Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bunun nesi cok sadece 4 dilim ekmek fazla o da öğlen yemegi yok zaten normal bence fazla degil ki :)

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık

Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran

Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık

Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates

Keşkek çorbası kalorili miydi yöresel bir çorbaydı diye aklımda kalmış ..etli tereyağlı falan ..yemek tabağı küçüktür inşallah
Akşam hafif olmuş hadi bakalım

Sabah ne kadar erken olursa o kadar iyi diyorlar metabolizma için ..ben bazen kalkınca 1-2 ceviz yiyorum vakit yoksa ..6köfte yerine 4 olsaymış iyiymiş kızartmaysa kalorili çok ..çorba ekmek yerine geçiyormuş akşam 1 ekmek olsa iyiymiş canım ..aslında acıkıyorsan 18:30 gibi de yiyebilirsin yemeği ..
1 meyve süt olabilir ..tarçınlı süt işe yatıyor gerçekten ..
Gün içinde tarçınlı suda şeker krizine iyi geliyor

Öğretmenlik çocuklara birşeyler katabilmek harika inan. Umarım atanir ve yaşarsın bu hissi. Olumlu bak bence. Hangi branssin?

Bende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
Az menemen
1 çatal peynir
2 zeytin yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 5 badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote salata
Ara
Yeşil çay 1 şeftali
Akşam
Kabak spagetti
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 40 dk tempolu yürüme
100 jumping jack 50 squat

Canım aklıma geldi 6 zeytin değil de 3 zeytin veriyorlar genelde

Ödem olabilir ..bazen öyle oluyor kalktıktan bir süre sonra az çıkabiliyorsun ..ödem çayları maydanoz iyi gelebilir ..yeşil çay da öyle
Ben de oyle düşünüyorum yelizcim.. Bu akşamüstü gidip yesilcay aldim. Kendim demliyeyim diye ama icemedim. Yarin artik. Maydanozu da bi tutam yedim sabah sabah. Suyunu icmek daha mi iyi acaba?

Kızlar yarın perşembe
ne çabuk geldi yahuu
Menülere çok dikkat edelim bende yarın sabahtan tartı almaya gideceğim bu Cuma heyecanlarını özlemişim valla bağımlılık yaptı
inşallah bu hafta tatilde aldığımı vermişimdir çünkü düzensiz beslenip kaçamaklar yapmıştım bu hafta çok dikkat ettim
Demekki neymiş hep kontrollü olmak lazımmış bakınız şekil a

Ben de oyle düşünüyorum yelizcim.. Bu akşamüstü gidip yesilcay aldim. Kendim demliyeyim diye ama icemedim. Yarin artik. Maydanozu da bi tutam yedim sabah sabah. Suyunu icmek daha mi iyi acaba?
Ben akşamdan sürahiye maydanoz yeşil elma limon çubuk tarçın koyup ertesi gün içiyordum ..kaynatanlarda var ama o koku benim hiç hoşuma gitmiyor böyle de işe yaradı bende
C vitamini diye sabahları aşk yaşıyoruz kendisiyle

bugünkü listem
sabah 7.30
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta çok az yağda tavada
6 yeşil zeytin
domates salatalık

Ara 1 tane nesfit yulaflı bar

Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
5-6 kaşık zeytin yağlı kabak
1 kk peynir

Ara 2 hurma

Akşam 18.00
2 tane tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
3 kaşık pilav ve yağsız salata

Su 3 litre..spor 35 dakika hızlı tempoda yürüyüş ve yarim saat zumba

kız sen hicbir şey yetmemişsin ya..sabah hic kahvaltı yok gibi bir şey canım dikkat et sağlık onemli

İşte my menu;
Sabah= çay maydonoz, peynir, cok az ekmek
Ara= salatalik
Ögle= turk kahvesi ve peynir helvamin kalanı (bitti artik, bi sure almam. Dolapta görünce dayanamiyim pek)
Aksam= şu meşhur kabak spagettimizden
Son olarak da az once hazirladigim yulafli barlardan bi tane (3 bardak yulaf ezmesi, 1 bardak kuru üzüm, 4-5 kuru erik, 2 muz ezilmiş, biraz findik ve ceviz dövülmüş. Üstüne bir yumurta. Sonra ver elini fırın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…