- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Geçmiş olsun canım nasıl durumlar şimdi ?bende gideceğim ama erteliyorum hep hata yapıyorum aslındaselam canlar dün çok yoğundum sabahtan okul vardı öğleden sonra da doktor randevum vardı rizeye gittim perişan oldum akşam eve geldiğimde yediydi saat yorgunluktan siteye giremedim..zeroks canım her kadının baş belası olan kadın hastalıklarından muzdaribim o sebepten gittim hastaneye
Doğru söylüyorsun. Suse puse cok para yatirinca adam artik sen dogal halinle guzelsin demeye basladiValla ben zayıfladım ya düşünüyorum bundan sonra tartı fotoğrafları ojeli olsun lütfen
Aman hangisi bunalmıyor boşver canım
Gecmis olsun arkadasim.selam canlar dün çok yoğundum sabahtan okul vardı öğleden sonra da doktor randevum vardı rizeye gittim perişan oldum akşam eve geldiğimde yediydi saat yorgunluktan siteye giremedim..zeroks canım her kadının baş belası olan kadın hastalıklarından muzdaribim o sebepten gittim hastaneye
AynenDoğru söylüyorsun. Suse puse cok para yatirinca adam artik sen dogal halinle guzelsin demeye basladi
Okulum simdilik yakin ama degisebilir. Ben kahvaltiyi okulda yaparim heralde yelizcim. Bi kaba peynir salatalik maydonoz koyucam yarin. Bi dee okul çayı :)Evet leblebi galan al çantana canım ..yakın mı okulun?
En iyisi o yağlı poğaçalardan iyidir canımOkulum simdilik yakin ama degisebilir. Ben kahvaltiyi okulda yaparim heralde yelizcim. Bi kaba peynir salatalik maydonoz koyucam yarin. Bi dee okul çayı :)
Zumba mı ?süperbugünkü menüme gelince
Sabah7.30
2dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
6 yeşil zeytin
1haşlanmış yumurta domates salatalık
Ara 1 incir
öğlen 12.30
2dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
yarim kk peynir
Ara 1incir
Akşam18.00
1 kase çorba
1dilim çavdar ekmeği
5-6 kaşık zeytin yağlı kavak yemeği
akşam oturuken 1 fincan leblebi yerim belki
Spor yarim saat zumba..su en az 2 litre içmişimdir yatana 2.5 olur
Deryacim resmindeki gibiyse sac rengin bence de çok güzel lSagol canim. Bugun kuafordeydim kestirdim saclarimi ama kiyamadim tabi ucundan azicik. 2 gunde 1 sac duzlestirmekten sacim cok yiprandi ama kuafor ay rengi ne guzel deyince hosuma gitti. Galiba ayni renge devam. Koyu renk dusunuyordum da
Geçmiş olsun canım nasıl durumlar şimdi ?bende gideceğim ama erteliyorum hep hata yapıyorum aslında
teşekkür ederim..durum aynı bir gelişme yok malesef git gel değişen bir şey yok haftaya yine çağırdıGecmis olsun arkadasim.
izmir canim izmir.. Ne şanslisin. Ben de 6sene kaldim. Cok güzel sehir be!Aa bir de izmir de yasiyorum.
Hoplarken kirmayasin tabaklariBen bulaşıklara girişmeye gidiyorum kızlar aralarda bakarım
Hoplayıp zıplayıp iş yapayım bari kalori yakayım
Gecmis olsun gercekten..teşekkür ederim..durum aynı bir gelişme yok malesef git gel değişen bir şey yok haftaya yine çağırdı
Elifcim sabah niye o kadar az? Aksamla yer degisse super olurmus. Tabi sabah sabah kuru fasulye olmaz ama neyseİvet bugün ne güzel sohbetler yapılmış maşallah diyorum oku oku bitmedi bitmesin olsun okurum :)))
Menümü yazayım
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 13
2 kaşık et döner kendim yapıyorum.
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Salatalik
1 dilim tam buğday
Saat 18
1 tabak etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
Su şuana kadar 8 bardak 10 u yani 2 litreyi geçer
Spor malesef henüz yok.
Oyle canim. Dogma buyume buraliyim. hatta dogdugum adresteyim. Sadece evliyken bir de evimizi mutahite verdigimiz de ayrildim bu adresten.izmir canim izmir.. Ne şanslisin. Ben de 6sene kaldim. Cok güzel sehir be!
Ay ablam buyrun gelin başımla beraberKolay gelsin canim. Anlasilan bu kis sendeyiz.
ödem dir o aç kaldığında da vücut kıtlık moduna geçip kilo vermiyor malesef çünkü yediğini depoluyor o yüzden mutlaka birseyler at ağzına canım. Yeşil çay maydanoz içebilirsin.Kızlar ben aptallastim iki gündür menü menü değil kışlıklar yüzünden kahvaltı yok yemek yok dün anneme gittim 1 saatliğine yemek yedim eve geri geldim düşünün halimi kızla çok zorlandım ama menü yazmadım çünkü tek öğün besledim ama sabah tak 1 kilo fazla gösterdi şaşırdım yorgunluktan ödem olmuş olabilirmi bilmiyorum ama kıyafetlerim falanda vardı yarın ve perşembe elifin çorbayı yapacağım sadece yarma koyarak bakalım sonuç ne olacak kaldık 81 82 arasında gibi gidemedi bu kilolar 79 lafı görmedim bi türlü çıldırmamak elde değil
tahmin ettiğim gibi olmuş buzlu süt :)))evet metabolik beslenmeye devam ediyorum.. araya reklam almışım gibi oldu biraz.. şekersiz dondurmaların bazıları tatlandırıcılı oluyor, bazıları doğal meyveli.. benimki maalesef tatlandırıcı içerikli ama tatlandırıcısı da çok az.. o nedenle buzlu süt gibi oluyor :)
gözlerimiz yollarda kaldı valla.canım bu ara yazmiyorum ewt.ama toparliycam.yogundum biraz.
Bikac gündür ne yedigiminde farkında değilim ama yarından itibaren dikkat ediyorum.
Bence insanin yemek düzeni olunca hayatıda düzene giriyor:)
Aynen Relax ol nasılsa olacağın önüne gecemiyoruz.Ya sorma benim eşimin işlerinde de belirsizlik var ve bu durum kafamda bir soru soru işareti bırakıyor ..duruma göre taşınma olabilir..bir ara çok kafama takıyorduk şimdi oluruna bıraktım bende
tabisiEvet evet
Ne güzel dr un sana bunları söylemesiEvet kızlar benimde hastane işlerim vardı kontrol tahlil falan ..
Doktorum en son beni gördüğünde marttı galiba ..beni zayıflamış buldu tebrik etti
Zaten biraz kilo vermemi tavsiye etmişti burda ideal kilo çok önemli ..yağmur kar olsa bile koşuyorlar insanlarbiz biraz tembeliz galiba
Dinlemeyen beğenmeyen kilo alsın inşallah
canım hersey sen de bitiyor bu tür şeyler yapmaya gerek yok bence hayat tarzı ni yeme alışkanlıklarını degistirmek en doğrusu hergün diyet yapamayız bu mümkün değil o yüzden sağlıklı yemekler olmalı soframız da. Memlekette kolaylık diliyorum sana.ben yeşil çayımı içerken kendime mola verdim araya giriyorum.. :)
aklım fikrim yemekte.. sabah uyanınca aklınıza ilk ne geliyor diye sorsalar, benim aklıma ne yiyeceğim sorusu geliyor.. nasıl bir açlık psikolojisidir anlamıyorum işte..
çalışmayıp evde olsam sanırım benim için daha zor olurmuş, iş yerinde baya oyalanıyorum.. yiyecek birşey de olmayınca vakit çabuk geçiyor.
akşama yemekli misafirim var.. yarın da oturmaya misafirim var.. bu ara denk geldi.. cuma gününden memlekete gidicez, annem yemek veriyor, 2 gün onun telaşıyla geçecek..
bunca yemek telaşından bakalım ben nasıl çıkacağım..
Aranızda hiç NLP alan var mı? beynin içine girip, sevdiğin yiyecekle sevmediğin yiyecekleri yer değiştiriyorlar falan.. yemekten tiksiniyorsun.. işe yarıyor mu acaba?
Çok haklısın üyemiz çok konuşan yokAslında iyi üyemiz var diğer gruplara göre ama katılım az bu ara
Bende arada bir derdim var a takılmaya başladım
Sağol canım keşke gonderebilsek bu sıcağı şaka yapmıştım Elif derdin emin ol.Bize de sicak gonderinnn. Kolay gelsin canim.
Belki vucut ac kalinca yedigini depolamistir canim. Cumaya kadar duzenli ye ve bakalim cuma sonuc nasil olacak
bu moraller bomba gibi geliyorsun dimi bu hafta.Ise yariyor kuafor ve alisveris gercekten. Bugun ikisini de test ettim moralim tavan
hadi hayirli olsun canım. Ödem Atıcı birseyler içebilirsin.Canımm aklimdasiniz da yazamadim. Dün tayinim icin ilişik kesmistim. Bugun de burdaki yerime baslangic yaptim. Lakin felaketim, bacaklarimdaki odem inmedi yolculuktan kalan. Ama telaşım bitti cok şükür
gelin yiyelim canım benim.Anammm böyle ekmeğe bana bana yiyeceksinofff mis eline sağlık canım
Sağol canım.Ellerine sağlık
Cok guzel gorunuyor canim.
BENCE De ÇOK guzelSagol canim. Bugun kuafordeydim kestirdim saclarimi ama kiyamadim tabi ucundan azicik. 2 gunde 1 sac duzlestirmekten sacim cok yiprandi ama kuafor ay rengi ne guzel deyince hosuma gitti. Galiba ayni renge devam. Koyu renk dusunuyordum da
HADİ İNŞALLAH Canım hosgeldin SeFALAR GETİRDİn.Hosbuldum arkadasim.. bayramdi sonra yatili misafirdi anca geldim.. artik duzenli burdayim insallah..
Aynen canım çok güzel bir ORTAMImiz var arkadaş komşu gibiyiz dimi.Arkadaşlar kisa süre oldu belki ama bence burdaki paylasimlar çok içten. Zaten hepimizin derdi de az cok ayni biraz kilo vermek..
Gercek arkadaşlar gibi oldunuz her gun yazdıkça. Ben mesela hepinize isminizle seslenmek istiyorum ama sorunum su ki bayramdan onceki haftada katildim ya, o zamanlar izinli olanlar çoktu. Bayramdan sonra yavas yavas herkes döndü. E benim gibi yeni sayilanlar da var. Kisacasi şöyle bi herkes kendini tekrardan tanitsa güzel olmaz mi? (aslinda bunu biraz da nickler isin icine girince kimin kim olduğunu karistirdigim icin de soyluyorum)
kalori az şeker çok gibi olmuş ama afiyet olsun diyelim yenmiş artık dimi.Yediklerimi yazarak baslayim
Sabah 10
Kucuk bir parca peynir
1 dilim cavdar ekmegi
2 sekersiz cay
Ara 3 de
1 seftali
1 ekşi elma
1 kucuk armut
Normalde bu kadar yemezdim sabah az yedim ondan
Aksam 5 de
1 tabak dolusu menemen
3 dilim cavdar ekmegi ( 2 yerdim normalde ekmekte cok oldu galiba )
Bir soda ve 2 turk kahvesi sekersiz
Su 1,5 lt yatana kadar 3 olur insallah
1000 kalori bugun
Spor bugun yok is yaptim cunku
15 dk leslie yapmayi dusunuyorum
Afiyet olsun canım menun güzel.Bugünkü yediklerim
Sabah yok çünkü tahlil yaptırdım
Öğle 1 lokma simit tavuklu salata 1/2 tane köfte
Ara 2 kuru kayısı 5 dut kurusu 5 kuru uzum 5 badem 2 ceviz
Aksam 1.5 tabak mercimek çorbası 1 tane kizartilmadan fırında yapılmas karniyarik
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüme
Guzel sonuçlar alırsın inşallah tahlillerden. Geçmiş olsun canım.Bende ekmek yemedim diye bide corba dokulmesin diye yedim canım bayadir ihmal ettigim tahlilerim var bende bu 2 hafta falan hastane işleriyle ugrasacagim
yapalım yapalımEvet kızlar haftanın hareketi uygulaması yapalım mı ?eee aramızda spora ara verenler var menülerin sonuna yapıp ekleyebilirler ne yapsak kâr
Afiyet olsun. Ogle yemeginde ekmek ve corba yemissin canim ama 1 kepce corba 1 dl. Ekmek yerine geciyor. Yani ekmek ekmek oluyorZumba mı ?süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?