Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım hayırdır. Kolay gelsin

Iyi uykular canım iyice dinlen tatlım.
kabusla uyandım :)))

Afiyet olsun menun güzel bisküvi bu seferlik nazarlik diyelim. Günde 300 gram super bir rakam keşke benim olsa

Selam kizlar,gurubunuzda yer var mi acaba?daha once 9. Gurupta 72 den 57 ye dusup mezun olmustum,bu defa farkli bir gurup olsun istiyorum kaptaniniz kim acaba berilce vardi sanki hala burda mi?
Zeynep cim hoşgeldin canım. Alıp alıp geliyoruz dimi Kürkçü dükkanına. Gel takıl bizimle hiç sıkılmadan kilo ver listede yer olunca girersin canım.
Ne taşınması tayin mi çıktı hayırdır.

bugün iyiyim canım çok sağol.

uykusuz kadın erken yatsana bebeğim eziyet ediyorsun kendine

Dikkat etmeye calisiyorum da butun gun evdeyiz yine kizimla evdeyken cok zoor of.

Cok sukur canim.

Disarda yemelere ragmen cok iyi. Masallah iyi de yurumussunuz.

Dene Elifim belki sonraki kiz olur
Çok zor yaş ilerledi bel sakat olmaz yapamam sanırım yoksa çok istiyorum.

ayy gel gel, hemen ver aldıklarını bence.. ben daha önce öyle bir hata yaptım, kafamı taşlara vuruyorum.. geç kalmadan hemen ver..
Kararliyim daha once nasil verdiysem yine vericem insallah:))
Tamam canim eger mezun olan olursa belki bir kac hafta sonra listeye girebilirim zaten iki hafta deneme suresi vardi belki yer acilir,bu gurubun enerjisi yuksek:))
Allah kolaylık versin taşınmak zor gerçekten..
Tesekkur ederim canim hemde nasil
Hoşgeldin arkadasim
Tesekkur ederim canim:)
Aaa sen de mi burdaydin canim sevindim,sormaya donup dolasip yine kurkcu dukkanina donuyorum:))
Canim tayinimiz cikti Elazigdan Bursaya taisndik.

Evet canım. Burdayım Beril 13 ü açtı bizde peşine takıldık.
Anam harika bi haber bu bende Bursa dayım. Bursa nin neresine taşındın. Snin branş neydi Zeyno.

Ne yasi canim yaa. Ben ilk bebegimi 31 yasimda kucagima aldim. Daha en az 2 tane yaparim

Eşim benden 10 yaş büyük o pek istekli değil aslında :))))
Benim esim de ilk bebege pek istekli degildi ama simdi kizim da kizim. Nasil sarkilar mi soylemiyor oyunlar mi oynsmiyor. Ve diyir ben istemedim mi dedim simdi de soylemeye basladi kizimiza kardes lazim tek basina buyumesin diye ama cok gayret ettim inan ilk cocugu yapalim diye uzun sure istemedi.

Ne güzel. Bizim en büyük hatam tek çocuk istemek oldu 9 yıl bekledik o 9 yılda olabilirdi olmalıydı keşke geri dönebilsem çok pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…