- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Oyle yapiyorum zaten kaldiramiyorum ki basimi direk genizime gidiyor tampon yapinca daha cabuk duruyor bideAbim yani kaynım KBB ci bi işe yaramıyor diye yaktirmadik zamanla azaldı birde kanama olduğunda başını hafif eğik tut yukarı kaldırma çatlak olan tarafa bastırarak.
Valla bütün yaz annem çalıştı o isteyken ben yemek yaptim evi topladim temizledim kardesim 9 yaşında bütün gün onunla ilgilendim benden şikayetçi değildir bence :))Az kaldı canımvalla bende sevindim okulların açılmasına
Stres yapma canım ne olacak sanki ..biz senin nasıl çabaladığını biliyoruz ..hem stres kilo yapıyormuş
Bende kabak spagetti yapmayı düşünüyorum bakalım akşama
Evi dağıttıysanız toplayın valla yazık annenizeher gün aynı iş valla bıkıyor insan
Ödem olabilir ..bazen öyle oluyor kalktıktan bir süre sonra az çıkabiliyorsun ..ödem çayları maydanoz iyi gelebilir ..yeşil çay da öyle
Burda insanlar sabahın köründe yaz kış demeden koşuyor valla ..sabah okula bırakıyorum kızı koşudan dönüyorlar hazırlanıp işe gidiyorlarYok Yeliz ya sabah birsey istedim getirdi bi gittim dolabın kapısı açık onu bile geri kapamamis o kadar tembel ki anlatamam kilo da aldı iyice şekeri çıkıcak yine diye korkuyorum.
Bende yapayım ev kabak dolu.
Bravo canım ya zor valla anlamışsındır .Oyle yapiyorum zaten kaldiramiyorum ki basimi direk genizime gidiyor tampon yapinca daha cabuk duruyor bide
Valla bütün yaz annem çalıştı o isteyken ben yemek yaptim evi topladim temizledim kardesim 9 yaşında bütün gün onunla ilgilendim benden şikayetçi değildir bence :))
Yemek yapmayı o kadar seviyorum ki bi daha okusam gastronomi okurdum kesin sulalede herkesin benden sevdiği bi sey var cigdem yapsa da yesek dedikleri diyorum atanamazsam birlesip pastane acacaksiniz bana :))Bravo canım ya zor valla anlamışsındır .hem sana tecrübe olmuştur .yemek işleri falan acemilik çekmezsin ne güzel
Olabilir aslındaYemek yapmayı o kadar seviyorum ki bi daha okusam gastronomi okurdum kesin sulalede herkesin benden sevdiği bi sey var cigdem yapsa da yesek dedikleri diyorum atanamazsam birlesip pastane acacaksiniz bana :))
Ins onemli bir sorun degildir canim. Oyy kuzum benim.Ayy simardim :))
Valla 7 yaşından beri çekiyorum bu burun kanamasini olduk olmadik yerde kaniyor insanlara iki saat açıklama yapmayla uğraş sonra. Artik kkb doktoru dahiliyeye git bide kanina baksinlar niye durmuyo dedi
Bazen olabiliyor canım sen bi baktır. Oğlum ilkokul 1 deyken öğretmen durduramayip ambulans çağırmış ti 25 dk kanaması durmamis bizde isteydik gelene kadar adam korkmus ama zaman zaman durmayan kanamalar oluyordu. Hatta sabah yastık yorgan göl gibi uyanmisligi bile oldu yavrumun
Guzel olur tabi pastane ayy kendi isin.Yemek yapmayı o kadar seviyorum ki bi daha okusam gastronomi okurdum kesin sulalede herkesin benden sevdiği bi sey var cigdem yapsa da yesek dedikleri diyorum atanamazsam birlesip pastane acacaksiniz bana :))
Ohh afiyet olsun. Benden de benzer. Balikli salata yedim.öğlen kocaman tavuklu sezar salata yedim çok mutluyum
Dikkat dikkatobezzto aranıyorr
Nerde bu hatun yahubeni taciz et demişti günlük tacizimizi yapalım dimi?
Hersey cok iyi bence canim. Amma sabah ac karnina kahve icme lutfen. Mide icin cok zararli.
Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de.cuma ya yakın çok strese giriyorum.
Hazir kendimde diyetteyken ne güzel olur :) buralarda da pek meshur diyet tatlilar falan aslnda şöyle alsancakta kordonda bi cafe acsam oooh daha sirtim yere gelmez :))Olabilir aslındademekki elin lezzetli senin
Bu sıralar diyet hamurişleri yemekleri pek revaçta bakıyorum pahalı da ..bir fikir olarak kalsın aklında
Meslegimi seviyorum aslında dede mirası öğretmenlikten baska bir is yapmayi hic düşünmedim ama iste şartlar malum yaptirmiyorlar ki insana hayallerindeki isi hayat telasi sardikca korkuyorum yanlış tercih mi yaptim ben diyeGuzel olur tabi pastane ayy kendi isin.
Ben salatayla ekmegi uyduramiyorum hic diyet yapmazkende yiyemezdim salata soda daha iyi geliyor bana genelde :)5 55olmakistiyorum ben de ona benzer birşey yedim.. ama yanına 2 dilim ekmek yedim.. salatamda sos fln yoktu.. oradan dengeledim diye düşünüyorum.
Ben salatayla ekmegi uyduramiyorum hic diyet yapmazkende yiyemezdim salata soda daha iyi geliyor bana genelde :)
Hazir kendimde diyetteyken ne güzel olur :) buralarda da pek meshur diyet tatlilar falan aslnda şöyle alsancakta kordonda bi cafe acsam oooh daha sirtim yere gelmez :))
Meslegimi seviyorum aslında dede mirası öğretmenlikten baska bir is yapmayi hic düşünmedim ama iste şartlar malum yaptirmiyorlar ki insana hayallerindeki isi hayat telasi sardikca korkuyorum yanlış tercih mi yaptim ben diye
Aynen bir de reklam yaparızbenim elimden de gelir, sana yardım ederim :) tam iskelenin karşısına, sabah vapurdan inen gelip bizim lezzetli ve diyet sandviçlerimizden fln alır :)
Aynen bir de reklam yaparızsüslü kutular ve manken gibi biz herkes alır valla
Ohh masallah ornek evlatsin Cigdemcim.Oyle yapiyorum zaten kaldiramiyorum ki basimi direk genizime gidiyor tampon yapinca daha cabuk duruyor bide
Valla bütün yaz annem çalıştı o isteyken ben yemek yaptim evi topladim temizledim kardesim 9 yaşında bütün gün onunla ilgilendim benden şikayetçi değildir bence :))
Oyle canim artik o sabah spora gidenlerden biri de ben oldumBurda insanlar sabahın köründe yaz kış demeden koşuyor valla ..sabah okula bırakıyorum kızı koşudan dönüyorlar hazırlanıp işe gidiyorlarhepsi incecik dal gibi zaten ..spora küçük yaşlarda alışmak güzel bir şey gerçekten ..
Ben de isterim kendi isim olsun da esim istemiyor. Aslinda hakli da simdi maksimum 8 saat calisiyorum. Hafta sonu benim yillik iznim uzun baya. Hafif atesim ciksa evde kalip dinlenebilirim. Ama tabi diger yandan da kendi isin insan hir ayri hevesle kalkar her sabah.benim hayalim bir kahvaltı evi açmak zaten, o tarz şeylere pek meraklı olduğumdan, birgün yapacağıma inanıyorum.. kim bilir.. belki yakın belki yarından da yakın..
Fikirler superr.Aynen bir de reklam yaparızsüslü kutular ve manken gibi biz herkes alır valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?