biz ilk bilmiyorduk dr a götürünce gösterdi şeklini.Oyle yapiyorum zaten kaldiramiyorum ki basimi direk genizime gidiyor tampon yapinca daha cabuk duruyor bide
Valla bütün yaz annem çalıştı o isteyken ben yemek yaptim evi topladim temizledim kardesim 9 yaşında bütün gün onunla ilgilendim benden şikayetçi değildir bence :))
enerjik oluyorlar ondan bence. Bide bizim ülke de o kadar dert varki insanın yerinden kalkasi gelmiyor bırak sporu.Burda insanlar sabahın köründe yaz kış demeden koşuyor valla ..sabah okula bırakıyorum kızı koşudan dönüyorlar hazırlanıp işe gidiyorlarhepsi incecik dal gibi zaten ..spora küçük yaşlarda alışmak güzel bir şey gerçekten ..
Ay ne güzel benden bi tane daha bende acicam galiba eltimle kaynım ortak açalım diyor ama bizim sanat evi gibi olucak hem cafe hem resim Atölyesi şuan hayal asamasinda. Ellerine sağlık sen yap onlar yesin yeme sakınYemek yapmayı o kadar seviyorum ki bi daha okusam gastronomi okurdum kesin sulalede herkesin benden sevdiği bi sey var cigdem yapsa da yesek dedikleri diyorum atanamazsam birlesip pastane acacaksiniz bana :))
aaa Allah rahmet eylesin.@obezzto cumun bir yakını vefat etti, gelecektir yakında..
bugün salatalık yedim ilk, yarım saat sonra kahve içtim :)
ben de hiç tartıya çıkmıyorum.. elimden geleni yapıyorum ama spor yapamadığım için, tartıda görüp moralim bozulmasın diye.. cuma sabahı hayır olsun bakalım..
hayal etmekle başlar hersey dimi canım. Ama sen yemebenim hayalim bir kahvaltı evi açmak zaten, o tarz şeylere pek meraklı olduğumdan, birgün yapacağıma inanıyorum.. kim bilir.. belki yakın belki yarından da yakın..
Guzel canim afiyet olsun.Günler sonra menü yazalim :))
Sabah:
3 catal kavurma
1 biber
Domates salatalik
1 haslanmis yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen: 1yt keskek
1 sb ayran
Ara: 3 midye
Aksam: 1 kase ayran corbasi
Su: 3 litre
Spor: aksam leslie ve squat yapicam
Spor da menun de super.İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık
Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran
Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık
Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates
Masallah Yelizim anlasilan o 2 kilo 2 haftada gidecek.Bende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
Az menemen
1 çatal peynir
2 zeytin yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 5 badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote salata
Ara
Yeşil çay 1 şeftali
Akşam
Kabak spagetti
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 40 dk tempolu yürüme
100 jumping jack 50 squat
Bence tatil oncesinden bile az olabilirsin canimKızlar yarın perşembe
ne çabuk geldi yahuu
Menülere çok dikkat edelim bende yarın sabahtan tartı almaya gideceğimbu Cuma heyecanlarını özlemişim valla bağımlılık yaptı
inşallah bu hafta tatilde aldığımı vermişimdir çünkü düzensiz beslenip kaçamaklar yapmıştım bu hafta çok dikkat ettim
Demekki neymiş hep kontrollü olmak lazımmış bakınız şekil a
Uzun sure olmayinca zor geliyor. Ben de dogumdan sonra uzun sure olmadim birkac aydir nasil zor geliyor.Nasil karnim agriyorrrr....
Afedersiniz wc den cikamiyorum
Regl oluyorummm üff
Hacettepe üniversitesinde sınıf öğretmenliği okuyorum canim atanmadan once ozelde falan calistin mi ozelde olur aslinda mezun olmadan bilemiyorum tabi bide herkes atanabilecek misin atansan doguya gidecek misin ozeller nasil sence sora sora bunalttilar sanki ben cok biliyorum ne yapacagimi daormangozlu canım hangi bölüm okuyorsun öğretmenlik..atanamazsam diye düşünme tek yapman gereken çalışmak ve inancını asla kaybetmemek ben de öğretmenim geçen yıl atandım 5 yıl bekledim o sırada çoluk çocuğa karıştım vs.ama geçen yıl azmettim disiplinli bir şekilde çalıştım ve kendime olan inancını asla kaybetmedim 8 aylık bir çalışmayla kpssden 90 alarak atandım bence sen de başarırsın
Ahahaa farkettim onu :)keşkek yazacağıma telefon meslek yazmış yaormangozlu
Dedigini bilmiyorum valla ama alinca da yapmaya istek lazim iste sen yapicam de yorgunluga takilma zorla kendini :)Dogru biliyosun cnm
Genelde yürüyüs yapardim ama 2 haftadir yapamiyorum hep bisey cikiyor.
Crosstrainer almak istiyorum ariyorum su an. Aksam yorgun düsüyorum olmuyor
Tabiki önce hayal et :) benimki hayalde kalir ya bi sey acacak olsam etüt evi acarim ben meslegimi yapayim bari arkadaslarim ogrencilerine cocuklarina yaparsin artik diyolar :))biz ilk bilmiyorduk dr a götürünce gösterdi şeklini.
enerjik oluyorlar ondan bence. Bide bizim ülke de o kadar dert varki insanın yerinden kalkasi gelmiyor bırak sporu.
Ay ne güzel benden bi tane daha bende acicam galiba eltimle kaynım ortak açalım diyor ama bizim sanat evi gibi olucak hem cafe hem resim Atölyesi şuan hayal asamasinda. Ellerine sağlık sen yap onlar yesin yeme sakın
aaa Allah rahmet eylesin.
hayal etmekle başlar hersey dimi canım. Ama sen yeme
Guzel canim afiyet olsun.
Bu arada senin hangi bölümdüormangozlu canım hangi bölüm okuyorsun öğretmenlik..atanamazsam diye düşünme tek yapman gereken çalışmak ve inancını asla kaybetmemek ben de öğretmenim geçen yıl atandım 5 yıl bekledim o sırada çoluk çocuğa karıştım vs.ama geçen yıl azmettim disiplinli bir şekilde çalıştım ve kendime olan inancını asla kaybetmedim 8 aylık bir çalışmayla kpssden 90 alarak atandım bence sen de başarırsın
Ah ahhhh kadiniz cekicezz mecbur...Uzun sure olmayinca zor geliyor. Ben de dogumdan sonra uzun sure olmadim birkac aydir nasil zor geliyor.
Hacettepe üniversitesinde sınıf öğretmenliği okuyorum canim atanmadan once ozelde falan calistin mi ozelde olur aslinda mezun olmadan bilemiyorum tabi bide herkes atanabilecek misin atansan doguya gidecek misin ozeller nasil sence sora sora bunalttilar sanki ben cok biliyorum ne yapacagimi da
Ahahaa farkettim onu :)
Dedigini bilmiyorum valla ama alinca da yapmaya istek lazim iste sen yapicam de yorgunluga takilma zorla kendini :)
Tabiki önce hayal et :) benimki hayalde kalir ya bi sey acacak olsam etüt evi acarim ben meslegimi yapayim bari arkadaslarim ogrencilerine cocuklarina yaparsin artik diyolar :))
benim Türk Dili ve Edebiyatı canım..özeli hic düşünme bence insanın canını çıkarıyorlar bir de maaşları çok düştü özelde dersaneler kapanınca bir sürü öğretmen var boşta o yüzden maaşlar düşük..ben özelde de 1 yıl çalıştım çekilir dert değil doğrusu çok yoğun oluyor insan üstü çaba sarf ermeni bekliyorlar, okulunda benimle birlikte aranan bir öğretmen arkadaşım var özel den lisesinde 10 yıl öğretmenlik yapmış ama sonunda o da kpssye çalışmaya karar vermiş çünkü her şey sıkıntı diyor ve atandı işte bizim okula o da..bence sen de hic vakit kaybetme çalış bu yıl başla özeli hic düşünme zaten sınıf öğretmenliğinin ataması da diğer branşlara göre fazla o avantajin da varBu arada senin hangi bölümdü
Menu de spor da cok iyi canim.bugünkü listem
sabah 7.30
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta çok az yağda tavada
6 yeşil zeytin
domates salatalık
Ara 1 tane nesfit yulaflı bar
Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
5-6 kaşık zeytin yağlı kabak
1 kk peynir
Ara 2 hurma
Akşam 18.00
2 tane tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
3 kaşık pilav ve yağsız salata
Su 3 litre..spor 35 dakika hızlı tempoda yürüyüş ve yarim saat zumba
maşallah canım sporun ne güzel senin sabah akşam hic üşenmeden yapıyorsunGeri kalan mesajlari 1 saat sonra okurum ancak guzeller. Salona geldim spor zamani..
Basliycam okul acilinca calismaya zaten ama bizim okuldan baya iyi okullara hocalarin referansiyla gidip iyi maaslara calisip cok memnun olanlarda var bakalim kismet artik ama benimde onceligim devlet. Edebiyatta baya zor diye biliyorum ya azmedip guzel puan alip atanmissin sen mas :)benim Türk Dili ve Edebiyatı canım..özeli hic düşünme bence insanın canını çıkarıyorlar bir de maaşları çok düştü özelde dersaneler kapanınca bir sürü öğretmen var boşta o yüzden maaşlar düşük..ben özelde de 1 yıl çalıştım çekilir dert değil doğrusu çok yoğun oluyor insan üstü çaba sarf ermeni bekliyorlar, okulunda benimle birlikte aranan bir öğretmen arkadaşım var özel den lisesinde 10 yıl öğretmenlik yapmış ama sonunda o da kpssye çalışmaya karar vermiş çünkü her şey sıkıntı diyor ve atandı işte bizim okula o da..bence sen de hic vakit kaybetme çalış bu yıl başla özeli hic düşünme zaten sınıf öğretmenliğinin ataması da diğer branşlara göre fazla o avantajin da var
Tabi saglikli canim.Muz yapıştırdı. Kıvam verdi. İçi yumusak oldu. Şekersiz geldi tabi ama saglikli bari
Afiyet olsun canim. Menun iyi ama sporu bu ara biraktin. Bebisinle anne bevek sporuna basla istersen. Ben hep gittim kizimla cok guzel.Menüm
Öglen 13.00
3 parca pirzola et domatesli
Zeytin peynir
Az kuruyemis
Yesil cay
Aksam 19.30
Tavuk ismarladik
Ve cacik yedim
Spor yok
2l su. Ins daha fazla olur
aynen canım benim atandığım yıl 287 kişi atandı sadece sınava giren de 50.000 kişi edebiyattanBasliycam okul acilinca calismaya zaten ama bizim okuldan baya iyi okullara hocalarin referansiyla gidip iyi maaslara calisip cok memnun olanlarda var bakalim kismet artik ama benimde onceligim devlet. Edebiyatta baya zor diye biliyorum ya azmedip guzel puan alip atanmissin sen mas :)
Tamam bildim ya gene yaparsin tatlim engel yok aksam esin gelince ver bebisi onlar hasret gidersin sen kendinle ilgilen :))Ah ahhhh kadiniz cekicezz mecbur...
Insallah tartida etkilemez benii
Baya bi bosaldi icim rahatladim
Şu ayakta yapilan bisiklet tarzi kollarinda oynuyor. Cok yorucu bisey. Eskiden 1 saat yapardim..
Masallah canim ne guzel yapmissin.ormangozlu canım hangi bölüm okuyorsun öğretmenlik..atanamazsam diye düşünme tek yapman gereken çalışmak ve inancını asla kaybetmemek ben de öğretmenim geçen yıl atandım 5 yıl bekledim o sırada çoluk çocuğa karıştım vs.ama geçen yıl azmettim disiplinli bir şekilde çalıştım ve kendime olan inancını asla kaybetmedim 8 aylık bir çalışmayla kpssden 90 alarak atandım bence sen de başarırsın
Hey mas dersaneye gittin mi peki ben gitmeyi düşünmüyorum ama gitsem daha mi iyi olacaktiaynen canım benim atandığım yıl 287 kişi atandı sadece sınava giren de 50.000 kişi edebiyattan
Sarışının biri çok kiloluymuş ve zayıflamak için diyetisyene gitmiş. Diyetisyen şöyle demiş;
"İki gün az yemeni sonra bir gün atlayıp tekrar diyete geri dönmeni istiyorum."
Aradan bir kaç hafta geçmiş ve bizim sarışın 20 kilo vermiş halde diyetisyenin karşısına gelmiş. Diyetisyen sormuş:
"Dediklerimi yaptın mı?"
Sarışın başını sallamış ve ''...üçüncü gün neredeyse ölüyordum'' demiş.
''Açlıktan mı?'' diye sormuş diyetisyen.
Sarışın: ''Hayır ip atlamaktan
Yok canim bence gayet guzel konustun. Bak ben verdim bebegimi babasina ohh oynamispar babasi yikamis uyutmus ben spordayken. Ben mutlu onlar mutluTamam bildim ya gene yaparsin tatlim engel yok aksam esin gelince ver bebisi onlar hasret gidersin sen kendinle ilgilen :))
Ayy bilmis bilmis konustum he bekara bosanmak kolay misali oldu biraz utandim simdi ama ben böyle yapardim heralde yani bilmiyom ama büyük mu konustum gene :)
Yani baska türlü annede bunalir zaten ama esinde baya becerikliymis ablacim mas yikamis uyutmus cok acemi baba biliyorum bebegin basina getirmedik sey birakmayan :)Yok canim bence gayet guzel konustun. Bak ben verdim bebegimi babasina ohh oynamispar babasi yikamis uyutmus ben spordayken. Ben mutlu onlar mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?