Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ödem falandır ..aslında regl olunca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ..biraz dikkat edersen Cuma'ya iyi bir eksi gelir tahminim
Insallah canim ya kotu bir arti cikti evet ben de okudum reglyken vucut gunde 200 kalori daha fazla yakiyormus da bu odem nerden geldi ben normalde odeme hic inanmazdim ama hic kacamak yapmadim spor da yaptim umarim odemdir sudur ve cumaya kadar gider geri gelmez. Sabah 3 4 kere tartildim inannamadim sonuca.

Menulerin iyi dun haric hep sporda yaptin. Ya acaba kiz hasta gerildin uzuldun uykusuzda kalmis olabilirsin ödem mi tuttun acaba
Reglyden de odem yapiyor diyorlar ama hic simdiye kadar odem filan da olmadi bende. Yok canim ya guzel de uyudum hafta sonu geceleri esim kalkiyor kizimiza. bakalim cumaya kadar tartilmiycam tartilirsam moralim bozulur da yerim diye korkuyorum.

Kizlar bende hic regly odemi filan olmazdi yaa. Aranizda regly doneminde su toplayan var mi? varsa ne zaman gider bu arti yaa baya bi arti yani. Internette okudum 1-2 kiloya kadar vucut su toplayabiliyormus. Ama inanamadim. Yine cissiz sporlu devam edecegim tabi cumaya kadar ama aranizda boyle bir sorunla karsilasan varsa lutfen beni rahatlatsin.

Ben genelde ödemli biriyim regl dönemlerinde de artıyor bende, ancak bittikten sonra geçiyor bende.bol su iç yeşil çay da iyi geliyor. bende genelde 1 kilo artı gösteriyor

Sagol canim bilgi icin
Ben bazen 1 kiloya yakın artı çıkabiliyorum bazen ama 1-2 gün sonra hepsi gidiyor ..bol su içiyorum bende ..ama dikkat edersem bitiminde 2 kiloya yakın verebiliyorum ..uykusuzluk ta ödem yapabiliyor..

ben bakmamaya çalışıyorum sanki ben bakmayınca kimse ölmeyecek gibi özelliklede çocuklara yapılanlar beni çok etkiliyor.dua ediyorum bol bol, başkada elimizden hiçbir şey gelmiyor.insanlar öldürülürken sadece dua etmekle kalmak ne büyük çaresizlik

ben senede iki kere eleyip kullanılacak durumda olanları belediyenin koyduğu atık toplama yerine veriyorum.bir rahatlıyorum bir rahatlıyorum sorma

Günaydin kizlar
Tüm ögrencilerimize yeni ögretim yilinda basarilar dilerim. Annelere babalarada Allah kolaylik versin.
Maraton başladi
amiiiinn

bende net 1 kilo ödem oluyor canım.o yüzden moralini bozmadan devam et

Bendede oluyor canım şişiyorum regl doneminde cumaya gecer büyük ihtimalle

öğlen ne yedin acaba hanim efendi bitmez kız biter mi 1 sele asilmayi bekliyor suan.

Yok canım 2 günlük birsey di bir daha da yapmam.

olmaz mı canım sabah kalkıyorum ellerim açılmıyor parmaklarım bile şiş ama bitene kadar değil bir kaç gün sadece.

İyi bir yürüyüş yaptım ..spor yapmak be güzel birşey gerçekten ..bundan sonra günde 45 dk tempolu yürüyeceğim inşallah
Allah im nolur bana da bulassin şu spor işi :)))

en kötüsü çaresizlik ya zaten her an her dk insanlar zulme uğruyor hemde ne zulüm ve biz sadece izliyoruz dua dan başka çare yok gece o kadar dua ettim ki Rabbim yardımcısı olsun zulme haksizliga uğrayan herkesin.

Rezene cayi zayiflatiyormus gunde 1 bardak icmek kabizliga ve yaglarin erimesine yardimci oluyormus

Ben en cokda kabizlik icin baslasam diyorum bagirsaklarim cok tembel 2 gunde calisiyor sizlerin nasil hergun duzene girsin istiyorum olmuyor
dene bakalım bizde sonuca göre içelim.

Ben bazen 1 kiloya yakın artı çıkabiliyorum bazen ama 1-2 gün sonra hepsi gidiyor ..bol su içiyorum bende ..ama dikkat edersem bitiminde 2 kiloya yakın verebiliyorum ..uykusuzluk ta ödem yapabiliyor..
Yok canim uykusuz kalmiyorum erken yatiyorum. ins benim de cumaya biter ve su arti eksi olur. Sagol cnaim bilgi icin. Rahatladim biraz daha.

İyi bir yürüyüş yaptım ..spor yapmak be güzel birşey gerçekten ..bundan sonra günde 45 dk tempolu yürüyeceğim inşallah
Super canim. Ben de aksam dersine yazdim kendimi esimin gelmesini bekliyorum o gelsin cikicam ins.
Rezene cayi zayiflatiyormus gunde 1 bardak icmek kabizliga ve yaglarin erimesine yardimci oluyormus

Ben en cokda kabizlik icin baslasam diyorum bagirsaklarim cok tembel 2 gunde calisiyor sizlerin nasil hergun duzene girsin istiyorum olmuyor
Canim benim sukur oyle bir problemim yok. Ama kahve de cok yardimci biliyorsun. Hergun kahvaltidan sonra yap bir kahve ic muhakkak yanina da birkac tane kuru meyve ye. Rezene cayini kizimi emzirirken gazi oldugunda cok iciyordum tadi pek guzel degil ama ise yaradigi kesin.

Sagol canim yalniz olmadigimi bilmek guzel. Ya bir de cok ilginc simdiye kadar hic odem olmamisti bende. Ya da ben mi fark etmedim acaba

Ins canim.
Gençler Nasılsıniz?
Iyiyiz Elifim butun gun evdeydik yine kizimla bana kalsa cikarim biraz temiz hava alalim ama babamizin kati karari kizi iyilesene kadar disari ciksin istemiyor. Ben de hava almak icin ve spora gitmek icin esimin gelmesini bekliyorum. Sen nasilsin?

Birkac gunse ins cumaya kadar gecer benimki de canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…