- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cook tatlii
Haklisin canim. Ben kizima 73le hamile kaldim. 85 le doguma gittim. Ins ikinciye zayif hamile kalmak isterim. Gerci zamanim var acelem yok bir ara yapariz ikinciyiGruptan bebek haberiyle ayrılan oldu@ceren06_35 özledik seni de
Ayağını sürüdü inşallah hadi bakalım hayırlısı ..ama kiloları verin bakalım kızlarrr şişko hamile kalmayın sakın
Canim kiyafet konusunda ne yazik ki benim de asiri fazlaydi. Artik her 6 ayda bir kiyafet seciyorum. 6 ay boyunca giymedigim kiyafeti cikariyorum ve veriyorum. Ayrica bu kurali unutma her yeni aldigin kiyafet icin gardolabindan 1 kiyafet cikarman lazim. Uygulamaya calisiyorum bunlari. En azindan eskisinden daha iyi
afiyet olsun canım tiramisu yu da çok severim 3 çatalla iyi durmuşsun maşallah patates dün de yemiştin sanki hem de akşam
bayağı yönünmüşsin canım kolay gelsin ise iyi tarafından bak iyi kalori yaktınben de bebek istiyorum ama az daha zayıflayama kadar olmasın 64 kiloyu bir an evvel görüp hamile kalmak istiyorum çünkü ben doğumdan sonra öyle hemen kilo veren cinslerden değilim kızım dünyaya geldiğinde doğumdan sonraki gün tartılmıştım sadece 4 kilo gitmişti ki kızım 3.750 doğmuştu o yüzden bu kiloların üstüne kilo eklemek istemiyorum önce zayıflamalıyım
Gruptan bebek haberiyle ayrılan oldu@ceren06_35 özledik seni de
Ayağını sürüdü inşallah hadi bakalım hayırlısı ..ama kiloları verin bakalım kızlarrr şişko hamile kalmayın sakın
Ben de sabah spor cantami hazirlayip cikcam hemen dogru spora. Sabah sporu hem butu gun metabolizmayi hizlandirir.Bende öyle yapıyorum hepsini yatağın üstüne indiriyorum ..içime sinmeyeni veriyorum
Ben yarın 3 kere gidip geleceğim ..sabah bırakmaya öğlen almaya ..sonra kursa götürmeye ..yaklaşık 6000 adım onlar tutar ..ama ilk önce spor yapacağım karar verdim eve gelir gelmez
Olabilir aslında ..olumlu yorumlar okudum ..Ama kilo takılınca yapmak daha mantıklı mı bilemedim ..belki bol su sporla atarsın artıyı ..sen bilirsin tabi ...Ayran detoksu mu yapsam ki yarin? Bilemedim. Lahanami aldim lahana corbasi icin ama ayran detoksu cok lezzetli gorunuyor.
Iyi geceler canimkızlar ben birazdan yatarım.. bugün çok yoruldum.. sabah biraz yoğun olurum, tatil sonrası mesai hızlı başlar, öğlene kadar uğrayamazsam merak etmeyin.. girerim mutlaka..
hepinize tatlı rüyalar.. iyi geceler..
Şu fıstık çıtır adayı hatunları bir çağırayım bakalım yarın ki tartıyı unutmasınlar
Pek bi sessiz kaldı buralar
@eliya @aylin90FitFiliz @linnmhm @Sena616 @Zen71 @55olmakistiyorum @obezzto nefertityy @kitkurdu zukkum @Ilksevdam @meliyke @DeryaOnDiet
eee işte çağırdımmm hadi bakalım
Dogru canim 12 temmuzda geldim.@DeryaOnDiet sen 12 Temmuz'da gelmişsin tam 7 kilo vermişsin ..baktım listeye
Kolay gelsin canim. Afiyet olsunKızlar kusura bakmayın kisliklardan sebebi menü geç kaldı
Sabah 10.00
1 yemek tabağı tavuklu salata yoğurtlu
Öğlen 17.00
2 parmak kalınlığında börek
Aksam 19.30
1 yemek tabağı sabah ki salatadan
Şu 1 lt
Spor yok ama ter sırtımdan akıyor yorgunluktan
Ins YelizimOlabilir aslında ..olumlu yorumlar okudum ..Ama kilo takılınca yapmak daha mantıklı mı bilemedim ..belki bol su sporla atarsın artıyı ..sen bilirsin tabi ...
Şu 60 ları gör artık Derya..
Aslinda özendiğim bir şey az uyumak. Ama 8 saatlik uyku kilo vermeye yardimci diyolarGunaydin canimuykuyla cok aram yok canim
Ben de bakmıştim hemenHemen bakiyorum opsie ekmegine ilk defa duydum
OyleBen de bakmıştim hemeninsan ne duysa arastiriyor hemen di mi
Tarif icin teşekkürlerVereyim canim.
3-4 yumurta
Bir sigara paketi kadar peynir
Tuz
1 paket kabartma tozu.
Biraz sut
Yumurtanin beyazi ile sarilarini ayiriyorsun. Peynirin kivamina gore azar azar sut ekleyerek krem peynir kivamina gelene kadar blender la cirpiyorsun. Yumurtalarin sarilarini da ilave edip biraz daha cirpiliyor. Ayri bir kapta yumurtalarin beyazini tuz ve kabartma tozunu iyice cirparak kopuk yapiyoruz. Kopuk iyice sertlesene kadar cirpilacak. Daha sonra peynirli karisimla spatula ile kopugunu sondurmeden karistiriyoruz. Ister tepsiye yagli kagit uzerine pankek gibi azar azar dokuyoruz onceden isitilmis frinda 170 180
Derecede pisiriyoruz. Istersen yagsiz krep tavasin da pisiyoruz. Yalniz tava da yaptiklarimizi frindakinden biraz daha kucuk yapiyoruz. Cunku cevirirken kirilabiliyor. Ister sade ye istersen pizza tost pide alti olarak kullan. Aa firinda yapilana uzerine susam corek otu keten tohumu da serpebiliyorsun. Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?