Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Abim yani kaynım KBB ci bi işe yaramıyor diye yaktirmadik zamanla azaldı birde kanama olduğunda başını hafif eğik tut yukarı kaldırma çatlak olan tarafa bastırarak.
Oyle yapiyorum zaten kaldiramiyorum ki basimi direk genizime gidiyor tampon yapinca daha cabuk duruyor bide

Valla bütün yaz annem çalıştı o isteyken ben yemek yaptim evi topladim temizledim kardesim 9 yaşında bütün gün onunla ilgilendim benden şikayetçi değildir bence :))

Yok Yeliz ya sabah birsey istedim getirdi bi gittim dolabın kapısı açık onu bile geri kapamamis o kadar tembel ki anlatamam kilo da aldı iyice şekeri çıkıcak yine diye korkuyorum .

Bende yapayım ev kabak dolu.
Burda insanlar sabahın köründe yaz kış demeden koşuyor valla ..sabah okula bırakıyorum kızı koşudan dönüyorlar hazırlanıp işe gidiyorlar hepsi incecik dal gibi zaten ..spora küçük yaşlarda alışmak güzel bir şey gerçekten ..

Bravo canım ya zor valla anlamışsındır .hem sana tecrübe olmuştur .yemek işleri falan acemilik çekmezsin ne güzel

Bravo canım ya zor valla anlamışsındır .hem sana tecrübe olmuştur .yemek işleri falan acemilik çekmezsin ne güzel
Yemek yapmayı o kadar seviyorum ki bi daha okusam gastronomi okurdum kesin sulalede herkesin benden sevdiği bi sey var cigdem yapsa da yesek dedikleri diyorum atanamazsam birlesip pastane acacaksiniz bana :))

Yemek yapmayı o kadar seviyorum ki bi daha okusam gastronomi okurdum kesin sulalede herkesin benden sevdiği bi sey var cigdem yapsa da yesek dedikleri diyorum atanamazsam birlesip pastane acacaksiniz bana :))
Olabilir aslında demekki elin lezzetli senin
Bu sıralar diyet hamurişleri yemekleri pek revaçta bakıyorum pahalı da ..bir fikir olarak kalsın aklında

Ayy simardim :))

Valla 7 yaşından beri çekiyorum bu burun kanamasini olduk olmadik yerde kaniyor insanlara iki saat açıklama yapmayla uğraş sonra. Artik kkb doktoru dahiliyeye git bide kanina baksinlar niye durmuyo dedi
Ins onemli bir sorun degildir canim. Oyy kuzum benim.

Dikkat dikkat obezzto aranıyorr
Nerde bu hatun yahu beni taciz et demişti günlük tacizimizi yapalım dimi?

obezzto cumun bir yakını vefat etti, gelecektir yakında..

Hersey cok iyi bence canim. Amma sabah ac karnina kahve icme lutfen. Mide icin cok zararli.

bugün salatalık yedim ilk, yarım saat sonra kahve içtim :)

Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de. cuma ya yakın çok strese giriyorum.

ben de hiç tartıya çıkmıyorum.. elimden geleni yapıyorum ama spor yapamadığım için, tartıda görüp moralim bozulmasın diye.. cuma sabahı hayır olsun bakalım..

Olabilir aslında demekki elin lezzetli senin
Bu sıralar diyet hamurişleri yemekleri pek revaçta bakıyorum pahalı da ..bir fikir olarak kalsın aklında
Hazir kendimde diyetteyken ne güzel olur :) buralarda da pek meshur diyet tatlilar falan aslnda şöyle alsancakta kordonda bi cafe acsam oooh daha sirtim yere gelmez :))

Guzel olur tabi pastane ayy kendi isin.
Meslegimi seviyorum aslında dede mirası öğretmenlikten baska bir is yapmayi hic düşünmedim ama iste şartlar malum yaptirmiyorlar ki insana hayallerindeki isi hayat telasi sardikca korkuyorum yanlış tercih mi yaptim ben diye

benim elimden de gelir, sana yardım ederim :) tam iskelenin karşısına, sabah vapurdan inen gelip bizim lezzetli ve diyet sandviçlerimizden fln alır :)

Ohh masallah ornek evlatsin Cigdemcim.

Oyle canim artik o sabah spora gidenlerden biri de ben oldum

benim hayalim bir kahvaltı evi açmak zaten, o tarz şeylere pek meraklı olduğumdan, birgün yapacağıma inanıyorum.. kim bilir.. belki yakın belki yarından da yakın..
Ben de isterim kendi isim olsun da esim istemiyor. Aslinda hakli da simdi maksimum 8 saat calisiyorum. Hafta sonu benim yillik iznim uzun baya. Hafif atesim ciksa evde kalip dinlenebilirim. Ama tabi diger yandan da kendi isin insan hir ayri hevesle kalkar her sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…