Günaydın arkadaşlar.gününüz aydın neseniz bol olsun. sevgi saygı kardeşlik kazansin. Bir deeee cuma günü ben kazanayım
Sahi ödül neydi arkadaşlar??? Hı duyamadım yat kat araba mı ??? Ooo iyiymiş o zaman kesin ben kazanayımGünaydın arkadaşlar.gününüz aydın neseniz bol olsun. sevgi saygı kardeşlik kazansin. Bir deeee cuma günü ben kazanayım
Hayırlı olsun Güle güle kullan. Belli birgün ve saat vermediler mi açılması ile alakali öyle yaparlar genelde. Şu gün şu saatte sim inizi takın diye.Aldik canim. Zaten o yuzden giremedim tum gun. Yenisine nono sim gerekti onu alinca eskisi kapandi ama yenisini acmadilar eve gelince mecburen eskiden giriyorum yine. Yarin sabahtan acilmazsa aricam bakalim.
aminnn nn.Canım benim öyle iyi gelinlerin olur ki inşallah sana kız evladını aratmaz.
kazan ablacim yakışır.Günaydın arkadaşlar.gününüz aydın neseniz bol olsun. sevgi saygı kardeşlik kazansin. Bir deeee cuma günü ben kazanayım
Dubai de yelken otelin bilmem kaçıncı katında altın musluklu daire önünde jeep ve yat ablacimSahi ödül neydi arkadaşlar??? Hı duyamadım yat kat araba mı ??? Ooo iyiymiş o zaman kesin ben kazanayım
Bak gene simardim sabah sabah.(
Günaydın kızceler.[/ l
gunaydin canım
Gün icersin de açılır demişlerdi canım. Açıldı ama kullanıyorum artık. O hediyeler çok iyiymiş daha çok hırs yapalımHayırlı olsun Güle güle kullan. Belli birgün ve saat vermediler mi açılması ile alakali öyle yaparlar genelde. Şu gün şu saatte sim inizi takın diye.
aminnn nn.
kazan ablacim yakışır.
Dubai de yelken otelin bilmem kaçıncı katında altın musluklu daire önünde jeep ve yat ablacim
Iyi uykular canımBen kaçar az daha uyumam lazım sanırım çok yorgun hissediyorum kendimi.
800 kalori çok az canım 1000-1200 civarında alsan daha iyi olmaz mı sağlığın içinMenuyu yazalim bu aksam gec oldu
Sabah:
1 porsiyon kayisili chia pudingi
6 cig findik
Öğlen:
4 yk taze fasulye
1 dilim misir ekmegi
Ara:
1 porsiyon kayisili chiali puding
Aksam:
2 kepce tarhana corbasi
1 minik biber dolmasi
Yarim kase yogurt
Ara: 1 top donduğğğmaa
Spor: yok
Su: 3 litre
Bugün az free takilayim dedim ya cok gevsemedim amatoplam 800 kalori
Günaydın arkadaşım.herkese günaydın. tatil iyi hoş da şu kiloları vermesi çok zor günlük 300 gr vere vere ilerliyorum. Dünkü menü
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
6 adet yeşil zeytin
yarım domates
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
yarım dilim ekmek
öğlen
1 kase mercimek çorbası
yoğurt
ara öğün 6 adet çiğ fındık
akşam
1 kase yoğurt çorbası
ton balıklı salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam çayın yanında 1 tane bisküvi yedim keşke yemeseydim
su 1.8 litre
spor 30 dk yürüyüş
şu su ve spor olayını artırmam lazım
aynen kendimi zorluyorum bakalım ne kadar içeceğim bugünGünaydın arkadaşım.Evet keşke yemeseymisin ama artik yapacak bir sey yok afiyet olsun . Suyu gerçekten artır canım. Hem ödem yapar hem de metobilizman yavaslar.
güzel menü canımMenüm 10.00
Çeyrek tost, 3 zeytin, 1 domates, 2 yeşil biber
15.00
1 yt yoğurt, 1 domates, 1 yeşil biber
17.00
1 yt etli bulgur pilavı, 1 yt çoban salata
Su :2,5 lt oldu
Spor yapmadım kızlaaar bugün telaşlı geçti valizleri boşalttım herkese hayırlı geceler
yulaf ezmesi kuru meyveler keten tohumu ve çok az mısır gevreği var içinde canım tok tutuyor bide pratik oluyor diye yiyorum canım önerin için teşekkür ederim aynen aksam bana da biraz kh ağırlıklı geldiTavsiye ederim canim hindistan cevizi yagi biz artik sadece zeytin yagi, keten tohumu yagi ve hindistan cevizi yagi kullaniyoruz evimizde. En iyisi hem saglikli hem de cok daha az yag tuketiyoruz artik.
Sporun harikaa. Masallah canim. Bu menu ve sporla cumaya sonuclarin cok iyi olacak eminim.
Gunduz cook guzel dikkat etmissin ama aksam sanki biraz fazla Kh olmus cnaim ozellikle gunduze baktigimizda. Bu arada sabah yedigin musli hazir satilan kahvaltilik gevregi mi? nasil birsey? cogunun icinde seker var canim aman dikkat. Bana kalirsa onu yulaf gevregi var onunla degistir. icinde sadece yulaf var baska bir katki maddesi yok.
müslim bitmek üzere bitince kendim yapayım denemiş olurum hem canımohh mis gibi yapmışsın evimizin Karşısı km lerce enginar tarlası yılda bi kaç kez yiyorum sadece pek sevimli değil benim için. Afiyet olsun.
mide ağrım yeni gecti acayip başım ağrıyor. Aman canım sabret iyi olsun minigim çıkarsıniz dışarı.
Afiyet olsun canım keşke aksamla öğle yer değişse yani elma ve sut harika olurdu benimde en büyük sorunum bu gündüz canım birsey istemiyor kimse yok evde akşam da dünyaları yiyesim oluyor bunu değiştirebilsem harika olacak.
hahayyy bizde de var aynı sorun sıkıntı yok kanka biz düzgün okuduk.
Afiyet olsun menü güzel ama çiğ köfte varsa ekmek olmamalıydı bence.
Afiyet olsun menü güzel spor fevkalade cumaya bomba gibi ilerliyorsun
Afiyet olsun canım akşama yuklenmissin özellikle dolma ki kesin ya pirinç ya bulgur var birde ekmek çok karbon olmuş.
Müsli yi ben kendim yapıyorum bir kaç kuru meyve badem findik yulaf ezmesi hazırlar bana tatlı geliyor hazır alıyorsan kendin yap derim tatlım
Ooo Burcu hanim menüde yazarmis Amanda aman
Afiyet olsun pestil olmasa iyi olurdu bence.
burda pazarlarda vakumlayip satıyorlar istersen dondurucu için. Bu yıl tanesi 4 5 liradan inmedi valla bide burda yetişiyor çok saçma bi durum.
Afiyet olsun Hiloş. Suyun az olmuş 7 kayısı biraz fazla değilmi kız.
abovvv -700 artı olmasın sakın 800 kalori den çok gibi duruyor burdan bakınca
Menu guzel spor guzel Canım hellim Çekti NOLUCAK ŞİMDİ
bence zamanla alışırsin canım.
Bence yapmaz.
harika canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canımcım. İyi geceler
su gerçekten çok az canımherkese günaydın. tatil iyi hoş da şu kiloları vermesi çok zor günlük 300 gr vere vere ilerliyorum. Dünkü menü
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
6 adet yeşil zeytin
yarım domates
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
yarım dilim ekmek
öğlen
1 kase mercimek çorbası
yoğurt
ara öğün 6 adet çiğ fındık
akşam
1 kase yoğurt çorbası
ton balıklı salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam çayın yanında 1 tane bisküvi yedim keşke yemeseydim
su 1.8 litre
spor 30 dk yürüyüş
şu su ve spor olayını artırmam lazım
Senacım bende okurken fazla karbonhidrat alıyordum sizin mutfak varsa şanslısın ..şöyle tariflere bakıp akşamları sebze yemeği yoğurt salata yesen kilo verirsin ne güzelApart gibi 2 arkadaşım daha var elif abla yarı özel olarak geçiyor yemeği bize ait bende en basit bulgur pilavı yaptım
Su gerçekten önemli ..ben içermediğin zaman içine salatalık limon yada çilek koyuyordum içmesi daha kolay geliyordu o zamanaynen kendimi zorluyorum bakalım ne kadar içeceğim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?