Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ekmegi cok seviyosan bu diyet olmaz zaten yani karatay.

Beril belli değil canım ne zaman döner. Listeye giriş tarihine bakmak lazım 2 ay dolmadan izin olmuyor.

Ozaman izine cikamam gibi. Tartiyi getiricem mecbur ozaman.

Haha oda iyimis :)

Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de. cuma ya yakın çok strese giriyorum.

Bende yarin öbürgün regl olurum 1 sene sonra haha

Cok güzelll

Cok gzl. Bende dün gece süt ksynattim tarcinla ictim valla iyi gidiyo

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık

Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran

Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık

Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates

Adasimmmm spor harika cok kiskaniyom seni bravoo

Süperr

Senin peynir helvani gordukce benim canim istiyordu alacak yerim de yok yapasim da gelmiyir. Ama cok yiyesim var. Bittigi iyi olmus yulafli barlara benzer kurabiye yapmistim bir kere gercekten guzeldi. Ama ben sadece kuru meyveli yaptim. Muzlu da deneyeyim afiyet olsun.

Zumba mı süper ne zaman gidiyorsun canım diyetisyen kontrolüne ?

Bende deniyorum yeni tarifler ama sorun hepsini yiyorum
Geçen haftamıydı Elmalı havuçlu yulaf kepekli toplar yaptım şekersiz gittim geldim hepsini yedim kalorısı az diye

Allah bagislasin derya cim. Bir de bakmissin boyunu gecmis ve sana gene dun gibi gelecek canim.
Insallah canim.
Spor da menu de gayet iyi canim. Gelsin 55.

Yok canim cok degil menun. Hatta gayet iyi.

Muz yapıştırdı. Kıvam verdi. İçi yumusak oldu. Şekersiz geldi tabi ama saglikli bari

Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de. cuma ya yakın çok strese giriyorum.
çok stres yapma canım o zaman hic edilmiyor bu kilolar rahat ol sen elinden geleni yapıyorsun er ya da geç gidecek bu kilolar
2 gündür sabah uyaninca fazla cikiyorum. Öğlen gibi de kilom iniyor tekrar. Neden acaba? Cuma icin ben de stressliyim
ödem oluyordur canım akşam tuzlu falan yiyorsan
meslek olmayaymış iyiymiş canım ama akşamı iyi dengelemişsin afiyet olsun
canım 6 köfte fazla malesef 3 ya da 4 olmalı en fazla hatta benim diyetisyenim 1 tane veriyor bir de diyetisyenim kesinlikle kaşar peynir ve krem peynirden uzak duruyorsun demişti

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık

Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran

Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık

Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates
afiyet olsun canım süper

Zumba mı süper ne zaman gidiyorsun canım diyetisyen kontrolüne ?
zumbayi çok severek yapıyorum canım fazla baktım yok çünkü bugün öğlene kadar seminer vardı öğleden sonra da 3 tane sınavda gozetmendim o yüzden bu iyi oluyor yarim saatte yapıp kalorileri bol bol yakıyorum 1 5 saat aram vardı mesela öğlen eve gelip yarim saatte zumbami yaptım oh mis

Keşkek çorbası kalorili miydi yöresel bir çorbaydı diye aklımda kalmış ..etli tereyağlı falan ..yemek tabağı küçüktür inşallah
Akşam hafif olmuş hadi bakalım
Pilav gibi daha cok etli yarma kayniyor uzerine tereyag iste yt tam doldurmadim ama kalorili yani ondan aksam degil öğlen yidim :))

Öğretmenlik çocuklara birşeyler katabilmek harika inan. Umarım atanir ve yaşarsın bu hissi. Olumlu bak bence. Hangi branssin?
Benim tek hayalim buydu zaten meslegi cocuklari okulu her seyi seviyorum bununla ilgili anad ogrt lisesi mezunuyum zaten yani hep bu yönde ilerledim başından beri. Hacettepe sınıf ögrt son sinif bu sene :)

Woooow o nasil guzel bir spor oyle :))

Insallah canim.

Spor da menu de gayet iyi canim. Gelsin 55.
55 mi dedin gozlerimden kalp cikti bak gene :))

Menüm

Öglen 13.00

3 parca pirzola et domatesli
Zeytin peynir
Az kuruyemis
Yesil cay

Aksam 19.30

Tavuk ismarladik
Ve cacik yedim

Spor yok
2l su. Ins daha fazla olur
Canim menun gayet guzel ama sende genelde spor görmüyorum sanki biliyorum bebegin var ama bebis kucakta bi yarim saat leslie bile yardimci olur sana bi dene bence :)

ormangozlu canım hangi bölüm okuyorsun öğretmenlik..atanamazsam diye düşünme tek yapman gereken çalışmak ve inancını asla kaybetmemek ben de öğretmenim geçen yıl atandım 5 yıl bekledim o sırada çoluk çocuğa karıştım vs.ama geçen yıl azmettim disiplinli bir şekilde çalıştım ve kendime olan inancını asla kaybetmedim 8 aylık bir çalışmayla kpssden 90 alarak atandım bence sen de başarırsın

keşkek yazacağıma telefon meslek yazmış ya ormangozlu

Dogru biliyosun cnm
Genelde yürüyüs yapardim ama 2 haftadir yapamiyorum hep bisey cikiyor.
Crosstrainer almak istiyorum ariyorum su an. Aksam yorgun düsüyorum olmuyor

Sarışının biri çok kiloluymuş ve zayıflamak için diyetisyene gitmiş. Diyetisyen şöyle demiş;

"İki gün az yemeni sonra bir gün atlayıp tekrar diyete geri dönmeni istiyorum."

Aradan bir kaç hafta geçmiş ve bizim sarışın 20 kilo vermiş halde diyetisyenin karşısına gelmiş. Diyetisyen sormuş:

"Dediklerimi yaptın mı?"

Sarışın başını sallamış ve ''...üçüncü gün neredeyse ölüyordum'' demiş.

''Açlıktan mı?'' diye sormuş diyetisyen.

Sarışın: ''Hayır ip atlamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…