- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Regl pek etkilemiyor beni ama strese girme o kadar ya daha cok yeme istegi getiriyor stres salata haslama hafif seylerle gecistir madem :)Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de.cuma ya yakın çok strese giriyorum.
Bende cok uyandim öyle bi dönem sonra damarimi yaktilar ama o da ise yaramadiBazen olabiliyor canım sen bi baktır. Oğlum ilkokul 1 deyken öğretmen durduramayip ambulans çağırmış ti 25 dk kanaması durmamis bizde isteydik gelene kadar adam korkmus ama zaman zaman durmayan kanamalar oluyordu. Hatta sabah yastık yorgan göl gibi uyanmisligi bile oldu yavrumun
2 gündür sabah uyaninca fazla cikiyorum. Öğlen gibi de kilom iniyor tekrar. Neden acaba? Cuma icin ben de stressliyimTartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de.cuma ya yakın çok strese giriyorum.
Sadece çatlak sorunu var di. Hatta kan hastalığı vs testleri yapıldı bir sürü kiloda etkiliyor sıcak soğuk hapşırma fazlaca egilip doğrulama vs. Dikkat et tatlım.Ay gecmis olsun. Bir daha yasamasin oylesini insallah. Sebebine ne demislerdi peki?
Ay bende mutlu oldum bak şimdiöğlen kocaman tavuklu sezar salata yedim çok mutluyum
gece uyanıp su iciyormusun? Yada geç yatıp erken kalkıyor olabilirmisin?2 gündür sabah uyaninca fazla cikiyorum. Öğlen gibi de kilom iniyor tekrar. Neden acaba? Cuma icin ben de stressliyim
Abim yani kaynım KBB ci bi işe yaramıyor diye yaktirmadik zamanla azaldı birde kanama olduğunda başını hafif eğik tut yukarı kaldırma çatlak olan tarafa bastırarak.Regl pek etkilemiyor beni ama strese girme o kadar ya daha cok yeme istegi getiriyor stres salata haslama hafif seylerle gecistir madem :)
Bende cok uyandim öyle bi dönem sonra damarimi yaktilar ama o da ise yaramadi
Dualarimiz seninlemerhaba kızlar herkesden dua bekliyorum Allaha emanet olun
Az kaldi canim. Ha gayretAy şu okullar acilsa artık düzen falan kalmıyor ya bütün yaz herseye karışan bi eş her yeri dağıtan çocuklar yoruldum ya.
Abla ların ablası nasılsın canım benim.Dualarimiz seninle
Bi yandan da açılmasın diyorum teog varya :)))Az kaldi canim. Ha gayret
Ohh afiyet olsun.öğlen kocaman tavuklu sezar salata yedim çok mutluyum
Iyiyim canim cok sukur.Abla ların ablası nasılsın canım benim.
Aman ablacim iyi ol lütfen. Üzme bizi.Iyiyim canim cok sukur.
Oo allah yardim etsin. Zihin acikligi versin canim. O yillar zor geciyor. Sinav stresi bir yandan ergenlik bir yandan.Bi yandan da açılmasın diyorum teog varya :)))
Insallah canim. Cumle hastalara yaradanim sifa versinAman ablacim iyi ol lütfen. Üzme bizi.
Ay sorma ya herkese kolaylık versin Rabbim. Haklarında hayırlısı.Oo allah yardim etsin. Zihin acikligi versin canim. O yillar zor geciyor. Sinav stresi bir yandan ergenlik bir yandan.
aminnn.Insallah canim. Cumle hastalara yaradanim sifa versin
Az kaldı canımAy şu okullar acilsa artık düzen falan kalmıyor ya bütün yaz herseye karışan bi eş her yeri dağıtan çocuklar yoruldum ya.
Stres yapma canım ne olacak sanki ..biz senin nasıl çabaladığını biliyoruz ..hem stres kilo yapıyormuşTartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de.cuma ya yakın çok strese giriyorum.
Evi dağıttıysanız toplayın valla yazık annenizeAynen 1 kilo aldim kesin diyordum ama bugün gozlerimden kalb cikti tartiya dogru :))
Annemde bizim icin ayni seyi diyor mudur acaba :))
Ödem olabilir ..bazen öyle oluyor kalktıktan bir süre sonra az çıkabiliyorsun ..ödem çayları maydanoz iyi gelebilir ..yeşil çay da öyle2 gündür sabah uyaninca fazla cikiyorum. Öğlen gibi de kilom iniyor tekrar. Neden acaba? Cuma icin ben de stressliyim
En güzeli bende bayılırım öyle salatalaraöğlen kocaman tavuklu sezar salata yedim çok mutluyum
Ne güzel canım güzelmiş
4 gündür dilimiz de ufak bile ezberledi :))) sizinle paylaşmak istedim.
Yok Yeliz ya sabah birsey istedim getirdi bi gittim dolabın kapısı açık onu bile geri kapamamis o kadar tembel ki anlatamam kilo da aldı iyice şekeri çıkıcak yine diye korkuyorumAz kaldı canımvalla bende sevindim okulların açılmasına
Stres yapma canım ne olacak sanki ..biz senin nasıl çabaladığını biliyoruz ..hem stres kilo yapıyormuş
Bende kabak spagetti yapmayı düşünüyorum bakalım akşama
Evi dağıttıysanız toplayın valla yazık annenizeher gün aynı iş valla bıkıyor insan
Ödem olabilir ..bazen öyle oluyor kalktıktan bir süre sonra az çıkabiliyorsun ..ödem çayları maydanoz iyi gelebilir ..yeşil çay da öyle
Bende yapayım ev kabak dolu.Ne güzel canım güzelmiş
Ne güzel de bir spagetti gördümama hemen unuttum yaşasın kabak spagetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?