- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok iyi o zaman canim.@obezzto cumun bir yakını vefat etti, gelecektir yakında..
bugün salatalık yedim ilk, yarım saat sonra kahve içtim :)
ben de hiç tartıya çıkmıyorum.. elimden geleni yapıyorum ama spor yapamadığım için, tartıda görüp moralim bozulmasın diye.. cuma sabahı hayır olsun bakalım..
Ayy o salata soslari zaten bos kaloriler. Ekmek hic degilse tokluk veriyor bence iyi yapmissin.@55olmakistiyorum ben de ona benzer birşey yedim.. ama yanına 2 dilim ekmek yedim.. salatamda sos fln yoktu.. oradan dengeledim diye düşünüyorum.
Afiyet olsun yeliz imValla yoruldum şöyle yeşil çay yaptım buraya bakayım dedim
Tek keyfim bu bugünhayat hep koşturmaca
Sevil yazmis galiba. Hayirdir ? Bilen var mi?Ben tel.den bakiyorum siteye. Ben mi beceremiyorum hatlar karisiyor gecmisi okurken yorum yaparken. Obezzto nun cenazesi var diye okudum. Devami yok.
Sevil yazmis galiba. Hayirdir ? Bilen var mi?
Sagol canim. Allah rahmet eylesin. sabirlar versin.bir yakınları vefat etti canım, ben de o kadar biliyorum..
hedef kilom 64 canimZaten listeye girerken geçen haftaki Cuma kilonla gireceksin 74,3 ile..bir de olmak istediğin kilo yani hedef kilo yazılmak zorunda canım ..o kaçtı?
Onu bulamadım ..
aynen canım benimki çok sosyete hele de pantolonu zorla giydirdim bugün kreşe giderken hep etek ve elbise gitmek istiyor e aman oyle
Oyle canim ya sanki dun hamileydim kizim 13 bucuk aylik oldu bile. Ne kadar cabuk geciyor zaman.Valla yoruldum şöyle yeşil çay yaptım buraya bakayım dedim
Tek keyfim bu bugünhayat hep koşturmaca
Oyy suslu kuzucuk masallahaynen canım benimki çok sosyete hele de pantolonu zorla giydirdim bugün kreşe giderken hep etek ve elbise gitmek istiyor e aman oyle
Ohh hayallere gel :)) kepekli boyoz yapariz keten tohumu yagiyla falan :))benim elimden de gelir, sana yardım ederim :) tam iskelenin karşısına, sabah vapurdan inen gelip bizim lezzetli ve diyet sandviçlerimizden fln alır :)
Allah bagislasin derya cim. Bir de bakmissin boyunu gecmis ve sana gene dun gibi gelecek canim.Oyle canim ya sanki dun hamileydim kizim 13 bucuk aylik oldu bile. Ne kadar cabuk geciyor zaman.
Günler sonra menü yazalim :))
Sabah:
3 catal kavurma
1 biber
Domates salatalik
1 haslanmis yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen: 1yt keskek
1 sb ayran
Ara: 3 midye
Aksam: 1 kase ayran corbasi
Su: 3 litre
Spor: aksam leslie ve squat yapicam
Cokta iyi degil aslinda keskek falan kh hep.Menulerinizi okuyunca ben cokmu yiyorum gibi geliyor hep.
Cok iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?