Sporun suyun gayet iyi. Ama sanki aksam cok kh olmus. Ekmek ve corba yerine et olsa daha iyi olurdu.bugünkü menüme gelince
Sabah7.30
2dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
6 yeşil zeytin
1haşlanmış yumurta domates salatalık
Ara 1 incir
öğlen 12.30
2dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
yarim kk peynir
Ara 1incir
Akşam18.00
1 kase çorba
1dilim çavdar ekmeği
5-6 kaşık zeytin yağlı kavak yemeği
akşam oturuken 1 fincan leblebi yerim belki
Spor yarim saat zumba..su en az 2 litre içmişimdir yatana 2.5 olur
Okulum simdilik yakin ama degisebilir. Ben kahvaltiyi okulda yaparim heralde yelizcim. Bi kaba peynir salatalik maydonoz koyucam yarin. Bi dee okul çayı :)
Sagol canim. Evet resim 1 ay oncesinin. Ayni renkDeryacim resmindeki gibiyse sac rengin bence de çok güzel l
Bir ara ben stepsayar takiyodum. Evinde icinde hoplaya ziplaya geziyodum.Ben bulaşıklara girişmeye gidiyorum kızlar aralarda bakarım
Hoplayıp zıplayıp iş yapayım bari kalori yakayım
Canim aldigin kalori iyi ama oglen ve aksam bir yogurt bari yeseydin. Ya da haslanmis yumurtaSelam kızlar
Sabah yookk
Öğlen
1 çorba kasesi kadar domatesli biber kizartmami anlamadım ama kaynanamdan aldım 2 dilim ekmek ama boyu küçük değildi bu yuvarlak böyle ekmeklerin iki dil
19.00
Çorba yarma çorbası
Aksam 21.00
1 kase domates salata soğan
1 litre su
Spor.yok eliptigimi özledim
Canim yap bir balli tarcinli sut ic miss. Yok yetmedi mi 1 kase yogurt at icine birkac kuru meyve. En azindan saglikli.Kendime olan inancımı kaybettim şeytan aklıma felaket tatlı sokuyor pastalar çikolatalar yemek istiyorum
Bir ara ben stepsayar takiyodum. Evinde icinde hoplaya ziplaya geziyodum.
Canim aldigin kalori iyi ama oglen ve aksam bir yogurt bari yeseydin. Ya da haslanmis yumurta
Derya nefsim kudurdu resmen tatmin olmuyor bunlar la izne de çıkmak istemiyorum salarım diye ama bunaldım sanırım 3 ay oldu çünkü ben çabalamaya başlayalı 79 girsem motivasyon artacak ama kaç haftadır ileri geri oluyor işte 82 83 81 falanCanim yap bir balli tarcinli sut ic miss. Yok yetmedi mi 1 kase yogurt at icine birkac kuru meyve. En azindan saglikli.
Canim senin 7p ozlemin benim 60 ozlemim. Bak ben bu hafta hem sabah 1 saat hem aksam 1 saat spor yapcam. Hadi beraber yapalim. Ac sabah bir tbc veya tabata veya leslie videosu 1 saat sonra aksam da. Hocam arada 8 saat fark olsun dedi.Motivasyon namına birşey kalmadı bu 80 ler beni bezdirdi ya ı insan nasıl düşmez 79 78 leke ya kafayı yiycem naapsam bilmiyorum ki şok diyet te yaptım keşke müsait bir yerde otursak da koşa bilsem yüzebiksem
Canim protein alnamissin ki hic bugun vucut ne yapsin uzun sure tok tutacak birsey yok. Lutfen tatli yemee. Ve yarindan sonra kahvaltini yumurtali yap ve aksatma.Glifora rağmen aşırı tatlı isteği neden olur anlamam ki Nihal abla demişti sanırım kahvaltı falan düzgün yenmeyince kan şekeri düşüyor saldırılıyor diye öylemi oluyor acaba hakikaten bu ara çok düzensiz oldu yemeklerim
Izmir sirinyer canim:)Izmirin neresi abla
Esimde izmirli
Tulum peyniri cnm cektiii hmmm
Kahvalti cok az olmus.
Masallah döneri kendin yapiyorsan hic anlamam
Etli kuru fasulyeyi bende yedim önceki gün ve dün
Incir cokkk saglikliymis ama beril abla bana kiznisti yenmesinden yana degilditazesini yiyemiyorum zaten ama kurusu cok gzl emzirirken yerdim.
Menün güzel cnm zumba hele
Menun cok iyi canim. Yaa bu peynir helvasini cpk gordum kendin mi yaptin canim? Hic yemedim. Sekerli mi?Benim menüm: sabah maydanozlu yagsiz omlet, bir bardak süt, 10 zeytin
Ara: bir büyük seftali
Öğlen: iki kasik tavuk sote, ceyrek dilim ekmek, ayran
Aksam: domatesli marul salatasi, iki tatli kasigi peynir helvasi, üstüne de duble turk kahvesi. Mis
(galiba ben her saatbasi kahve icsem öyle yasayabilirim)
Evet canim kahvaltini kuvvetli yapmalisin canim. Ve mumkunse yumurta tuket. Faydasini goreceksin.Canim protein alnamissin ki hic bugun vucut ne yapsin uzun sure tok tutacak birsey yok. Lutfen tatli yemee. Ve yarindan sonra kahvaltini yumurtali yap ve aksatma.
Sagol canim. Cumaya da eksiyi gorursem tam super olacak.Ay ablam buyrun gelin başımla beraber
ödem dir o aç kaldığında da vücut kıtlık moduna geçip kilo vermiyor malesef çünkü yediğini depoluyor o yüzden mutlaka birseyler at ağzına canım. Yeşil çay maydanoz içebilirsin.
tahmin ettiğim gibi olmuş buzlu süt :)))
gözlerimiz yollarda kaldı valla.
Aynen Relax ol nasılsa olacağın önüne gecemiyoruz.
tabisi
Ne güzel dr un sana bunları söylemesi
canım hersey sen de bitiyor bu tür şeyler yapmaya gerek yok bence hayat tarzı ni yeme alışkanlıklarını degistirmek en doğrusu hergün diyet yapamayız bu mümkün değil o yüzden sağlıklı yemekler olmalı soframız da. Memlekette kolaylık diliyorum sana.
Çok haklısın üyemiz çok konuşan yok
Sağol canım keşke gonderebilsek bu sıcağı şaka yapmıştım Elif derdin emin ol.
bu moraller bomba gibi geliyorsun dimi bu hafta.
hadi hayirli olsun canım. Ödem Atıcı birseyler içebilirsin.
gelin yiyelim canım benim.
Sağol canım.
BENCE De ÇOK guzel
HADİ İNŞALLAH Canım hosgeldin SeFALAR GETİRDİn.
Aynen canım çok güzel bir ORTAMImiz var arkadaş komşu gibiyiz dimi.
Ben Elif 36 yaşındayım 2 oglusum var.
kalori az şeker çok gibi olmuş ama afiyet olsun diyelim yenmiş artık dimi.
Afiyet olsun canım menun güzel.
Guzel sonuçlar alırsın inşallah tahlillerden. Geçmiş olsun canım.
yapalım yapalım
Şu da içemedim doğru dürüst şimdi 1 lt daya aldım elime zorluyorum kendimi bakalım yumurta dan da igrenti geldi abla epey yedim çünküEvet canim kahvaltini kuvvetli yapmalisin canim. Ve mumkunse yumurta tuket. Faydasini goreceksin.
Hayirdir canim. Rahatsiz misin? Sonuclari iyi cikar insallah.Bende yazayım menümü o zaman
Sabah tahlil için aç gittim
Eve gelince peynirli omlet
1 dilim esmer ekmek
2 zeytin salatalık çay
Ara
1 şeftali 5 badem
Akşam
Yeşil mercimek yemeği
Yeşil salata
Kırmızı soğan salatası
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Şimdide çay içiyorum ..belki 1 erik yerim o kadar
Su 2,5 litre
Spor 100 jumping jack
45 dk yürüyüş
Menun az gibi geldi canim. Ama gec geldiysen fazla ogun yapmaya vaktin olmamistir. Spor cok iyiBende yazayım menümü o zaman
Sabah tahlil için aç gittim
Eve gelince peynirli omlet
1 dilim esmer ekmek
2 zeytin salatalık çay
Ara
1 şeftali 5 badem
Akşam
Yeşil mercimek yemeği
Yeşil salata
Kırmızı soğan salatası
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Şimdide çay içiyorum ..belki 1 erik yerim o kadar
Su 2,5 litre
Spor 100 jumping jack
45 dk yürüyüş
Yuruyus de yapilmis. Oh anlasilan diyetisyenin soylediklerini tam yapiyorsun ne guzel.Bir menu de benden
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl.yumurta
Domates salatalik yesillik
Cay
Ara
1 ince dl. Karpuz
2 ceviz
Ogle
Taze borulce salatasi
Cacik
3 dl. Ekmek
Ara
1/2 su bard.leblebi
1 su bard. Ayran
Aksam
Izgara tavuk (yagsiz tava)
2 kasik eriste (tam bugday unu ev yapimi)
Salata
Yogurt
Ara
3 erik
1 su bard. Sut
3 lt. Su
30 dk. Yuruyus
Sabahlari peynir ye canim yumurta yiyemezsen.Şu da içemedim doğru dürüst şimdi 1 lt daya aldım elime zorluyorum kendimi bakalım yumurta dan da igrenti geldi abla epey yedim çünkü
Canim anliyorum seni zor tabi. Ama yapmamiz lazim. Ya yemeye baslarsan ve verdigin kilolari hemen 15 gun icinde geri alirsan cok kotu olur. Hayir izin yok. Hadi yarin spora basla lutfen sabah 1 aksam 1 saat.Derya nefsim kudurdu resmen tatmin olmuyor bunlar la izne de çıkmak istemiyorum salarım diye ama bunaldım sanırım 3 ay oldu çünkü ben çabalamaya başlayalı 79 girsem motivasyon artacak ama kaç haftadır ileri geri oluyor işte 82 83 81 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?