- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Olsun canim 1 hafta gec olsun. Baksana simdiye kadarda cok guzel geldin masallah.biz 3 kişi tatil yaptık, diğer iki kişi kilo almamış ve aynı şeyleri yedik içtik, hatta onların benden fazla bir de alkolü var, ben daha fazla yüzdüm.. ama işte benim metabolizmam böyle sanırım. kabullenip yola öyle devam etmek lazım..
neyse bu hafta bununla geçer sonra düzeliriz.. önümüze bakacağız..
Bugunku ve dunku khli menulerimden sonra arti kacinilmaz. Of neyse cumaya var daha.Şu fıstık çıtır adayı hatunları bir çağırayım bakalım yarın ki tartıyı unutmasınlar
Pek bi sessiz kaldı buralar
@eliya @aylin90 @Zeroks @linnmhm @Sena616 @Zen71 @55olmakistiyorum @obezztonefertityy @kitkurdu @zukkum @Ilksevdam @meliyke @DeryaOnDiet
eee işte çağırdımmm hadi bakalım
Evet bakır, gümüş bol burada birde turistik şehir olunca 2 katı fiyatı her şey.Haklısın burası iyi ki var burada incelmedim diyordum ya dün gömlek aldım üst bedenim 44 bedenden 42 ye düşmüşüm nasıl mutlu oldum alt bedenim aynı duruyor tabi olsun onuda başaracağım inşallah
Olsun canım ya tatilde oluyor böyle ..artık başlama zamanıbiz 3 kişi tatil yaptık, diğer iki kişi kilo almamış ve aynı şeyleri yedik içtik, hatta onların benden fazla bir de alkolü var, ben daha fazla yüzdüm.. ama işte benim metabolizmam böyle sanırım. kabullenip yola öyle devam etmek lazım..
neyse bu hafta bununla geçer sonra düzeliriz.. önümüze bakacağız..
O eksi gelecek arkadaşBugunku ve dunku khli menulerimden sonra arti kacinilmaz. Of neyse cumaya var daha.
Olsun canım ya tatilde oluyor böyle ..artık başlama zamanı
Olsun canım ya tatilde oluyor böyle ..artık başlama zamanı
Kim acabakızlar ben bugün 2 öğün yaptım o da sabah da akşamda kahvaltıydı. neden diye sormayın, dün geldik ya, dolap boştu. akşama kadar çamaşır ve ütü işiyle uğraştım.. o kadar çok kıyafetim varmış ki, bir daha kıyafet almayacağım kendime.. bu ne arkadaş ya... anca 38 beden fln olmam lazım sanırım kıyafetleri giyememem için..
ütüm 3 saatten fazla sürmüş olabilir.. akşamüstü de mutfak alışverişi ve gelince de yemek yapma işlerine giriştim.. malum yarın 2 hafta aradan sonra mesaim başlıyor.. kendimi yorgun ve üzgün hissediyorum.. eskiden okul başlayacağı zaman böyle hissediyordum..
biri de yazmış, kim olduğunu kaçırdım, yılbaşına 16 hafta var diye.. vay ki vay.. :)
Toplanır merak etme senevet başlıyorum.. bir de bebek istiyorum.. bakalım.. benim işler çok sıkıştı yine.. kilo vericem diye cesaretleneceğime motivasyonum kayboldu...
Gelecek tabi canim. Yarindan itibaren kizimi krese birakip dogruu salona sabah sporu yapmaya. Son 3 haftam.O eksi gelecek arkadaş
Toplanır merak etme sen
Diğer içinde hayırlısı olsun canıminşallah
Tatilden sonra öyle oluyor hepimize ..zayıflayıp iyi haberlerine şahit oluruz inşallah
Bu hafta peşinizdeyimGelecek tabi canim. Yarindan itibaren kizimi krese birakip dogruu salona sabah sporu yapmaya. Son 3 haftam.
Canim kiyafet konusunda ne yazik ki benim de asiri fazlaydi. Artik her 6 ayda bir kiyafet seciyorum. 6 ay boyunca giymedigim kiyafeti cikariyorum ve veriyorum. Ayrica bu kurali unutma her yeni aldigin kiyafet icin gardolabindan 1 kiyafet cikarman lazim. Uygulamaya calisiyorum bunlari. En azindan eskisinden daha iyikızlar ben bugün 2 öğün yaptım o da sabah da akşamda kahvaltıydı. neden diye sormayın, dün geldik ya, dolap boştu. akşama kadar çamaşır ve ütü işiyle uğraştım.. o kadar çok kıyafetim varmış ki, bir daha kıyafet almayacağım kendime.. bu ne arkadaş ya... anca 38 beden fln olmam lazım sanırım kıyafetleri giyememem için..
ütüm 3 saatten fazla sürmüş olabilir.. akşamüstü de mutfak alışverişi ve gelince de yemek yapma işlerine giriştim.. malum yarın 2 hafta aradan sonra mesaim başlıyor.. kendimi yorgun ve üzgün hissediyorum.. eskiden okul başlayacağı zaman böyle hissediyordum..
biri de yazmış, kim olduğunu kaçırdım, yılbaşına 16 hafta var diye.. vay ki vay.. :)
Evet canim sen de hadi bakimm yarin cocuklar okula sen spora.Bu hafta peşinizdeyimhergün etiket yapacağım kabus başladı
Şu üstümüzdeki tatil rehavetini atalım valla
Ben de spora başlayacağım yaa çok saldım yine ..
Bende öyle yapıyorum hepsini yatağın üstüne indiriyorum ..içime sinmeyeni veriyorumCanim kiyafet konusunda ne yazik ki benim de asiri fazlaydi. Artik her 6 ayda bir kiyafet seciyorum. 6 ay boyunca giymedigim kiyafeti cikariyorum ve veriyorum. Ayrica bu kurali unutma her yeni aldigin kiyafet icin gardolabindan 1 kiyafet cikarman lazim. Uygulamaya calisiyorum bunlari. En azindan eskisinden daha iyi
afiyet olsun canım tiramisu yu da çok severim 3 çatalla iyi durmuşsun maşallah patates dün de yemiştin sanki hem de akşamSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2dl ekmek. 2 yumurtali peynirli omlet.
Ara: 2 ceviz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 4 salatalik. 10 tane ahududu.
Aksam: 250 gr kadar firinda kuru erikli hindi. 1 kase karnibaharli corba. 5 kasik haslanmis patates. 3 catal kadar tiramisu.
Su: 2.5 lt
Spor: 45 dakika yuruyus
kızlar ben bugün 2 öğün yaptım o da sabah da akşamda kahvaltıydı. neden diye sormayın, dün geldik ya, dolap boştu. akşama kadar çamaşır ve ütü işiyle uğraştım.. o kadar çok kıyafetim varmış ki, bir daha kıyafet almayacağım kendime.. bu ne arkadaş ya... anca 38 beden fln olmam lazım sanırım kıyafetleri giyememem için..
bayağı yönünmüşsin canım kolay gelsin ise iyi tarafından bak iyi kalori yaktınevet başlıyorum.. bir de bebek istiyorum.. bakalım.. benim işler çok sıkıştı yine.. kocamı ikna ettim gibi ama azıcık daha kilo versem diye beklemek de istiyorum..
Oyle canim dun de vardi patates bugun de. Burda disarda yiyince yemegin yanina hep patates veriyirlar. Karatay yaparken yemiyordum da bu aralar pek durduramiyorum kendimi ne gelse yiyorum.afiyet olsun canım tiramisu yu da çok severim 3 çatalla iyi durmuşsun maşallah patates dün de yemiştin sanki hem de akşam
bayağı yönünmüşsin canım kolay gelsin ise iyi tarafından bak iyi kalori yaktınben de bebek istiyorum ama az daha zayıflayama kadar olmasın 64 kiloyu bir an evvel görüp hamile kalmak istiyorum çünkü ben doğumdan sonra öyle hemen kilo veren cinslerden değilim kızım dünyaya geldiğinde doğumdan sonraki gün tartılmıştım sadece 4 kilo gitmişti ki kızım 3.750 doğmuştu o yüzden bu kiloların üstüne kilo eklemek istemiyorum önce zayıflamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?