Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten listeye girerken geçen haftaki Cuma kilonla gireceksin 74,3 ile ..bir de olmak istediğin kilo yani hedef kilo yazılmak zorunda canım ..o kaçtı?
Onu bulamadım ..

Kesinlikle haklisin canim belli ki yeme problemimiz var en iyisi bu sorunu omur boyu cozmek degilse hep gelecegimiz nokta ayni. Tarcinin dozu var mi emin degilim.

Hersey cok iyi bence canim. Amma sabah ac karnina kahve icme lutfen. Mide icin cok zararli.

Insallah canim. Ayy 7 8 kg versem supper olur.
Oyy kuzum benim suslu prenses.
Ayy cok tatliymis ee care yok ogrenip yapacaksin annesi.

Supersin. Ozlemisim senin katilimlarini pozitif yorumlarini.
Ayy simardim :))
Cok gecmis olsun canim. 20li yaslarda bende de vardi pihtilasma sorunu 27 28 de 30a yaklasinca gecti kendiliginden ilginctir.
Valla 7 yaşından beri çekiyorum bu burun kanamasini olduk olmadik yerde kaniyor insanlara iki saat açıklama yapmayla uğraş sonra. Artik kkb doktoru dahiliyeye git bide kanina baksinlar niye durmuyo dedi

Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de. cuma ya yakın çok strese giriyorum.

Ayy simardim :))

Valla 7 yaşından beri çekiyorum bu burun kanamasini olduk olmadik yerde kaniyor insanlara iki saat açıklama yapmayla uğraş sonra. Artik kkb doktoru dahiliyeye git bide kanina baksinlar niye durmuyo dedi
Bazen olabiliyor canım sen bi baktır. Oğlum ilkokul 1 deyken öğretmen durduramayip ambulans çağırmış ti 25 dk kanaması durmamis bizde isteydik gelene kadar adam korkmus ama zaman zaman durmayan kanamalar oluyordu. Hatta sabah yastık yorgan göl gibi uyanmisligi bile oldu yavrumun

Ay gecmis olsun. Bir daha yasamasin oylesini insallah. Sebebine ne demislerdi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…