- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Oyle valla canim haklisin. Diyet bittikten sonra bile agridiAyran yap çünkü Derya nin midesini mahvetti İsveç.
Biraz daha iyi gibi canim. Bakalim bugun ve yarin evde krese gondermiyorum. Yarin ogleden sonra daha iyi olursa doktora gidecegiz. Burda cocuk iyilesince doktordan kagit istiyorlar tamamen iyilesmistir yazan@DeryaOnDiet Derya cim kızın nasıl oldu toparladımi biraz.
Canim ya ben de hic kaldiramam oyle resimleri videolari biliyorum olanlari goz ardi edemeyiz ama durdugumuz yerden kendimizi uzmenin de bir anlami yok. Bakma bir daha oyle resimlere.Midem hiç iyi değil patates üstüne lapa beni mahvetti deliniyor sanki birsey yemek istediğimde gözümün önüne resimler geliyor mide bulantisiyla kalkiyorum masadan ne yapıcam bilmiyorum.
Bence deTabi ki sağ taraf dikkatimi çekti hemen
Kol çalışmaları için egzersizler ..demekki yapınca soldaki resim gibi olunuyormuş hımmmmgayet başarılı
Aynen canim. Hele ki orda da ayni evler Turkiyeden daha kucuk. ve tabii sadece ev boyutuyla ilgili degil hic sevmem lazim olmayan ullanilmayan esyayi evimde tutmayi yok sunun hediyesiymis yok bundan hatiraymis bence anlamsiz. BU arada istersen SADE isimli bir kitap var okumani tavsiye ederim. O evde tutulan gereksiz esyalar uzerine bir kitap.Kızlar bu eve taşınırken eşyaları elden geçirdim iyice çünkü minimalist yaşamaya karar vermiştim ..
Az sayıda herşey ..ama yine bakıyorum çoğalmış ..kıyafetler oyuncaklar kitaplar ..pofff yine elden geçmesi lazım ..birşey alırken eve 2 kere düşüneceğim artık
ohh kiskandim yaa anne-kiz gunu yine. Iyi eglenceler canimSimdi arkadaslarim soyle alelacele bir goz gezdirdim siteye ve cikiyorum. Sabahtan is guc derken yeni girdim ama. Dus alip hazirlanip cikicaz kizimla ve gece donucez. Once telefon isini halledelip gezip sonra sinamaya gidicekmisiz . Aralarda kafeye filan oturunca yine bakarim da . Ama koca gun yokum. Kafanizi dinleyin birazr
Off beni korkutuyorsun Cigdemim ya. Ben artidayim hem de fena. Regly oldum bugun. Umarim ondandir. Degilse isim zor.Bugün kilo söylemiyor muyuz ama benim soyleyesim var mutlulugumu paylasmiyim mi@DeryaOnDiet
Bugun baslamadim canim.Regl den olabilir yapıyormusun ayran detoksu nu.
Ben de bugün regl oldum sartlari gene esitledik görüyor musun ne kadar uyunlu iki rakibizRakip zorlu cikti canim. Off bugun bir de regly oldum.
Bende bugün regl oldum ama beni etkilemiyor sanirim ya gecen ayda etkilememisti mutluyumAynen canim. Hele ki orda da ayni evler Turkiyeden daha kucuk. ve tabii sadece ev boyutuyla ilgili degil hic sevmem lazim olmayan ullanilmayan esyayi evimde tutmayi yok sunun hediyesiymis yok bundan hatiraymis bence anlamsiz. BU arada istersen SADE isimli bir kitap var okumani tavsiye ederim. O evde tutulan gereksiz esyalar uzerine bir kitap.
ohh kiskandim yaa anne-kiz gunu yine. Iyi eglenceler canim
Off beni korkutuyorsun Cigdemim ya. Ben artidayim hem de fena. Regly oldum bugun. Umarim ondandir. Degilse isim zor.
Beni de hic etkilemiyordu ama anlamadim bu arti nerden geldi off.Ben de bugün regl oldum sartlari gene esitledik görüyor musun ne kadar uyunlu iki rakibiz
Bende bugün regl oldum ama beni etkilemiyor sanirim ya gecen ayda etkilememisti mutluyum
Menulerin iyi dun haric hep sporda yaptin. Ya acaba kiz hasta gerildin uzuldun uykusuzda kalmis olabilirsin ödem mi tuttun acabaBeni de hic etkilemiyordu ama anlamadim bu arti nerden geldi off.
canım adetten olabilir ben adet olacağım zaman artı 1 bile çıkıyorumSupersin canim masallah. Benim durum vahim artidayim. Ama bakalim ins reglyden dolayidir.
bayağı yoğunsun sen de canım kolay geksin..bu arada 2günde eksi 200gram süper tebriklerSlm kizlarrr... sersem gibiyim daha kahvalti bile yapmadik
Tartildim sabah 8 de.
200gr eksi ciktim.
Dogru dürüz sohbet edemiyorum sizinle. Ben girdigimdede kimse olmuyor
Simdi isler gücler beni bekler.
Güzel bir hafta olsun insallah.
Ay Derya çok kötü midem ya lapa ve patates beni mahvetti aç aç dolanıyorum.Sen na yapiyorsun canim?
sevindim iyi olmasına. harika bi sistem tr de nerde ancak sistem degissinler.Oyle valla canim haklisin. Diyet bittikten sonra bile agridi
Biraz daha iyi gibi canim. Bakalim bugun ve yarin evde krese gondermiyorum. Yarin ogleden sonra daha iyi olursa doktora gidecegiz. Burda cocuk iyilesince doktordan kagit istiyorlar tamamen iyilesmistir yazan
Bende bakmam yanlışlıkla açtım Derya elimizden birsey de gelmiyor çok zor ya Rabbim Darda olan herkese yardım etsin.Canim ya ben de hic kaldiramam oyle resimleri videolari biliyorum olanlari goz ardi edemeyiz ama durdugumuz yerden kendimizi uzmenin de bir anlami yok. Bakma bir daha oyle resimlere.
oo güzel ll.Slm kizlarrr... sersem gibiyim daha kahvalti bile yapmadik
Tartildim sabah 8 de.
200gr eksi ciktim.
Kolay gelsin bakalım ..çok yoğunsun canım mesajlarından belli oluyor ..o yüzden sana taciz yapmıyoruzSlm kizlarrr... sersem gibiyim daha kahvalti bile yapmadik
Tartildim sabah 8 de.
200gr eksi ciktim.
Normalde haftasonu ne yaptık diye takım içi Pazartesi tartılıyorduk fakat bu hafta sürpriz olsun dedik Cuma'ya kadar saklayacak herkesP.tesi de tartiliyormuyuz ben bilmiyordum
Dunku lahmacundan sonra hic tartilasim gelmedi zaten. Gece birsey yemedim ama hafta sonundan sonra hep kilo almis gibi hissediyorum.
Lahmacun 1 tane şöyle maydanozlu bende yiyordum ama öğlenleri bazen ..bu hafta sıkı tut bakalım ne diyecek tartı sanaP.tesi de tartiliyormuyuz ben bilmiyordum
Dunku lahmacundan sonra hic tartilasim gelmedi zaten. Gece birsey yemedim ama hafta sonundan sonra hep kilo almis gibi hissediyorum.
Ödem falandır ..aslında regl olunca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ..biraz dikkat edersen Cuma'ya iyi bir eksi gelir tahminimBeni de hic etkilemiyordu ama anlamadim bu arti nerden geldi off.
Amin canim. Peki bu yaptigin sadece 2 gunluk bir detoks gibi birsey miydi? Ilk gun patates ikinci gun pirinc haslama. Yoksa devemai var mi canim? Ins miden kisa surede iyilesir Elifcim.Ay Derya çok kötü midem ya lapa ve patates beni mahvetti aç aç dolanıyorum.
sevindim iyi olmasına. harika bi sistem tr de nerde ancak sistem degissinler.
Bende bakmam yanlışlıkla açtım Derya elimizden birsey de gelmiyor çok zor ya Rabbim Darda olan herkese yardım etsin.
oo güzel ll.
Ohh ne guzel yapmissin canim. Kolay gelsin.Nasılsıniz hatunlar ben geldim iyi bir yol yürüdüm sonra gidip güzel bir yerde öğle yemeği yedim eve doğru tekrardan yürüdüm güzele bir spor oldu bana şimdi uykum var fena şekilde kızımı yatiriyim da bi yoğurt çorbası içerim sonra çamaşır aşıp uyurum ay hiç bitmiyor bu çamaşır bıktım bıktım
Ama genel olarak menun cok degildi canim. Hem haftada bir lahmacun yersen bile bence sorun degil. Icinde salatasi filan var sebzeler de var.P.tesi de tartiliyormuyuz ben bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?