- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Bunun nesi cok sadece 4 dilim ekmek fazla o da öğlen yemegi yok zaten normal bence fazla degil ki :)Bugunku menu
Sabah 11.00
Bir parça beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 çatal menemen
Domates biber
2 dilim cavdar ekmegi
Şekersiz çay
14 .00
2 sekersiz turk kahvesi
14.30
15 dk egzersiz
Aksam 17.30
6 kofte
Mercimek corbasi
Bol salata
2 dilim cavdar ekmegi
2 lt su
Gecede tarcinli sut icerim cok tatli krizim tuttu zor tutuyorum kendimi
Yazdim. Ekmegin yarım dilim koca gunde ben 4 dilim yiyorum.Cokta iyi degil aslinda keskek falan kh hep.( menunu yaz bakalim cok mu yiyorsun bazen insana oyle geliyor
Bunun nesi cok sadece 4 dilim ekmek fazla o da öğlen yemegi yok zaten normal bence fazla degil ki :)
Ama sana cok geliyorsa ekmegi azalt :) aynen bende erken kalkmadigimda ogleni meyveyle gecistiriyorum:)Iyi sevindim. 2 ogun yiyorum erken kalkarsam 3 oluyor bazen
Ama sana cok geliyorsa ekmegi azalt :) aynen bende erken kalkmadigimda ogleni meyveyle gecistiriyorum:)
Ayy elifcim teog annesisin demek. Sansi bahti acik olsun yavrunun. Sana da kolayliklarBi yandan da açılmasın diyorum teog varya :)))
Keşkek çorbası kalorili miydi yöresel bir çorbaydı diye aklımda kalmış ..etli tereyağlı falan ..yemek tabağı küçüktür inşallahGünler sonra menü yazalim :))
Sabah:
3 catal kavurma
1 biber
Domates salatalik
1 haslanmis yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen: 1yt keskek
1 sb ayran
Ara: 3 midye
Aksam: 1 kase ayran corbasi
Su: 3 litre
Spor: aksam leslie ve squat yapicam
Sabah ne kadar erken olursa o kadar iyi diyorlar metabolizma için ..ben bazen kalkınca 1-2 ceviz yiyorum vakit yoksa ..6köfte yerine 4 olsaymış iyiymiş kızartmaysa kalorili çok ..çorba ekmek yerine geçiyormuş akşam 1 ekmek olsa iyiymiş canım ..aslında acıkıyorsan 18:30 gibi de yiyebilirsin yemeği ..Bugunku menu
Sabah 11.00
Bir parça beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 çatal menemen
Domates biber
2 dilim cavdar ekmegi
Şekersiz çay
14 .00
2 sekersiz turk kahvesi
14.30
15 dk egzersiz
Aksam 17.30
6 kofte
Mercimek corbasi
Bol salata
2 dilim cavdar ekmegi
2 lt su
Çok güzel canım hele spor süperİyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık
Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran
Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık
Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates
Öğretmenlik çocuklara birşeyler katabilmek harika inan. Umarım atanir ve yaşarsın bu hissi. Olumlu bak bence. Hangi branssin?Hazir kendimde diyetteyken ne güzel olur :) buralarda da pek meshur diyet tatlilar falan aslnda şöyle alsancakta kordonda bi cafe acsam oooh daha sirtim yere gelmez :)
Meslegimi seviyorum aslında dede mirası öğretmenlikten baska bir is yapmayi hic düşünmedim ama iste şartlar malum yaptirmiyorlar ki insana hayallerindeki isi hayat telasi sardikca korkuyorum yanlış tercih mi yaptim ben diye
Canım aklıma geldi 6 zeytin değil de 3 zeytin veriyorlar geneldeBugunku menu
Sabah 11.00
Bir parça beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 çatal menemen
Domates biber
2 dilim cavdar ekmegi
Şekersiz çay
14 .00
2 sekersiz turk kahvesi
14.30
15 dk egzersiz
Aksam 17.30
6 kofte
Mercimek corbasi
Bol salata
2 dilim cavdar ekmegi
2 lt su
Ben de oyle düşünüyorum yelizcim.. Bu akşamüstü gidip yesilcay aldim. Kendim demliyeyim diye ama icemedim. Yarin artik. Maydanozu da bi tutam yedim sabah sabah. Suyunu icmek daha mi iyi acaba?Ödem olabilir ..bazen öyle oluyor kalktıktan bir süre sonra az çıkabiliyorsun ..ödem çayları maydanoz iyi gelebilir ..yeşil çay da öyle
Ben akşamdan sürahiye maydanoz yeşil elma limon çubuk tarçın koyup ertesi gün içiyordum ..kaynatanlarda var ama o koku benim hiç hoşuma gitmiyor böyle de işe yaradı bendeBen de oyle düşünüyorum yelizcim.. Bu akşamüstü gidip yesilcay aldim. Kendim demliyeyim diye ama icemedim. Yarin artik. Maydanozu da bi tutam yedim sabah sabah. Suyunu icmek daha mi iyi acaba?
kız sen hicbir şey yetmemişsin ya..sabah hic kahvaltı yok gibi bir şey canım dikkat et sağlık onemliBende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
Az menemen
1 çatal peynir
2 zeytin yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 5 badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote salata
Ara
Yeşil çay 1 şeftali
Akşam
Kabak spagetti
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 40 dk tempolu yürüme
100 jumping jack 50 squat
Wuuwuu super olurOhh hayallere gel :)) kepekli boyoz yapariz keten tohumu yagiyla falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?