Evi yeni tasidik bir taraftan temizlik yerlestirme bir taraftan yaziyorum,saat 1 de okula gidicem biraz yogunluk var bu aralar ama bir kac gune duzene girer daha cok katilirimmasal3487 gel sende canım sohbete katıl hem tanışmış oluruz ..
Allah kolaylık versin taşınmak zor gerçekten..Evi yeni tasidik bir taraftan temizlik yerlestirme bir taraftan yaziyorum,saat 1 de okula gidicem biraz yogunluk var bu aralar ama bir kac gune duzene girer daha cok katilirim
Geçmiş olsun canım hayırdır. Kolay gelsinkızlarr selamlar, bu hafta acayip yoğunum, sizlerle ilgilenemiyorum.. dün öğleden sonra doktora gitmem gerekti, öyle yoktum, akşam da çok erken yattım..
bugün de iş yerine geldiğimden beri gözümü açamadım.. işleri toparlayınca aranıza döneceğim.. ben yokken uslu durun :)
Sağol derya cimHayirli olsun canim.
Hoşgeldin arkadasimmasal3487 gel sende canım sohbete katıl hem tanışmış oluruz ..
Tabii tabiiGünaydın kalktim menumu planladim simdi günü baslatalim bakalm :)) bugün kacamaksiz guzel bir gun olsun dikkat edin bu hafta takimimiz güzel dereceler alsin @DeryaOnDiet sen dikkat etmesen de olur tatli ablam
Hala hasta cnim. InsAynen canım ya ..kızın nasıl oldu ?bu sene zor geçer ilk sene olduğundan biraz ama giderek daha iyi olur inşallah
Sağol canım. Bol bol iyi haberlerinizi almak için kullanırım insallah
kabusla uyandım :)))Iyi uykular canımiyice dinlen tatlım.
Afiyet olsun menun güzel bisküvi bu seferlik nazarlik diyelim. Günde 300 gram super bir rakam keşke benim olsaherkese günaydın. tatil iyi hoş da şu kiloları vermesi çok zor günlük 300 gr vere vere ilerliyorum. Dünkü menü
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
6 adet yeşil zeytin
yarım domates
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
yarım dilim ekmek
öğlen
1 kase mercimek çorbası
yoğurt
ara öğün 6 adet çiğ fındık
akşam
1 kase yoğurt çorbası
ton balıklı salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam çayın yanında 1 tane bisküvi yedim keşke yemeseydim
su 1.8 litre
spor 30 dk yürüyüş
şu su ve spor olayını artırmam lazım
Zeynep cim hoşgeldin canım. Alıp alıp geliyoruz dimi Kürkçü dükkanına. Gel takıl bizimle hiç sıkılmadan kilo ver listede yer olunca girersin canım.Selam kizlar,gurubunuzda yer var mi acaba?daha once 9. Gurupta 72 den 57 ye dusup mezun olmustum,bu defa farkli bir gurup olsun istiyorum kaptaniniz kim acaba berilce vardi sanki hala burda mi?
bugün iyiyim canım çok sağol.Sagol canim. Haklisin bakalim bugun de evdeyiz gunduz iyilessin ins.
Edersin canim. Hatta orda arkadaslarinla vakit daha cabuk gecer. Dikkat etmesi daha kolay olur.
Canim madem yemegi kendiniz yapiyorsunuz daha iyi. Tek mi yapiyorsun arkadaslarinla ortak mi? Ortaksaniz soyle arkafaslarina senin yemeyecegin seyleri kendileri alsinlar ve yaninda yemesinler. Kendin yapiyorsan daha da kolay
Canim miden hala kotu galiba hicbirsey yememissin. Ins cabucak gecer.
uykusuz kadın erken yatsana bebeğim eziyet ediyorsun kendinekızlarr selamlar, bu hafta acayip yoğunum, sizlerle ilgilenemiyorum.. dün öğleden sonra doktora gitmem gerekti, öyle yoktum, akşam da çok erken yattım..
bugün de iş yerine geldiğimden beri gözümü açamadım.. işleri toparlayınca aranıza döneceğim.. ben yokken uslu durun :)
Çok zor yaş ilerledi bel sakat olmaz yapamam sanırım yoksa çok istiyorum.Dikkat etmeye calisiyorum da butun gun evdeyiz yine kizimla evdeyken cok zoor of.
Cok sukur canim.
Disarda yemelere ragmen cok iyi. Masallah iyi de yurumussunuz.
Dene Elifim belki sonraki kiz olur
Kararliyim daha once nasil verdiysem yine vericem insallah:))ayy gel gel, hemen ver aldıklarını bence.. ben daha önce öyle bir hata yaptım, kafamı taşlara vuruyorum.. geç kalmadan hemen ver..
Tamam canim eger mezun olan olursa belki bir kac hafta sonra listeye girebilirim zaten iki hafta deneme suresi vardi belki yer acilir,bu gurubun enerjisi yuksek:))Tamam canım bu aralar kalabalık galiba ..ama haftaya galiba mezun olan olacak ..sen bilirsin tabi hepimizin amacı biristersen bekle @berilceee yi tabi en son karar senindir ..bayram seyran da bitti kilo verme mevsimi başladı işte kalabalıklaştık ..
Tesekkur ederim canim hemde nasilAllah kolaylık versin taşınmak zor gerçekten..
Tesekkur ederim canim:)Hoşgeldin arkadasim
Aaa sen de mi burdaydin canim sevindim,sormaya donup dolasip yine kurkcu dukkanina donuyorum:))kabusla uyandım :)))
Afiyet olsun menun güzel bisküvi bu seferlik nazarlik diyelim. Günde 300 gram super bir rakam keşke benim olsa
Zeynep cim hoşgeldin canım. Alıp alıp geliyoruz dimi Kürkçü dükkanına. Gel takıl bizimle hiç sıkılmadan kilo ver listede yer olunca girersin canım.
Ne taşınması tayin mi çıktı hayırdır.
bugün iyiyim canım çok sağol.
uykusuz kadın erken yatsana bebeğim eziyet ediyorsun kendine
Çok zor yaş ilerledi bel sakat olmaz yapamam sanırım yoksa çok istiyorum.
Kararliyim daha once nasil verdiysem yine vericem insallah:))
Tamam canim eger mezun olan olursa belki bir kac hafta sonra listeye girebilirim zaten iki hafta deneme suresi vardi belki yer acilir,bu gurubun enerjisi yuksek:))
Tesekkur ederim canim hemde nasil
Tesekkur ederim canim:)
Aaa sen de mi burdaydin canim sevindim,sormaya donup dolasip yine kurkcu dukkanina donuyorum:))
Canim tayinimiz cikti Elazigdan Bursaya taisndik.
Ne yasi canim yaa. Ben ilk bebegimi 31 yasimda kucagima aldim. Daha en az 2 tane yaparimkabusla uyandım :)))
Afiyet olsun menun güzel bisküvi bu seferlik nazarlik diyelim. Günde 300 gram super bir rakam keşke benim olsa
Zeynep cim hoşgeldin canım. Alıp alıp geliyoruz dimi Kürkçü dükkanına. Gel takıl bizimle hiç sıkılmadan kilo ver listede yer olunca girersin canım.
Ne taşınması tayin mi çıktı hayırdır.
bugün iyiyim canım çok sağol.
uykusuz kadın erken yatsana bebeğim eziyet ediyorsun kendine
Çok zor yaş ilerledi bel sakat olmaz yapamam sanırım yoksa çok istiyorum.
Eşim benden 10 yaş büyük o pek istekli değil aslında :))))Ne yasi canim yaa. Ben ilk bebegimi 31 yasimda kucagima aldim. Daha en az 2 tane yaparim
Benim esim de ilk bebege pek istekli degildi ama simdi kizim da kizim. Nasil sarkilar mi soylemiyor oyunlar mi oynsmiyor. Ve diyir ben istemedim mi dedimEşim benden 10 yaş büyük o pek istekli değil aslında :))))
Ne güzel. Bizim en büyük hatam tek çocuk istemek oldu 9 yıl bekledik o 9 yılda olabilirdi olmalıydı keşke geri dönebilsem çok pişmanım.Benim esim de ilk bebege pek istekli degildi ama simdi kizim da kizim. Nasil sarkilar mi soylemiyor oyunlar mi oynsmiyor. Ve diyir ben istemedim mi dedimsimdi de soylemeye basladi kizimiza kardes lazim tek basina buyumesin diye ama cok gayret ettim inan ilk cocugu yapalim diye uzun sure istemedi.
Ne güzel. Bizim en büyük hatam tek çocuk istemek oldu 9 yıl bekledik o 9 yılda olabilirdi olmalıydı keşke geri dönebilsem çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?