Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yani baska türlü annede bunalir zaten ama esinde baya becerikliymis ablacim mas yikamis uyutmus cok acemi baba biliyorum bebegin basina getirmedik sey birakmayan :)
Birsey olmaz bizimki de yeni baba ilk cocuk anneler cok pimpirikli. O da baba sonucta. Birakip birakip gittim onceden de spora alisti. Bu arada ben bekarken hep derdim benim esim yardim etcek cocuga da eve de diye cok istersen olur ve tabi bir de sana kalmis yemek yapar mutfagi batirir ammaan batirsin sonra temizlerim ne guzel yemek yapmis ya onemli olan o. Yoksa ayy bu nee filan dersen adamda da ne istek kalir ne birsey.

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta 1ck hindistan cevizi yaginda. 2 domates. 1 avuc maydonoz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 seftali. 1 avuc taze uzum
Oglen: 1 tabak yagsiz yogurt corbasi. 1 buyuk tonbalikli salata.
Ara: 1 kase yogurt icine 10 findik. 1 ceviz. 5 badem. Yarim muz.
Aksam: yarim tabak kiymali kabak yemegi.
Yatmadan 3 saat once: altin sut @anderes

Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat zumba
1 saat tbc
1 saat yuruyus dusuk tempoda

Valla sevgilim bi kere yemek yapti benim evde ardindan yarim gun mutfak temizledim yani ona bi sey demedim ama hangisi daha iyi bilemedim simdi ama cocuga bakacak tabiki hic bi sey yapamiyorsa oyun oynayip oyalasa yeter derdi annem hep :) bir de türk erkekleri malum pek rahatlari bozulsun istemiyorlar senin esin yabanci mi acaba

Spora kocaman bi masallah bol meyveli bir gun olmuz ama kh yok o yuzden gayet iyi bence :)

Evet canim yabanci. Ama inan burda da var hic is yapmayan yardim etmeyenler. Ben hep kadina kiziyorum bu durumda. Mecbur biraksin erkegi birkac kere bak nasil yapiyor. Bence sen bosver erkek arkadasin yemek yapsin. Ilerde de soyle hadi canim sen yerleri supur sil ben toz alayim banyoyi temizleyeyim de. Sonra zaten 3 5 kereden sonra gorursun artik o onun gorevi olur kendiliginden yapar. Bak kizimiz dogdu 13 aylik toplamda ya 1 ya 2 kere yikamisimdir. Cunku o babasinin gorevi. Inan cok da egleniyorlar oyuncaklarla filan oynuyorlar banyoda. Ben bekarliktaki kafamdayim hala.

Haklisin galiba ablacim masallah size allah bozmasin:) bi kac beraber temizlikte yaptik banyoyu falan yikadi etti ama sonra hadi dedigimde miy miylandi baktim bakicaz artik ilerde söylerim rahat rahat :)
Meyvelere dayanamiyorum canim ya. Sagol kalorim de az oldu bugun gelsin cumaya eksileer
Ohh bu hafta 6lar gorunur mu kacta kalmistik hatirlamiyorum
Iyi geceler kizlar . iyi geceler Cigdemcim ormangozlu ben uykusuzluga hic dayanamam o yuzden yatayim.
Iyi geceleer

Ben geldiim.
Once menumu yazayim. Sonra geri donup mesajlari okurum.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 yumurta
Domates salatalik yesillik
Cay

Ara
3 kayisi
2 ceviz

Ogle
4 kasik et kavurma
Salata
1 dl. Ekmek

Ara
Ceyrek izmir gevregi (simit yani)
1 su bard. Ayran

Aksam
Peynirli tost (tam bugday ekmekli )
1 bard. Ayran
Domates salatalik

Ara
1 armut
1 su bard. Sut

3 lt. Su
1 saat yuruyus

Cay kahve maden suyu

Binada ki erkekler firar etmis (kimi il disinda kimi mesaide) biz de toplandik. O yuzden yoktum.

Afiyet olsun arkadasim. Guzel menu

Hangi ekmegi alacagima karar veremiyorum ihe organik ekmegiyle basladim simdi cavdar aliyorum birde tam bugday var kepek var en iyisi hangisi ne yemeliyiz
Tam bugday , tam tahilli, cia tohumlu oneriyor diyetisyenim. Kepek zaraliymis canim kansizlik ve bagirsak problemine sebep oluyormus.

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık

Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran

Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık

Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates
Afiyet olsun. Spor harika.

Yok canim bence gayet guzel konustun. Bak ben verdim bebegimi babasina ohh oynamispar babasi yikamis uyutmus ben spordayken. Ben mutlu onlar mutlu
Ne mutlu. Kizim bebekken bir kere esime birakmaya kalktim cocugun ustunde uyuyakalip neredeyse olduruyormus. Allahtan isim cabuk bitti de sag salim kurtuldu yavrum. Ve son oldu bir daha birakmadim

Ben de oyle dusunuyordum ve uygulamaya calistim ama olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…