Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım hayırdır. Kolay gelsin

benim işler yoğun bu ara, o sıkıntım var.. şimdi yeni yılın hazırlıkları var gündemde.. o nedenle pek boş kalamıyorum.. haftasonunun yorgunluğunu da atabilmiş değilim.. bu hafta da öyle geçer sanırım.. zaman sürekli alehime işliyor yaaa..

Boş kalınca burdayım kız takiptesin.

Teog u kaldırdılar ya bune saçma birsey belirsizlikler çocuklar daha çok stres olur ya ben bile başladım ne olucak demeye
Eğitim sistemi cok kotü canım parası olan gülüyor biraz. olmayan sürünüyor nefret verici.
Mesela ilkokulda yazı sistemi değişti el yazısına döndü çocuklar çok bocaladi akıllarına ne gelirse onu yapiyorlar

ayy benimki de istemiyor, istese şimdiye 2. yi çoktan yapmıştım ama daha ilkini yapamadım..
çok kötü istememesi 1 tane olunca pişman olucak istemediği için ama gelde anlat.

sorma canım ya özel okullarda şisirilmis puanlarla gelicek 8 ler biz vermedik özel birsey ifade etmiyor bizim için puanimizda yüksek ama bakalım nasıl bir sistem çıkıcak önümüze fen lisesi için geldi şimdi oğlum anne daha çok çalışmam gerek dedi yemek bile yemek istemiyor kul hakkına giriyorlar farkında değiller mi bilmiyorum. Bu zamana kadar sınava giren çocuklara yazık değilmi. Her yıl yeni birsey deneme tahtası gibiyiz nereye kadar gidecek böyle şaşkınim.

dün akşam yorgunluktan sızmışım resmen daha saat 10da ben yokken epey kaynamış burası oku oku bitmiyor mesajlar
birikince bir çile gerçekten.

Benimki 47 yaşında 49 dan 3.kez baba olsa 10 yaşına geldiğinde adam 60 ına dayanmış olucak bilmiyorum kafası karışık biraz
Bence yas konusuna takilma. Kimin kac yil yasayacagini nerden bilelim. Hic gec degil. Hem insanlar kucuk bebegi olunca kendini daha genc ve dinamik hissediyormus

Ne güzel. Bizim en büyük hatam tek çocuk istemek oldu 9 yıl bekledik o 9 yılda olabilirdi olmalıydı keşke geri dönebilsem çok pişmanım.
Pisman olma hala gec degil emin ol canim kocaman cocugun var yasin daha 37 ne guzel. Hala zamanin varken dusun. Esine takilma biraz israr edersin halledersin. Ben hic cocuk istemeyen adami sevecen baba yaptim ve ikinciyi hatta ucuncuyu bile istiyor artik.Hele ki bizim kizimiz gercekten cok huysuz cok ilgi isteyen bir bebek. biz kadinlardan korkulur tatli dil diye bosuna dememisler

Isler yogunken aklina yemek gelmez pek iyi aslinda. Yani en azindan ben calisirken oyle hele ki benim cok telefon gorusmem oluyor ee konusurken de yiyemiyorum tabi

Bence yas konusuna takilma. Kimin kac yil yasayacagini nerden bilelim. Hic gec degil. Hem insanlar kucuk bebegi olunca kendini daha genc ve dinamik hissediyormus

inşallah kısmet artık bakalım geçen bi söyledim aman büyük oğlan bi tepki verdi gitti odasına şaşırdım kaldım :))) ya tabiki istersek sıkıntı olmaz inşallah benim hamilelikler im de sıkıntılı oluyor baya gözümü karartmam lazım.

Benim de bebegim erken dogumdu canim 7. ayim hep acillerde gecti ama sukur saglikli. Benim esim hep der hamilelik hastalik degildir diyen insanlara kiziyorum diye

Benim de bebegim erken dogumdu canim 7. ayim hep acillerde gecti ama sukur saglikli. Benim esim hep der hamilelik hastalik degildir diyen insanlara kiziyorum diye
Benim doğumdan sağ çıkamamak gibi bir sorunum oluyor malesef kan degerlerimden dolayi başından sonuna kadar stres yani. Eşime iyi bir anne bul deyip girdim sezeryana bunları yaşamak ürkütüyor belki de bilmiyorum. Ölmek değilde geride bırakmak koyuyor bana.

Alah gostermesin canim. Tabi senin durumun farkliymis. Bence esin de o yuzden istemiyordur. sukur saglikli kocaman cocugun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…