Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yk kavurma salata ayran 1 tk irmik helvası
Aksam 1 tabak kavurma 1 dilim ekmek 1 tabak fırında mucver
Su 2 lt
Öğlen daha sağlam yiyip akşam daha az yemeği dene istersen bende işe yarıyor akşam biraz fazla gibi
Birde salata yeşillik gözlerim aradı
Bu hafta ucundan da olsa 0 64 gelecek işte o kaaaya fazla tanışamadık aslında yaş evlilik çocuk durumlarını da bilmiyorum bu hafta yarışsak mı acaba ikimize de faydalı olsun

Iy
iyi gezmeler canim arada bize Mardin fotosu at.

Hayırlı akşamlar motivasyon kelebekleriiiii
Sonunda menümü yazıyorum
09.30
2 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, 1 yumurtadan omlet, şekersiz çay, 1 dl ekmek
13.30
1 yt kavurma, 1 yt çoban salata, 1 sb ayran, 2 dl ekmek
19.00
1 tane bayram şekeri yedim (Çocuklar yanımda yerken canım çekti dayanamayıp yedim)
20.00
1 yk pilav,1 Kase mercimek çorbası, domates, bir tutam maydanoz,1 dl ekmek
Şimdi şekersiz kahve içiyorum.
Su 2 lt yi geçti yatana kadar daha içerim.
Spor 1 saat yürüyüş yaptım.

Masallah canim gayet iyi

Spor da menu de iyi. Amma canim ac karnina icme kahve inan ki mideye cok zararli.

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2dl ekmek. 2 yumurtali peynirli omlet.
Ara: 2 ceviz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 4 salatalik. 10 tane ahududu.
Aksam: 250 gr kadar firinda kuru erikli hindi. 1 kase karnibaharli corba. 5 kasik haslanmis patates. 3 catal kadar tiramisu.

Su: 2.5 lt
Spor: 45 dakika yuruyus

afiyet olsun canım öğlen yediğini akşam güzel dengelemişsin

3 çatal son çatal kuralını uyguladın desene
Off ya bu hafta benim kaçamaksız geçmeli kesinlikle haftasonu planlar var bakalım hayırlısı desteklerinizi bekliyorum kızlarrrr

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yk kavurma salata ayran 1 tk irmik helvası
Aksam 1 tabak kavurma 1 dilim ekmek 1 tabak fırında mucver
Su 2 lt
Afiyet olsun canim.
Masallah canim gayet saglikli bir menu
Spor sa cok iyi.

3 çatal son çatal kuralını uyguladın desene
Off ya bu hafta benim kaçamaksız geçmeli kesinlikle haftasonu planlar var bakalım hayırlısı desteklerinizi bekliyorum kızlarrrr
Allahin hakki uctur derler ya dedim 3e tamamlayayim. Benim haftasonlari da hep kotu oluyor yemek acisindan canim.

Benim de durumum ayni canim dun biraz kacirdim bugun de davetliyuz orda da cok yersem eminim yarina 1 kg artidayim. Benim de yas 32 ne yazik ki 30dan sonra metabolizma gercekten yavasliyormus.

biz 3 kişi tatil yaptık, diğer iki kişi kilo almamış ve aynı şeyleri yedik içtik, hatta onların benden fazla bir de alkolü var, ben daha fazla yüzdüm.. ama işte benim metabolizmam böyle sanırım. kabullenip yola öyle devam etmek lazım..

neyse bu hafta bununla geçer sonra düzeliriz.. önümüze bakacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…