Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim. Haklisin bakalim bugun de evdeyiz gunduz iyilessin ins.
Yarım ekmeği 2 ye böldüm derya abla onu yaptım cumaya güzel bir eksi görmek istiyorum okulda nasıl dikkat edeceğim tedirginim
Edersin canim. Hatta orda arkadaslarinla vakit daha cabuk gecer. Dikkat etmesi daha kolay olur.
Apart gibi 2 arkadaşım daha var elif abla yarı özel olarak geçiyor yemeği bize ait bende en basit bulgur pilavı yaptım
Canim madem yemegi kendiniz yapiyorsunuz daha iyi. Tek mi yapiyorsun arkadaslarinla ortak mi? Ortaksaniz soyle arkafaslarina senin yemeyecegin seyleri kendileri alsinlar ve yaninda yemesinler. Kendin yapiyorsan daha da kolay
Benim menüm yok ama yazayım

Bütün gün 2 kez yoğurt yedim.

1 dilim tam buğday bir lokma peynir

1 saat önce ballı süt içtim.

Su 3 litre
Spor yok.
Canim miden hala kotu galiba hicbirsey yememissin. Ins cabucak gecer.

Dikkat etmeye calisiyorum da butun gun evdeyiz yine kizimla evdeyken cok zoor of.
Aynen çok iyi geldi detoks beni kötü etkiledi sanırım bi taş vardı sanki midemde neyseki daha iyiyim.
Cok sukur canim.
Disarda yemelere ragmen cok iyi. Masallah iyi de yurumussunuz.
Guzel birgun olmazmi kizcenle beraber. Bi kizim yok ya

Alabildin mi telefonunu.
Dene Elifim belki sonraki kiz olur

Selam kizlar,gurubunuzda yer var mi acaba?daha once 9. Gurupta 72 den 57 ye dusup mezun olmustum,bu defa farkli bir gurup olsun istiyorum kaptaniniz kim acaba berilce vardi sanki hala burda mi?
Selam canım nasılsın ? Hoşgeldin
berilceee kaptan haftaya gelecek canım yakını vefat etti memlekette şimdi ..liste kalabalık ama bir bakalım soralım .

Bayağı yorulmuşsun canım kolay değil..biz uslu durmaya çabalıyoruz işte

Selam kizlar,gurubunuzda yer var mi acaba?daha once 9. Gurupta 72 den 57 ye dusup mezun olmustum,bu defa farkli bir gurup olsun istiyorum kaptaniniz kim acaba berilce vardi sanki hala burda mi?
Ben de mezun oldum ama free listede koruma yapmaya çalışıyorum yaa ..korumak zor gerçekten önceden de verdim ama bu sefer korumayı uzun tutmaya çalışacağım ..

Menun gayet guzel canim. Yazmissin zaten suyun az olmus. Gunluk 300 muu wuuwuu masallah.
yulaf ezmesi kuru meyveler keten tohumu ve çok az mısır gevreği var içinde canım tok tutuyor bide pratik oluyor diye yiyorum canım önerin için teşekkür ederim aynen aksam bana da biraz kh ağırlıklı geldi
Anladim canim.

Evet kızlar bugün salı
Cuma'ya 3 gün kaldı menüler ise dikkat sporlarımızı yapalım bu haftayı boş geçirmeyelim
Sin 3 gun ayy git odem git
Kolay gelsin canim

Selam canım nasılsın ? Hoşgeldin
berilceee kaptan haftaya gelecek canım yakını vefat etti memlekette şimdi ..liste kalabalık ama bir bakalım soralım .
Selam,tesekkur ederim canim iyiyim,cok kalabaliksa ben de kalabalik yapmayayim o zaman yine de bir sorun tabi,berilceyi de onceki guruptan tanidigim icin buraya geleyim demistim.

Ben de mezun oldum ama free listede koruma yapmaya çalışıyorum yaa ..korumak zor gerçekten önceden de verdim ama bu sefer korumayı uzun tutmaya çalışacağım ..
Ben bir sure korudum ama yine frenleyemedim bi 10 kilo vermem lazim bu nedenle listeye girmek istiyorum daha motive edici oluyor.

ayy gel gel, hemen ver aldıklarını bence.. ben daha önce öyle bir hata yaptım, kafamı taşlara vuruyorum.. geç kalmadan hemen ver..

Tamam canım bu aralar kalabalık galiba ..ama haftaya galiba mezun olan olacak ..sen bilirsin tabi hepimizin amacı bir istersen bekle berilceee yi tabi en son karar senindir ..bayram seyran da bitti kilo verme mevsimi başladı işte kalabalıklaştık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…