SelamSelam kızlar
Sabah koşuşturmacası yeni geldim eve
Sagol canim. Haklisin bakalim bugun de evdeyiz gunduz iyilessin ins.ohh mis gibi yapmışsın evimizin Karşısı km lerce enginar tarlası yılda bi kaç kez yiyorum sadece pek sevimli değil benim için. Afiyet olsun.
mide ağrım yeni gecti acayip başım ağrıyor. Aman canım sabret iyi olsun minigim çıkarsıniz dışarı.
Afiyet olsun canım keşke aksamla öğle yer değişse yani elma ve sut harika olurdu benimde en büyük sorunum bu gündüz canım birsey istemiyor kimse yok evde akşam da dünyaları yiyesim oluyor bunu değiştirebilsem harika olacak.
hahayyy bizde de var aynı sorun sıkıntı yok kanka biz düzgün okuduk.
Afiyet olsun menü güzel ama çiğ köfte varsa ekmek olmamalıydı bence.
Afiyet olsun menü güzel spor fevkalade cumaya bomba gibi ilerliyorsun
Afiyet olsun canım akşama yuklenmissin özellikle dolma ki kesin ya pirinç ya bulgur var birde ekmek çok karbon olmuş.
Müsli yi ben kendim yapıyorum bir kaç kuru meyve badem findik yulaf ezmesi hazırlar bana tatlı geliyor hazır alıyorsan kendin yap derim tatlım
Ooo Burcu hanim menüde yazarmis Amanda aman
Afiyet olsun pestil olmasa iyi olurdu bence.
burda pazarlarda vakumlayip satıyorlar istersen dondurucu için. Bu yıl tanesi 4 5 liradan inmedi valla bide burda yetişiyor çok saçma bi durum.
Afiyet olsun Hiloş. Suyun az olmuş 7 kayısı biraz fazla değilmi kız.
abovvv -700 artı olmasın sakın 800 kalori den çok gibi duruyor burdan bakınca
Menu guzel spor guzel Canım hellim Çekti NOLUCAK ŞİMDİ
bence zamanla alışırsin canım.
Bence yapmaz.
harika canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canımcım. İyi geceler
Edersin canim. Hatta orda arkadaslarinla vakit daha cabuk gecer. Dikkat etmesi daha kolay olur.Yarım ekmeği 2 ye böldüm derya abla onu yaptım cumaya güzel bir eksi görmek istiyorum okulda nasıl dikkat edeceğim tedirginim
Canim madem yemegi kendiniz yapiyorsunuz daha iyi. Tek mi yapiyorsun arkadaslarinla ortak mi? Ortaksaniz soyle arkafaslarina senin yemeyecegin seyleri kendileri alsinlar ve yaninda yemesinler. Kendin yapiyorsan daha da kolayApart gibi 2 arkadaşım daha var elif abla yarı özel olarak geçiyor yemeği bize ait bende en basit bulgur pilavı yaptım
Canim miden hala kotu galiba hicbirsey yememissin. Ins cabucak gecer.Benim menüm yok ama yazayım
Bütün gün 2 kez yoğurt yedim.
1 dilim tam buğday bir lokma peynir
1 saat önce ballı süt içtim.
Su 3 litre
Spor yok.
Dikkat etmeye calisiyorum da butun gun evdeyiz yine kizimla evdeyken cok zoor of.Vaov bugün baya iyisin bana göre bakalim cumaya :)
Ayy valiz deme ya hic hazirlayasim yok gene basliyoruz
Bi top valla fazla degil :) aksam 9 gibiydi iste yedim bilemiyorum artik bakalm ama bi sey olmaz ya adetin ilk gunu ya ondan hic bi sey kesmedi o tatli istedigini
Ben esit yarismayi severim biliyosun
Yok canım tam 847 kalori hesapladim yani spor yapmadim ama butun gun pek oturmadim da yani. Sabah -1000 görünce bi de ustune regl gelince dedim ben bunu hakettim
Off o benimde aklimda ya nasil yapicaz okulda
Bal mi bütün gün bi sey yemeyip aksam bal niye dicektim ama miden kotuydu dimi iyi yapmissin bak toparlar balli sut biraz
Cok sukur canim.Aynen çok iyi geldi detoks beni kötü etkiledi sanırım bi taş vardı sanki midemde neyseki daha iyiyim.
Disarda yemelere ragmen cok iyi. Masallah iyi de yurumussunuz.Iyi geceler arkadaslar. Gecikmeli menumu bildireyim.
Kahval
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik yesillik
Cay
Ara
1 incir 2 ceviz
Ogle (disarda)
Izgara kofte
1 dl. Ekmek
Salata
Ara
1/2 etiform 1 su bard. Ayran
Aksam (disarda)
Borulce salatasi
Yog. Semizotu sal.
3 dl. Ekmek
1 bard. Ayran
Ara
1 seftali 1 bard.sut
Su 3 - 3.5 lt.
Spor 16000 adim yuruduk
Dene Elifim belki sonraki kiz olurGuzel birgun olmazmi kizcenle beraber. Bi kizim yok ya
Alabildin mi telefonunu.
Selam canım nasılsın ? HoşgeldinSelam kizlar,gurubunuzda yer var mi acaba?daha once 9. Gurupta 72 den 57 ye dusup mezun olmustum,bu defa farkli bir gurup olsun istiyorum kaptaniniz kim acaba berilce vardi sanki hala burda mi?
Bayağı yorulmuşsun canım kolay değil..biz uslu durmaya çabalıyoruz iştekızlarr selamlar, bu hafta acayip yoğunum, sizlerle ilgilenemiyorum.. dün öğleden sonra doktora gitmem gerekti, öyle yoktum, akşam da çok erken yattım..
bugün de iş yerine geldiğimden beri gözümü açamadım.. işleri toparlayınca aranıza döneceğim.. ben yokken uslu durun :)
Ben de mezun oldum ama free listede koruma yapmaya çalışıyorum yaa ..korumak zor gerçekten önceden de verdim ama bu sefer korumayı uzun tutmaya çalışacağım ..Selam kizlar,gurubunuzda yer var mi acaba?daha once 9. Gurupta 72 den 57 ye dusup mezun olmustum,bu defa farkli bir gurup olsun istiyorum kaptaniniz kim acaba berilce vardi sanki hala burda mi?
Hayirli olsun canim.Aldik canim. Zaten o yuzden giremedim tum gun. Yenisine nono sim gerekti onu alinca eskisi kapandi ama yenisini acmadilar eve gelince mecburen eskiden giriyorum yine. Yarin sabahtan acilmazsa aricam bakalim.
Menun gayet guzel canim. Yazmissin zaten suyun az olmus. Gunluk 300 muu wuuwuu masallah.herkese günaydın. tatil iyi hoş da şu kiloları vermesi çok zor günlük 300 gr vere vere ilerliyorum. Dünkü menü
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
6 adet yeşil zeytin
yarım domates
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
yarım dilim ekmek
öğlen
1 kase mercimek çorbası
yoğurt
ara öğün 6 adet çiğ fındık
akşam
1 kase yoğurt çorbası
ton balıklı salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam çayın yanında 1 tane bisküvi yedim keşke yemeseydim
su 1.8 litre
spor 30 dk yürüyüş
şu su ve spor olayını artırmam lazım
Anladim canim.yulaf ezmesi kuru meyveler keten tohumu ve çok az mısır gevreği var içinde canım tok tutuyor bide pratik oluyor diye yiyorum canım önerin için teşekkür ederim aynen aksam bana da biraz kh ağırlıklı geldi
Sin 3 gun ayyEvet kızlar bugün salı
Cuma'ya 3 gün kaldı menüler ise dikkat sporlarımızı yapalım bu haftayı boş geçirmeyelim
Kolay gelsin canimkızlarr selamlar, bu hafta acayip yoğunum, sizlerle ilgilenemiyorum.. dün öğleden sonra doktora gitmem gerekti, öyle yoktum, akşam da çok erken yattım..
bugün de iş yerine geldiğimden beri gözümü açamadım.. işleri toparlayınca aranıza döneceğim.. ben yokken uslu durun :)
Ben de kahvemi iciyorum. Termos fincan icine koydum kizimla ugrasirken sicak kahveye hasret kaldimKahvemi içiyorum kızlaryağmur fena yağıyor ..bugün için patlıcan yemeği yapmayı planlıyorum bakalım ..planlı olmak iyidir
Aynen canım ya ..kızın nasıl oldu ?bu sene zor geçer ilk sene olduğundan biraz ama giderek daha iyi olur inşallahBen de kahvemi iciyorum. Termos fincan icine koydum kizimla ugrasirken sicak kahveye hasret kaldim
Selam,tesekkur ederim canim iyiyim,cok kalabaliksa ben de kalabalik yapmayayim o zamanSelam canım nasılsın ? Hoşgeldin
berilceee kaptan haftaya gelecek canım yakını vefat etti memlekette şimdi ..liste kalabalık ama bir bakalım soralım .
Ben bir sure korudum ama yine frenleyemedim bi 10 kilo vermem lazim bu nedenle listeye girmek istiyorum daha motive edici oluyor.Ben de mezun oldum ama free listede koruma yapmaya çalışıyorum yaa ..korumak zor gerçekten önceden de verdim ama bu sefer korumayı uzun tutmaya çalışacağım ..
Kahvemi içiyorum kızlaryağmur fena yağıyor ..bugün için patlıcan yemeği yapmayı planlıyorum bakalım ..planlı olmak iyidir
Selam,tesekkur ederim canim iyiyim,cok kalabaliksa ben de kalabalik yapmayayim o zamanyine de bir sorun tabi,berilceyi de onceki guruptan tanidigim icin buraya geleyim demistim.
Ben bir sure korudum ama yine frenleyemedim bi 10 kilo vermem lazim bu nedenle listeye girmek istiyorum daha motive edici oluyor.
Tamam canım bu aralar kalabalık galiba ..ama haftaya galiba mezun olan olacak ..sen bilirsin tabi hepimizin amacı birSelam,tesekkur ederim canim iyiyim,cok kalabaliksa ben de kalabalik yapmayayim o zamanyine de bir sorun tabi,berilceyi de onceki guruptan tanidigim icin buraya geleyim demistim.
Ben bir sure korudum ama yine frenleyemedim bi 10 kilo vermem lazim bu nedenle listeye girmek istiyorum daha motive edici oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?