ve biz diyetteyiz. Erken olucak ama evde yeyip gidicez. Orda su ve sodaya talim
diyette olmanın en kötü yani bu disardaki yemek olayları malesef..bizim de okulda öğretmen arkadaşlarla günümüz var dışarda gezmeli ve yemeli şimdiden onu düşünüyorum ızgara yapılan bir yere gitsek bari balık ızgara falan hafif olur diyet bozulmaz

menümü bugün erken yazayım dostlar
Sabah 9.30
kıymalı soğanlı yumurta(ne kadar yedim bilmiyorum dikkat ettim ama ölçmedim 1 yumurta kadardir)
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
4yeşil zeytin
domates salatalık ve 1 çay kaşığı bal

Ara 10-15 üzüm ve 2 küçük dilim şeftali

Akşam 16.30
1.5 dilim çavdar ekmeği
1kase çorba
6-7 kaşık yoğurtlu semizotu kavurması

Su 2 litre içmişimdir daha da içerim spor yapmadım henüz eşim evdeyken yapamıyorum yapabilirsem sahilde bir yürüyüş yaparım

Şiş tarzı şeyler mantıklı tabi ..artık doyurucu salatalarda var ama kalabalıkta bazen bir karambol oluyor kendini frenlemek için az yiyip gidilebilir belki

Pazar günü için güzel bence zaten diyetisyen menüsüydü değil mi?ben de birazdan yürüyüş yapmaya çalışacağım yarım saatte olsa

Pazar günü için güzel bence zaten diyetisyen menüsüydü değil mi?ben de birazdan yürüyüş yapmaya çalışacağım yarım saatte olsa
aynen canım diyetisyen menüsü o 3 öğün ama bugün pazar olduğu için geç kahvaltı yaptım o yüzden iki öğün yedim..bir de sabah biraz kaçtı sanki ama yapacak bir şey yok

Bugün ne yedim ?
Sabah
Filtre kahveyle başladım
Menemen az peynir 2 zeytin 1 ceviz 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik
Çeyrek simit çay
Arada 1 şeftali 1 soda
Akşam
Fırında tavuk bol salata 1 patatesinden yedim
Yeşil çay içtim ..
1 saat yürüyüş 10*3 dumbella kol hareketi

süpersin afiyet olsun

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yk kavurma salata ayran 1 tk irmik helvası
Aksam 1 tabak kavurma 1 dilim ekmek 1 tabak fırında mucver
Su 2 lt
afiyet olsun canım ne güzel bol proteinli olmuş yalnıız akşamki öğün birazcık fazla gibi yani kavurma yagliysa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…